3D EKSPERT Graphisoft Community TASUTA objektid BIMx Twinmotion Artlantis SOLIBRI AxisVM ArchiFrame ArchiLogs Videod logi sisse
3D EKSPERT

BIM tarkvara arhitektidele - projekteerijatele

ArchicadSOLIBRIBIMcloudBIMxTwinmotionArtlantisArchiFrameAxisVMKoolitusAbikeskusLisad
vahejoon

Koolitus

ülevaadeKURSUSEDõppeVIDEODõppeJUHENDIDGraphisoft Learn
proovi ARCHICAD-i proovi SOLIBRI-t proovi AxisVM-i
videokogumikud videod abi otsi
loend
otsingutulemuse järgi

VIDEOD (kokku 111): saf structural analysis file moodul exceli pohine kahesuunaline andmete uhendus OTSINGUABI, SUBTIITRID

Proovi ka Google otsingut: saf structural analysis file moodul exceli pohine kahesuunaline andmete uhendus, Abikeskus otsingut: saf structural analysis file moodul exceli pohine kahesuunaline andmete uhendus
eelmine1234järgmine
ArchiCAD modelleerimine edasijõudnutele õppejuhend 3-1
13 aastat tagasi · vaatamisi 1072
Selles videos: Arhitektuurne modelleerimine: Konstruktiivsed teljed (Structural Grid) - Konstruktiivsete telgedepõhiste postide, talade ja mõõtkettide loomine
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 16 - BIM Server - ArchiCADi projekti varukoopia käsitsi tegemine
11 aastat tagasi · vaatamisi 3934
ArchiCAD 16 uued omadused - BIM Server
ArchiCADi projekti varukoopia käsitsi tegemine

ArchiCAD 16 saab nüüd salvestada PLN projekti varukoopiat. See varukoopia on loodav ArchiCADs ja salvestatav ArchiCAD's Solo File formaadis, PLN.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 14 uued omadused - Täiustatud mudeli ülevaatus
13 aastat tagasi · vaatamisi 43074
Täiustatud mudeli ülevaatus
Hoone elementide klassifitseerimine on ArchiCADs täienenud konstruktiivsete elementide andmetega, lisades uued omadused nagu "IFC Element Type," ja "Structural Function", mille abil on võimalik ühildada mudeleid inseneride BIM mudelitega.
Video kuulub videokogumikku:
Miks OPEN BIM
11 aastat tagasi · vaatamisi 8418
Open BIM on universaalne lahendus koostööks hoonete projekteerimise, realiseerimise ja opereerimise vallas, baseerudes avatud standarditel ja tööprotsessidel. Open BIM on algatatud buildingSMART ja paljude juhtivate tarkvaratootjate poolt kasutades avatud buildingSMART andmemudelit.

Miks see on nii oluline?

Open BIM toetab läbipaistvat, avatud tööprotsessi, mis võimaldab projekti liikmetel ühiselt osaleda tööprotsessis sõltumata tarkvarast, mida nad kasutavad.

Open BIM loob ühise keele laialt refereeritud protsessidele, võimaldades tööstusel ja valitsustel ühildada projekte läbipaistval kujul vastavalt omavahelistele kokkulepetele, võrreldavatele pakkumustele ja kindlustades andmete kvaliteedi.

Open BIM võimaldab tagada projekti andmete kasutuse kogu elutsükli jooksul, vältides mitmekordset andmete sisestamist ja sellega kaasnevaid vigasid.

Väiksed ja suured tarkvara platvormide arendajad saavad osaleda ja konkureerida selles süsteemis sõltumatult, luues igaüks oma ala parimaid lahendusi.

Open BIM panustab online toote toele koos veelgi täpsemate kasutajate vajadustega otsingute vallas ja väljastavad toote andmed otseselt BIM'i.
Video kuulub videokogumikku:
Solibri Veebinar - Kasutaja ülevaade - BASED
3 aastat tagasi · vaatamisi 637
Kasutaja ülevaate veebinarides meie kliendid jagavad oma mõtteid kuidas nemad kasutavad Solibri-t oma töödes. 

