3D EKSPERT Graphisoft Community TASUTA objektid BIMx Twinmotion Artlantis SOLIBRI AxisVM ArchiFrame ArchiLogs Videod logi sisse
3D EKSPERT

BIM tarkvara arhitektidele - projekteerijatele

ArchicadSOLIBRIBIMcloudBIMxTwinmotionArtlantisArchiFrameAxisVMKoolitusAbikeskusLisad
vahejoon

Koolitus

ülevaadeKURSUSEDõppeVIDEODõppeJUHENDIDGraphisoft Learn
proovi ARCHICAD-i proovi SOLIBRI-t proovi AxisVM-i
videokogumikud videod abi otsi
loend
otsingutulemuse järgi
eelmine12345678910 ... 666768järgmine
morph servade nihutamine
11 aastat tagasi · vaatamisi 4318
ArchiCAD 16 uued omadused - MORPH töövahendi kõikide Morph servade nihutamine (Offsetting)
Morph elemendi kõikide pindade servasid saab nihutada (offset) ühe sammuga ja see töötab sarnaselt polüjoonte servade töötlemisele 2D's. See käsk tekib kui te klikite ka tipul või serval.
Video kuulub videokogumikku:
DWG ploki salvestamine
11 aastat tagasi · vaatamisi 9905
ArchiCAD 16 uued omadused - DXF/DWG täiustused
Originaalandmete ja ploki (block) asukoha säilitamine

Kui importida DWG plokke ArchiCAD'i ja taaseksportida neid ilma töötlemata, siis  ArchiCAD oskab  salvestada algsed plokid nii, et DWG plokid on muutmata kujul.
Video kuulub videokogumikku:
Miks OPEN BIM
11 aastat tagasi · vaatamisi 8418
Open BIM on universaalne lahendus koostööks hoonete projekteerimise, realiseerimise ja opereerimise vallas, baseerudes avatud standarditel ja tööprotsessidel. Open BIM on algatatud buildingSMART ja paljude juhtivate tarkvaratootjate poolt kasutades avatud buildingSMART andmemudelit.

Miks see on nii oluline?

Open BIM toetab läbipaistvat, avatud tööprotsessi, mis võimaldab projekti liikmetel ühiselt osaleda tööprotsessis sõltumata tarkvarast, mida nad kasutavad.

Open BIM loob ühise keele laialt refereeritud protsessidele, võimaldades tööstusel ja valitsustel ühildada projekte läbipaistval kujul vastavalt omavahelistele kokkulepetele, võrreldavatele pakkumustele ja kindlustades andmete kvaliteedi.

Open BIM võimaldab tagada projekti andmete kasutuse kogu elutsükli jooksul, vältides mitmekordset andmete sisestamist ja sellega kaasnevaid vigasid.

Väiksed ja suured tarkvara platvormide arendajad saavad osaleda ja konkureerida selles süsteemis sõltumatult, luues igaüks oma ala parimaid lahendusi.

Open BIM panustab online toote toele koos veelgi täpsemate kasutajate vajadustega otsingute vallas ja väljastavad toote andmed otseselt BIM'i.
Video kuulub videokogumikku:
Open BIM Programm
11 aastat tagasi · vaatamisi 2862
Open BIM Programm on marketingi kampaania, mis on algatatud GRAPHISOFT®, Tekla® ja teiste buildingSMART® liikmete poolt, et soovitada ja kaasa aidata globaalselt koordineeritud Open BIM kontseptsiooni tutvustamisele kogu arhitektuur-ehituslikus valdkonnas koos ühildatud suhtlusahelatega ja ühise kaubamärgi all kõigile programmis osalistele.

Lisainfo: http://www.3dekspert.ee/open-bim/
Video kuulub videokogumikku:
BIM Graphisoft ArchiCADga
11 aastat tagasi · vaatamisi 89649
Laadige tasuta ArchiCAD: https://myarchicad.com/

