3D EKSPERT Graphisoft Community TASUTA objektid BIMx Twinmotion Artlantis SOLIBRI AxisVM ArchiFrame ArchiLogs Videod logi sisse
3D EKSPERT

BIM tarkvara arhitektidele - projekteerijatele

ArchicadSOLIBRIBIMcloudBIMxTwinmotionArtlantisArchiFrameAxisVMKoolitusAbikeskusLisad
vahejoon

Koolitus

ülevaadeKURSUSEDõppeVIDEODõppeJUHENDIDGraphisoft Learn
proovi ARCHICAD-i proovi SOLIBRI-t proovi AxisVM-i
videokogumikud videod abi otsi
eelminejärgmine

6/17 - Kuidas teha sujuvalt koostööd ehituskonstruktsioonide projekteerijatega

Kuidas teha sujuvalt koostööd ehituskonstruktsioonide projekteerijatega
Arhitektid ja konstruktorid saavad tänu Archicad-i konstruktsioonide analüütilisele mudeli kasutamisele teha koostööd mistahes suuruse või keerukusega projektides. Tugi koormuste käsitlemisele ja koormustega seotud andmetele tähendab, et arhitektid ja ehituskonstruktsioonide insenerid saavad teha sujuvalt koostööd ilma kaotamata koormustega seotud informatsiooni.
 
Täpsem lisainfo: https://helpcenter.graphisoft.com/knowledgebase/135980/
 
"Selles videos näitame kuidas arhitektid ja konstruktorid saavad teha koostööd tänu Archicad-i konstruktsioonide analüütilise mudeli käsitlemisele.
 
Koormuste käsitlemise ja koormustega seotud andmete jagamine tagab, et arhitektid ja ehituskonstruktsioonide insenerid saavad töötada koos lihtsalt ja efektiivselt.
 
Toetatud on koormused, koormustega seotud andmed ja kõik välja antud SAF versioonid kuni versioonini 2.0.0, mille tõttu konstruktorid ei pea enam taaslooma koormusi edasi-tagasi koostöös, mis säästab nende aega ja vaeva ning vähendab vigade tekkimise riski ja samuti teeb kogu koostöö kiiremaks ning veelgi efektiivsemaks mõlemale poolele.
 
Mitme segmendilisi talasid ja poste saab genereerida üksiku 1D liikmena analüütilises mudelis põhinedes asendusprofiilil. Konstruktor saab kontrollida selle profiili joondamist, et see sobiks paremini füüsilise mudeliga.
  
Kontrollida isegi veelgi keerulisemaid geomeetriaid reaalsetes projekti stsenaariumites tänu täiustatud nihke korrigeerijale. Uusi reegleid rakendatakse koheselt ja mudel uueneb koheselt ning mudel on nüüd pidev elementide ristumiskohtades.
 
Konstruktorid saavad lihtsalt hallata situatsioone kus 2D analüütilised liikmed osaliselt kattuvad üksteisega kohandamise reeglite edasiarenduste täiustuste baasil. Tulemuseks on parema kvaliteediga analüütiline mudel koos vähemate vigadega, mida korrastada analüüsi tarkvaras.
 
Konstruktorid saavad säästa aega paigaldades mitmeid tugesid kõikidele selekteeritud kandvatele elementidele ühekorraga."

Mida on uut Archicad 25-s?

Mida on uut Archicad 25-s?
2 aastat tagasi · vaatamisi 4559
Kiire ülevaade
Kuidas disainida kiirelt kööki kasutades parameetrilisi modulaarseid köögikappe Archicad-s
2 aastat tagasi · vaatamisi 63532
Disainige mistahes kööke kiiresti ja vaevata, kasutades parameetrilisi, modulaarseid köögikappe. Lihtsalt paigaldage elemente, venitage neid soovitud suuruseks, seejärel kohandage nende komponente.
Katsetage erinevate stiilidega, tehke muudatusi kiiresti ja lihtsalt ning pakkuge erinevaid disainivalikuid oma klientidele valimiseks.


