3D EKSPERT Graphisoft Community TASUTA objektid BIMx Twinmotion Artlantis SOLIBRI AxisVM ArchiFrame ArchiLogs Videod logi sisse
3D EKSPERT

BIM tarkvara arhitektidele - projekteerijatele

ArchicadSOLIBRIBIMcloudBIMxTwinmotionArtlantisArchiFrameAxisVMKoolitusAbikeskusLisad
vahejoon

Koolitus

ülevaadeKURSUSEDõppeVIDEODõppeJUHENDIDGraphisoft Learn
proovi ARCHICAD-i proovi SOLIBRI-t proovi AxisVM-i
videokogumikud videod abi otsi
loend
kõige populaarsemad

VIDEOD (kokku 380): kuidas tootavad archicad ga sisseehitatud mep modeler polugonaalsed avad ja mep sildid OTSINGUABI, SUBTIITRID

Proovi ka Google otsingut: kuidas tootavad archicad ga sisseehitatud mep modeler polugonaalsed avad ja mep sildid, Abikeskus otsingut: kuidas tootavad archicad ga sisseehitatud mep modeler polugonaalsed avad ja mep sildid
eelmine12345 ... 101112järgmine
ArchiCAD 15 - Komplekssed katused - Räästate töötlemine
12 aastat tagasi · vaatamisi 39495
Selles videos näidatakse, kuidas töödelda keerulise katuse räästaid hüpikmenüü käskluste abil.
Video kuulub videokogumikku:
ac16-prodl-11
11 aastat tagasi · vaatamisi 37519
Video demonstreerib kuidas luua ning salvestada GDL objekti muudetavate atribuutidega. Näide on laua baasil, mille plaat luuakse põranda ja jalad posti töövahenditega.
Video kuulub videokogumikku:
Google Cardboard kasutamine koos BIMx-ga iPhone ja Android platvormil
7 aastat tagasi · vaatamisi 35458
GRAPHISOFT BIMx on nüüd ühilduv Google Cardboard V2.0-ga, mis teeb võimalikuks virtuaalse reaalsuse (VR) kogemuse! Selles videos tehakse ülevaade sellest, kuidas see töötab. BIMx on auhindu võitnud BIM projektide presenteerimise rakendus, mis toob ARCHICAD ehitusinformatsiooni mudeli (BIM) mobiilsetele seadmetele. Google Cardboard on praktiline alternatiiv virtuaalse reaalsuse (VR) vaaturitele ning aitab VR tehnoloogial jõuda rohkemate inimesteni lõbusal ja lihtsal viisil.
ARCHICAD 21 - Assotsiatiivsete piirete loomine
6 aastat tagasi · vaatamisi 31817
See video tutvustab, kuidas luua piirdeid ARCHICAD-s, mis automaatselt on assotsieeritud teiste konstruktsioonielementidega. ARCHICAD 21 uus piirde töövahend on esimene assotsiatiivne 3D töövahend.
Video kuulub videokogumikku:
Reaalsuse disainimine Rhino-Grasshopper-ARCHICAD töövahenditega
7 aastat tagasi · vaatamisi 31686
See video tutvustab arhitektuurset projekteerimise töövoogu, et kuidas luua reageerivaid ja optimeeritud varjutamise paneele vabavormilisele kõrghoonele. See projekt on loodud Michele Calvano ja Mario Sacco poolt ArchiRADAR-s ja võitis esimese auhinna "Algorithmic Design Meets BIM" projekteerimise võistlusel, mis oli sponsoreeritud GRAPHISOFT poolt.

Võistluse lehekülg: http://www.graphisoft.com/info/news/feed/winners-announced-grasshopper-archicad-workflow-competition.html
ArchiCAD 15 - Komplekssed katused - Katuseviilu loomine
12 aastat tagasi · vaatamisi 30763
Selles videos näidatakse, kuidas luua katusele viilu.
Video kuulub videokogumikku:
Juhtige disaini narratiivi mistahes seadmes BIMx-i abil
1 aasta tagasi · vaatamisi 30354
BIMx on muutnud viisi, kuidas arhitektid oma projektidest projektimeeskonna, klientide ja teiste sidusrühmadega suhtlevad. Rikkalik dokumentatsioon, mängulaadne navigeerimine ja esitlusrežiimid võimaldavad teil pakkuda enneolematut kliendiesitluskogemust. Kiirendage tagasisidet ja kinnitusi BIMx'i abil.
ArchiCAD 12 uute omaduste õppejuhend - 3D Dokument 1
13 aastat tagasi · vaatamisi 29668
Kuidas tekitada perspektiivist 3D dokument

ArchiCADi 3D Document käsk võimaldab teil kasutada mudeli iga 3D vaadet 3D dokumendi loomiseks, millele saab lisada mõõtkette, märkusi ja muid 2D joonise elemente. 3D dokument aitab arhitektidel paremine selgitada oma ideid klientidele, kasutades veelgi informatiivsemat dokumenti, millest on lihtne aru saada.