Selles veebinaris, BIM konsultant ja sertifitseeritud Solibri koolitaja Robin Kramer jagab oma teadmisi kasvava vajadusega kasutatavuse ja andmete väärtuste osas fokuseerudes Solibri klassifikatsioonidele. Ta demonstreerib samuti kuidas Knauf, maailma juhtiv tootja "dry-lining" süsteemidele, kasutab Solibri-t, et kasvatada nende klientidele väärtust oma viimases ehitusprojektis Hollandis.

Vaata salvestatud sessiooni. 
- Erinevad näited: Kasvatades kasutatavust ja andmete väärtust koos Solibri klassifikatsioonidega.
- Solibri demo. Robin Kramer, BIM konsultant ja sertifitseeritud koolitaja BASED-st. - Küsimused & Vastused
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD hoone objekti loomise õppejuhend 10-2-01
13 aastat tagasi · vaatamisi 2269
Selles videos: Edasijõudnute GDL skriptimine - Järg, Osa I / Ehitamise simulatsioon - Google Earth andmete sissetoomine
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD 19 uued omadused - Andmetabelid - Mitmekihiliste (Composite) seinte materjalikihitide pindalad (Skin Areas)
8 aastat tagasi · vaatamisi 27034
See video tutvustab, kuidas saada andmetabelitesse mitmekihiliste (Composite) seinte komponendid (Components). Siinkohal näete näidist andmete listimisest välisseina soojustuskihist.
Video kuulub videokogumikku:
Vastuolude importimine Solibri BCF Connector-ga
4 aastat tagasi · vaatamisi 7377
Kord kui juba olete seadistanud ühenduse ühise andmete keskkonnaga BCF Connector-s, siis saate vahetada vastuolusid otse ilma vajaduseta faile vahetada.
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD Nipp - Arvuta tala kalle
3 aastat tagasi · vaatamisi 918
Kuidas luua avaldise põhine omadus ARCHICAD-s, et arvutada tala kade protsent? Nii protsent kui suhe kasutades olemasolevate andmete trigonomeetriat tala kohta.
Kuidas kasutada Archicad-i sisseehitatud Survey Point-i
2 aastat tagasi · vaatamisi 21457
Iga BIM projekti koostöö algab sellega, et veenduda projekti õiges kohas paiknemisega. Archicad võimaldab mudeli põhist avatud töövoogu projekti osaliste vahel kes kasutavad erinevaid rakendusi. Kõrvaldage koostöö ebakõlad ja lihtsustage oma töövooge Native Archicad Survey Point abil. 
 

"Selles videos näidatakse kuidas veenduda, et projekt paikneb korrektselt Archicad-i sisseehitatud töövahenditega.
 
Uus sisseehitatud töövahend Native Survey Point on lahutamatu Archicad projekti osa. 
Survey Point-i saab näidata või peita ja selle seadetele ligi pääseda spetsiaalse tööriista abil tavapärasel tööriistaribal või Project Preferences menüüs. 
 
Survey point on nähtav ainult ekraanil — ta ei ilmu nähtavale prinditud formaadis ja teda saab lihtsalt ümberpaigutada. Suumimise ajal sümboli suurus jääb samaks. Lülitage koordinaadid sisse, et neid näidata seoses projekti nullpunktiga. Asukoha häälestustele pääsete kiiresti ligi tööriistaribalt. Sealt saate lisada ka georeferentsuse parameetreid IFC informatsiooni jaoks.
 
Teil on võimalik projekt paigutada ka reaalsetesse maailma koordinaatidesse. Project Origin seatakse kokku lepitud projekti baaspunkti. Kasutage Tracker-t sisestades idapikkuse ja põhjalaiuse väärtused Survey Point ümberpaigutamiseks ette antud punkti andmete järgi. Koordinaadid uuenevad automaatselt asukoha häälestustes.
 
Uus on ka Survey Coordinate objekti graafiline sümbol, et kuvada koordinaate mistahes punkti kohta plaanidel vastavuses Survey Point-ga või kolm teist referentspunkti valikut. Nende objektide koordinaatide punkte saab esitada ka andmetabelite nimekirjades.
 