"Selles videos tutvustame uusi modulaarseid köögikappe, mis aitavad teil kiiresti ja vaevata kujundada kauneid kaasaegseid kööke. Arhitektid ja disainerid tuginevad laiadele objektide valikutele viimaste trendide kohaselt nii elamu- kui äriprojektide loomisel, et luua suurepärast disaini oma klientidele. 
 
Tänu Archicad-i pidevale 2D objektide kataloogide laienemisele ja peamiselt mugavalt kohandatavatele modulaarsetele köögikappidele on lihtsam kui kunagi varem disainida mitmeid disainlahendusi klientidele valimiseks.
 
Köögi kappide elemendid on grupeeritud nende paigutamise viisi järgi kolme kategooriasse: baas, seisev ja seina. Kapid on järgnevalt grupeeritud erinevatesse geomeetriatesse; näiteks, Block, Chamfered, Closing, L, C või S-kujulised elemendid, mis teeb lihtsamaks nende seast valimise vastavalt projekti vajadustele.
 
Iga element on igakülgselt parameetriline, sisaldades laia ulatust kohandatavate komponentide osas nagu karkassid, paneelid ja nupud. Neid on lihtne miksida ja sobitada omavahel, et saavutada parimat tulemust."
Kuidas luua kaasaegseid interjööre kasutades Archicad-i 3D objektide katalooge
2 aastat tagasi · vaatamisi 1527
Kujundage suurepäraseid kaasaegseid interjööre Archicad-s tänu modulaarsetele kappidele ja hästi kohandatavatele objektidele kaasaarvatud: diivanid, ottomanid või isegi kott-toolid. Iga 3D objekt on väga parameetriline ja sisaldab laia hulka kohandatavaid komponente, mis on paigutatud ühte lihtsalt kasutatavasse graafilisse dialoogi.
 
 
"Selles videos näitame kuidas kasutada kaasaegseid mööblielemente Archicad-s. et luua vapustavaid interjööre. Arhitektid ja disainerid tuginevad laiale hulgale 3D objektidel põhinevatele uusimatele elamu- ja ärihoonete trendidele, et luua võimsaid disaine oma klientidele.
 
Tänu Archicad-i suurele ja pidevalt laienevale 3D objektide kataloogile, on lihtne luua mitmeid interjööri disaini lahendusi klientidele, mille vahel saaksind nad valida. Saate luua suurepäraseid interjööre Archicad-s tänu modulaarsetele kappidele ja väga kohandatavatele objektidele kaasaarvatud: diivanid, Ottomanid, kott-toolid, söögitoa ja komposiittoolid, riidehoidjad või riidepuud.
 
Iga 3D objekt on väga parameetriline ja sisaldab laia valikut kohandatavaid komponente, mis on paigutatud ühte hõlpsasti kasutatavasse graafilisse dialoogi.
 
Pärast suuruste ja teiste algsete parameetrite defineerimist, saate kontrollida objekti keerates teda vaates või 3D aknas live eelvaatena. See ei mõjuta objekti positsiooni plaani vaates üldsegi mitte.
 
Tooge oma interjööridesse elu tänu laienevale 3D objektide kataloogile, mis järgib viimaseid trende nii elamu kui ka ärihoonete disainis."
Kuidas disainida mistahes treppi vabalt ja kohalikele standarditele vastavalt kasutades täiustatud trepi töövahendit
2 aastat tagasi · vaatamisi 24832
Nautige suuremat disaini vabadust samaaegselt vastates kohalikele standarditele koss täiustatud trepi töövahendiga. Arvutage kogu trepi käigutee pikkus piki kaari või kõõlusid  arvutus meetodiga. Lisage veelgi vabadust uue asümmeetrilise mademe valikuga. Valige võrdselt, mademe alguses ja mademe lõpus valikute vahel, mis on uued mademe jaotamise ekstra pikkuse seadistused, et juhtida automaatset mademe geomeetriat. 


"Selles videos näidatakse kuidas kasutada täiustatud omadusi Archicad's intuitiivses paindlikus trepi töövahendis.

Treppide disainimine vajab mitmeid käsitlemisi  — tihti vastuolulisi — disain, klient ja regulatiivsed nõuded ning vastavused, mis võib olla tõeline väljakutse. Lahendage need väljakutsed Archicadi intuitiivse ja paindliku trepitööriista täiustatud funktsioonidega!
 
