3D EKSPERT Graphisoft Community TASUTA objektid BIMx Twinmotion Artlantis SOLIBRI AxisVM ArchiFrame ArchiLogs Videod logi sisse
3D EKSPERT

BIM tarkvara arhitektidele - projekteerijatele

ArchicadSOLIBRIBIMcloudBIMxTwinmotionArtlantisArchiFrameAxisVMKoolitusAbikeskusLisad
vahejoon

Koolitus

ülevaadeKURSUSEDõppeVIDEODõppeJUHENDIDGraphisoft Learn
proovi ARCHICAD-i proovi SOLIBRI-t proovi AxisVM-i
videokogumikud videod abi otsi
loend
kõige populaarsemad

VIDEOD (kokku 416): 7dof moodul tala element koos 7 vabadusastmega OTSINGUABI, SUBTIITRID

Proovi ka Google otsingut: 7dof moodul tala element koos 7 vabadusastmega, Abikeskus otsingut: 7dof moodul tala element koos 7 vabadusastmega
eelmine12345 ... 111213järgmine
Klassika taasmodelleritud ArchiCADga - Tähesõdade laev - Tie Fighter [pikendatud lõik]
10 aastat tagasi · vaatamisi 32547
Laadige ArchiCAD .pln ja projekteerimisjuhised: http://tinyurl.com/b6blqjl

Tie Fighter kosmoselaev on George Lucas' filmiseeriate klassikaline element. ArchiCAD'i MORPH töövahendiga on taasmodelleeritud see seade, millega Kloonid toovad tagasi suurepäraseid mälestusi ja näitavad mõningaid kasulikke modelleerimise tehnikaid!

See video on pikendatud versioon salvestusest, mis näitab täpsemalt animatsioonide loomise protsessi. Turvalisus pole garanteeritud.
Video kuulub videokogumikku:
ac16-morph-40
11 aastat tagasi · vaatamisi 29773
Korraga on võimalik välja valida rohkem kui üks MORPH elementi ja käivitada nende suhtes Box Stretch käsk.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 12 uute omaduste õppejuhend - 3D Dokument 1
13 aastat tagasi · vaatamisi 29668
Kuidas tekitada perspektiivist 3D dokument

ArchiCADi 3D Document käsk võimaldab teil kasutada mudeli iga 3D vaadet 3D dokumendi loomiseks, millele saab lisada mõõtkette, märkusi ja muid 2D joonise elemente. 3D dokument aitab arhitektidel paremine selgitada oma ideid klientidele, kasutades veelgi informatiivsemat dokumenti, millest on lihtne aru saada.

ArchiCADi projekti näidisfaili saate laadida:
http://www.graphisoft.com/ftp/marketing/ac12/nft/03-3DD.zip
Video kuulub videokogumikku:
BIM komponendid - pilves otsing
11 aastat tagasi · vaatamisi 29653
ArchiCAD 16 muudab fundamentaalselt võimalusi, mis on olnud tavapärasel kasutajal BIM komponentide leidmisel BIM projektidesse. ArchiCAD'i uued modelleerimise võimalused, mis on seotud BIM komponentide andmebaasiga võimaldab kasutajatel luua, otsida, üles laadida ja alla laadida BIM komponente vastavalt nende soovidele.  Täielikult intergreeritud veebiportaal teeb võimalikuks BIM komponentide jagamise kõikidele huvilistele. BIMcomponents.com on keskseks "turuplatsiks" kõikidele GDL objektidele, jõudes otse ArchiCADi kasutajateni, kui neil läheb neid objekte vaja.

