3D EKSPERT Graphisoft Community TASUTA objektid BIMx Twinmotion Artlantis SOLIBRI AxisVM ArchiFrame ArchiLogs Videod logi sisse
3D EKSPERT

BIM tarkvara arhitektidele - projekteerijatele

ArchicadSOLIBRIBIMcloudBIMxTwinmotionArtlantisArchiFrameAxisVMKoolitusAbikeskusLisad
vahejoon

Koolitus

ülevaadeKURSUSEDõppeVIDEODõppeJUHENDIDGraphisoft Learn
proovi ARCHICAD-i proovi SOLIBRI-t proovi AxisVM-i
videokogumikud videod abi otsi
loend
kõige olulisemad
eelmine12eelmine
Tala töövahend - ArchiCAD videoseeriadTala töövahend - ArchiCAD videoseeriad
3 videot11:04
Tala töövahend - ArchiCAD videoseeriad
Selles ArchiCAD videoseerias demonstreeritakse tala töövahendi (Beam) peamisi võimalusi ja olulisi eelisid.
Võlukepike (Magic Wand) - ArchiCAD videoseeriadVõlukepike (Magic Wand) - ArchiCAD videoseeriad
2 videot08:50
Võlukepike (Magic Wand) - ArchiCAD videoseeriad
Selles ArchiCAD videoseerias antakse ülevaade võlukepikese (Magic Wand) põhimõtetest, töövahenditest ja töövõtetest.
Artlantis 4.1Artlantis 4.1
2 videot14:08
Artlantis 4.1
Artlantis 4.1 võimaldab paremat värvide kvaliteeti ja realistlikumat lõpptulemust.
Graphisoft MEP ModelerGraphisoft MEP Modeler
11 videot58:45
Graphisoft MEP Modeler
MEP (mehhaanika/elektri/torustiku) Modeler on ArchiCAD® lisapakett. Ehitusfirmade ArchiCAD'ga töötavad arhitektuuri osakonnad võivad nüüd kasutada MEP Modeler't, et töödelda või importida 3D MEP süsteeme (ventilatsioon, torustikud, kaablivõrgud) ja koordineerida neid ArchiCAD Virtuaalse Hoonega™.rnGraphisoft MEP Modeler™ võib kasutada järgmistes tööprotsessides:rnBIM tööprotsess - Seal, kus MEP insener võib pakkuda 3D informatsiooni, võivad arhitektid importida konsulteerivate partnerite MEP mudelit ArchiCAD'i kasutades IFC formaati. Lisaks tavalisele IFC kasutajaliidesele pakub MEP Modeler parandatud ühilduvust süsteemiga AutoCAD® MEP 2010/11 ja Revit MEP 2010/2011, kasutades selleks IFC formaadil töötavat eksport moodulit ArchiCAD Connection.rn2D tööprotsess - Baseerudes inseneridelt saadud 2D dokumentatsioonil võivad arhitektid kasutada võimsaid ArchiCAD'iga integreeritud töövahendeid, et luua ja töödelda MEP mudeleid.rnVõimsad modelleerimise ja koordineerimise omadused koos ülalpool kirjeldatud tööprotsessiga teevad MEP Modeler'st lahenduse, mis aitab arhitektidel tõhusamalt teostada ehituse protsessi.
ArchiCAD - KatuseaknadArchiCAD - Katuseaknad
3 videot06:37
ArchiCAD - Katuseaknad
Katuseakna töövahend on muutunud omaette terviklikuks töövahendiks. Selles videoseerias näidatakse, et selle töövahendi kasutajaliides on nüüd sarnane Uste ja Akende töövahendite kasutajaliidestega. Katuseaknaid on lihtsam paigaldada nüüd ka Shell (koorik) elementidele ja kui muutub nende kuju, siis kohanduvad ka katuseaknad.
Korduselementide kataloogidKorduselementide kataloogid
2 videot05:47
Korduselementide kataloogid
Selles videoseerias näidatakse mõningaid ArchiCAD 15 uusi korduselemente.
ArchiCAD 15 - Shells (Koorikud)ArchiCAD 15 - Shells (Koorikud)
43 videot1:42:30
ArchiCAD 15 - Shells (Koorikud)
Koorik on uus mitmekülgne töövahend, mis võimaldab teil luua suurel hulgal erinevaid vorme. Kasutage kooriku töövahendit, et luua elemente alates kogu hoone väliskihist kuni üksikute objektideni.