Arvutage trepi käigutee pikkus välja kahel viisil: kas piki kaart või kõõlusid. Piki kõõlusid arutusmeetod on uus valik. Kui mõõta piki kõõlusid, siis astme laiust mõõdetakse sirge joonena. Kaare meetod jääb muutumatuks. Valige arvutamise meetod, mis vastab teie kohalikele standarditele. 
 
Nautige veelgi suuremat paindlikkust disainis tänu uutele asümmeetriliste nurgastmete valikutele. Kasutada on neli nurgastmete tüüpi.
 
Valida saab võrdselt, nurgastme alguses ja nurgaastme lõpus valikuid ning uue jaota nurgaastmed pikkused häälestuste vahel automaatseks nurgaastmete genereerimiseks.
Kuidas töötavad Archicad-ga sisseehitatud MEP Modeler, polügonaalsed avad ja MEP sildid
2 aastat tagasi · vaatamisi 989
Arhitektid ja tehnosüsteemide (MEP) insenerid saavad sujuvalt teha koostööprojekte mistahes suuruse või keerukusega, tänu Archicad-i sisseehitatud MEP Modeler-le, avade ja siltide töövahenditele. Lihtne on disainida avasid mistahes kujuga kasutades Archicad-i polügonaalset ava loomise meetodit. Kasutage spetsiaalset MEP silti kui dokumeteerite tehnosüsteeme (MEP) oma projektides, et kuvada MEP-spetsiifilisi andmeid. 
 
 
"Selles videos näitame kuidas arhitektid ja tehnosüsteemide (MEP) projekteerijad saavad sujuvalt teha koostööd projektidega mistahes suursega või keerukusega, tänu Archicad-i sisseehitatud MEP Modeler-le, avade ja siltide töövahenditele.
 
Looge avasid lihtsalt Opening töövahendiga mistahes MEP elemendist, mis on loodud sisseehtiatud MEP Modeler-ga või on saadud tehnosüsteemide insenerilt läbi IFC failide. Vaja on ainult lihtsalt klikkida üksikutel torudel.
 
Ühendage väiksemate torude avasid kui nad on väga lähedal üksteisele. Optimeerige neid avasid hiljem MEP süsteemide järgi ja seejärel jagage neid ehituskonstruktoritega."
Kuidas teha sujuvalt koostööd ehituskonstruktsioonide projekteerijatega
Kuidas teha sujuvalt koostööd ehituskonstruktsioonide projekteerijatega
Kuidas luua professionaalseid projektiväljundeid Archicad-ga
2 aastat tagasi · vaatamisi 48147
Looge suurepäraseid, professionaalseid projektiväljundid ilma igasuguste ümber nurga lahendusteta tänu Archicad-i võimsate kaasasolevate presentatsiooni töövahenditega. Uued presentatsiooni töövahendid sisaldavad pinnaktete tekstuure, pehmet varjutust ja katterastreid, mis loovad sügavuse tunde ja kasutavad pinnakatete põhiseid rastreid, mis toovad sügavuse teie projekti dokumentatsiooni.
 
 
"Selles videos näitame kuidas luua suurepäraseid, professionaalseid projektiväljundeid Archicad-i võimsate presentatsiooni töövahenditega nagu pinnakatete tekstuurid, pehmed varjud ja katterastrid. Uued kaasaolevad presentatsiooni töövahendid Archicad 25-s pakuvad arhitektidele laia hulka efektide valikuid, et luua suurepäraseid projekti presentatsioone.
 
Rakendage samu kõrgresolutsiooniga pinnakatete tekstuure 2D vaadetes, mida juba kasutate ka 3D-s.  Lisaks kivivoodrile, puidule, betoonile ja teistele pinnakatetele tasub katsetada rippfassaad seintega: ta rakendab tekstuuripilti koos pilvise taevaga. 
 
Rakendage pehmeid varjusid ja vektoriaalseid katterastreid tekstuuride peale, et luua tähelepanuväärseid lõikeid ja vaateid. 
 
Looge sügavuse tunne tuhmistades kaugemal asuvaid hoone osasid.
 