ArchiCADi projekti näidisfaili saate laadida:
http://www.graphisoft.com/ftp/marketing/ac12/nft/03-3DD.zip
Video kuulub videokogumikku:
BIM komponendid - pilves otsing
11 aastat tagasi · vaatamisi 29653
ArchiCAD 16 muudab fundamentaalselt võimalusi, mis on olnud tavapärasel kasutajal BIM komponentide leidmisel BIM projektidesse. ArchiCAD'i uued modelleerimise võimalused, mis on seotud BIM komponentide andmebaasiga võimaldab kasutajatel luua, otsida, üles laadida ja alla laadida BIM komponente vastavalt nende soovidele.  Täielikult intergreeritud veebiportaal teeb võimalikuks BIM komponentide jagamise kõikidele huvilistele. BIMcomponents.com on keskseks "turuplatsiks" kõikidele GDL objektidele, jõudes otse ArchiCADi kasutajateni, kui neil läheb neid objekte vaja.

BIM komponentide kontseptsioon
See on pilvepõhine ArchiCADga integreeritud ühiskasutuse andmebaas, mis kogub ja võimaldab otsest ligipääsu kümnetele tuhandetele GDL elementidele ühes keskses kohas. Lihtsalt otsitav kollektsioon on pidevalt kasvamas koos kasutajate arvuga, lisaks veel GDL arendajad ja tootjad, kes teevad samuti uusi elemente. BIMcomponents.com aitab leida vajalikke 3D või 2D elemente parameetriliste GDL objektide hulgast ja neid otse paigaldada ArchiCAD objektide nimistusse lihtsa drag & drop meetodiga. Jälgige kasutajate arvamusi ja jagage oma enda tehtud objekte ühe klikiga, laiendades niimoodi veelgi võimalikku objektide valikut. Sisseehitatud kvaliteedi filtrid, kasutajate ülevaated ja soovitused annavad tulemuseks kõrgetasemelise objektide kvaliteedi.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 15 - Komplekssed katused - Kaldkatuste automaatne loomine
12 aastat tagasi · vaatamisi 29082
Selles videos näidatakse, kuidas luua kaldkatuseid, mis põhinevad erinevatel geomeetriatel.
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD 22 - CineRender - Sfääriline kaamera
5 aastat tagasi · vaatamisi 28937
See video tutvustab, kuidas luua niiöelda "360-kraadilist panoraampilti" kasutades ARCHICAD'i sisseehitatud R19 CineRender mootorit arendatuna  Maxon poolt.
Video kuulub videokogumikku:
BIMx samm-sammult juhend - IV. BIMx hüpermudeli uurimine
7 aastat tagasi · vaatamisi 27887
See video seeria annab samm-sammulise juhendi kuidas luua, jagada ja uuendada BIMx hüpermudeleid GRAPHISOFT ARCHICAD-st. Siin õpite BIMx hüpermudelis navigeerimist.
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD 19 uued omadused - Andmetabelid - Mitmekihiliste (Composite) seinte materjalikihitide pindalad (Skin Areas)
8 aastat tagasi · vaatamisi 27034
See video tutvustab, kuidas saada andmetabelitesse mitmekihiliste (Composite) seinte komponendid (Components). Siinkohal näete näidist andmete listimisest välisseina soojustuskihist.
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD 20 - SketchUp 3D mudeli faili salvestamine
7 aastat tagasi · vaatamisi 25913
See video tutvustab kuidas salvestada Sketchup projekti faili ARCHICAD-st. ARCHICAD-s on täielikult integreeritud Sketchup ühendus juba tarkvara koosseisus nii, et pole midagi vaja alla laadida ja täiendavalt installeerida.
Video kuulub videokogumikku:
Looge vapustavaid ilupilte Archicad-s hämmastavalt kiiresti kasutades Maxon Redshift-i
2 aastat tagasi · vaatamisi 25890
Muutke oma kõrgtasemeliste disainilahenduste esitlused veelgi kõrgemale käigule Archicad-s tänu Maxon Redshift-le. Kvaliteet ja kiirus on teie käeulatuses, nii et igas suuruses ettevõtted saavad Maxoni Redshift-ga realistlikke ilupilte luua. Graphisoft Forward-i tellijad saavad eksklusiivse juurdepääsu maailma esimesele GPU-kiirendiga varustatud renderdusmootorile – nüüd saadaval otse Archicad-s.

