3D EKSPERT Graphisoft Community TASUTA objektid BIMx Twinmotion Artlantis SOLIBRI AxisVM ArchiFrame ArchiLogs Videod logi sisse
3D EKSPERT

BIM tarkvara arhitektidele - projekteerijatele

ArchicadSOLIBRIBIMcloudBIMxTwinmotionArtlantisArchiFrameAxisVMKoolitusAbikeskusLisad
vahejoon

Koolitus

ülevaadeKURSUSEDõppeVIDEODõppeJUHENDIDGraphisoft Learn
proovi ARCHICAD-i proovi SOLIBRI-t proovi AxisVM-i
videokogumikud videod abi otsi
eelminejärgmine

5/20 - Konstruktsiooni analüütilise mudeli esitus Archicad-s

Konstruktsiooni analüütilise mudeli esitus Archicad-s
Konstruktsiooni analüütiline mudel (Structural Analytical Model - SAM) on automaatselt genereeritud füüsilisest mudelist Archicad-s, mis sisaldab informatsiooni SAM tööriistakasti, SAM vaadete, esituste eelseadistuste ja liikmete ühenduse tüüpide kohta.

Konstruktsiooni analüütilise mudeli esitus Archicad-s

Mis on uut Archicad-s 2020 aastal?

Mis on uut Archicad-s 2020 aastal?
3 aastat tagasi · vaatamisi 8143
See video fokuseerub muutustele BIM manageride vaatest ja tutvustab BIMcloud-i kui projekti koordineerimise platvormi ja BIMcloud kui teenust. BIMcloud majutab kõiki faile, mis saabuvad mistahes projekti osaliselt. See võimaldab reaalajas, turvatud meekonnatööd teostada pilves arhitektide vahel, majutades kõiki failiformaate, salvestades kõik eelnevad üles laetud failide versioonid ja hoides järge kataloogide ajaloo kohta.

Projekti ja faili haldamine BIMcloud-s
3 aastat tagasi · vaatamisi 7584
Õppige kuidas sünkroniseerida projekteerimistööd ja kommunikatsiooni erinevate osaliste vahel kui BIM manager. BIMcloud, täiustatud, täielikult avatud, BIM-põhine platvorm, toetab erinevate koostöö töövahendite erinevaid formaate.

Tiimi haldamine BIMcloud-s
3 aastat tagasi · vaatamisi 4686
Õppige kuidas organiseerida ja hallata projekte kasutades BIMcloud projekte BIMcloud-s, reaalajas, BIM-põhises keskses kataloogis ja tiimides, projekti põhiste lubadega ja paindlikuks tiimi halduseks. BIMcloud projekt toimid kui keskne kataloog kogu informatsioonile ja häälestustele, mis on seotud projekti projekteerimisega.

Integreeritud konstruktsiooni analüütiline mudel Archicad-s
3 aastat tagasi · vaatamisi 14001
Archicad-s on nüüd konstruktsiooni analüütiline mudel ja füüsiline mudel omavahel kahe suunaliselt integreeritud, mis säästab aega ja raha ning vähendab vigade riski. Konstruktsiooni analüütiline mudel on automaatselt genereeritud füüsilisest mudelist Archicad-s.

Konstruktsiooni analüütilise mudeli esitus Archicad-s
Konstruktsiooni analüütilise mudeli esitus Archicad-s
Automaatne konstruktsiooni analüütilise mudeli genereerimine Archicad-s
3 aastat tagasi · vaatamisi 10580
See video tutvustab tihedat töövoo integreerimist, mis baseerub täielikult automaatsel BIM-integreeritud analüütilisel mudelil. Õppige kuidas genereerida konstruktsiooni analüütilist mudelit lihtsalt ühe klikiga.


Konstruktsiooni analüütilise mudeli andmevahetus Archicad-s
3 aastat tagasi · vaatamisi 5033
Õppige kuidas arhitektid ja konstruktorid saavad sujuvalt vahetada mudeleid kasutades konstruktsiooni analüüsi formaati.

MEP Modeler on integreeritud Archicad-i
3 aastat tagasi · vaatamisi 16154
Õpppige miks arhitekt vajab MEP elementide mudeldamise töövahendeid Archicad-s - läbi reaaleluliste, kasulike töövoogude. MEP Modeler on sisseehitatud Archicad-i ja ei vaja eraldi litsentsi või installeerimist.

MEP Modeler on integreeritud Archicad-i https://www.3dekspert.ee/abikeskus/?teadmistepagas-mudelleerimine-teised-disainimise-toovahendid-mep-modeler-on-integreeritud-archicad-i
Muutuste haldamine ja mudeli kvaliteedi kindlustamine Archicad-s
3 aastat tagasi · vaatamisi 3177
See video tutvustab kuidas käsitleda mudeli muutusi hoone projekteerimise protsessis peaarhitekti, BIM manageri või firma juhataja poolt. Archicad pakub erinevaid töövahendeid ja toovooge täielikuks kontrolliks.

Muutuste haldamine ja mudeli kvaliteedi kindlustamine Archicad-s
Mudeli võrdlemine, muutuste visualiseerimine Archicad-s
3 aastat tagasi · vaatamisi 5481
Mudeli võrdlemine on võimas ja mitmekülgne Archicad-i töövahend, mis võimaldab võrrelda kahte 3D mudelit või versiooni. See tagab parema muutuste kontrolli kuni parameetrite tasemeni, parema koordineerimiseni tiimi liikmete vahel, vähem arusaamatusi ja vigu, vähem ümbertöötamist, aja ja kulude kokkuhoidu.

