3D EKSPERT Graphisoft Community TASUTA objektid BIMx Twinmotion Artlantis SOLIBRI AxisVM ArchiFrame ArchiLogs Videod logi sisse
3D EKSPERT

BIM tarkvara arhitektidele - projekteerijatele

ArchicadSOLIBRIBIMcloudBIMxTwinmotionArtlantisArchiFrameAxisVMKoolitusAbikeskusLisad
vahejoon

Koolitus

ülevaadeKURSUSEDõppeVIDEODõppeJUHENDIDGraphisoft Learn
proovi ARCHICAD-i proovi SOLIBRI-t proovi AxisVM-i
videokogumikud videod abi otsi
loend
viimati lisatud (uusimast vanimani)
eelmine123456789 ... 666768järgmine
Solibri Veebinar - Kasutaja ülevaade - A. Yoshii
3 aastat tagasi · vaatamisi 928
Kasutaja ülevaate veebinarides meie kliendid jagavad oma mõtteid kuidas nemad kasutavad Solibri-t oma töödes. 

Adriano Balduino ja Daniel Petrin jagavad, mida nad on kogenud kui ehitajad seoses BIM kasutamisega, suunates pea tähelepanu mitme valdkonna põhisele BIM koordineerimisele ja moodustades detailseid raporteid mitmekorruselistest hoonetest. Nad tutvustavad väljakutseid, millega nad on olnud silmitsi töötades Open BIM põhimõttel Brasiilias ja kuidas nad on hallanud selles vallas Solibri-t.

Vaata salvestatud sessiooni.
- A. Yoshii: Mitme valdkonna põhine BIM koordineerimine ja raportid Solibri abil & Open BIM. Solibri demo. Adriano Balduino & Daniel Petrin, A. Yoshii.
- Küsimused & Vastused
Video kuulub videokogumikku:
Avastage BIM-i Archicad-s 7 minutiga
3 aastat tagasi · vaatamisi 100696
Vaadake seda videot, et saada ülevaade BIM-i kohta ja uurige kuidas Archicad saab teha teie töö veelgi efektiivsemaks suure hulga erinevate töövahendite ja funktsioonidega.
Video kuulub videokogumikku:
Solibri versiooni esiletõsted: Solibri 9.12.0
3 aastat tagasi · vaatamisi 3045
See versioon pakub mitmeid erinevaid funktsioone ja parandusi pakettides Solibri Office, Site ja Anywhere. Suhelge oma teemadega seoses sujuvalt ja live, et veelgi parandada oma projekti töövoogu. Uuendage uuele versioonile, et saada uus BCF Live Connector!
Archicad Nipp - Aukude lõikamine Morph-s
3 aastat tagasi · vaatamisi 25711
Selleks on mitmeid meetodei, et lõigata auku Morph elemendile Archicad-s.
Järgnevad võimalused:
- valikukast selekteeritud Morph-st, läbi lemmikute paletti pliiatsi ikooniga
- ristkülik selekteeritud Morph-l, kui kasutada Push/Pull
- teine Morph ja väljalõikamine (extrude) ja kasutades operatsiooni Subtract tahkete kehade vahel
- tala (või sarnane) ja kasutades Merge Elements
- või kasutades operatsioone tahkete kehade vahel (SEO) (ei demonstreerita)
Solibri Veebinar - Kasutaja ülevaade - Skanska (Finland)
3 aastat tagasi · vaatamisi 824
Kasutaja ülevaate veebinarides meie kliendid jagavad oma mõtteid kuidas nemad kasutavad Solibri-t oma töödes.

Valentin Velinov defineerib tema vaate BIM kvaliteedile ja täpsustab kuidas kõrge kvaliteedilist mudelit saab kasutada läbi kogu projekti erinevate etappide. Valentin tutvustab kuidas BIM protsess võib olla sujuvam tänu sügavuti koostöö projekteerijatega ja näitab kuidas Skanska pakub efektiivset kvaliteedi kindlustamise töövahendite kogumit projekteerijatele, kasutades selleks Solibri laiendusi.

