3D EKSPERT Graphisoft Community TASUTA objektid BIMx Twinmotion Artlantis SOLIBRI AxisVM ArchiFrame ArchiLogs Videod logi sisse
3D EKSPERT

BIM tarkvara arhitektidele - projekteerijatele

ArchicadSOLIBRIBIMcloudBIMxTwinmotionArtlantisArchiFrameAxisVMKoolitusAbikeskusLisad
vahejoon

Koolitus

ülevaadeKURSUSEDõppeVIDEODõppeJUHENDIDGraphisoft Learn
proovi ARCHICAD-i proovi SOLIBRI-t proovi AxisVM-i
videokogumikud videod abi otsi
loend
otsingutulemuse järgi
eelmine12345678 ... 666768järgmine
ac16-ifc-09
11 aastat tagasi · vaatamisi 1512
IFC skeemide andmeid võib viia ühest projektist teise. Pärast IFC skeemi defineerimist võib Export nupu abil seda XML failina salvestada.
Video kuulub videokogumikku:
ac16-ifc-11
11 aastat tagasi · vaatamisi 1457
ArchiCAD 16's on kasutusel kaks uut IFC andmete tüüpi, mis on lisatud IFC andmete töötlemise protsessi. Need andmete tüübid on osalejad (Actor) ja ruumi kasutajad (Space Occupant).
Video kuulub videokogumikku:
ac16-prodl-09
11 aastat tagasi · vaatamisi 5437
Akna korduselemendid on organiseeritud uue kataloogi struktuuri alusel, mis kirjeldab kasutamise tüüpi, akna kuju ja avatuse funktsionaalsust. Kõik akende nimed kuvatakse nimekirjas nüüd ilma lühenditeta.
Video kuulub videokogumikku:
ac16-prodl-10
11 aastat tagasi · vaatamisi 5640
Sarnaselt akende korduselementidele on ka uste korduselemendid organiseeritud uude kataloogi struktuuri. See kirjeldab uste kasutuse tüüpi, kuju ja funktsionaalsust. Et vähendada ukse korduselementide arvu liideti mitmed sama funktsiooniga objektid kokku ja samas ka täiustati. Varem eksisteerinud funktsioonaalsust ei vähendatud.
Video kuulub videokogumikku:
ac16-prodl-11
11 aastat tagasi · vaatamisi 38197
Video demonstreerib kuidas luua ning salvestada GDL objekti muudetavate atribuutidega. Näide on laua baasil, mille plaat luuakse põranda ja jalad posti töövahenditega.
Video kuulub videokogumikku:
mep-modeler-video-01
13 aastat tagasi · vaatamisi 49491
MEP tööriistakast sisaldab töövahendeid, et luua erinevate MEP süsteemide komponente:
- ventilatsiooni, veetorude ja elektrikaablite sirged segmendid
- üleminekud, jagunemised, muud elemendid, et ühendada MEP komponente omavahel
- seadmed ja terminalid automaatseks ühendamiseks MEP süsteemide sisend ja väljund kohtades
MEP elemendid on parameetrilised ja kergesti häälestatavad vastavalt kasutatavatele mõõtudele.
Video kuulub videokogumikku:
mep-modeler-video-02
13 aastat tagasi · vaatamisi 21200
Graphisoft MEP Modeler'ga on kaasas rikkalik MEP spetsiifiline korduselementide kataloog. See kataloog sisaldab valmis häälestustega MEP elemente, mis sisaldavad arukaid ühenduspunkte automaatsete ühenduste loomiseks MEP süsteemide paigaldamisel. MEP Modeler installeerimise käigus lisatakse vastavatele ArchiCAD objektidele omad arukad ühenduspunktid nagu ka MEP spetsiifilised parameetrid.
Video kuulub videokogumikku:
mep-modeler-video-03
13 aastat tagasi · vaatamisi 13088
Graphisoft MEP Modeler kasutab MEP süsteeme, et kujutada hulka MEP elemente. Sellist hulka elemente käsitletakse korraga, mis teeb MEP elementide loomise ja töötlemise palju tõhusamaks ja järjekindlamaks. MEP süsteemid nagu torustikud ja juhtmed kontrollivad sama süsteemi teiste elementide teatud atribuute. Süsteemi tasemel atribuudid nagu kontuurjoone värv, materjalid ja teljed mõjutavad kogu süsteemi väljanägemist aidates seda teistest süsteemidest eraldada. Kui olemasolevasse MEP süsteemi lisatakse uusi elemente omandavad nad automaatselt sobivad ühendumise parameetrid nagu kuju, diameeter, laius ja kõrgus.