BIM komponentide kontseptsioon
See on pilvepõhine ArchiCADga integreeritud ühiskasutuse andmebaas, mis kogub ja võimaldab otsest ligipääsu kümnetele tuhandetele GDL elementidele ühes keskses kohas. Lihtsalt otsitav kollektsioon on pidevalt kasvamas koos kasutajate arvuga, lisaks veel GDL arendajad ja tootjad, kes teevad samuti uusi elemente. BIMcomponents.com aitab leida vajalikke 3D või 2D elemente parameetriliste GDL objektide hulgast ja neid otse paigaldada ArchiCAD objektide nimistusse lihtsa drag & drop meetodiga. Jälgige kasutajate arvamusi ja jagage oma enda tehtud objekte ühe klikiga, laiendades niimoodi veelgi võimalikku objektide valikut. Sisseehitatud kvaliteedi filtrid, kasutajate ülevaated ja soovitused annavad tulemuseks kõrgetasemelise objektide kvaliteedi.
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD 19 uued omadused - Andmetabelid - Pindalade arvutamise meetodid tavalistele ja komposiit tüüpi elementidele
8 aastat tagasi · vaatamisi 29462
See video tutuvustab Teile ARCHICAD uusi meetodeid, mida saab kasutada ehitusmaterjalide pindalade (Skin Area) mahtude leidmisel nii tavaliste (ühekihilised) või komposiit (mitmekihilised) elementide korral.
Video kuulub videokogumikku:
ac16-morph-56
11 aastat tagasi · vaatamisi 28791
MORPH elemendi servade kaarjateks muutmiseks ja seejärel liitmiseks tuleb valida vähemalt kaks lähiserva ja valida menüüst käsud Design... Modify Morph... Curve and Merge Edges. Valitud servad töödeldakse selliselt, et nad moodustavad ühe sujuva kaare.
Video kuulub videokogumikku:
ac16-prod3d-11
11 aastat tagasi · vaatamisi 26681
ArchiCAD 16'da 3D aknas tükeldamise käsu tagasisidet on täiendatud. MORPH elemendi 3D aknas tükeldamise korral käitub tükeldamisel nagu päris 3D lõikepind (cutting plane).
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD 22 - Parameetrilised profiilid koos kohandatava geomeetriaga - Ülevaade
5 aastat tagasi · vaatamisi 26089
See video annab ülevaate parameetrilistest profiilidest (Parametric Profiles) ARCHICAD 22-s. Koos selle uue funktsiooniga profiilidele, saavad kasutajad luua veelgi intelligentsemaid profiile defineerides parameetrilisi servasid. See võimaldab nihutada või juhtida individuaalselt või mitmeid servasid.
Video kuulub videokogumikku:
2022 Graphisoft toodete uuenduste demo videod
1 aasta tagasi · vaatamisi 26030
Tere tulemast Archicad 26 maailma, tulemas on suurepäraseid asju.

Kuna projektid muutuvad suuremaks ja keerukamaks, sisaldavad projekteeritud failid rohkem andmeid. Tõhususe parandamine on endiselt meie nimekirja tipus, koos kasvava nõudlusega jätkusuutliku ehitamise järele. Meie eesmärk on aidata arhitektidel võimalikult lühikese ajaga projekteerida kõige keskkonnasõbralikumaid hooneid.

Sellest lühikesest värskenduse esiletõstmise videost leiate teavet teenuste ja lahenduste kohta, mis aitavad selle visiooni ellu viia. Tutvustame dokumentatsiooni täiustusi, visualiseerimise täiustusi, uusi koostöö- ja koostalitlusvõimalusi ning uuendatud teenuste ökosüsteemi, mis annab arhitektidele võimaluse kujundada suurepärast arhitektuuri.
Video kuulub videokogumikku:
Archicad Nipp - Aukude lõikamine Morph-s
3 aastat tagasi · vaatamisi 25711
Selleks on mitmeid meetodei, et lõigata auku Morph elemendile Archicad-s.
Järgnevad võimalused:
- valikukast selekteeritud Morph-st, läbi lemmikute paletti pliiatsi ikooniga
- ristkülik selekteeritud Morph-l, kui kasutada Push/Pull
- teine Morph ja väljalõikamine (extrude) ja kasutades operatsiooni Subtract tahkete kehade vahel
- tala (või sarnane) ja kasutades Merge Elements
- või kasutades operatsioone tahkete kehade vahel (SEO) (ei demonstreerita)
ArchiCAD 18 - PDF töövoog - Teemaklipp
9 aastat tagasi · vaatamisi 25027
Täiustatud PDF tugi