Sellest videos näete, kuidas kiirendada oma disainilahenduste kvaliteetsete ja mõjuvate esitluste loomise protsessi Redshift by Maxon for Archicad abil. Maxoni Redshift, maailma esimene täielikult GPU-kiirendiga varustatud renderdusmootor, on nüüd saadaval otse Archicad-s ainult Graphisoft Forward-i tellijatele. Hankige võimsaid tööriistu, mis on kohandatud teie loovuse toetamiseks ja kiiresti realistlike ja kvaliteetsete tulemuste saavutamiseks. Nende Redshift tööriistade hulka kuuluvad "Global Illumination", "Füüsiline päike ja taevas", "Füüsiliselt õiged tuled", "Denoiser", "Mesh Lights" ja palju muud. Nüüd saate lihtsalt Archicad-s töötada – kasutades oma graafikakaardi töötlemisvõimsust, et luua fotorealistlikke pilte märkimisväärselt kiiremini kui traditsioonilised renderduslahendused.

Kas te pole Graphisoft Forward Subscriber? Mida ootate? Seal on nii palju eeliseid, nagu näiteks juurdepääs Redshift-le – kõik üksikasjad leiate aadressilt graphisoft.com/forward.
Video kuulub videokogumikku:
Kuidas disainida mistahes treppi vabalt ja kohalikele standarditele vastavalt kasutades täiustatud trepi töövahendit
2 aastat tagasi · vaatamisi 24832
Nautige suuremat disaini vabadust samaaegselt vastates kohalikele standarditele koss täiustatud trepi töövahendiga. Arvutage kogu trepi käigutee pikkus piki kaari või kõõlusid  arvutus meetodiga. Lisage veelgi vabadust uue asümmeetrilise mademe valikuga. Valige võrdselt, mademe alguses ja mademe lõpus valikute vahel, mis on uued mademe jaotamise ekstra pikkuse seadistused, et juhtida automaatset mademe geomeetriat. 


"Selles videos näidatakse kuidas kasutada täiustatud omadusi Archicad's intuitiivses paindlikus trepi töövahendis.

Treppide disainimine vajab mitmeid käsitlemisi  — tihti vastuolulisi — disain, klient ja regulatiivsed nõuded ning vastavused, mis võib olla tõeline väljakutse. Lahendage need väljakutsed Archicadi intuitiivse ja paindliku trepitööriista täiustatud funktsioonidega!
 
Arvutage trepi käigutee pikkus välja kahel viisil: kas piki kaart või kõõlusid. Piki kõõlusid arutusmeetod on uus valik. Kui mõõta piki kõõlusid, siis astme laiust mõõdetakse sirge joonena. Kaare meetod jääb muutumatuks. Valige arvutamise meetod, mis vastab teie kohalikele standarditele. 
 
Nautige veelgi suuremat paindlikkust disainis tänu uutele asümmeetriliste nurgastmete valikutele. Kasutada on neli nurgastmete tüüpi.
 
Valida saab võrdselt, nurgastme alguses ja nurgaastme lõpus valikuid ning uue jaota nurgaastmed pikkused häälestuste vahel automaatseks nurgaastmete genereerimiseks.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 15 - Jõudlus - Tipp-turvaline automaatne salvestamine
12 aastat tagasi · vaatamisi 23056
ArchiCAD 15 uued omadused - Performance
Tipp-turvaline automaatne salvestamine