Video kuulub videokogumikku:
mep-modeler-video-04
13 aastat tagasi · vaatamisi 9538
Üks põhilisi meetodeid mehaaniliste süsteemide loomisel on ehitada need valmis üksikute MEP elementide kaupa. Sellise meetodi korral luuakse ühendused ükshaaval ja elementide asukoht häälestatakse individuaalselt selle paigutamise ajal. See on väga paindlik "LEGO(R)" tüüpi tööprotsess, kus kasutajal on täielik kontroll paigutatava elemendi tüübi ja parameetrite üle.
Video kuulub videokogumikku:
mep-modeler-video-05
13 aastat tagasi · vaatamisi 17009
MEP süsteeme võib kergesti luua kasutades MEP Routing funktsiooni. MEP elemendid paigutatakse automaatselt piki defineeritud telge vastavalt mõningatele eelnevalt paika pandud reeglitele. Seda funktsiooni on võimalik rakendada nii korruseplaani kui ka 3D aknas. ArchiCAD hiirekursor ja juhtjooned aitavad kergesti ja kiiresti luua omavahel ühendatud MEP elemente vaid mõne hiireklikiga. Süsteemi 3D telge ja üksikuid elemente võib muuta igal ajal.
Video kuulub videokogumikku:
mep-modeler-video-06
13 aastat tagasi · vaatamisi 6976
Üksikute MEP elementide geomeetria muutmiseks on olemas võimsad graafilised töötlusvahendid. MEP süsteemi ühe osa muutmine täiendab automaatselt selle osaga ühenduses olevaid elemente.
Video kuulub videokogumikku:
mep-modeler-video-07
13 aastat tagasi · vaatamisi 8196
Uusi MEP elemente võib luua ja salvestada kasutades ArchiCAD standard töövahendeid nagu sein, põrand ja GDL korduselement. Uued elemendid lisatakse automaatselt hetkel avatud MEP korduselementide kataloogi. Neid võib hiljem ka teistes projektides kasutada. Selliselt loodud MEP elementidel on sama sisse programmeeritud käitumine nagu standard MEP korduselementidel.
Video kuulub videokogumikku:
mep-modeler-video-08
13 aastat tagasi · vaatamisi 6114
See omadus pakub unikaalset ja täiesti automaatset võimalust avastada ja visuaalselt kujutada konflikte arhitektuurse mudeli ja MEP süsteemi vahel. Automaatne kokkupuute avastamine kindlustab arhitektidele kiire ja täpse tagasiside ja aitab koostöös projekti inseneridega.
Automaatne kokkupuute avastamine näitab vea täpse asukoha korruseplaanil ja ka 3D vaates. Kõik kokkupuutekohad lisatakse automaatselt ArchiCAD Mark-Up Palette aknasse, võimaldades kiiret leidmist. Projekteerijad võivad kiirelt seda nimekirja läbi vaadata ja ühe hiirevajutusega järgmist probleemset kohta vaadelda. ArchiCAD Mark-Up töövahendi abil võivad projekti erinevad osapooled olukorra üle arutada ja alternatiivseid lahendusi leida.
Video kuulub videokogumikku:
mep-modeler-video-09
13 aastat tagasi · vaatamisi 10458
Lisaks traditsionaalsele 2D tööprotsessile võib MEP süsteeme importida ArchiCAD'i otse programmidest Autodesk AutoCAD MEP 2008 ja 2009. Kõik AutoCAD MEP süsteemid identifitseeritakse ja konverteeritakse automaatselt ArchiCAD MEP elementideks. ArchiCAD Connection mooduli saab installeerida tasuta koos Autodesk AutoCAD MEP 2008 ja 2009 programmidega. AutoCAD MEP'i kasutavad insenerid võivad nii eksportida oma MEP projekte ja ArchiCAD'i kasutavad arhitektid saavad importida MEP projekte kui sisse ehitatud loogikaga ArchiCAD MEP elemente.
Video kuulub videokogumikku:
mep-modeler-video-10
13 aastat tagasi · vaatamisi 12645
ArchiCAD suur eksportimise võimekus võimaldab väljastada projekte erinevates 3D mudeli formaatides, muuhulgas ka projekteerimises standardiks olevas IFC 2x3 formaadis.
Võimalus visualiseerida MEP süsteeme koos kogu hoone mudeliga parandab arhitektide, inseneride ja ehitajate vahelist suhtlust. Visualiseerimist saab teha ArchiCAD keskkonnas kasutades selleks erinevaid värvikoode erinevate MEP süsteemide kujutamiseks. ArchiCAD'i võimsa visualiseerimise mootori abil saab luua fotorealistlikke pilte erinevateks otstarveteks.