ArchiCAD pakub sujuvat PDF-põhist töövoogu ja täiustatud PDF-põhist andmevahetust, tutvustades BIM'ga seonduvat intelligentsust ja Adobe Portable Document Format andmete hierarhilisust. PDF-A arhiivifaili tugi, artibuutide konverteerimine, täiustatud kihtide haldamine ja joonise elemendid teevad PDF'st tõelise koostöö andmeformaadi.
Video kuulub videokogumikku:
Graphisoft 2023 toodete ülevaade
9 kuud tagasi · vaatamisi 24081
#BIM #OpenBIM #Archicad #BIMcloud #BIMx #DDScad #Disain #Inseneritöö #Koostöö #Visualiseeri #Dokument #arhitektuur Vaadake seda videot, et saada lisateavet Graphisofti 2023. aasta tootevaliku tipphetkede kohta – Archicad 27, DDScad 19, BIMcloud, BIMx – tööstusharu juhtivad hoonedisainilahendused on "Teie parim disainivalik". Peatükid: [00:00] Sissejuhatus [00:15] Disain [01:14] Visualiseeri [01:46] Tehke koostööd [02:37] Dokument [03:17] Teie parim kujundusvõimalus Eksklusiivsele sisule ja pakkumistele juurdepääsuks kasutage allolevaid linke: Laadige alla eksklusiivne e-raamat – AEC koostöödisaini seisund https://go.graphisoft.com/multidisciplinary-design-e-book.html Kogege Archicadi ja BIMcloudi võimsust Archicadi tellimuse hinnaga https://graphisoft.com/buy-now Avastage Graphisofti 2023. aasta tootevalik https://graphisoft.com/solutions/whatsnew Muudame koos Archicadi paremaks – registreeruge uute toodete testimiseks https://go.graphisoft.com/archicad27-technology-preview.html Registreeruge, et saada eksklusiivne pakkumine Archicad ModelPort laienduse jaoks https://go.graphisoft.com/archicad-modelport.html Registreeruge eelseisvale Building Togetheri digiüritusele või uurige varasemaid sündmusi https://graphisoft.com/why-graphisoft/building-together
ac16-morph-02
11 aastat tagasi · vaatamisi 23736
MORPH elemendid koosnevad ühest või mitmest alam-elemendist igas võimalikus kombinatsioonis: ruumipunktid, servad, tasapinnad.
Video kuulub videokogumikku:
ac16-morph-05
11 aastat tagasi · vaatamisi 23341
Tasapinnaliste MORPH elementide loomiseks on neli erinevat geomeetria meetodit: "Rectangular" või "Rotated Rectangular", mis loovad sirgeid tasapinnalisi servi, "Centerpoint and Radius" ja "Circumference" mis loovad kaares tasapinnalisi servi.
Video kuulub videokogumikku:
ac16-morph-44
11 aastat tagasi · vaatamisi 22564
Tükeldamise käsu funktsionaalsust on ArchiCAD 16's veelgi täiustatud. Kui tükeldamise käsk aktiveeritakse 3D aknas, kuvatakse pärast esimese tükeldamise tasapinna (Splitting Plane) punkti määramist punast värvi tükeldamise tasapinna kohene tagasiside.
Video kuulub videokogumikku:
Archicad Tip - Kohanda trepi mademe nihkeid ja nurgaastmeid
3 aastat tagasi · vaatamisi 22413
Archicad trepi töövahend võib oma võimaluste hulgaga olla kohati pead segi ajav ja selles videos tutvustatakse kuidas kohandada pöördastmeid koos fikseeritud nihke väärtustega ja kuidas muuta nurkades olvad mademed pöördastmeteks.
ArchiCAD Koolituse Seeriad OSA.4: Mudeli ehitamine: Elementide paljundamine korruste vahel
9 aastat tagasi · vaatamisi 22185
ArchiCAD Koolituse Seeriad OSA.4: Mudeli ehitamine: Elementide paljundamine korruste vahel
Video kuulub videokogumikku:
Kuidas kasutada Archicad-i sisseehitatud Survey Point-i
2 aastat tagasi · vaatamisi 21457
Iga BIM projekti koostöö algab sellega, et veenduda projekti õiges kohas paiknemisega. Archicad võimaldab mudeli põhist avatud töövoogu projekti osaliste vahel kes kasutavad erinevaid rakendusi. Kõrvaldage koostöö ebakõlad ja lihtsustage oma töövooge Native Archicad Survey Point abil. 
 

"Selles videos näidatakse kuidas veenduda, et projekt paikneb korrektselt Archicad-i sisseehitatud töövahenditega.
 
Uus sisseehitatud töövahend Native Survey Point on lahutamatu Archicad projekti osa. 
Survey Point-i saab näidata või peita ja selle seadetele ligi pääseda spetsiaalse tööriista abil tavapärasel tööriistaribal või Project Preferences menüüs. 
 
Survey point on nähtav ainult ekraanil — ta ei ilmu nähtavale prinditud formaadis ja teda saab lihtsalt ümberpaigutada. Suumimise ajal sümboli suurus jääb samaks. Lülitage koordinaadid sisse, et neid näidata seoses projekti nullpunktiga. Asukoha häälestustele pääsete kiiresti ligi tööriistaribalt. Sealt saate lisada ka georeferentsuse parameetreid IFC informatsiooni jaoks.
 