Kasutage pinnakatete tüüpi rastreid, et eksperimenteerida ja presenteerida mitemeid disaini valikuid erinevatel lõigetel, vaadetel ja korruseplaanidel ilma elemente endid muutmata."
Kuidas kasutada nutikat selekteerimist suuremaks produktiivsuseks Archicad-s
2 aastat tagasi · vaatamisi 17037
Kui arhitektid töötavad keerukate BIM projektidega, siis on oluline, et nad saaksid koheselt leida, tuvastada, valida ja suumida mistahes hoone elementi läbi kõigi vaadete, et selekteerida nende vajatud elementi. Archicad-i mitmed omadused ja käsud teevad selle lihtsamaks, et leida vajalikke elemente, säästa aega ja kontrollida elementide nähtavust.
 
 
"Selles videos näitame kuidas kasutada Archicad-i nutikaid selekteerimise käske, mis aitavad arhitektidel leida ja selekteerida elemente, mida nad vajavad ja hoida neid selekteerituna kui lülitada ümber vaateid.
 
Kasutage Archicad-i mitmeid omadusi ja käske, et lihtsalt leida ja selekteerida elemente.
 
Hoidke järge selekteeritud lementide kohta kui lülitute ringi 2D ja 3D vaadete vahel ilma, et neid oleks vajadus uuesti taasselekteerida tänu uutele ja täiustatud käskudele.
 
Kontrollige elementide nähtavust ja kiirendage oma töövoogu kui töötate katvate elementidega 3D-s, mis peidavad selekteeritud elemente. See teeb teised elemendid veelgi nähtavamaks ilma peitmata nende kihte või muutmata kihtide kombinatsioone.
 
Kasutades Show All käsku tuua nähtavale peidetud elemendid, saate tagasi pöörduda originaalsesse 3D vaatesse.
 
Kasutage seda funktsionaalsust lõigetes, vaadetes ja sisevaadetes samuti. Jälgige selekteeritud elemente mistahes vaates  — 3D-s või korruseplaanil.
 
Sääaske aega ja navigeerige veelgi lihtsamalt vaadete vahel ja kasutage mitmeid paindlikke valikuid, et kontrollida elementide nähtavust."
Kuidas saada veelgi täpsemaid ehitusmaterjalide andmetabeleid Archicad-s
2 aastat tagasi · vaatamisi 10100
Täpse mahtude väljavõtted, maksumuste hinnangud ja kõrge kvaliteediline dokumentatsioon on üliolulised arhitekti töövoos. Tekitage veelgi täpsemaid ehitusmaterjalide andmetabeleid ja mahtude hinnanguid tänu uutele komponentide omadustele.
 
 
"Selles vidos tutvustame kuidas saada veelgi täpsemad ehitusmaterjalide andmetabelid, mille maksumuse hinnangud saavutatakse tänu Archicad-i uutele komponentide omadustele.
 
Näites näete komposiitseina koos kandva müüriplokiga, villa heliisolatsioonina ja kipsplaate kattekihtidena. Sein ristub väiksemate ja suuremate torudega.
 
Selleks et arvutada hulkasid erinevatele materjalidele, avage uus, täiustatud  Calculation Rules dialoog Project Preferences all ja seadistage komponendi tasemel tingimuslikud reeglid elemendi tasemel reeglitega. Kasutage ehitusmaterjalide klassifitseerimist, et kontrollida, mis komponentide reeglid saaksid rakendatud.
 
Betooplokk — konstruktsiooni ehitusmaterjal, mis ona komposiidi kandvaks kihiks on klassifitseeritud kui betoon müüritis. Betoon müüritise materjali klassifitseerimine, siis ei arvuta välja aukusid, mis on väiksemad kui  0.5 ruutmeetrit. Kohalikele standarditele vastamiseks sedistage komponetide tasemel reeglid mahtudele samuti. Kasutaja defineeritud ja konfigureeritavad tingimused teevad selle lihtsaks komonentidel põhinevad nende materjalide põhised funktsioonid. 
 