GRAPHISOFT® käivitas BIM revolutsiooni ArchiCAD'ga®, mis on juhtiv BIM tarkvara arhitektidele. GRAPHISOFT ArchiCAD'i BIM (Building Information Modeling) lähenemine võimaldab arhitektidel katsetada erinevaid disaini ideid täieliku kindlustundega, teades et iga detail, mida mida on loodud, on kõikides dokumentides sünkroniseeritud. GRAPHISOFT jätkab juhtivat positsiooni innovaatiliste revolutsiooniliste lahendustega nagu GRAPHISOFT BIM Server™, mis on maailma esimene reaalajas töötav BIM koostöö keskkond. Open BIM projekteerimise koostöö pakub intelligentset mudelipõhist töökeskkonda laiendatud meeskonna liikmete ja arhitektide vahel, kes kasutavad ArchiCAD'i, mille tulemuseks on suurem efektiivsus ehitamise protsessis.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCADi nutikas kursor
13 aastat tagasi · vaatamisi 648
ArchiCAD'i Nutikas kursor (1989) oli revolutsiooniline leiutis arvuti/inimise vahelises suhtlemises.
Virtual Trace
13 aastat tagasi · vaatamisi 1332
Traditsioonilist projekteerimise meetodit (Virtual Trace) arvutipõhises projekteerimises tutvustati 2007 aastal.
Virtual Trace lisainformatsioon: http://www.archicadwiki.com/TraceAndReference
Elementide selekteerimine
10 aastat tagasi · vaatamisi 46842
See videoklipp on osa ArchiCAD Video Seeriatest, mis tutvustab Graphisoft ArchiCAD'i fundamentaalseid kontseptsioone, töövahendeid ja tehnikaid. Selles videos demonstreeritakse erinevaid elementide selekteerimise tehnikaid.
3D Document
13 aastat tagasi · vaatamisi 773
3D Document on 2D joonis mudeli perspektiiv või aksonomeetrilisest vaatest js seda tutvustati 2008 aastal.
3D Document
lisainformatsioon:
http://www.archicadwiki.com/...The_New_3D_Documents_in_ArchiCAD_12
BIM Server
13 aastat tagasi · vaatamisi 433
GRAPHISOFT BIM Server ülesehitus võimaldab faili jagamist üle Interneti, tutvustati 2009 aastal.
Lisainfo: http://www.archicadwiki.com/Teamwork
Objektide salvestamine
11 aastat tagasi · vaatamisi 25570
ArchiCAD 16 uued omadused - BIM komponendid
Uste ja akende objektide salvestamine

ArchiCAD 16 uus omadus võimaldab salvestada selekteeritud objekte GDL objektina.
Video kuulub videokogumikku:
objekti parameetrid
11 aastat tagasi · vaatamisi 6538
ArchiCAD 16 uued omadused - BIM komponendid
Parameetrite määramine objektide salvestamisel

ArchiCAD 16 uus omadus võimaldab salvestada selekteeritud objekte GDL objektina.
Video kuulub videokogumikku:
romaani dooria sammas
10 aastat tagasi · vaatamisi 70906
"...nad mõõtsid mehe jalga ja leidsid, et pikkus on kuus osa tema kõrgusest. Nad andsid sambale sarnased proportsioonid, mis on, tema kõrgus kaasarvatud kapiteel, on kuus korda suurem kui tüvese paksus mõõdetuna baasilt. Samas dooria ülesehitus on proportsionaalne, oma tugevusega ja ilus ning lähtub inimfiguurist." (Vitruvius, iv.6)
ArchiCAD's MORPH töövahendi abil saab luua klassikalisi sambaid nagu Ramaani dooria sambad.

Muusika: "Become the Heavens" Dan-O
Danosongs.com
http://www.youtube.com/watch?v=bmjK4YjPGfQ
litsenseeritud Creative Commons litsentsiga: ‪http://bit.ly/TsP9eA‬
Video kuulub videokogumikku:
romaani joonia sammas
10 aastat tagasi · vaatamisi 16727
"...For the higher that the eye has to climb, the less easily can it make its way through the thicker and thicker mass of air. So it fails when the height is great, its strength is sucked out of it, and it conveys to the mind only a confused estimate of the dimensions. Hence there must always be a corresponding increase in the symmetrical proportions of the members..." [Vitruvius, Ten Books on Architecture, III./5.]