Joondage sissetulevad DXF või DWG joonised Survey Point-ga aktiveerides vastava valikukasti attach XREF või Merge dialoogides impordi ajal. 
Kiirsideme moodulid — Archicad või IFC — valige Survey Point valik Project Origin asemel, et joondada imporditud moodul peafailiga. 
Kui eksportida IFC või DWG faili, siis kasutage spatsiaalseid valikuid tarnslaatoris, et sobitada eksporditud faili nullpunkt kas Project Origin või Survey Point valikuga."
Video kuulub videokogumikku:
Online BIM koostöö üle maailma - Osa 5
13 aastat tagasi · vaatamisi 1669
Osa 5:
Sissejuhatus integreeritud MEP tööprotsessi
ArchiCAD ja insenerid
Sissejuhatus DDS-CAD MEP
IFC andmevahetus DDS-CAD MEP
Töötamine DDS-CAD MEP
Sissejuhatus GRAPHISOFT MEP Modeler
DDS-CAD MEP IFC andmete lisamine ArchiCADi
Presetnatsiooni kokkuvõte
Video kuulub videokogumikku:
BCF Connector seadistamine
4 aastat tagasi · vaatamisi 3384
Vahetage vastuolusid otse ühises andmete keskkonnas häälestades ühenduse serveriga Solibri BCF Connector kasutamiseks. Teil on samuti võimalik valida vaikimisi projekt ja eeldefineerida kuidas imporditud vastuolud vaikimisi filtreeritakse.
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD 19 uued omadused - Andmetabelid - Erikujuliste profiilide (Complex Profiles) materjalikihtide pindalade (Skin Areas) listimine
8 aastat tagasi · vaatamisi 6341
See video tutvustab, kuidas saada andmetabelitesse profiil (Profile) tüüpi elementide komponendide (Components) andmed. Siinkohal näete näidist andmete listimisest klaas (Glass) ja puit (Timber) osadele balustraadidele, mis on modelleeritud profiil tüüpi elementidega.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD koostöö õppejuhend osa2 INT - 6-2
12 aastat tagasi · vaatamisi 1562
ArchiCAD koostöö interaktiivne õppejuhend Osa 2.
Selles videos: Suuremahuliste projektide koostöö koos korduvate osadega - Kiirsideme moodulite (Hotlinked Modules) loomine ja aseteamine

ArchiCAD koostöö ITG annab samm-sammulise sissejuhatuse GRAPHISOFT ArchiCADi Teamwork mõistetesse ja keerukamatesse koostöö tehnikatesse GRAPHISOFT ArchiCAD ja mitmete teiste programmide vahel.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD koostöö õppejuhend osa2 INT - 6-4
12 aastat tagasi · vaatamisi 383
ArchiCAD koostöö interaktiivne õppejuhend Osa 2.
Selles videos: Suuremahuliste projektide koostöö koos korduvate osadega - Kiirsideme moodulite (Hotlinked Modules) kasutamine projekti alternatiivide näitamisel

ArchiCAD koostöö ITG annab samm-sammulise sissejuhatuse GRAPHISOFT ArchiCADi Teamwork mõistetesse ja keerukamatesse koostöö tehnikatesse GRAPHISOFT ArchiCAD ja mitmete teiste programmide vahel.
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD 22 - Tööstusharu juhtiv OPEN BIM töövoog
5 aastat tagasi · vaatamisi 5964
ARCHICAD 22 pakub edasiarendatud kvaliteeti ja suuremat täpsust BIM-i mudelite andmete jagamisel inseneride ja konsultantidega, kasutades IFC2x3 ja IFC4 OPEN standardeid. Siia hulka kuuluvad IFC ekspordi täiustused, IFC impordi edasiarendused ja NURBS tüüpi splainide geomeetria importimine IFC4 failidest.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 11 uued omadused - Mitme korruse põhised kiirsidemed (hotlinks)
13 aastat tagasi · vaatamisi 2424
ArchiCADs kiirsideme (hotlink) moodulid võimaldavad projekteerijatel lisada sisu välistest ArchiCADi failidest peaprojekti. ArchiCAD 11 tutvustab mitme korruse põhiseid kiirsideme mooduli tuge, mis aitab arhitektidel töötada suurte, mitme korruseliste projektidega tüüpilisel, korduvate projekti osadega, nagu näiteks haiglad, kortermajad või koolimajad!
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD koostöö õppejuhend osa2 INT - 6-5
12 aastat tagasi · vaatamisi 429
ArchiCAD koostöö interaktiivne õppejuhend Osa 2.
Selles videos: Suuremahuliste projektide koostöö koos korduvate osadega - Keeruliste projektide kiirsideme moodulid (Hotlinked Modules) ja meeskonnatöö (Teamwork)