Arvutuste tulemusi näidatakse andmetabelites. Brutopinnad on näidatud kõigile kolmele materjalile. Betoon südamiku korral näeme tingimuslikku väärtust kuna meil on suurem ja väiksem auk. Netopinnas on mõlemad augud maha arvutatud, aga tingimusliku väärtuse korral, oli ainult arvestatud suurem, sest teised on väiksema suurusest, mis oli seadistatud projekti arvutsreeglites ning on seetõttu ignoreeritud."
Kuidas kasutada Archicad-i täiustatud graafilisi omahäälestusi oma projektide kvaliteedi kontrolli teostamiseks
2 aastat tagasi · vaatamisi 1476
Kõrge kvaliteediline arhitektuurne dokumentatsioon vajab arhitektidelt mitut tüüpi oma projektide kvaliteedi kontrollide teostamist. Archicad-i paindlikud graafilised omahäälestused võimaldavad lihtsalt luua kõrgekvaliteedilist, täpset dokumentatsiooni ning samaagselt säästa aega tänu Archicad-i paindlikule graafiliste omahäälestuste funktsionaalsusele.
 
 
"Selles videos näitame kuidas käivitada mitmeid tüüpi kvaliteedi kontrolle oma projektidele Archicad-ga.
 
Kasutage graafilisi omahäälestusi, mis on veelgi paindlikumad kui kunagi varem tänu uutele valikutele, et valida oma kohandatavaid RGB värve. 
 
Selles näites näete kuidas kasutada seda omadust, et kontrollida tulekindluse parameetreid kõiki tüüpi elementide korra üle kogu projekti. Soovime visualiseerida elemente erinevate tulekindluse parameetrite väärtustega kasutades samu värve mõlemal vaatel.
 
Selless näites on loodud graafilised omahäälestused eesmärgiga, mida nimetatakse QA – Fire Rating. Kollane tähistab kõiki elemente, millel on 60-minutiline tulekindlus; Oranž omahäälestus esindab 90-minutilist tulekindlust.
 
Nüüd loome ja lisame uue reegli elementidele, mille tulekindluse määr on 2 tundi. 
  
Kontrollime rastri tüüpi, rastri tausta pliiatsit ja pinnakatte omahäälestuste valikuid. Kasutame uut valikut ja valime sama RGB värvi selle asemel, et valida pliiats ja pinnakate. Valime sama punase värvi nii rastri taustal pliiatsile ja pinnakattele, nii et pole vaja luua pliiatsi ja pinnakatte atribuute, mis sobituksid värviga, et sünkroniseerida visualiseerimist 2D ja 3D vaadetes.
 
Kontrollige tulekindluse kategooriaid tuginedes värvile mõlemas vaates"
Kuidas kasutada Archicad-i sisseehitatud Survey Point-i
2 aastat tagasi · vaatamisi 21457
Iga BIM projekti koostöö algab sellega, et veenduda projekti õiges kohas paiknemisega. Archicad võimaldab mudeli põhist avatud töövoogu projekti osaliste vahel kes kasutavad erinevaid rakendusi. Kõrvaldage koostöö ebakõlad ja lihtsustage oma töövooge Native Archicad Survey Point abil. 
 

"Selles videos näidatakse kuidas veenduda, et projekt paikneb korrektselt Archicad-i sisseehitatud töövahenditega.
 
Uus sisseehitatud töövahend Native Survey Point on lahutamatu Archicad projekti osa. 
Survey Point-i saab näidata või peita ja selle seadetele ligi pääseda spetsiaalse tööriista abil tavapärasel tööriistaribal või Project Preferences menüüs. 
 
Survey point on nähtav ainult ekraanil — ta ei ilmu nähtavale prinditud formaadis ja teda saab lihtsalt ümberpaigutada. Suumimise ajal sümboli suurus jääb samaks. Lülitage koordinaadid sisse, et neid näidata seoses projekti nullpunktiga. Asukoha häälestustele pääsete kiiresti ligi tööriistaribalt. Sealt saate lisada ka georeferentsuse parameetreid IFC informatsiooni jaoks.
 
Teil on võimalik projekt paigutada ka reaalsetesse maailma koordinaatidesse. Project Origin seatakse kokku lepitud projekti baaspunkti. Kasutage Tracker-t sisestades idapikkuse ja põhjalaiuse väärtused Survey Point ümberpaigutamiseks ette antud punkti andmete järgi. Koordinaadid uuenevad automaatselt asukoha häälestustes.
 