Vaadake, kuidas on täiustatud ArchiCAD'i automaatse salvestamise funktsiooni.
Video kuulub videokogumikku:
Archicad Tip - Kohanda trepi mademe nihkeid ja nurgaastmeid
3 aastat tagasi · vaatamisi 22413
Archicad trepi töövahend võib oma võimaluste hulgaga olla kohati pead segi ajav ja selles videos tutvustatakse kuidas kohandada pöördastmeid koos fikseeritud nihke väärtustega ja kuidas muuta nurkades olvad mademed pöördastmeteks.
ArchiCAD 17 uued omadused: 3D lõikepindade pööramine
10 aastat tagasi · vaatamisi 22396
See video tutvustab kuidas pöörata lõiketasapindu korruseplaanil, lõikes ja ka 3D vaadetes.
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD 23 - Avade ülevaade
4 aastat tagasi · vaatamisi 22136
ARCHICAD 23 - Avade ülevaade
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD 20 - Library Manager - Lingitud kataloogide haldamine
7 aastat tagasi · vaatamisi 22117
See video tutvustab kuidas hallata "Linked Libraries", mis on paigalduvad loetavasse vaikimisi standardsesse ARCHICAD 'i kataloogi ja samal ajal ka teiste kataloogide haldamist. Võrrelduna objektidega "Embedded Library" osas, on need kataloogid lingitud kataloogid, .lcf konteinerid või .pla arhiivi failid.
Video kuulub videokogumikku:
tasuta ArchiCAD
11 aastat tagasi · vaatamisi 22030
Laadige tasuta ArchiCAD: https://myarchicad.com/

Muusika: "Zest" by basematic (feat. urmymuse)
http://ccmixter.org/files/basematic/34457
ArchiCAD 15 - Renoveerimise filtri häälestused
12 aastat tagasi · vaatamisi 21867
Selles videos näidatakse, kuidas seadistada renoveerimise vaateid, mida nimetatakse renoveerimise filtriteks.
Video kuulub videokogumikku:
Autoteksti sildi (Autotext Label) täiustused
6 aastat tagasi · vaatamisi 21505
Autoteksti sildi (Autotext Label) täiustused
Video kuulub videokogumikku:
Kuidas kasutada Archicad-i sisseehitatud Survey Point-i
2 aastat tagasi · vaatamisi 21457
Iga BIM projekti koostöö algab sellega, et veenduda projekti õiges kohas paiknemisega. Archicad võimaldab mudeli põhist avatud töövoogu projekti osaliste vahel kes kasutavad erinevaid rakendusi. Kõrvaldage koostöö ebakõlad ja lihtsustage oma töövooge Native Archicad Survey Point abil. 
 

"Selles videos näidatakse kuidas veenduda, et projekt paikneb korrektselt Archicad-i sisseehitatud töövahenditega.
 
Uus sisseehitatud töövahend Native Survey Point on lahutamatu Archicad projekti osa. 
Survey Point-i saab näidata või peita ja selle seadetele ligi pääseda spetsiaalse tööriista abil tavapärasel tööriistaribal või Project Preferences menüüs. 
 
Survey point on nähtav ainult ekraanil — ta ei ilmu nähtavale prinditud formaadis ja teda saab lihtsalt ümberpaigutada. Suumimise ajal sümboli suurus jääb samaks. Lülitage koordinaadid sisse, et neid näidata seoses projekti nullpunktiga. Asukoha häälestustele pääsete kiiresti ligi tööriistaribalt. Sealt saate lisada ka georeferentsuse parameetreid IFC informatsiooni jaoks.
 
Teil on võimalik projekt paigutada ka reaalsetesse maailma koordinaatidesse. Project Origin seatakse kokku lepitud projekti baaspunkti. Kasutage Tracker-t sisestades idapikkuse ja põhjalaiuse väärtused Survey Point ümberpaigutamiseks ette antud punkti andmete järgi. Koordinaadid uuenevad automaatselt asukoha häälestustes.
 
Uus on ka Survey Coordinate objekti graafiline sümbol, et kuvada koordinaate mistahes punkti kohta plaanidel vastavuses Survey Point-ga või kolm teist referentspunkti valikut. Nende objektide koordinaatide punkte saab esitada ka andmetabelite nimekirjades.
 