Vaata salvestatud sessiooni.
- Skanska: BIM kvaliteedi täiustamine läbi koostöö. Solibri demo. Valentin Velinov, Arendusjuht, BIM ja digitaalsed teenused - Skanska Finland.
- Küsimused & Vastused
Video kuulub videokogumikku:
Archicad Tip - Morph valitud servade ümardamine
3 aastat tagasi · vaatamisi 3538
Kui töötada Morph elementidega Archicad-s, siis saate teostada servadele fillet/chamfer, kas klikitud servale või kõikidele servadele. Sõltuvalt alam-elemendi valikust (Shift + Control), on võimalik rakendada fillet omadust ainult nendele selekteeritud servadele. Boonus nipp, et saavutada sujuvam üleminek fillet ja tasapinnalise pinna vahel, siis valige servad peitmiseks.
Archicad Nipp - Piirete lõppude tagasipöörded
3 aastat tagasi · vaatamisi 2329
See video näitav kuidas teha lõppude tagasipöördeid Archicad piirde töövahendis. Sujuva kaarja nurga genereerimine ülemisest torust lõpupostile, et trimmida balustraade. Ekslikult olen viitamas rippfassaadi videole, aga silmas pidasin piiret ...
Archicad Nipp - Piirde balustraadi mustri töötlemine
3 aastat tagasi · vaatamisi 2072
Jätkame piirde teemadega. Selles videos kirjeldatakse kuidas seadistada balustraadi mustrit Archicad-i piiretes. Muuta saate mitmei balustraadide kogumeid, igaühte erinevate häälestustega ja koos neid jaotada mustrina kogu piirde segmendile.
SAF (Structural Analysis File) moodul - Exceli põhine kahesuunaline andmete ühendus
3 aastat tagasi · vaatamisi 1415
SAF (Structural Analysis File) moodul toetab Exceli - põhist failivormingut, mis võimaldab konstruktsioonianalüüsi mudelite andmevahetust teiste seda protokolli rakendavate tarkvaratoodetega. See on mudeli geomeetria, konstruktsiooni ja koormusomaduste standardiseeritud arvutustabelite komplekt, mida saab vaadata ja/või muuta Exceli abil. SAF-i toetavad Archicad, AllPlan, SCIA ja RISA-3D ning muud tooted.
Video kuulub videokogumikku:
FFA moodul - Sammudest tekitatud vibratsioonide (FOOTFALL) analüüs
3 aastat tagasi · vaatamisi 352
Tänapäeval on hoonete ja sildade kulutõhusus ja kokkupaneku lihtsus muutunud üha olulisemaks. Selle võimalik tagajärg on selle kaalu märkimisväärne vähenemine. Liikuva massi dünaamiline mõju on tavaliselt kergemate hoonete puhul suurem. Selle nähtuse tõttu võib hoonete kasutuskõlblikkust märkimisväärselt piirata hämmastavalt suurte kiirenduste tõttu. Suurte kiirenduste piiramiseks on vältimatu kontrollida vibratsiooni kasutatavuse piirangut, mille puhul on sammude analüüs kaasaegne lähenemisviis. AxisVM tarkvarasse on rakendatud vastav protseduur.
Video kuulub videokogumikku:
SD8 moodul - Teraskonstruktsioonide tulepüsivus
3 aastat tagasi · vaatamisi 334
Teraskonstruktsioonide tulekindluse projekt on saadaval SD8 moodulis. Projekteerimisarvutuses võetakse arvesse terase materjali tugevuse ja jäikuse vähenemist kõrgemal temperatuuril, mis muudab teraskonstruktsioonid tulekahju stabiilsushäirete suhtes väga tundlikuks. Kriitiline temperatuur, mis on üks olulisi parameetreid paisuva katte paksuse valimisel, on samuti projekteerimisarvutuse tulemus. Tuleefekti annavad standardiseeritud ettekirjutavad, parameetrilised või kasutaja määratud tulekõverad (arvestades simulatsiooni või tulekatsete tulemusi). Terase temperatuur arvutatakse automaatselt suletud valemi või kahemõõtmelise soojusjuhtivuse probleemi lahenduse abil. Terase temperatuuri arvutamisel võetakse arvesse passiivse tulekaitsematerjali mõju elemendile.
Video kuulub videokogumikku:
Archicad Tip - Piirde segmendi ja mustri töötlemine
3 aastat tagasi · vaatamisi 6564
See video näitab kuidas töödelda Archicad piirde segmenti ja mustrit erinevate jaotuste valikutega ja kuidas töötada segmendi eelvaatega, et lisade/eemaldada komponente.
Archicad Tip - Trepi korruseplaanil kuvamine
3 aastat tagasi · vaatamisi 6166
Jätkame trepi peatükiga eelenvast 2 videost lähtuvalt. Selles videos käime läbi  Archicad trepi töövahendi häälestused, muudame korruseplaanil kuvamise häälestusi, et muuta, mis on nähtav erinevatel korrustel ja kuidas graafiliselt töödelda katkestusjoone asukoht korruseplaanidel.
Archicad Tip - Trepp kaarja nurgaga koos pöördastmetega
3 aastat tagasi · vaatamisi 5570
Järg eelnevate nädalate videole Archicad trepi pöördastmete kohta (koos väikeste kordustega nurgastmete taasloomisega). See video selgitab kuidas töödelda piirjoont vs baasjoont, et luua kaarjat nurka.
Archicad Tip - Kohanda trepi mademe nihkeid ja nurgaastmeid
3 aastat tagasi · vaatamisi 22413
Archicad trepi töövahend võib oma võimaluste hulgaga olla kohati pead segi ajav ja selles videos tutvustatakse kuidas kohandada pöördastmeid koos fikseeritud nihke väärtustega ja kuidas muuta nurkades olvad mademed pöördastmeteks.
Archicad Nipp - Kuidas lõigata seina katusega
3 aastat tagasi · vaatamisi 9158
Erinevad viisid kuidas lõigata seina katusega Archicad-s?
- Merge: Kihtide põhised ehitusmaterjalide prioriteedid lõikuvad omavahel, assotsiatiivsed.
- Trim: Lõikumised kihtide tasemel ja väljalõikamised seina ülemise osas, assotsiatiivne.
- Crop: Element tasemel ja mahalõikamine seina ülemise osas, mitte assotsiatiivne.
- SEO: Element tasemel ja lõikamine ülalt, assotsiatiivne.