Uus on ka Survey Coordinate objekti graafiline sümbol, et kuvada koordinaate mistahes punkti kohta plaanidel vastavuses Survey Point-ga või kolm teist referentspunkti valikut. Nende objektide koordinaatide punkte saab esitada ka andmetabelite nimekirjades.
 
Joondage sissetulevad DXF või DWG joonised Survey Point-ga aktiveerides vastava valikukasti attach XREF või Merge dialoogides impordi ajal. 
Kiirsideme moodulid — Archicad või IFC — valige Survey Point valik Project Origin asemel, et joondada imporditud moodul peafailiga. 
Kui eksportida IFC või DWG faili, siis kasutage spatsiaalseid valikuid tarnslaatoris, et sobitada eksporditud faili nullpunkt kas Project Origin või Survey Point valikuga."
Kuidas vahetada mudeleid Revit-ga ja kuidas koheselt kontrollida mudeleid Solibri-s
2 aastat tagasi · vaatamisi 8289
Mudeli põhine BIM koostöö töövoog arhitektide ja teiste osaliste vahel vajab kiiret ja lihtsat mudeli vahetust ning täpseid mudelite kontrollimise töövahendeid. Nautige eeliseid, mis tekivad sujuvas, voogavas koostöös kõigi projekti osalistega tänu Archicad-i täiustatud koostöö vahenditele.
 
 
"Selles videos näidatakse kuidas saab teha koostööd Revit-ga ja Solibri vahel töötades Archicad-s.
 
Sujuv koostöö Revit-ga on paljudele arhitektidele ülioluline. RFA-RVT geomeetri andmevahetuse lisa on nüüd Archicad-i sisseehitatud. 
 
Siin on lühike kirjeldus kuidas see mitmekülgne töövahend töötab: eksport RVT mudeliteks Archicad-st, kiirsidemed RVT mudelitele Archicad-i koos täpse geomeetria ja omadustega, import MEP seadmetele Archicad projekti lisaks ustele, akendele ja objektidele kasutades import käsku RFA kui GDL objekt.
Täiustatu Archicad-Solibri Connection lisaga saate säästa ega oma projektide kohesel kvaliteedi kontrollimisel.
 
Laadige see lisa alla graphisoft.com, installeerige, seejärel avage tema palett  Window menüüst. Kliikkige Start Solibri. Kui Solibri töötab, klikkige Export to Solibri. Mudel tekib automaatselt Solibri-s. Pärast mõningate muudatuste tegemist mudelis Archicad-s, klikkige Update in Solibri ja see uuendab ainult muudetud elemente. See on palju kiirem ja lihtsam kui eksportida kogu mudel IFC-na taaskord."
Näidake tsoone ja kohandage nende teavet mis tahes dokumentatsioonivaates Archicad-s
2 aastat tagasi · vaatamisi 20672
Kohandage tsoone, et saavutada täielikud ja täpsed dokumentatsioonikomplektid ja tõhustada oma töövoogu! Jätke hüvasti töötamisega ühtse keeruka tsoonitempliga ja öelge tere Archicad-i uuele tsoonitemplile. See värskendus võimaldab teil paigutada tsoonitemplisse mitu silti ja kuvada vajalikke andmeid kõikjal, kus soovite, täielikult kohandataval viisil.  

Vaadake, kui hõlpsalt saate tsoone kohandada, et saavutada täielikud ja täpsed dokumentatsioonikomplektid ja tõhustada oma töövoogu veelgi! Nüüd saate oma mudelis näidata olulist teavet, kasutades täiustatud tsooni kohandamist. Kasutage kategooria värve või pinnavärve, et kuvada tsoone lõigetes, vaadetes ja sisevaadetes ning muuta vastavalt vajadusele täpselt nagu põrandaplaanides ja 3D-vaadetes. Silditööriist võimaldab paigutada ühte tsooni nii palju automaatteksti või GDL-põhiseid silte kui vaja. Saate neid projekti käigus vabalt muuta ja vormindada. Peagi näete, kui hõlpsalt saate mõne klõpsuga sisu kohandada ja kõigile tsoonidele sildi lisada ühes lõikes. See funktsioon on aktiivne lõigetes ja 3D-s. Täielikult kohandatavad tsoonisildid aitavad teil kuvada vajalikke andmeid soovitud viisil.
Looge vapustavaid ilupilte Archicad-s hämmastavalt kiiresti kasutades Maxon Redshift-i
2 aastat tagasi · vaatamisi 25890
Muutke oma kõrgtasemeliste disainilahenduste esitlused veelgi kõrgemale käigule Archicad-s tänu Maxon Redshift-le. Kvaliteet ja kiirus on teie käeulatuses, nii et igas suuruses ettevõtted saavad Maxoni Redshift-ga realistlikke ilupilte luua. Graphisoft Forward-i tellijad saavad eksklusiivse juurdepääsu maailma esimesele GPU-kiirendiga varustatud renderdusmootorile – nüüd saadaval otse Archicad-s.