ArchiCAD'i MORPH töövahendiga saab luua klassikalisi Romaani joonia sambaid

Muusika: "Become the Heavens" Dan-O
Danosongs.com
http://www.youtube.com/watch?v=bmjK4YjPGfQ
litsentseeritud Creative Commons litsentsiga: ‪http://bit.ly/TsP9eA

"Chasing The Light" Spock
http://www.youtube.com/watch?v=jPtfdPwjXuQ
litsentseeritud Creative Commons litsentsiga: http://goo.gl/ZSoZf‬
Video kuulub videokogumikku:
parameetrite ülekanne
10 aastat tagasi · vaatamisi 6815
Selles videos demonstreeritakse peamisi võimalusi ja olulisemid eeliseid parameetrite ülekandmisel.
vabavormiline konstruktsioon
10 aastat tagasi · vaatamisi 8756
See video kirjeldab kuidas luua vabavormilist konstruktsiooni.
Video kuulub videokogumikku:
Näidake tsoone ja kohandage nende teavet mis tahes dokumentatsioonivaates Archicad-s
2 aastat tagasi · vaatamisi 20672
Kohandage tsoone, et saavutada täielikud ja täpsed dokumentatsioonikomplektid ja tõhustada oma töövoogu! Jätke hüvasti töötamisega ühtse keeruka tsoonitempliga ja öelge tere Archicad-i uuele tsoonitemplile. See värskendus võimaldab teil paigutada tsoonitemplisse mitu silti ja kuvada vajalikke andmeid kõikjal, kus soovite, täielikult kohandataval viisil.  

Vaadake, kui hõlpsalt saate tsoone kohandada, et saavutada täielikud ja täpsed dokumentatsioonikomplektid ja tõhustada oma töövoogu veelgi! Nüüd saate oma mudelis näidata olulist teavet, kasutades täiustatud tsooni kohandamist. Kasutage kategooria värve või pinnavärve, et kuvada tsoone lõigetes, vaadetes ja sisevaadetes ning muuta vastavalt vajadusele täpselt nagu põrandaplaanides ja 3D-vaadetes. Silditööriist võimaldab paigutada ühte tsooni nii palju automaatteksti või GDL-põhiseid silte kui vaja. Saate neid projekti käigus vabalt muuta ja vormindada. Peagi näete, kui hõlpsalt saate mõne klõpsuga sisu kohandada ja kõigile tsoonidele sildi lisada ühes lõikes. See funktsioon on aktiivne lõigetes ja 3D-s. Täielikult kohandatavad tsoonisildid aitavad teil kuvada vajalikke andmeid soovitud viisil.
Video kuulub videokogumikku:
BIM komponendid - pilves otsing
11 aastat tagasi · vaatamisi 29653
ArchiCAD 16 muudab fundamentaalselt võimalusi, mis on olnud tavapärasel kasutajal BIM komponentide leidmisel BIM projektidesse. ArchiCAD'i uued modelleerimise võimalused, mis on seotud BIM komponentide andmebaasiga võimaldab kasutajatel luua, otsida, üles laadida ja alla laadida BIM komponente vastavalt nende soovidele.  Täielikult intergreeritud veebiportaal teeb võimalikuks BIM komponentide jagamise kõikidele huvilistele. BIMcomponents.com on keskseks "turuplatsiks" kõikidele GDL objektidele, jõudes otse ArchiCADi kasutajateni, kui neil läheb neid objekte vaja.

BIM komponentide kontseptsioon
See on pilvepõhine ArchiCADga integreeritud ühiskasutuse andmebaas, mis kogub ja võimaldab otsest ligipääsu kümnetele tuhandetele GDL elementidele ühes keskses kohas. Lihtsalt otsitav kollektsioon on pidevalt kasvamas koos kasutajate arvuga, lisaks veel GDL arendajad ja tootjad, kes teevad samuti uusi elemente. BIMcomponents.com aitab leida vajalikke 3D või 2D elemente parameetriliste GDL objektide hulgast ja neid otse paigaldada ArchiCAD objektide nimistusse lihtsa drag & drop meetodiga. Jälgige kasutajate arvamusi ja jagage oma enda tehtud objekte ühe klikiga, laiendades niimoodi veelgi võimalikku objektide valikut. Sisseehitatud kvaliteedi filtrid, kasutajate ülevaated ja soovitused annavad tulemuseks kõrgetasemelise objektide kvaliteedi.
Video kuulub videokogumikku:
Solibri Veebinar - Kasutaja ülevaade - SPb Giproshakht
2 aastat tagasi · vaatamisi 303
Meie kasutaja ülevaadete veebinari seeriates meie kliendid jagavad oma kogemust Solibri kasutamise kohta nende igapäevatöös.
  