Videos kasutusel Archicad 24.
Archicad Nipp - Kasuta avaldisi ühikute konverteerimiseks
3 aastat tagasi · vaatamisi 2759
Järg mõningatele eelmistele videodele, kus ma kasutav omaduste põhiseid avaldisi Archicad's, et konverteerida mudeli põhiseid andmeid kui oleks vaja näiteks meetermõõdustikku ja alternatiivseid mõõtühikuid samas tabelis või koos ühe sildi peal.
Archicad Nipp - Neto vs Bruto (uus) tala maht
3 aastat tagasi · vaatamisi 1071
Värskelt lisatud Archicad 23 ja  24 uuendus, vaatlus näitab, et nüüd saab näidata siltidel ja tuua välja andmetabelites tala brutomahtu (Beam Gross Volume). Ma võrdlen erinevusi olemasoleva neto ja uue bruto mahu vahel.
BIMx API kasutamine
3 aastat tagasi · vaatamisi 8064
Vaadake oma lahendust BIMx mudeli elementide ja BIMoffice spetsifikatsioonide vahel toimimas iPad's. Tehnoloogia kasutab GRAPHISOFT BIMx API.
Dokumenteerimine Archicad-ga 10 minutiga
3 aastat tagasi · vaatamisi 146782
Vaadake seda videot, et kiirelt õppida kuidas luua vaateid Archicad-i projektis, kuidas paigaldada mõõte, silte ja täiendada jooniseid märkusteganing publitseerida oma BIM projekti kogu dokumentatsioon.