ArchiCAD koostöö ITG annab samm-sammulise sissejuhatuse GRAPHISOFT ArchiCADi Teamwork mõistetesse ja keerukamatesse koostöö tehnikatesse GRAPHISOFT ArchiCAD ja mitmete teiste programmide vahel.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 18 - PDF töövoog - Teemaklipp
9 aastat tagasi · vaatamisi 25027
Täiustatud PDF tugi

ArchiCAD pakub sujuvat PDF-põhist töövoogu ja täiustatud PDF-põhist andmevahetust, tutvustades BIM'ga seonduvat intelligentsust ja Adobe Portable Document Format andmete hierarhilisust. PDF-A arhiivifaili tugi, artibuutide konverteerimine, täiustatud kihtide haldamine ja joonise elemendid teevad PDF'st tõelise koostöö andmeformaadi.
Video kuulub videokogumikku:
Online BIM koostöö üle maailma - Osa 3
13 aastat tagasi · vaatamisi 2261
Osa 3:
Osaline konstruktsioonide kuvamine (Partial Structure Display)
Elemendi klassifitseerimine (Element Classification)
IFC eksport paketti Tekla Structures
Sissejuhatus firmasse Tekla ja Tekla Structures omadused
Tekla Structures IFC eksport ArchiCADi
Tekla IFC andmete lisamine ArchiCADi
ArchiCADi IFC translaatorid
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCADi mudeli publitseerimine Tekla BIMsighti
12 aastat tagasi · vaatamisi 4395
ArchiCADi mudeli publitseerimine Tekla BIMsighti

Tekla BIMSight on tasuta rakendus, mis täiustab projekteerimise, ehitamise ja hooldamise tööprotsessides:
-- erinevate erialade projekteeritud mudelite ühendamist
-- elementide omavaheliste vastuolude kontrolli
-- täiustatud koostöö tegemist projekti osapoolte vahel.

Tekla ja GRAPHISOFT koostöö tulemusena võimaldatakse oma klientide ja nende BIM projektide andmete edastamisel parimat võimalikku lahendust.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 12 uued omadused - Kiirsidemete (Hotlink) haldus
13 aastat tagasi · vaatamisi 5771
Sissejuhatus Hotlink Manager dialoogi

Kiirsideme (Hotlink) moodulid on eraldiseisvad mooduli failid, mida saab siduda projekti failiga korduvate osade näitamiseks nagu näiteks tüüpkorterid. Kiirsidemete moodulite halduse süsteem võimaldab lihtsalt hallata ja visualiseerida kogu Hotlink struktuuri. Uus hotlink manager dialoog annab teile täieliku kontrolli üle kogu keerulise projektistuktuuri.

ArchiCADi projekti näidisfaili saate laadida:
http://www.graphisoft.com/ftp/marketing/ac12/nft/04-HLM.zip
Video kuulub videokogumikku:
AxisVM - Veebinarid
2 aastat tagasi · vaatamisi 1781
AxisVM X6 debüteeris üle 40 uue täiustusega, sealhulgas olemasolevate moodulite uued funktsioonid, mitu kvaliteedi täiustust ja 3 uhiuut moodulit. See video on esimene osa AxisVM X6 uute omaduste tutvustamisest.
 
Selles videos käsitletud omadused:
-Nutikas käsu- ja otsingurida
-spetsiaalne akende paigutus
-koormuste jagamine korruste või konstruktsiooni telgede kaupa eraldi koormuste olukordadesse
-Peenhäälestavad graafilised sümbolid
-Filtrid ja osad spetsiaalsete domeenide jaoks
-Konstruktsiooni teljestiku kopeerimine
-Koormuspaneeli läbipaistvuse seadmine
Video kuulub videokogumikku:
Energiasimulatsioon
11 aastat tagasi · vaatamisi 15817
ArchiCAD 16 Uued omadused - Energiaarvutused
Energiasimulatsiooni käivitamine ja raporti vaatamine

Kui kõik olulised andmed on sisestatud geomeetria analüüsis ja kasutaja poolt lisatud andmete näol, siis saab alustada energiaanalüüsi arvutustega. Energiaanalüüsil  teostatakse energiatasakaalu arvutused hoone kohta terve aasta ulatuses ja kuvatakse tulemused energiatõhususe raportis.