Selles veebinaris Andrey Koryakovtsev ja Sergei Lipski tutvustavad nende kogemusi Solibri kasutamisel kaevandus- ja töötlemistehase projekteerimisel
 
Vaata salvestatud sessiooni.
 - SPb Giproshakht: Solibri kasutamine kaevandus- ja töötlemistehase projekteerimisel. Solibri demo. Andrey Koryakovtsev, infomodelleerimise osakonna juhataja ja Sergei Lipski, SPb Giproshakht infomodelleerimise osakonna juhtivspetsialist
 - Küsimused & Vastused
Video kuulub videokogumikku:
Konstruktsiooni osaline kuvamine
15 aastat tagasi · vaatamisi 2786
See funktsioon võimaldab kasutajatel kuvada mitmekihilisi konstruktsioone erineval kujul. Näiteks seinte ja pärandate korral võib neis kuvada aiunult kandvad kihid ning niisugusel kujul valmistada mudelit ette konstruktorile esitamiseks. Niisugusel kuju saab kuvada ja eksportida ainult kandvad materjalikihid ning puudub vajadus filtreerida elemente ühekaupa.
Video kuulub videokogumikku:
01 - Partial Structure Display - korruseplaanil ja lõikes
15 aastat tagasi · vaatamisi 2549
01 - Partial Structure Display - korruseplaanil ja lõikes

Laadige vastav ArchiCADi projektifail:
http://www.graphisoft.com/ftp/marketing/ac12/nft/03-3DD.zip
Video kuulub videokogumikku:
02 - Partial Structure Display - erinevad kuvamise viisid
15 aastat tagasi · vaatamisi 823
02 - Partial Structure Display - erinevad kuvamise viisid

Laadige vastav ArchiCADi projektifail:
http://www.graphisoft.com/ftp/marketing/ac12/nft/02-PSD.zip
Video kuulub videokogumikku:
03 - Partial Structure Display - mitmekihiliste konstruktsioonide häälestused
15 aastat tagasi · vaatamisi 1535
03 - Partial Structure Display - mitmekihiliste konstruktsioonide häälestused

Laadige vastav ArchiCADi projektifail:
http://www.graphisoft.com/ftp/marketing/ac12/nft/02-PSD.zip
Video kuulub videokogumikku:
energiatõhususe raport
11 aastat tagasi · vaatamisi 2641
ArchiCAD 16 Uued omadused - Energiaarvutused
Energiatõhususe raport

Selles videos näidatakse, kuidas salvestada ja publitseerida kokkuvõte.

Geomeetria andmete leht kuvab hoone geomeetrilise informatsiooni kujul nagu ta on esitatud Structures ja Openings lehekülgedel. Neid andmeid saab kasutada sisendandmetena Excel-põhistes energiaarvutuse tarkvarades.

Demo mudel: Villa Funk, Norra
GRAPHISOFT Norway
http://www.graphisoft.no/

Pealkirja pilt: Vennesla Library & Cultural Center, Norra
Helen & Hard, http://www.hha.no/
Foto (c)Emile Ashley
Video kuulub videokogumikku:
Energiasimulatsioon
11 aastat tagasi · vaatamisi 15817
ArchiCAD 16 Uued omadused - Energiaarvutused
Energiasimulatsiooni käivitamine ja raporti vaatamine

Kui kõik olulised andmed on sisestatud geomeetria analüüsis ja kasutaja poolt lisatud andmete näol, siis saab alustada energiaanalüüsi arvutustega. Energiaanalüüsil  teostatakse energiatasakaalu arvutused hoone kohta terve aasta ulatuses ja kuvatakse tulemused energiatõhususe raportis.

Demo mudel: Villa Funk, Norra
GRAPHISOFT Norway
http://www.graphisoft.no/

Pealkirja pilt: Vennesla Library & Cultural Center, Norra
Helen & Hard, http://www.hha.no/
Foto (c)Emile Ashley
Video kuulub videokogumikku:
Klassika modelleerituna ArchiCAD - Frank Lloyd Wright - Solomon R. Guggenheim Muuseum
12 aastat tagasi · vaatamisi 47525
Arhitektuurne klassika modelleerituna ArchiCADga
Frank Lloyd Wright - Solomon R. Guggenheim Muuseum, New York - 1959 http://www.archdaily.com/60392/ad-classics-solomon-r-guggenheim-museum-frank-lloyd-wright/
Video kuulub videokogumikku:
Klassika modelleerituna ArchiCAD - Wells Cathedral, Wells, Somerset, Inglismaa
12 aastat tagasi · vaatamisi 108670
Arhitektuurne klassika modelleerituna ArchiCADga
Wells Cathedral, Wells, Somerset, Inglismaa
http://en.wikipedia.org/wiki/Wells_Cathedral
http://www.wellscathedral.org.uk/
Video kuulub videokogumikku:
Eeldefineeritud reeglid automatiseeritud klassifitseerimise referentsideks
11 aastat tagasi · vaatamisi 1356
Eeldefineeritud reeglid automatiseeritud klassifitseerimise referentsideks