Vaadake seda artiklit, et aru saada Archicad-i BIM projekti ülesehitusest. See aitab Teid palju dokumenteerimisel: ARCHICAD algtõed - Navigator https://www.3dekspert.ee/abikeskus/?teadmistepagas-alustamine-archicad-ga-archicad-kiirtuur-archicad-algtoed-navigator



Video kuulub videokogumikku:
Tulge meie Archicad-i paati
3 aastat tagasi · vaatamisi 67753
Video kuulub videokogumikku:
Archicad Nipp - Reindekseeri atribuute (uus Archicad 24-s)
3 aastat tagasi · vaatamisi 2247
Uues Archicad 24-s võimaldab Reindex käsk Attribute Manager-s töödelda indeksite numbreid ühe atribuudi kohta korraga - efektiivselt muuta asukohta nimekirjas. Kõrgelt nõutud omadus aitab hallata indekseid, mis võivad olla erinevad erinevates failides. Üks asi mida unustasin minida kui teil on mistahes mitte rakendatud muudatus, siis need peavad olema rakendatud enne kui saate teostada Reindex'i - jällegi et vältida konflikte.
BIMx lühitutvustus
3 aastat tagasi · vaatamisi 34782
Uurige, tegelege ja mobiliseerige BIMx-ga.
BIMcloud lühitutvustus
3 aastat tagasi · vaatamisi 1570
Koostöö ja kindlus BIMcloud-ga.
Archicad lühitutvustus
3 aastat tagasi · vaatamisi 9931
Projekteerimine, koostöö, dokumenteerimine, analüüsimine ja visualiseerimine Archicad-ga.
Archicad 24 lühitutvustus
3 aastat tagasi · vaatamisi 43050
Saate teada, mis on Archicadis uut.
Kohtuge meie partneritega - Osa 3
3 aastat tagasi · vaatamisi 518
Meie partnerite sõnumid potentsiaalsetele GRAPHISOFT-i partneritele.
Kohtuge meie partneritega - Osa 2
3 aastat tagasi · vaatamisi 430
GRAPHISOFT-i partnerid räägivad oma partnerlussuhetest.
Kohtuge meie partneritega - Osa 1
3 aastat tagasi · vaatamisi 607
GRAPHISOFT-i partnerid räägivad sellest, mis tunne on olla GRAPHISOFT-i partnerite perekonna liige.
Tutvuge GRAPHISOFTi tegevjuhiga
3 aastat tagasi · vaatamisi 1447
Huw Roberts räägib liitumisest GRAPHISOFT-ga olles praegune tegevjuht ja sellest mida tulevik BIM liidrile pakub.
Muudatuste jälgimine Archicad Teamwork projektides
3 aastat tagasi · vaatamisi 4429
Muudatused mudelis teostatuna ühe tiimi liikme poolt mõjutavad tööd kõikidel teistel. Käsitsi otsimine ja muutuste jälgimine on oluline töö osas ning võib olla aeganõudev ja altid vigadele. Archicad-i muudatuste jälgimine lahendab selle väljakutse BIMcloud platvormi kaudu.

Muudatuste jälgimine Archicad Teamwork projektides

Video kuulub videokogumikku:
Mudeli kontrollimine Archicad-s
3 aastat tagasi · vaatamisi 6322
Õppige kuidas Archicad-i mudeli kontrollimise funktsionaalsus aitab leida mudeldamise vigu, valideerida mudeli kvaliteeti saadetud failides või kiirendada koordineerimist erinevate osapoolte vahel, võimaldades kontrollida erinevaid projekti mudeli aspekte; seejärel nimekirjastada, visualiseerida ja käsitleda avastatud mudeldamise probleeme.

Mudeli kontrollimine Archicad-s
Video kuulub videokogumikku:
eelmine123456789 ... 666768järgmine
ARCHICAD ARCHICAD 24 AxisVM BIMcloud BIMx GRAPHISOFT SOLIBRI
vahejoon
3D Ekspert OÜ
Vana-Lõuna 27
10134 Tallinn, EESTI (Estonia)
tel (+372) 50 37 624
info@3dekspert.ee
Abivahendid
Download ARCHICAD
BIM koolitus
õppeVIDEOD
õppeJUHENDID
onlain SEMINARID
Kogukonnad
Community
Twitter
Facebook
Youtube
LinkedIn
Info
hinnapäring / tellimine
pakkumised
uudised
sildipilv
nõuded süsteemile