Video kuulub videokogumikku:
Artlantis 4
12 aastat tagasi · vaatamisi 59523
Samamoodi nagu fotograafiaski on visualiseerimisel põhiliseks austus värvide vastu. Uus kiirguse mootor täiendab pilte paremate värvide, tekstuuride ja materjalide kujutamisega. Uueks pildi viimistlustöövahendiks on tooni korrigeerimine, mis võimaldab muuta heledamaks tumedaid pilte ja vastupidi. Kataloogi on lisatud ka uus Fresnel materjal, mis on eriti sobilik kasutamiseks metalsetel autokeredel. Uus mootor käsitleb ka läbipaistvaid pindu paremini.
Video kuulub videokogumikku:
Artlantis 4
12 aastat tagasi · vaatamisi 38361
Artlantis 4 on nüüd ka kiirem kui kunagi varem. Keskmiselt on kiirus paranenud KAKS korda, aga kui projektis on kasutatud palju neoon materjale siis lausa SEITSE korda. Artlantis on nüüd suurte projektide paremaks haldamiseks nii Windows kui ka Macintosh platvormidel optimeeritud 64-bitiseks.
Video kuulub videokogumikku:
Artlantis 4
12 aastat tagasi · vaatamisi 35845
Uus Horisontaalse projektsiooni funktsioon lihtsustab töötamist komplekssete katustega. Visualiseerimist pakkfaili (batch rendering) abil on võimalik ümber organiseerida ja filtreerida enne programmi käivitamist. 2D vaates dubleeritud objektid lisatakse projektile lähtudes gravitatsioonist. Uus Explode by Mesh funktsioon lihtsustab materjalide määramist eraldades automaatselt erinevad mesh tüüpi elemendid teineteisest. Samaaegselt võib teha nüüd mitu erinevat mitme objekti korraga väljavalimist.
Video kuulub videokogumikku:
Artlantis 4
12 aastat tagasi · vaatamisi 80091
Kasutage mitme punktiga panoraame, et luua oma projektis tõelisi virtuaalseid ringkäike. Artlantis Studio 4 loob automaatselt kõik veebis panoraamide vaatamiseks vajalikud failid. Vaatamise tarkvara on tasuta ja põhineb Flash tehnoloogial olles samaaegselt ühilduv nii Macintosh, Windows, Linux ja Android operatsiooni süsteemidega. iPhone ja iPad kasutajate jaoks on olemas eraldi programm, mis samuti võimaldab panoraame vaadata ja jagada. iVisit 3D App on saadaval App Store kaudu kahes erinevas versioonis (Lite ja Pro). Tasuta iVisit 3D Lite piiranguks on üks vaatamise kord päevas.
Lisainformatsiooni saamiseks külastage http://www.ivisit3d.com/
Video kuulub videokogumikku:
Artlantis 4.1
11 aastat tagasi · vaatamisi 85873
HDRi võimaldab sfäärilist taustapilti ning samuti üldist valgustatust koos varjudega ja 360 kraadi peegeldustega. Mudeli ümber genereeritav 3D valgustatud keskkond kindlustab viimistletud tausta kõikidele kaamera vaadetele. See teeb HDRi'st väärtusliku omaduse mudelite korral, mis koosnevad paljudest peegeldavatest pindadest. HDRi spetsiaalne valgustuse kanal võimaldab valguse ja varjude abil luua hämmastavalt realistlikke visualiseerimisi.
Video kuulub videokogumikku:
Artlantis 4.1
11 aastat tagasi · vaatamisi 83597
Artlantis on tänasel päeval kiireim arhitektidele ja disaineritele käsutuses olev 3D visualiseerimise tarkvara. Maxwell Render Engine'i peetakse füüsikaliselt kõige täpsemaks saadaval olevaks visualiseerimise mootoriks. Abvent ja Next Limit Technologies on ühendanud oma jõud, et pakkuda Maxwell Render Engine't kui valikulist visualiseerimise mootorit Artlantis 4.1 osana. Maxwell Render Engine't on lihtne kasutada koos selle spetsiifiliste materjalidega ja postkaartidega. Tehke oma mudelile Artlantises tavapärased alghäälestused ning seejärel vajutage vastavate arvutuste käivitamiseks Maxwell Render Engine nuppu. Artlantis 4.1 saate parima mõlemast äärmusest: kiiruse ja füüsikalise täpsuse.
Video kuulub videokogumikku:
ac16-morph-45
11 aastat tagasi · vaatamisi 8003
ArchiCAD 16's on Solid Element Operations tööriistaribal kaks uut nuppu, mis on seotud MORPH elementidega.