3D's töötlemine3D's töötlemine
13 videot24:34
3D's töötlemine
ArchiCAD 15 tutvustab unikaalseid 3D's projekteerimise abivahendeid, mis toob revolutsiooni 3D projekteerimise kogemusse. Niisugused arengud kindlustavad veelgi ArchiCADi unikaalset eelist arhitektidele -- perspektiivvaated muutuvad tavapäraseks 3D projekteerimise keskkonnaks.
Komplekssed katusedKomplekssed katused
12 videot30:29
Komplekssed katused
Komplekssed katused on arhitektuurses projekteerimises ühed tihedamini kasutatavad elemendid. ArchiCAD 15 versioon kasutab oluliselt täiustatud nende hoone konstruktsiooni asade loomise ja töötlemise meetodeid. Kompleksseid katuseid saab nüüd modelleerida kui ühte terviklikku elementi, mida saab töödelda maksimaalse vabadusega. Katuse tasapinnad jäävad ühendatuks kui integreeritud ühtne süsteem isegi pärast töötlemist. Teda saab muuta sarnaselt igale polügonaalsele konstruktsioonile vastaval nagu näiteks põrandadki - kui geomeetria muutus vajab uut katuse tasapinda, siis see ka automaatselt lisatakse või eemaldatakse kogu süsteemist. Modelleerides mitmetasapinnalisi katusekonstruktsioone on arhitektidel võimalik seda teha täieliku vabadusega. Spetsiaalsete katuse omaduste lisamine nagu aatriumid, kelpkatused või katuseaknad või ka tornide loomine komplekse katuse võimsa töövahendi abil, aitab projekteerida ebatavalisi katuseid juba üksikute klikkide abil.
ArchiCAD 15 - RenoveerimineArchiCAD 15 - Renoveerimine
11 videot32:50
ArchiCAD 15 - Renoveerimine
ArchiCAD 15 tutvustab nüüd ka renoveerimise ja remondialaste projektide teostamiseks BIM projekteerimise ja dokumenteerimise tööprotsessi.
Avatud projekteerimise koostööAvatud projekteerimise koostöö
9 videot15:57
Avatud projekteerimise koostöö
Avatud projekteerimise koostöö on veelgi lihtsama loogilise IFC liidesega. ArchiCAD 15 jätkab mudeli loomise protsessi lihtsustamist IFC andmevahetuse osas teiste kaasprojekteerijatega.
ArchiCAD 15 - JõudlusArchiCAD 15 - Jõudlus
2 videot03:42
ArchiCAD 15 - Jõudlus
Jõudluse täiustamine on üks pidevatest arenduse prioriteetidest. ArchiCAD 15 on saavutatud järgnevad jõudluse täiustused võrrelduna ArchiCAD 14.
Intelligentsed ühendusedIntelligentsed ühendused
10 videot22:19
Intelligentsed ühendused
ArchiCAD 15 uued omadused - Intelligentsed ühendused. Täiustused katuse töövahendis ja uue kooriku (Shell) töövahendi tutvustamine, võimaldab ArchiCADs kasutada uudset intelligentset konstruktiivsete elementide omavahelist ühendamist.
Klassika modelleeritud ArchiCADgaKlassika modelleeritud ArchiCADga
6 videot22:40
Klassika modelleeritud ArchiCADga
Arhitektuuri klassika modelleritud ArchiCADga - SOM - USAFA Cadet Chapel - William Van Alen - Chrysler Building - Marcel Breuer - Saint Francis de Sales Church
ArchiCAD põhialused õppejuhendArchiCAD põhialused õppejuhend
36 videot4:33:28
ArchiCAD põhialused õppejuhend
ArchiCAD põhialused õppejuhendi pakett juhendab Teid looma 10500 ruutmeetri suurust büroohoonet. Kasutajatele tutvustatakse peamisi arhitektuurse projekteerimise ja dokumenteerimisega seotud kontseptsioone ja tehnikaid ArchiCADi baasil. Juhendi ülesannete teostamine võtab aega 5-8 tundi.