Joondage sissetulevad DXF või DWG joonised Survey Point-ga aktiveerides vastava valikukasti attach XREF või Merge dialoogides impordi ajal. 
Kiirsideme moodulid — Archicad või IFC — valige Survey Point valik Project Origin asemel, et joondada imporditud moodul peafailiga. 
Kui eksportida IFC või DWG faili, siis kasutage spatsiaalseid valikuid tarnslaatoris, et sobitada eksporditud faili nullpunkt kas Project Origin või Survey Point valikuga."
Video kuulub videokogumikku:
mep-modeler-video-02
13 aastat tagasi · vaatamisi 20997
Graphisoft MEP Modeler'ga on kaasas rikkalik MEP spetsiifiline korduselementide kataloog. See kataloog sisaldab valmis häälestustega MEP elemente, mis sisaldavad arukaid ühenduspunkte automaatsete ühenduste loomiseks MEP süsteemide paigaldamisel. MEP Modeler installeerimise käigus lisatakse vastavatele ArchiCAD objektidele omad arukad ühenduspunktid nagu ka MEP spetsiifilised parameetrid.
Video kuulub videokogumikku:
Näidake tsoone ja kohandage nende teavet mis tahes dokumentatsioonivaates Archicad-s
2 aastat tagasi · vaatamisi 20672
Kohandage tsoone, et saavutada täielikud ja täpsed dokumentatsioonikomplektid ja tõhustada oma töövoogu! Jätke hüvasti töötamisega ühtse keeruka tsoonitempliga ja öelge tere Archicad-i uuele tsoonitemplile. See värskendus võimaldab teil paigutada tsoonitemplisse mitu silti ja kuvada vajalikke andmeid kõikjal, kus soovite, täielikult kohandataval viisil.  

Vaadake, kui hõlpsalt saate tsoone kohandada, et saavutada täielikud ja täpsed dokumentatsioonikomplektid ja tõhustada oma töövoogu veelgi! Nüüd saate oma mudelis näidata olulist teavet, kasutades täiustatud tsooni kohandamist. Kasutage kategooria värve või pinnavärve, et kuvada tsoone lõigetes, vaadetes ja sisevaadetes ning muuta vastavalt vajadusele täpselt nagu põrandaplaanides ja 3D-vaadetes. Silditööriist võimaldab paigutada ühte tsooni nii palju automaatteksti või GDL-põhiseid silte kui vaja. Saate neid projekti käigus vabalt muuta ja vormindada. Peagi näete, kui hõlpsalt saate mõne klõpsuga sisu kohandada ja kõigile tsoonidele sildi lisada ühes lõikes. See funktsioon on aktiivne lõigetes ja 3D-s. Täielikult kohandatavad tsoonisildid aitavad teil kuvada vajalikke andmeid soovitud viisil.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 15 - Shells - Kontrollitud meetodi abil genereeritud kooriku loomise 3D tööprotsessi kirjeldus
12 aastat tagasi · vaatamisi 20581
See näide selgitab, kuidas luua hüperboolselt paraboloidset pinda ehk sadulkatust, kasutades selleks kontrollitud meetodi abil genereeritud kooriku (Ruled Shell) töövahendit.
Video kuulub videokogumikku:
Alustamine GRAPHISOFT BIM Serverga - Sissejuhatus
12 aastat tagasi · vaatamisi 20194
GRAPHISOFT BIM Server installeerimise juhend
See video juhendab BIM Server installeerimist - sammud kuidas alustada GRAPHISOFT TEAMWORK
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 15 - Shells - Tööprotsess avade kasutamiseks koorikute omavahelise lõikumise korral
12 aastat tagasi · vaatamisi 19693
See näide selgitab, kuidas kasutada loominguliselt avasid koorikutes, et luua korrektseid koorikute vahelisi ühendusi olukordades kus tavaline lõika elemendiga (Trim) ei anna soovitud tulemusi.
Video kuulub videokogumikku:
Kuidas töötab Artlantis 5 eelvaateaken?
10 aastat tagasi · vaatamisi 19651
Artlantis 5 - Kuidas töötab eelvaateaken?
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD Nipp - Operatsioonid tahkete kehade vahel kasutamine ja avad Mesh-des
3 aastat tagasi · vaatamisi 19368
Kasutades operatsioone tahkete kehade vahel  Mesh elementides, et luua maanteid või teeradasid plaadi töövahendiga. Mistahes muudatus Mesh-s muudab ka plaati automaatselt. Boonus nipp on kasutada uut AC23 ava töövahendit, et luua platvormi.
eelmine12345 ... 101112järgmine
vahejoon
3D Ekspert OÜ
Vana-Lõuna 27
10134 Tallinn, EESTI (Estonia)
tel (+372) 50 37 624
info@3dekspert.ee
Abivahendid
Download ARCHICAD
BIM koolitus
õppeVIDEOD
õppeJUHENDID
onlain SEMINARID
Kogukonnad
Community
Twitter
Facebook
Youtube
LinkedIn
Info
hinnapäring / tellimine
pakkumised
uudised
sildipilv
nõuded süsteemile