ArchiCAD 16 võimaldab luua automaatseid IFC klassifitseerimise referentse, mis vastavad erinevatele IFC'ga seotud standarditele.
Video kuulub videokogumikku:
Eeldefineeritud reeglite tüübid
11 aastat tagasi · vaatamisi 954
Eeldefineeritud reeglite tüübid

Eeldefineeritud reeglite tüüpide kasutus sõltub IFC elemendi tüübist, mis on selekteeritud häälestuste dialoogis või IFC Manager Dialog valikutest.
Video kuulub videokogumikku:
Uue IFC 2x3 Coordination View versiooni 2.0 tugi
11 aastat tagasi · vaatamisi 1839
Uue IFC 2x3 Coordination View versiooni 2.0 tugi

Coordination View oli esimene standard, mis arendati buildingSMART poolt, organisatsioon mida varem tunti kui International Association for Interoperability või lühidalt IAI. Mõiste "Coordination View" eesmärgiks on võimaldada koordineerimise formaati erinevate osapoolte vahel, nagu arhitektuur, konstruktsioon ja tehnosüsteemid (MEP) ja seda kogu projekteerimise erinevates staadiumites.
Video kuulub videokogumikku:
IFC andmete eksport vastavalt erinevatele IFC standrartitele
11 aastat tagasi · vaatamisi 2995
IFC andmete eksport vastavalt erinevatele IFC standrartitele

Ametlik IFC spetsifikatsioon sisaldab juhiseid andmete sisu kohta, mida IFC failid peavad sisaldama kui neid eksporditakse ja või imporditakse erinevate tarkvarade vahel. Need juhised on defineeritud "Model View Definitions" abil. Kõige laialdasemalt kasutusel olevat definitsiooni nimetatakse Coordination View ja ta on toetatud enamus tarkvarades, kaasaarvatud GRAPHISOFT ArchiCAD.
Video kuulub videokogumikku:
Asendiplaani geomeetria filtreerimine importimisel
11 aastat tagasi · vaatamisi 2200
Kui avada või lisada IFC faile, siis ArchiCAD kontrollib automaatselt kas IFC fail sisaldab erinevaid IFC Site või IFC Building elemente. IFC Site elemendi tüüp sisaldab IFC failides ruumiliste pinnavormide definitsioone. IFC Building elemendi tüüp sisaldab IFC failides kogu üksiku hoone geomeetriat.
Kui IFC faili importimisel ArchiCAD 16 tuvastatakse, et on enam kui üks IFC Site või IFC Building element, siis on neid võimalik vajadusel eraldi valida.
Video kuulub videokogumikku:
eelmine12345678910 ... 666768järgmine
3D aken analüüs andmevahetus ARCHICAD ArchiCAD 16 Archicad 25 arhitekt Arhitektuur arhitektuurne BIM BIMcomponents.com BIMserver CAD dokumentatsioon dokumenteerimine dünaamiline DWG EcoDesigner eelarve ehitaja ehitus eksport elekter energia energiaanalüüs energiaarvutus energiasäästlik energiatõhusus GDL GRAPHISOFT hoone hoonemudel IFC import innovatiivne insener interaktiivne jalajälg joonestamine joonis joonised komponendid konstruktor konstruktsioonid koordineerimine korduselemendid Kwh maa-alad maja materjal meeskonnatöö MEP modelleerimine mõõtmine MORPH mudel mudelprojekteerimine objektid OPEN BIM päikeseenergia päikesepaneelid passiivmaja põrand projekteerija projekteerimine reaalajas roheline energia säästmine sein SOLIBRI soojusarvutus süsinikujalajälg tarbimine tarkvara tasakaal Teamwork tehnoloogia tehnosüsteem tööprotsess U-arv uks vorm
vahejoon
3D Ekspert OÜ
Vana-Lõuna 27
10134 Tallinn, EESTI (Estonia)
tel (+372) 50 37 624
info@3dekspert.ee
Abivahendid
Download ARCHICAD
BIM koolitus
õppeVIDEOD
õppeJUHENDID
onlain SEMINARID
Kogukonnad
Community
Twitter
Facebook
Youtube
LinkedIn
Info
hinnapäring / tellimine
pakkumised
uudised
sildipilv
nõuded süsteemile