GRAPHISOFT BIMxGRAPHISOFT BIMx
15 videot1:21:36
GRAPHISOFT BIMx
GRAPHISOFT BIMx™ on innovatiivne, interaktiivne, BIM kommunikatsiooni vahend arhitektidele, mis seab uued standardid projektide esitlemiseks ja presenteerimiseks AEC tööstuses. BIMx muudab nüüd iPad/iPhone käepäraseks interaktiivseks hoone mudeli näitajaks.
OPEN BIM programm ja tööprotsessOPEN BIM programm ja tööprotsess
6 videot22:22
OPEN BIM programm ja tööprotsess
OPEN BIM on universaalne lahendus hoonete koostöö põhiseks projekteerimiseks, ehitamiseks ja haldamiseks baseerudes avatud standarditel ja tööprotsessidel. Open BIM on algatatud buildingSMART ja paljude juhtivate tarkvara arendajate poolt kasutades avatud buildingSMART andmete mudelit. Open BIM Programme on marketingi kampaania, mis on algatatud GRAPHISOFT, Tekla ja teiste buildingSMART liikmete poolt, et edendada ja lihtsustada globaalselt koordineeritud Open BIM kontseptsiooni kasutuselevõttu kogu AEC tööstuses. Programmiga liitujatele on kasutatavad vastastikune (aligned) suhtlemine ja ühised kaubamärgid. Open BIM sertifitseerimine on buildingSMART poolt välja töötatav tehniline sertifitseerimise süsteem aitamaks AEC tarkvara edasimüüjatel arendada, testida ja sertifitseerida andmevahetuse tööd, et see toimiks sujuvalt teiste Open BIM lahendustega.
ArchiCAD modelleerimine edasijõudnutele õppejuhendArchiCAD modelleerimine edasijõudnutele õppejuhend
42 videot2:07:04
ArchiCAD modelleerimine edasijõudnutele õppejuhend
See edasijõudnute juhend hõlmab järgmisi teemasid:
 
Üldine modelleerimine: algsed mahud ja kujundid;
Arhitektuurne modelleerimine: konstruktiivsed teljed (structural grids), maastik (terrains), kaldu- ja mitmekihilised seinad (composite walls), postid (columns), talad (beams), trepid (stairs) ja katused (roofs);
Erilised avatäited: katuseaknad (skylights), nurgaaknad (corner windows);
Erilised konstruktsioonid: Fermid (TrussMaker) ja katusekonstruktsioonid (RoofMaker).
ArchiCAD koostöö õppejuhend osa1 INT - ArchiCAD TeamworkArchiCAD koostöö õppejuhend osa1 INT - ArchiCAD Teamwork
24 videot3:41:19
ArchiCAD koostöö õppejuhend osa1 INT - ArchiCAD Teamwork
ArchiCAD koostöö interaktiivse õppejuhendi esimene osa annab samm-sammulise sissejuhatuse GRAPHISOFT ArchiCADi Teamwork kontseptsiooni. Teamwork kontseptsiooni tutvustati ArchiCAD 13 ja seda on veelgi edasi arendatud ArchiCAd 14, mis toob revolutsiooni BIM koostöösse ja muudab töömeetodeid arhitektuurses meeskonnatöös, konsultantide ja klientide vahel.
ArchiCAD koostöö õppejuhend osa2 - KoostööArchiCAD koostöö õppejuhend osa2 - Koostöö
27 videot4:57:48
ArchiCAD koostöö õppejuhend osa2 - Koostöö
Teine osa ArchiCADi koostöö õppejuhendist kirjeldab koostöö tehnikaid ArchiCADi ja mitmete teiste programmide vahel. Käsitletavad teemad on - Hotlinked Modules, Project Mark-up, koostöö konstruktorite ja inseneridega (MEP), DWG-andmevahetuse näited, IFC, xRefs ja palju muud.