Demo mudel: Villa Funk, Norra
GRAPHISOFT Norway
http://www.graphisoft.no/

Pealkirja pilt: Vennesla Library & Cultural Center, Norra
Helen & Hard, http://www.hha.no/
Foto (c)Emile Ashley
Video kuulub videokogumikku:
energiatõhususe raport
11 aastat tagasi · vaatamisi 2641
ArchiCAD 16 Uued omadused - Energiaarvutused
Energiatõhususe raport

Selles videos näidatakse, kuidas salvestada ja publitseerida kokkuvõte.

Geomeetria andmete leht kuvab hoone geomeetrilise informatsiooni kujul nagu ta on esitatud Structures ja Openings lehekülgedel. Neid andmeid saab kasutada sisendandmetena Excel-põhistes energiaarvutuse tarkvarades.

Demo mudel: Villa Funk, Norra
GRAPHISOFT Norway
http://www.graphisoft.no/

Pealkirja pilt: Vennesla Library & Cultural Center, Norra
Helen & Hard, http://www.hha.no/
Foto (c)Emile Ashley
Video kuulub videokogumikku:
AxisVM X6 (7DOF) uus 7 vabadusastmega tala element
2 aastat tagasi · vaatamisi 1070
7 vabadusastme moodul pakub joonelementidele täiendavat tüüpi peale juba olemasoleva ribi, sõrestiku ja 6DOF talaelemendi. 7DOF-i elemendil on samuti 3 pöörlevat ja 3 translatsioonivabadust nagu traditsioonilisel 6DOF -elemendil, kuid oma 7. vabadusastmega suudab see kaaluda väänduvat efekti ja bi-momenti väände sisemise jõu esitusena.
 
Piiratud väändumine võib oluliselt mõjutada pingejaotust õhukese seinaga talades ja postides -tavaliselt terasest osades-, mida tuleks projekteerimisel arvesse võtta.
 
Kõverdumine on oluline ka siis, kui konstruktsiooni osad on külgsuunalise väändumise suhtes tundlikud. Stabiilsusvigade režiime, näiteks väände-, külgsuunalisi või interaktsioonirežiime saab hinnata ainult 7DOF-i lõpliku elemendi abil.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 18 - Open BIM - Teemaklipp
9 aastat tagasi · vaatamisi 25688
ArchiCAD 18 jätkab OPEN BIM tööprotsessi toega ja tutvustab BIM koostöö formaadi BCF tuge.

ArchiCAD toetab vägagi iteratiivset koordineerimist inseneridega ja konsultantidega ning pakub mitmeid IFC'ga seotud täiustusi, kaasaarvatud professionaalne skeemipõhine andmete haldus ja kaardistamine ning kõrgekvaliteedilised (sertifitseeritud) ekspordi protsessid.

Lisaks IFC täiustustele toetab ArchiCAD iteratiivset koordineerimist inseneridega ja konsultantidega täieliku BCF toega. BIM Collaboration Format (BCF) on avatud failiformaat, mis võimaldab lisaks tekstipõhistele kommentaaridele ja ekraanitõmmistele ka veel lisaks IFC mudeli kihtide seadistust, et veelgi paremini suhelda erinevate koordineerivate isikute vahel.
Video kuulub videokogumikku:
0
11 aastat tagasi · vaatamisi 54761
Lae tasuta GRAPHISOFT ArchiCAD ja BIM Server:https://myarchicad.com/

GRAPHISOFT(R) ArchiCAD(R) on revolutsiooniline BIM tarkvara projekteerijatele. GRAPHISOFT ArchiCAD's BIM võimaldab arhitektidel projekteerida hooneid, tagades andmete detailide täpse salvestuse ja dokumentide sünkroniseerimise.  GRAPHISOFT jätkab oma ala lipulaevana pakkudes innovaatilisi lahendusi nagu revolutsiooniline GRAPHISOFT BIM Server™ - maailma esimene reaalajas BIM koostöö keskkond. Open BIM toetab läbipaistvat, avatud tööprotsessi, mis võimaldab projekti liikmetel osaleda olenemata nende poolt kasutatavatest tarkvara vahenditest.