Sellest videos näete, kuidas kiirendada oma disainilahenduste kvaliteetsete ja mõjuvate esitluste loomise protsessi Redshift by Maxon for Archicad abil. Maxoni Redshift, maailma esimene täielikult GPU-kiirendiga varustatud renderdusmootor, on nüüd saadaval otse Archicad-s ainult Graphisoft Forward-i tellijatele. Hankige võimsaid tööriistu, mis on kohandatud teie loovuse toetamiseks ja kiiresti realistlike ja kvaliteetsete tulemuste saavutamiseks. Nende Redshift tööriistade hulka kuuluvad "Global Illumination", "Füüsiline päike ja taevas", "Füüsiliselt õiged tuled", "Denoiser", "Mesh Lights" ja palju muud. Nüüd saate lihtsalt Archicad-s töötada – kasutades oma graafikakaardi töötlemisvõimsust, et luua fotorealistlikke pilte märkimisväärselt kiiremini kui traditsioonilised renderduslahendused.

Kas te pole Graphisoft Forward Subscriber? Mida ootate? Seal on nii palju eeliseid, nagu näiteks juurdepääs Redshift-le – kõik üksikasjad leiate aadressilt graphisoft.com/forward.
Kohandage ja vormindage hõlpsalt interaktiivseid andmetabeleid Archicad-s
2 aastat tagasi · vaatamisi 10870
Andmetabelite erinevate andmete ühendamise täiustuste abil saate selge ja sisutihedama välimuse JA saate kuvada õiget teavet mahtude väljavõtete ja maksumuste hinnangute kohta. See õppevideo näitab, kuidas saate Archicad-i abil kogeda suuremat andmetabelite loomise vabadust ja säästa aega. 
 
Lahendage väljakutse kuvada õiget teavet mahtude väljavõtete ja maksumuste hinnangute andmetabelite kohta, kasutades Archicad-i andmetabelite väljade ühendamise täiustusi. See on oluline aja kokkuhoid suurte projektide jaoks, mis nõuavad selle teabe puhast ja kokkuvõtlikku korraldust. Vaadake, kuidas kasutada Archicad-i funktsiooni Schedule Merge Options. Selle tutvustava video aluseks on etteantud uste andmetabel, mis sisaldab põhiparameetreid. Enne ühendamisvalikute rakendamist jagunevad vasak- ja parempoolsed uksed eraldi veergudesse. Vaadake, kuidas saate määrata, millised väljad ühendada ja millist teavet eelistada. Prioriteetide seadmise valikud on teie – ja ka laiendatud andmetabelite vabadus! Archicad Merge Options võimaldab ühendada ainult ühtseid välju või ühtseid ja erinevaid välju. Saate isegi kuvatavaid väärtusi lisada. Parema loetavuse saavutamiseks lisage eraldaja, kui üksikud lahtrid sisaldavad erinevaid väärtusi. Lihtsustage oma mahtude väljavõtete ja maksumuste hinnangute andmetabelite korraldamist Archicad-i Schedule Merge Options abil.
Kontrollige Archicadi-s kattuvaid elemente
2 aastat tagasi · vaatamisi 7898
Nüüd saavutate vigadevaba kontrolli tulemuse värskendatud mudelikontrolli tööriistadega – vaadake ja õppige funktsiooni Check Duplicates ja Check for Linear Overlaps, nüüd Archicad-s. Kontrollige duplikaate ja kontrollige lineaarseid kattumisi, mis võimaldavad teil pakkuda usaldusväärseid mudeleid. Tuvastage ja kustutage dubleerivad elemendid ja kattuvad elemendid vastavalt oma äranägemisele, isegi 3D-s.