GRAPHISOFT EcoDesigner for ArchiCADGRAPHISOFT EcoDesigner for ArchiCAD
5 videot31:02
GRAPHISOFT EcoDesigner for ArchiCAD
Samaaegselt ArchiCAD valmimisega, GRAPHISOFT tutvustas uut versiooni, maailma esimest hoone energia informatsiooni modelleerimise töövahendit BIM turul. EcoDesigner for ArchiCAD pakub arvutkalt uusi funktsioone kolmes peamises valdkonnas:
- funktsioonide kogum, mis toetab jätkusuutliku arhitektuuri lahendusi võrdselt kõigis kliima piirkondades;
- dünaamiline arvutusmootor suudab täpselt hinnata keerulise hoone geomeetriat ja tehnosüsteeme (MEP);
- detailsed tulemused, mis kuvavad kogu hoone olulist informatsiooni hoone energiatõhususe kohta
GRAPHISOFT ArchiCAD - Solibri Model Checker tutvustusGRAPHISOFT ArchiCAD - Solibri Model Checker tutvustus
3 videot57:32
GRAPHISOFT ArchiCAD - Solibri Model Checker tutvustus
GRAPHISOFT ArchiCAD - Solibri Model Checker tutvustus

GRAPHISOFT ArchiCAD-Solibri Model Checker esitlus tutvustab, kuidas arhitektid ja insenerid saavad teostada oma BIM projektide mudelite kontrollimist ning samal ajal säästa aega ja raha kogu projekteerimise ajal ja ehitamise faasis, rakendades "Open BIM lähenemist" oma tööpraktikas.

The GRAPHISOFT ArchiCAD - Solibri Model Checker tööprotsessi esitluses keskendutakse järgmistele põhiteemadele:
1. Projekti eksportimine ArchiCADst
2. Kvaliteedi tagamine ja informatsiooni väljavõtted Solibri Model Checker abil
3. MEP kvaliteedi tagamine Solibri Model Checker abil
4. Konstruktiivse osa kvaliteedi tagamine Solibri Model Checker abil
5. ArchiCADi projekti parandamine
GRAPHISOFT ArchiCAD - TEKLA Structures tutvustusGRAPHISOFT ArchiCAD - TEKLA Structures tutvustus
5 videot1:30:48
GRAPHISOFT ArchiCAD - TEKLA Structures tutvustus
See esitlus tutvustab kuidas arhitektid - kasutades ArchiCADi ja konstruktorid - kasutades Tekla Structures, saavad vahetada projekti informatsiooni, samuti juhtida muutusi, rakendades "Open-BIM lähenemist" oma tööpraktikas. See esitlus näitab samm-sammult ka arhitektuurset-konstruktiivset tööprotsessi läbi praktiliste reaalse elu näidete. Esitatakse ka mõned näited kus arhitektid ja insenerid on juba rakendanud seda avatud koostöö tööprotsessi oma tööpraktikas.
ArchiCAD hoone objektide loomise õppejuhendArchiCAD hoone objektide loomise õppejuhend
55 videot3:43:26
ArchiCAD hoone objektide loomise õppejuhend
See edasijõudnute juhend hõlmab Graphisoft'i GDL objektitehnoloogia kontseptsioone.

2D sümbolite ja 3D mudelite salvestamine GDL objektideks, nende pööramine ja materjalide lisamine;
Ristkülikukujuliste ja vabakujuliste avade automaatne salvestamine ja oma uksepaneelide loomine;
Lihtsad ja edasijõudnute GDL skriptid.
Online BIM koostöö üle maailmaOnline BIM koostöö üle maailma
5 videot1:08:22
Online BIM koostöö üle maailma
Mudelprojekteerimine (BIM) loob projekteerimise meeskondadele unikaalsed väljakutsed: kui rakendada BIM suuremas mastaabis, siis tekivad arhitektidel tihti kitsaskohad mudeli kättesaadavuse ja töövoo juhtimise osas. ArchiCAD tutvustab GRAPHISOFT BIM Server -- esimene lahendus omataoliste seas mudelipõhiseks meeskonna koostööks. Valdkonna esimesena kasutatav Delta Server™ tehnoloogia vähendab võrguliiklust miinimumini vahetu ja usaldusväärsete andme vahetuse osas nii kontorisiseselt ja üle Interneti. Vaadake salvestatud BIM koostöö veebinari:
* Kui töötate meeskonnas kui arhitekt, insener või konsultant
* Kui Teil on vaja kooskõlastada oma projekti teiste erialadega
* Kui Teie töö on geograafiilselt laiali või vajate kaugjuurdepääsu oma BIM projektidele
* Kui olete lihtsalt huvitatud BIM koostöö arengutest
ArchiCAD konstruktiivne tööprotsessArchiCAD konstruktiivne tööprotsess
3 videot18:56
ArchiCAD konstruktiivne tööprotsess
ArchiCAD konstruktiivne tööprotsess
Uued arendused ArchiCADs rõhutavad efektiivse koostöö olulisust arhitektide ja konstruktorite vahel. See koostöö eeldab usaldusväärseid meetodeid hoonemudeli informatsiooni, projekteerimislahenduste ja ettepanekute jagamisel ning salvestamisel; samuti nõuab see võimalusi hallata kõiki tehtud muudatusi hoone mudeli üksikutest osadest suvalise osalise poolt ning samaaegselt minimeerides kõikvõimalikke inimlikke vigasid. ArchiCAD toetab kõiki peamisi mudelite ja andmevahetuse formaate ja mõningaid spetsialiseeritud formaate kaasaarvatud intelligentne 3D mudelleerimine, universaalsed 2D joonised ja pildi formaadid.