Teil on võimalik projekt paigutada ka reaalsetesse maailma koordinaatidesse. Project Origin seatakse kokku lepitud projekti baaspunkti. Kasutage Tracker-t sisestades idapikkuse ja põhjalaiuse väärtused Survey Point ümberpaigutamiseks ette antud punkti andmete järgi. Koordinaadid uuenevad automaatselt asukoha häälestustes.
 
Uus on ka Survey Coordinate objekti graafiline sümbol, et kuvada koordinaate mistahes punkti kohta plaanidel vastavuses Survey Point-ga või kolm teist referentspunkti valikut. Nende objektide koordinaatide punkte saab esitada ka andmetabelite nimekirjades.
 
Joondage sissetulevad DXF või DWG joonised Survey Point-ga aktiveerides vastava valikukasti attach XREF või Merge dialoogides impordi ajal. 
Kiirsideme moodulid — Archicad või IFC — valige Survey Point valik Project Origin asemel, et joondada imporditud moodul peafailiga. 
Kui eksportida IFC või DWG faili, siis kasutage spatsiaalseid valikuid tarnslaatoris, et sobitada eksporditud faili nullpunkt kas Project Origin või Survey Point valikuga."
Video kuulub videokogumikku:
mep-modeler-video-02
13 aastat tagasi · vaatamisi 20997
Graphisoft MEP Modeler'ga on kaasas rikkalik MEP spetsiifiline korduselementide kataloog. See kataloog sisaldab valmis häälestustega MEP elemente, mis sisaldavad arukaid ühenduspunkte automaatsete ühenduste loomiseks MEP süsteemide paigaldamisel. MEP Modeler installeerimise käigus lisatakse vastavatele ArchiCAD objektidele omad arukad ühenduspunktid nagu ka MEP spetsiifilised parameetrid.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD Koolituse Seeriad OSA.4: Kiirsideme moodulid (Hotlinked Modules)
9 aastat tagasi · vaatamisi 20897
ArchiCAD Koolituse Seeriad OSA.4: Kiirsideme moodulid (Hotlinked Modules)
Video kuulub videokogumikku:
ac16-morph-28
11 aastat tagasi · vaatamisi 19897
MORPH elemendi Pet Palette tööriistakastis oleva Bulge käsuga saab kasvatada MORPH elemendi igale küljele kühmu või nõgususe.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 15 - Shells - Koorikute geomeetria muutmise efektid
12 aastat tagasi · vaatamisi 19830
Pet Palette kaudu kasutatavate käskude abil võib muuta koorikut kui tervikut või muuta ainult selle alam-elemente.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 15 - Shells - Tööprotsess avade kasutamiseks koorikute omavahelise lõikumise korral
12 aastat tagasi · vaatamisi 19693
See näide selgitab, kuidas kasutada loominguliselt avasid koorikutes, et luua korrektseid koorikute vahelisi ühendusi olukordades kus tavaline lõika elemendiga (Trim) ei anna soovitud tulemusi.
Video kuulub videokogumikku:
Operatsioonide tahkete kehade vahel - ARCHICAD Koolituse Seeria 3 - 32-84
5 aastat tagasi · vaatamisi 19451
Operatsioonide tahkete kehade vahel - ARCHICAD Koolituse Seeria 3 - 32/84
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD Nipp - Operatsioonid tahkete kehade vahel kasutamine ja avad Mesh-des
3 aastat tagasi · vaatamisi 19368
Kasutades operatsioone tahkete kehade vahel  Mesh elementides, et luua maanteid või teeradasid plaadi töövahendiga. Mistahes muudatus Mesh-s muudab ka plaati automaatselt. Boonus nipp on kasutada uut AC23 ava töövahendit, et luua platvormi.
ac16-morph-04
11 aastat tagasi · vaatamisi 19032
Polügooni kujuline MORPH element ei pea olema piiratud ühele tasapinnale. MORPH polügooni suvaline punkt võib paikneda suvalises ruumipunktis.
Video kuulub videokogumikku:
ac16-morph-26
11 aastat tagasi · vaatamisi 18906
Üks spetsiaalselt MORPH elementide manipuleerimiseks mõeldud käsk on PUSH/PULL.
Video kuulub videokogumikku:
Rhino-GH-ARCHICAD ühendus - Kolmnurkade põhise pinna loomine ARCHICAD-i Morph töövahendiga
7 aastat tagasi · vaatamisi 18241
See video tutvustab kuidas luua vabavormilist pinda Rhinoceros's, mida järgnevalt transformeeritakse ARCHICAD Morph elemendiks kasutades tarkvarasid Rhinoceros, Grasshopper ja ARCHICAD. Uus ühendus erinevate rakenduste vahel pakub mõlemasuunalist geomeetria ülekannet. Algsed geomeetrilised kujud, mis on loodud Rhinoceros's on nüüd transleeritavad täisõiguslikeks BIM elementideks ARCHICAD's ning samaaegselt lisades algoritmilisi töötlusfunktsioone tänu Grasshopper-le.