Video kuulub videokogumikku:
MORPH - sidrunipress
11 aastat tagasi · vaatamisi 17335
The (Juicy Salif) Lemon Squeezer, loodud Philippe Starck poolt, on taasmodelleeritud ArchiCAD 16ga.
Video kuulub videokogumikku:
MORPH - tool
11 aastat tagasi · vaatamisi 71390
Panton tool, loodud 1960 aastatel Taani disaineri Verner Panton poolt, on 20 sajandi modernse disaini sümbol. ArchiCAD 16 MORPH töövahendi abil saab lihtsalt taasluua seda elementi, kasutades lihtsaid modelleerimise tehnikaid nagu Tube extrusion ja Box Stretching ning seejärel määrata kogu mudelile pindade sujuvaks tegemine, et saavutada lõplikku tulemust.
Video kuulub videokogumikku:
MORPH - torn
11 aastat tagasi · vaatamisi 45113
Pisa torni (Itaalia) modelleerimise õppimine ArchiCAD hoone elementide abil, kasutades uut MORPH töövahendit, et kajastada ajaloolist autentsust.
Video kuulub videokogumikku:
ac16-morph-06
11 aastat tagasi · vaatamisi 8861
Box meetodi abil saab luua risttahukaid. Esimesed kaks klikki panevad töö tasapinnal paika ortogonaalse ristküliku ja kolmas klikk defineerib risttahuka kõrguse.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 16 - BIM komponendid
11 aastat tagasi · vaatamisi 6268
Seoses BIM komponentide portaali avamisega on täiustatud ArchiCAD'i objektide otsimise mootorit. Täiustused puudutavad objektide, akende, uste, treppide ning teiste GDL tüüpi elementide valiku dialoogi.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 16 - BIM komponendid
11 aastat tagasi · vaatamisi 2012
Kui otsida ArchiCAD's GDL objekte, siis kuvatakse kõigepealt kõik leitud objektid aktiivsest korduselementide kataloogist ning järgnevalt leitud objektid BIM komponentide portaalist.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 16 - BIM komponendid
11 aastat tagasi · vaatamisi 1726
Peale objektide otsingu tegemist ja otsingu tulemuste nimekirjast konkreetse objekti välja valimist kuvab paneel dialoogi paremal küljel selle objekti häälestused ja parameetrid.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 16 - BIM komponendid
11 aastat tagasi · vaatamisi 1577
ArchiCAD'i Object Settings (objektide häälestamise) dialoogis on palju lisahäälestusi. Need valikud on kuvatud dialoogi alumises vasakus osas.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 16 - BIM komponendid
11 aastat tagasi · vaatamisi 1425
ArchiCAD'i korduselemendi töötlemise dialoogi on täiendatud BIM komponentide portaali uuendustega. Kui avada objekt töötluseks, siis kuvatakse kõigepealt vaikimisi Library Part Editor dialoogi detailide lehekülg.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 16 - BIM komponendid
11 aastat tagasi · vaatamisi 1219
BIMcomponents portaal võimaldab disaineritel üle kogu maailma juurdepääsu tuhandetele levinud ja tootja-spetsiifilistele objektidele ja nende kataloogidele.
Video kuulub videokogumikku:
eelmine12345678 ... 666768järgmine
3D 64bit aken andmevahetus ARCHICAD ArchiCAD 16 arhitekt Arhitektuur arhitektuurne Artlantis Artlantis Studio BIM BIMcomponents.com CAD disain ehitaja eksport foto fotorealistlik GDL GRAPHISOFT hoone IFC ilupilt import insener interjöör juhtjoon kaablivõrgud kataloog katused komponendid koordineerimine koostöö korduselemendid MAC materjal MEP MEP Modeler modelleerimine MORPH mudel objektid OPEN BIM panoraam põrand post projekt projekteerimine render Seadmed sein sisekujundaja sisekujundus tehnosüsteem Telgjoon torustik uks valgus valgustus vari värv ventilatsioon Virtuaalmaailm virtuaalne visuaalne visualisatsioon visualiseerimine visualiseerimistarkvara vorm Windows
vahejoon
3D Ekspert OÜ
Vana-Lõuna 27
10134 Tallinn, EESTI (Estonia)
tel (+372) 50 37 624
info@3dekspert.ee
Abivahendid
Download ARCHICAD
BIM koolitus
õppeVIDEOD
õppeJUHENDID
onlain SEMINARID
Kogukonnad
Community
Twitter
Facebook
Youtube
LinkedIn
Info
hinnapäring / tellimine
pakkumised
uudised
sildipilv
nõuded süsteemile