3D EKSPERT Graphisoft Community TASUTA objektid BIMx Twinmotion Artlantis SOLIBRI AxisVM ArchiFrame ArchiLogs Videod logi sisse
3D EKSPERT

BIM tarkvara arhitektidele - projekteerijatele

ArchicadSOLIBRIBIMcloudBIMxTwinmotionArtlantisArchiFrameAxisVMKoolitusAbikeskusLisad
vahejoon

Koolitus

ülevaadeKURSUSEDõppeVIDEODõppeJUHENDIDGraphisoft Learn
proovi ARCHICAD-i proovi SOLIBRI-t proovi AxisVM-i
videokogumikud videod abi otsi
eelminejärgmine

2/8 - Artlantis 4 - Jõudluse arendused

Artlantis 4Artlantis 4 on nüüd ka kiirem kui kunagi varem. Keskmiselt on kiirus paranenud KAKS korda, aga kui projektis on kasutatud palju neoon materjale siis lausa SEITSE korda. Artlantis on nüüd suurte projektide paremaks haldamiseks nii Windows kui ka Macintosh platvormidel optimeeritud 64-bitiseks.

Artlantis 4

Artlantis - üldülevaade
12 aastat tagasi · vaatamisi 49620
See 11 minutiline video annab Artlantis'e üldülevaate. Siin vaadeldakse Artlantis tooteid ja viise kuidas toimub koostöö CAD programmidega. Lühike demo aitab paremini mõista peamisi omadusi ja erinevaid Artlantises loodavaid presetnatsiooni tüüpe.
Artlantis 4
Artlantis 4 - Jõudluse arendused
Artlantis 4
12 aastat tagasi · vaatamisi 80070
Kasutage mitme punktiga panoraame, et luua oma projektis tõelisi virtuaalseid ringkäike. Artlantis Studio 4 loob automaatselt kõik veebis panoraamide vaatamiseks vajalikud failid. Vaatamise tarkvara on tasuta ja põhineb Flash tehnoloogial olles samaaegselt ühilduv nii Macintosh, Windows, Linux ja Android operatsiooni süsteemidega. iPhone ja iPad kasutajate jaoks on olemas eraldi programm, mis samuti võimaldab panoraame vaadata ja jagada. iVisit 3D App on saadaval App Store kaudu kahes erinevas versioonis (Lite ja Pro). Tasuta iVisit 3D Lite piiranguks on üks vaatamise kord päevas.
Lisainformatsiooni saamiseks külastage http://www.ivisit3d.com/
Artlantis 4
12 aastat tagasi · vaatamisi 59503
Samamoodi nagu fotograafiaski on visualiseerimisel põhiliseks austus värvide vastu. Uus kiirguse mootor täiendab pilte paremate värvide, tekstuuride ja materjalide kujutamisega. Uueks pildi viimistlustöövahendiks on tooni korrigeerimine, mis võimaldab muuta heledamaks tumedaid pilte ja vastupidi. Kataloogi on lisatud ka uus Fresnel materjal, mis on eriti sobilik kasutamiseks metalsetel autokeredel. Uus mootor käsitleb ka läbipaistvaid pindu paremini.
Artlantis 4
12 aastat tagasi · vaatamisi 35840
Uus Horisontaalse projektsiooni funktsioon lihtsustab töötamist komplekssete katustega. Visualiseerimist pakkfaili (batch rendering) abil on võimalik ümber organiseerida ja filtreerida enne programmi käivitamist. 2D vaates dubleeritud objektid lisatakse projektile lähtudes gravitatsioonist. Uus Explode by Mesh funktsioon lihtsustab materjalide määramist eraldades automaatselt erinevad mesh tüüpi elemendid teineteisest. Samaaegselt võib teha nüüd mitu erinevat mitme objekti korraga väljavalimist.
iVisit 3D - iPad
12 aastat tagasi · vaatamisi 45427
Tutvustage oma 3D projekte iPad või iPhone abil!

Laaadimiseks külastage: http://www.ivisit3d.com

iVisit 3D on loodud peamiselt arhitektidele ja disaineritele kasutamiseks ning võimaldab kasutajatel vaadata panoraam visualiseeringuid iPad või iPhone abil. Laadige iVisit 3D Lite pakett App Store'st ja proovige näidisfaile. Õppige kuidas kasutada 3D presetnatsiooni vahendi lihtsalt toimivat panoraamide vaatamist ja jagamist! Tutvustage oma projekte 3D's ja veebis! Flash tehnoloogia abil on iVisit 3D samuti kasutatav veebis.
Artlantis 4.1
11 aastat tagasi · vaatamisi 83570
Artlantis on tänasel päeval kiireim arhitektidele ja disaineritele käsutuses olev 3D visualiseerimise tarkvara. Maxwell Render Engine'i peetakse füüsikaliselt kõige täpsemaks saadaval olevaks visualiseerimise mootoriks. Abvent ja Next Limit Technologies on ühendanud oma jõud, et pakkuda Maxwell Render Engine't kui valikulist visualiseerimise mootorit Artlantis 4.1 osana. Maxwell Render Engine't on lihtne kasutada koos selle spetsiifiliste materjalidega ja postkaartidega. Tehke oma mudelile Artlantises tavapärased alghäälestused ning seejärel vajutage vastavate arvutuste käivitamiseks Maxwell Render Engine nuppu. Artlantis 4.1 saate parima mõlemast äärmusest: kiiruse ja füüsikalise täpsuse.
Artlantis 4.1
11 aastat tagasi · vaatamisi 85740
HDRi võimaldab sfäärilist taustapilti ning samuti üldist valgustatust koos varjudega ja 360 kraadi peegeldustega. Mudeli ümber genereeritav 3D valgustatud keskkond kindlustab viimistletud tausta kõikidele kaamera vaadetele. See teeb HDRi'st väärtusliku omaduse mudelite korral, mis koosnevad paljudest peegeldavatest pindadest. HDRi spetsiaalne valgustuse kanal võimaldab valguse ja varjude abil luua hämmastavalt realistlikke visualiseerimisi.
Videotega seotud sildid:
3D 64bit animatsioon arhitekt Arhitektuur Artlantis Artlantis Studio BIM CAD disain foto fotorealistlik hoone ilupilt Jagamine kataloog katused MAC materjal panoraam presentatsioon projekteerimine render sisekujundaja valgus valgustus vari värv Virtuaalmaailm virtuaalne visuaalne visualisatsioon visualiseerimine visualiseerimistarkvara Windows
vahejoon
3D Ekspert OÜ
Vana-Lõuna 27
10134 Tallinn, EESTI (Estonia)
tel (+372) 50 37 624
info@3dekspert.ee
Abivahendid
Download ARCHICAD
BIM koolitus
õppeVIDEOD
õppeJUHENDID
onlain SEMINARID
Kogukonnad
Community
Twitter
Facebook
Youtube
LinkedIn
Info
hinnapäring / tellimine
pakkumised
uudised
sildipilv
nõuded süsteemile