http://www.rhino3d.com/

http://www.grasshopper3d.com/
Video kuulub videokogumikku:
ac16-morph-48
11 aastat tagasi · vaatamisi 17656
MORPH elemente on võimalik luua teistest konstruktsiooni elementidest. Seda juhul kui soovite luua kohandatud geomeetriat, mis ei ole võimalik olemasolevate elemendi tüüpide puhul.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 17 uued omadused: PBC ühenduste meetodid
10 aastat tagasi · vaatamisi 17493
See video tutvustab kolme meetodi kasutamist kui ühendada elemente prioriteetidel põhinevate ühendustega (Priority Based Connections). Selle uue meetodiga luuakse elementide omavahelised ühendused automaatselt. Ühendused põhinevad lõikumiste prioriteetide väärtustel, mis on määratletud ehitusmaterjalidele üksikelementide osas või mitmekihiliste konstruktsioonide üksikute kihtide osas.
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD 22 - BIM Inside  Out - Fassaadi disainimise kontseptsioon
5 aastat tagasi · vaatamisi 17279
ARCHICAD'i taasloodud Fassaadide disainimise töövoog võimaldab arhitektidel projekteerida ja üksikasjalikult välja töötada hierarhilisi rippfassaadide süsteeme kasutades moodul mustreid. Projekteerimine toimub loomuliku graafilise sisestamise abil kõige loomulikumas projekteerimise keskkonnas 3D või 2D vaadetes. Samal ajal kindlustab ARCHICAD, et rippfassaadi süsteem on konstruktsiooniliselt korrektne ja järgib kõiki kohalikke dokumenteerimise ja materjalide väljavõtete nõudeid.

Video tiitrid:
1. Vörösmarty ter 1, Budapest, Ungari
Arhitekt: György Fazakas, Konsultant arhitekt: Jean Paul Viguier
2. Darmstadtium, Wissenschafts- und Kongresszentrum Darmstadt, Saksamaa Arhitektid: fs-architekten Paul Schröder Architekt BDA and Chalabi architects & partners - Foto: Claus Graubner (c)
3. Multifunctional dwelling complex on Mosfilmovskaya street, Moskva, Venemaa Sergey Skuratov Architects | www.skuratov-arch.ru
4. Cairns Family Health and Bioscience Research Complex, Kanada architectsAlliance - www.architectsalliance.com Photo (c) Ben Rahn / A-Frame 5. Bradford College, UK, Bond Bryan Architects www.bondbryan.com
6. University Library, Freiburg, Saksamaa - DEGELO ARCHITEKTEN - www.degelo.net
Foto (c) Barbara Bühler
Hard Core BIM - Materjalide ühendused - Pilootprojekt
10 aastat tagasi · vaatamisi 17226
ArchiCAD 17 pakub omalaadsete seas ainulaadset BIM-põhist ehituse dokumenteerimise lahendust, mis lihtsustab modelleerimist ja dokumenteerimist isegi siis, kui hoone mudel on väga keerulise detailsuse tasemega. ArchiCAD'i algusest-lõpuni BIM tööprotsess, mis tutvustab uut prioriteetidel põhinevaid ühendusi (PCB) koos intelligentsete ehitusmaterjalidega, genereerivad automaatselt konstruktiivselt korrektseid lõikeid ja detaile. See toob tagasi tõelise investeeringu tasuvuse (ROI) BIM mudeli loomiseks kulutatud aja pealt ja võimaldab mudelil olla jätkuvalt "live" staadiumis kuni projekti täieliku lõpetamiseni.
Video kuulub videokogumikku:
eelmine12345 ... 111213järgmine
vahejoon
3D Ekspert OÜ
Vana-Lõuna 27
10134 Tallinn, EESTI (Estonia)
tel (+372) 50 37 624
info@3dekspert.ee
Abivahendid
Download ARCHICAD
BIM koolitus
õppeVIDEOD
õppeJUHENDID
onlain SEMINARID
Kogukonnad
Community
Twitter
Facebook
Youtube
LinkedIn
Info
hinnapäring / tellimine
pakkumised
uudised
sildipilv
nõuded süsteemile