Avastage Archicad-i mudelikontrolli tööriistu ja uurige, kuidas see võimaldab teil veatuid mudeleid tarnida. Dubleerivad elemendid ja kattuvad elemendid muutuvad nende uute funktsioonide kasutamisel välditavaks probleemiks. Mõlemad kontrollimeetodid võimaldavad sujuvat ja kiiret töövoogu. Valige duplikaatide kontrollimine, et tuvastada ja kustutada duplikaate – kõik korraga või ükshaaval. Olge esimene, kes proovib funktsiooni Check for Linear Overlaps, mis on nüüd Archicad-s tehnoloogia eelvaatena. See funktsioon tõstab automaatselt esile kattuvad elemendid ja märgistab need probleemidena. Olenemata sellest, kas kasutate 2D- või 3D-pilti, saate iga probleemi käigupealt uurida ja vajadusel lahendada. Kui olete probleemi lahendanud, jälgib Archicad seda, nii et te ei pea seda tegema. Nii et olge oma mudeli kvaliteedis kindel, kasutades neid uusi mudelikontrolli funktsioone ainult Archicad-s.
Täitke Archicad-i mudelid kiiresti väliste konsultantide infoga
2 aastat tagasi · vaatamisi 4982
Olge esimeste seas, kes uurib keerukate projektide kohta andmeid vahetades uusi viise, kuidas konsultantidega tõhusalt koostööd teha. Värskenda atribuute – nüüd on saadaval tehnoloogia eelvaatena – võimaldab teil täita oma mudeli konsultandi andmetega, kaotamata seejuures võimalust seda muuta. Archicad aitab säästa aega ja vähendada vigu, värskendades samaaegselt peafaili ja hotlinki moodulite atribuutide väärtusi. Pole vaja neid hotlinki mooduleid ükshaaval avada ja muuta!

Lisateavet Archicad 25 värskenduse 2 kohta leiate Graphisofti kogukonnaportaalist: https://community.graphisoft.com/t5/Let-s-get-started/Archicad-Keeps-Getting-Better-Archicad-25-Update-2/ta-p/308009
Archicad 25 täienduse täielik õpetus – omas tempos treeningvideod (umbes 1,5 tundi): https://learn.graphisoft.com/visitor_catalog_class/show/27525  
 
Archicad pakub nüüd uusi viise konsultantidega koostöö tõhustamiseks, värskendades omadusi hotlinki moodulites – saadaval tehnoloogia eelvaatena. Selles videos kasutame näitena keerulist kaksiktorni projekti, millel on samad üldised põrandad nii A- kui ka B-tornides. Vaadake ja õppige, kuidas funktsioon Update Properties võimaldab teil oma mudelit konsultantidelt saadud teabega tõhusalt täita – olenemata sellest, kas nad kuuluvad peafaili või hotlinki moodulitesse. Korduvate korruste puhul linkime peafailiga välised kiirlingimoodulid, et saada kiiresti soovitud tulemus. Lisaks on koostatud interaktiivse elemendi ajakava ja kasutame seda vaheseinte üldhinnangute väärtuste andmevahetuseks. Väliste konsultantide määratud väärtused on nüüd redigeeritavad, kui lubate "Property Update in Hotlink Modules" ja "Export Property Values from Schedule" – te ei pea neid enam eraldi avama ja muutma.
Videotega seotud sildid:
Archicad 25
vahejoon
3D Ekspert OÜ
Vana-Lõuna 27
10134 Tallinn, EESTI (Estonia)
tel (+372) 50 37 624
info@3dekspert.ee
Abivahendid
Download ARCHICAD
BIM koolitus
õppeVIDEOD
õppeJUHENDID
onlain SEMINARID
Kogukonnad
Community
Twitter
Facebook
Youtube
LinkedIn
Info
hinnapäring / tellimine
pakkumised
uudised
sildipilv
nõuded süsteemile