Lisainfo ArchiCAD Teamwork ja GRAPHISOFT BIM Server kohta:
http://www.3dekspert.ee/videod/?k=archicad-teamwork&v=archicad-teamwork-jargmise-polvkonna-teamwork

Uued Teamwork omadused ArchiCAD 16:
http://www.3dekspert.ee/videod/?k=archicad-16---bim-server-ja-teamwork&v=archicad-16-bim-server-archicadi-projekti-varukoopia-kasitsi-tegemine
Kuidas alustada GRAPHISOFT BIM Server'ga:
http://www.3dekspert.ee/videod/?v=alustamine-graphisoft-bim-serverga-sissejuhatus
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD - dRofus ühendus 2018
6 aastat tagasi · vaatamisi 5971

dRofus kohta
dRofus on ainulaadne planeerimise, andmete haldamise ja BIM koostöö töötavahend. dRofus pakub kõikidele osapooltele laialdast töövoo tuge ja ligipääsu hoone informatsioonile läbi kogu hoone elutsükli. Planeerige, hallake ja säilitage andmeid osakondade, ruumide, ruumimallide, viimistluste, üksuste, süsteemide ja komponentide kohta – kõik ühes pilvepõhises platvormis. dRofus on SQL andmebaasi server, mis pakub nüüdisaegset jõudlust ja kiirust sõltumata proejkti suurusest, tüübist või keerukusest.

ARCHICAD - dRofus ühenduse töövahend
Selle tööriista abil saab ARCHICADi ja dRofuse andmebaasi vahel luua kahesuunalise ühenduse. See ühendus on eriliselt eelistatav suurte ja keerukate hoonete korral - näiteks haiglad või lennujaamad - millel on väga detailsed ja keerulised hoone ülesehitused. Hoone ülesehitusest tuletatud funktsionaalsed nõuded on kõige paremini hallatavad spetsiaalsetes töövahendites nagu dRofus.
ARCHICAD 22 - BIM Inside  Out - Fassaadi disainimise kontseptsioon
5 aastat tagasi · vaatamisi 17279
ARCHICAD'i taasloodud Fassaadide disainimise töövoog võimaldab arhitektidel projekteerida ja üksikasjalikult välja töötada hierarhilisi rippfassaadide süsteeme kasutades moodul mustreid. Projekteerimine toimub loomuliku graafilise sisestamise abil kõige loomulikumas projekteerimise keskkonnas 3D või 2D vaadetes. Samal ajal kindlustab ARCHICAD, et rippfassaadi süsteem on konstruktsiooniliselt korrektne ja järgib kõiki kohalikke dokumenteerimise ja materjalide väljavõtete nõudeid.

Video tiitrid:
1. Vörösmarty ter 1, Budapest, Ungari
Arhitekt: György Fazakas, Konsultant arhitekt: Jean Paul Viguier
2. Darmstadtium, Wissenschafts- und Kongresszentrum Darmstadt, Saksamaa Arhitektid: fs-architekten Paul Schröder Architekt BDA and Chalabi architects & partners - Foto: Claus Graubner (c)
3. Multifunctional dwelling complex on Mosfilmovskaya street, Moskva, Venemaa Sergey Skuratov Architects | www.skuratov-arch.ru
4. Cairns Family Health and Bioscience Research Complex, Kanada architectsAlliance - www.architectsalliance.com Photo (c) Ben Rahn / A-Frame 5. Bradford College, UK, Bond Bryan Architects www.bondbryan.com
6. University Library, Freiburg, Saksamaa - DEGELO ARCHITEKTEN - www.degelo.net
Foto (c) Barbara Bühler
Kohandage ja vormindage hõlpsalt interaktiivseid andmetabeleid Archicad-s
2 aastat tagasi · vaatamisi 10870
Andmetabelite erinevate andmete ühendamise täiustuste abil saate selge ja sisutihedama välimuse JA saate kuvada õiget teavet mahtude väljavõtete ja maksumuste hinnangute kohta. See õppevideo näitab, kuidas saate Archicad-i abil kogeda suuremat andmetabelite loomise vabadust ja säästa aega. 
 