Jrgnevad videod tutvustavad kuidas arhitektid kasutavad ArchiCADi ja konstruktorid kasutavad rakendusi, mis toetavad IFC formaati; saavad vahetada hoone projekti informatsiooni, jagada ja hallata muudatusi, et luua professionaalset täielikult integreeritud konstruktiivseid tööjooniseid.
ArchiCAD 14 uued omadusedArchiCAD 14 uued omadused
14 videot28:32
ArchiCAD 14 uued omadused
ArchiCAD 14 uued omadused - videokogumik tutvustab kõige olulisemaid uusi ArchiCAD 14 versiooni omadusi.
ArchiCAD 11 uued omadusedArchiCAD 11 uued omadused
12 videot18:55
ArchiCAD 11 uued omadused
ArchiCAD 11 tutvustab Visual Compare - mis aitab projekteeriajtel lihtsalt avastada dokumentatsiooni erinevusi. Alusjoonisena (Reference) saab kasutada iga mudeli vaadet ja kasutada  erinevaid visuaalse võrdlemise (Visual Compare) valikuid ja funktsioone. See uudne tehnoloogia kiirendab oluliselt kogu meeskonna jooniste koordineerimise tööd.
ArchiCAD 12 uute omaduste õppejuhendidArchiCAD 12 uute omaduste õppejuhendid
26 videot1:49:00
ArchiCAD 12 uute omaduste õppejuhendid
ArchiCAD 12 uute omaduste õppejuhendid
ArchiCAD 12 uued omadused - Rippfassaad (Curtain Wall)ArchiCAD 12 uued omadused - Rippfassaad (Curtain Wall)
11 videot47:04
ArchiCAD 12 uued omadused - Rippfassaad (Curtain Wall)
Õppejuhendid rippfassaadi (Curtain Wall) loomisest ArchiCAD 12 keskkonnas
ArchiCAD 12 uued omadused - 3D DokumentArchiCAD 12 uued omadused - 3D Dokument
5 videot16:37
ArchiCAD 12 uued omadused - 3D Dokument
ArchiCADi 3D Document käsk võimaldab teil kasutada mudeli iga 3D vaadet 3D dokumendi loomiseks, millele saab lisada mõõtkette, märkusi ja muid 2D joonise elemente. 3D dokument aitab arhitektidel paremine selgitada oma ideid klientidele, kasutades veelgi informatiivsemat dokumenti, millest on lihtne aru saada.
ArchiCAD 12 uued omadused - Uued töövõttedArchiCAD 12 uued omadused - Uued töövõtted
4 videot21:26
ArchiCAD 12 uued omadused - Uued töövõtted
ArchiCADi uued omadused kiirendavad teie tööd projekteerimise protsessis, kui sättida elemente üksteise suhtes või kindla joone järgi. Nendeks uuteks käskudeks on elementide joondamine (Align) ja jagamine (Distribute), nihutamine (Nudge) ja täiustatud mõõtkettide paigutamine, mis ons samuti lihtsam ja kiirem.
ArchiCAD 12 uued omadused - Rastri täiustusedArchiCAD 12 uued omadused - Rastri täiustused
2 videot09:06
ArchiCAD 12 uued omadused - Rastri täiustused
Projekteerijad saavad kasutada pilte ja samuti ülemineku rastreid, et täiustada oma esitlusmaterjale. Piltrastreid (Image fills) saab kuvada joonestusrastrite (drafting fills) pealmise rastrina (foreground). Kasutades poolläbipaistvaid rastreid (translucent Solid Fills) saab luua uusi rastri tüüpe igasuguse läbipaistvuse efekti suurusega.