Mudeli võrdlemine, muutuste visualiseerimine Archicad-s
Muudatuste jälgimine Archicad Teamwork projektides
3 aastat tagasi · vaatamisi 4429
Muudatused mudelis teostatuna ühe tiimi liikme poolt mõjutavad tööd kõikidel teistel. Käsitsi otsimine ja muutuste jälgimine on oluline töö osas ning võib olla aeganõudev ja altid vigadele. Archicad-i muudatuste jälgimine lahendab selle väljakutse BIMcloud platvormi kaudu.

Muudatuste jälgimine Archicad Teamwork projektides

Mudeli kontrollimine Archicad-s
3 aastat tagasi · vaatamisi 6322
Õppige kuidas Archicad-i mudeli kontrollimise funktsionaalsus aitab leida mudeldamise vigu, valideerida mudeli kvaliteeti saadetud failides või kiirendada koordineerimist erinevate osapoolte vahel, võimaldades kontrollida erinevaid projekti mudeli aspekte; seejärel nimekirjastada, visualiseerida ja käsitleda avastatud mudeldamise probleeme.

Mudeli kontrollimine Archicad-s
Teemade haldamine Archicad-s
3 aastat tagasi · vaatamisi 7653
Õppige neid lahendusi, mida Archicad pakub teemade loomiseks, jälgimiseks ja käsitlemiseks, milleks on saadaval vastav platvorm selliste teemade haldamiseks läbi kogu arhitektuurse projekteerimise protsessi.

Teemade haldamine Archicad-s ja teistes rakendustes
3 aastat tagasi · vaatamisi 3428
Õppige neid lahendusi, mida Archicad pakub teemade loomiseks, jälgimiseks ja käsitlemiseks, milleks on saadaval vastav platvorm selliste teemade haldamiseks läbi kogu arhitektuurse projekteerimise protsessi.

Teemade haldamine ja mudeli võrdlemise edasiarendused
3 aastat tagasi · vaatamisi 1913
Looge, jälgige ja käsitlega teemasid efektiivselt ja usaldusväärselt kogu projekteerimise protsessi jooksul Archicad-i teemade haldamise lahendusega. Selles videos tutvustatakse funktsionaalsust ja omadusi, mis on sadaval uuenduses Archicad 24 Update 2 (build 4007).
Konstruktsiooni analüütilise mudeli edasiarendused Archicad-s
3 aastat tagasi · vaatamisi 2236
Tänu integreeritud konstruktsiooni analüütilisele mudelile Archicad-s, arhitektid ja konstruktorid saavad töötada sama mudeliga. Selleks pole vaja arendada eraldi konstruktsiooni mudelit analüüsimiseks paralleelselt fõõsilise mudeliga. See töövoog on nüüd isegi veel sujuvam tänu viimastele arendustele Archicad-s. Selles videos tutvustatakse funktsionaalsust ja omadusi, mis on sadaval uuenduses Archicad 24 Update 2 (build 4007).
MEP Modeler edasiarendused Archicad-s
3 aastat tagasi · vaatamisi 6569
Avastage kui lihtne on mudeldada erinevaid tehnosüsteeme Archicad-s MEP Modeler abil, mis on nüüd täielikult integreeritud Archicad-i. Selleks pole vaja  mingeid litsentse või teostada lisade installeerimisi. Selles videos tutvustatakse funktsionaalsust ja omadusi, mis on sadaval uuenduses Archicad 24 Update 2 (build 4007).
Archicad lisad sujuvaks koostööks
3 aastat tagasi · vaatamisi 8416
Säästke aega ja vähendage vigasid tänu sujuvale ühendusele kolmandate osapoolte rakendustega, mis kindlustavad katkematu ja efektiivse töövoo. Töötage koos paremini kasutades Archicad lisasid. Selles videos tutvustatakse funktsionaalsust ja omadusi, mis on sadaval uuenduses Archicad 24 Update 2 (build 4007).
Säästa aega täiustatud konstruktsiooni analüütilise mudeliga
2 aastat tagasi · vaatamisi 3418
Tänu integreeritud konstruktsiooni analüütilisele mudelile  Archicad-s, saavad arhitektid ja konstruktorid töötada sama mudeliga. Selleks pole vaja luua eraldi konstruktsiooni mudelit analüüsiks paralleelselt füüsilise mudeliga. See töövoog nüüd on isegi veel sujuvam tänu värskeimatele arendustele Archicad-s. Selles videos tutvustatud funktsionaalsused ja omadused on saadaval Archicad 24 uuenduses 3 (build 5000).
Looge oma objekte Windows-s ja macOS-s PARAM-O abil
2 aastat tagasi · vaatamisi 15372
Archicad 24 uuendus 3 teeb PARAM-O saadavaks kui sisseehitatud Archicad töövahendi nii macOS-s ja Windows-s, tehes selle lihtsamaks kui kunagi varem oma parameetriliste objektide ja hooneelementide loomise ilma koodi või skripti kirjutamata.
Videotega seotud sildid:
ARCHICAD 24 BIMcloud konstruktor MEP
vahejoon
3D Ekspert OÜ
Vana-Lõuna 27
10134 Tallinn, EESTI (Estonia)
tel (+372) 50 37 624
info@3dekspert.ee
Abivahendid
Download ARCHICAD
BIM koolitus
õppeVIDEOD
õppeJUHENDID
onlain SEMINARID
Kogukonnad
Community
Twitter
Facebook
Youtube
LinkedIn
Info
hinnapäring / tellimine
pakkumised
uudised
sildipilv
nõuded süsteemile