Lahendage väljakutse kuvada õiget teavet mahtude väljavõtete ja maksumuste hinnangute andmetabelite kohta, kasutades Archicad-i andmetabelite väljade ühendamise täiustusi. See on oluline aja kokkuhoid suurte projektide jaoks, mis nõuavad selle teabe puhast ja kokkuvõtlikku korraldust. Vaadake, kuidas kasutada Archicad-i funktsiooni Schedule Merge Options. Selle tutvustava video aluseks on etteantud uste andmetabel, mis sisaldab põhiparameetreid. Enne ühendamisvalikute rakendamist jagunevad vasak- ja parempoolsed uksed eraldi veergudesse. Vaadake, kuidas saate määrata, millised väljad ühendada ja millist teavet eelistada. Prioriteetide seadmise valikud on teie – ja ka laiendatud andmetabelite vabadus! Archicad Merge Options võimaldab ühendada ainult ühtseid välju või ühtseid ja erinevaid välju. Saate isegi kuvatavaid väärtusi lisada. Parema loetavuse saavutamiseks lisage eraldaja, kui üksikud lahtrid sisaldavad erinevaid väärtusi. Lihtsustage oma mahtude väljavõtete ja maksumuste hinnangute andmetabelite korraldamist Archicad-i Schedule Merge Options abil.
Video kuulub videokogumikku:
Täitke Archicad-i mudelid kiiresti väliste konsultantide infoga
2 aastat tagasi · vaatamisi 4982
Olge esimeste seas, kes uurib keerukate projektide kohta andmeid vahetades uusi viise, kuidas konsultantidega tõhusalt koostööd teha. Värskenda atribuute – nüüd on saadaval tehnoloogia eelvaatena – võimaldab teil täita oma mudeli konsultandi andmetega, kaotamata seejuures võimalust seda muuta. Archicad aitab säästa aega ja vähendada vigu, värskendades samaaegselt peafaili ja hotlinki moodulite atribuutide väärtusi. Pole vaja neid hotlinki mooduleid ükshaaval avada ja muuta!

Lisateavet Archicad 25 värskenduse 2 kohta leiate Graphisofti kogukonnaportaalist: https://community.graphisoft.com/t5/Let-s-get-started/Archicad-Keeps-Getting-Better-Archicad-25-Update-2/ta-p/308009
Archicad 25 täienduse täielik õpetus – omas tempos treeningvideod (umbes 1,5 tundi): https://learn.graphisoft.com/visitor_catalog_class/show/27525  
 
Archicad pakub nüüd uusi viise konsultantidega koostöö tõhustamiseks, värskendades omadusi hotlinki moodulites – saadaval tehnoloogia eelvaatena. Selles videos kasutame näitena keerulist kaksiktorni projekti, millel on samad üldised põrandad nii A- kui ka B-tornides. Vaadake ja õppige, kuidas funktsioon Update Properties võimaldab teil oma mudelit konsultantidelt saadud teabega tõhusalt täita – olenemata sellest, kas nad kuuluvad peafaili või hotlinki moodulitesse. Korduvate korruste puhul linkime peafailiga välised kiirlingimoodulid, et saada kiiresti soovitud tulemus. Lisaks on koostatud interaktiivse elemendi ajakava ja kasutame seda vaheseinte üldhinnangute väärtuste andmevahetuseks. Väliste konsultantide määratud väärtused on nüüd redigeeritavad, kui lubate "Property Update in Hotlink Modules" ja "Export Property Values from Schedule" – te ei pea neid enam eraldi avama ja muutma.
Video kuulub videokogumikku:
eelmine1234järgmine
vahejoon
3D Ekspert OÜ
Vana-Lõuna 27
10134 Tallinn, EESTI (Estonia)
tel (+372) 50 37 624
info@3dekspert.ee
Abivahendid
Download ARCHICAD
BIM koolitus
õppeVIDEOD
õppeJUHENDID
onlain SEMINARID
Kogukonnad
Community
Twitter
Facebook
Youtube
LinkedIn
Info
hinnapäring / tellimine
pakkumised
uudised
sildipilv
nõuded süsteemile