ArchiCAD 12 uued omadusedArchiCAD 12 uued omadused
10 videot11:51
ArchiCAD 12 uued omadused
See uus element võimaldab kasutajatel lihtsalt projekteerida ja dokumenteerida ekraanseina süsteeme. Ekraanseina töövahend baseerub ArchiCAD System Technology,  mis on baasiks tuleviku orienteeritud hoone komponentide süsteemidele. Baseerudes paindlikul hierarhilisel konstruktsioonide skeemidel, füüsilistel liikmetel ja lisaelementidel, saavad kasutajad lihtsalt juhtida ja muuta nii kogu süsteemi ja ka kõige väiksemaid detaile läbi kogu projekti.
ArchiCAD 13 uued omadusedArchiCAD 13 uued omadused
13 videot22:57
ArchiCAD 13 uued omadused
ArchiCAD 13 sisaldab modernset BIM Server™, mis tutvustab uudset paradigmat failide jagamisel projekteeerimises. Tänu tema revolutsioonilisele DELTA-server™ tehnoloogiale saadetakse kliendi ja serveri vahel ainult muutunud elemente. Keskmine andmepaketi suurus väheneb Mb tasemelt Kb tasemele, nii et meeskonna liikmed saavad teha tööd reaalajas läbi standardse Interneti ühendusete üle kogu maailma.
ArchiCAD TeamworkArchiCAD Teamwork
4 videot06:24
ArchiCAD Teamwork
ArchiCAD revolutsioneerides BIM koostööd ehitusinfo mudelite loomisel toob unikaalseid väljakutseid projekteerimismeeskonnale, kui BIM rakendatakse eriti suurtes mastaapides, kus arhitektidel tekib tihti raskusi mudeli kättesaadavuse ja tööprotsesside juhtimise osas. ArchiCAD tutvustab GRAPHISOFT BIM Server, mis on esimene omataoline lahendus mudelipõhises meeskonnatöös. Oma valdkonnas esimesena kasutusele võetud Delta Server™ tehnoloogia vähendab võrguliiklust miinimumini koheste ja usaldusväärsete andmete vahetamisel nii kontorisiseselt kui ka üle Interneti.
Google Earth, SketchUp ja Google Warehouse ConnectionGoogle Earth, SketchUp ja Google Warehouse Connection
4 videot04:09
Google Earth, SketchUp ja Google Warehouse Connection
Kui teil on soov luua presentastioone oma tuleviku kavanditest, jagada oma projekteeritud hooneid või vaadelda BIM mudelis konkreetses asukohas, siis kindlasti aitab teid tarkvade ArchiCAD, Google Earth, SketchUp ja Google 3D Warehouse kombinatsioon väljendada oma loomingulisust. Selle intuitiivse kasutajaliidese abil saavad ArchiCADi kasutajad mitte ainult importida 3D informatsiooni oma projektidesse, aga ka nad saavad publitseerida oma projekte kogu maailmale. Google Earth Connections add-on pakett võimaldab integreerida ArchiCAD, Google Earth, SketchUp ja Google 3D Warehouse pakette läbi .kmz ja .skp failiformaatide. See võimalus suunab kasutajaid liikuma BIM mudelitega virtuaalmaailmasse.
Alustamine GRAPHISOFT BIM Server'gaAlustamine GRAPHISOFT BIM Server'ga
3 videot09:13
Alustamine GRAPHISOFT BIM Server'ga
GRAPHISOFT BIM Server installeerimise juhend - MAC ja PC
ArchiCAD - Partial Structure DisplayArchiCAD - Partial Structure Display
3 videot05:26
ArchiCAD - Partial Structure Display
Partial Structure Display - korruseplaanil ja lõikes, erinevad kuvamise viisid, mitmekihiliste konstruktsioonide häälestused
eelmine12eelmine
vahejoon
3D Ekspert OÜ
Vana-Lõuna 27
10134 Tallinn, EESTI (Estonia)
tel (+372) 50 37 624
info@3dekspert.ee
Abivahendid
Download ARCHICAD
BIM koolitus
õppeVIDEOD
õppeJUHENDID
onlain SEMINARID
Kogukonnad
Community
Twitter
Facebook
Youtube
LinkedIn
Info
hinnapäring / tellimine
pakkumised
uudised
sildipilv
nõuded süsteemile