3D EKSPERT Graphisoft Community TASUTA objektid BIMx Twinmotion Artlantis SOLIBRI AxisVM ArchiFrame ArchiLogs Videod logi sisse
3D EKSPERT

BIM tarkvara arhitektidele - projekteerijatele

ArchicadSOLIBRIBIMcloudBIMxTwinmotionArtlantisArchiFrameAxisVMKoolitusAbikeskusLisad
vahejoon

Koolitus

ülevaadeKURSUSEDõppeVIDEODõppeJUHENDIDGraphisoft Learn
proovi ARCHICAD-i proovi SOLIBRI-t proovi AxisVM-i
videokogumikud videod abi otsi
loend
otsingutulemuse järgi

VIDEOD (kokku 35): archicad 22 bim inside out fassaadi disainimise kontseptsioon OTSINGUABI, SUBTIITRID

Proovi ka Google otsingut: archicad 22 bim inside out fassaadi disainimise kontseptsioon, Abikeskus otsingut: archicad 22 bim inside out fassaadi disainimise kontseptsioon
eelmine12järgmine
2 - BIM kontseptsioon - ARCHICAD Koolituse Seeriad Osa.1
7 aastat tagasi · vaatamisi 66516
Siin saate vaadata koolituse seeriat osas 1 nimetusega: "ARCHICAD BIM kontseptsioon". See käepärane koolitusmaterjal on loodud aitama teid modelleerimise ja dokumenteerimise kontseptsioonide osas ARCHICAD-s. See teine seeria osa tutvustab ARCHICAD-i BIM kontseptsiooni.
Video kuulub videokogumikku:
Prioriteetide põhised ühendused - ArchiCAD 17 kontseptsiooni video
10 aastat tagasi · vaatamisi 147131
Prioriteetide põhised ühendused - ArchiCAD 17 kontseptsiooni video
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD 21 - Piirete loomine kasutades erinevaid disainimise meetodeid
6 aastat tagasi · vaatamisi 12183
See video tutvustab, kuidas luua piirdeid ARCHICAD-s kasutades erinevaid meetodeid. ARCHICAD 21 uus piirde töövahend on esimene assotsiatiivne 3D töövahend.
Video kuulub videokogumikku:
Open BIM Programm
vaatamisi 27576
OPEN BIM tööprotsessi kontseptsioon. Video tutvustab arhitekti, inseneri ja ehitaja omavahelist BIM tööprotsessi esimestest etappidest kuni hoone lõpp projekti valmimiseni välja.
Video kuulub videokogumikku:
BIM komponendid - pilves otsing
11 aastat tagasi · vaatamisi 29667
ArchiCAD 16 muudab fundamentaalselt võimalusi, mis on olnud tavapärasel kasutajal BIM komponentide leidmisel BIM projektidesse. ArchiCAD'i uued modelleerimise võimalused, mis on seotud BIM komponentide andmebaasiga võimaldab kasutajatel luua, otsida, üles laadida ja alla laadida BIM komponente vastavalt nende soovidele.  Täielikult intergreeritud veebiportaal teeb võimalikuks BIM komponentide jagamise kõikidele huvilistele. BIMcomponents.com on keskseks "turuplatsiks" kõikidele GDL objektidele, jõudes otse ArchiCADi kasutajateni, kui neil läheb neid objekte vaja.

BIM komponentide kontseptsioon
See on pilvepõhine ArchiCADga integreeritud ühiskasutuse andmebaas, mis kogub ja võimaldab otsest ligipääsu kümnetele tuhandetele GDL elementidele ühes keskses kohas. Lihtsalt otsitav kollektsioon on pidevalt kasvamas koos kasutajate arvuga, lisaks veel GDL arendajad ja tootjad, kes teevad samuti uusi elemente. BIMcomponents.com aitab leida vajalikke 3D või 2D elemente parameetriliste GDL objektide hulgast ja neid otse paigaldada ArchiCAD objektide nimistusse lihtsa drag & drop meetodiga. Jälgige kasutajate arvamusi ja jagage oma enda tehtud objekte ühe klikiga, laiendades niimoodi veelgi võimalikku objektide valikut. Sisseehitatud kvaliteedi filtrid, kasutajate ülevaated ja soovitused annavad tulemuseks kõrgetasemelise objektide kvaliteedi.
Video kuulub videokogumikku:
Teamwork kontseptsioon
7 kuud tagasi · vaatamisi 5
Uurime Archicad'i meeskonnatöö funktsionaalsuse põhikontseptsiooni.
GRAPHISOFT ArchiCAD Leiutised - Esimene Teamwork kontseptsioon (1995)
13 aastat tagasi · vaatamisi 334
ArchiCAD Teamwork - Valdkonna esimest mudelipõhist meeskonnatöö keskonda tutvustati 1995 aastal ja uuendati Teamwork BIM Server põhiseks 2009 aastal.
GRAPHISOFT Virtual Building ja Virtual Trace kontseptsioon
13 aastat tagasi · vaatamisi 9902
"Virtuaalne hoonemudel" hõlmab kogu ehitustööstuse ja haldab kogu hoone elutsüklit. Virtuaalne hoonemudel on kasulik kõigile spetsialistidele kogu ehitusvaldkonnas - arhitektid ja hoonete projekteerijad, sisekujundajad, kinnisvaramaaklerid, hoonete haldajad ja turundajad. Erinevalt lihtsast 3D arvuti mudelist, sisaldab virtuaalne hoone palju rohkem informatsiooni hoone materjalide ja omaduste kohta. See on digitaalne 3D andmebaas, mis jälgib kõiki hoonet moodustavaid elemente. See info võib sisaldadapindalade ja ruumalade andmeid; soojapidavuse omadusi; ruumi kirjeldusi; hinda; konkreetse toote informatsiooni; akende, uste ja viimistluste kokkuvõtteid; ja veelgi enam.
ARCHICAD 22 - Curtain Wall - Ülevaade
5 aastat tagasi · vaatamisi 71234
See video tutvustab Curtain Wall töövahendi edasiarendusi ARCHICAD 22-s, milles tema kasutamine on muutunud paindlikumaks disainimise töövahendiks keskmisetest kuni suurte arhitektuuribüroodeni välja, mille põhifookus on disainimise protsessis ja selle töövahendi kasutusmugavuses, mis teeb selle samaaegselt nii lihtsaks kui ka lõbusaks.
Video kuulub videokogumikku:
Archicad Now! Arvutuslik BIM veebinaar seeria Sessioon 04
2 aastat tagasi · vaatamisi 485
See seanss käsitleb kõvera fassaadi näidet ja seejärel näitab, kuidas luua Archicadis plaate tsoonist, kasutades Grasshopperit.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 17 uued omadused: Põranda (Slab) referents pinnad
10 aastat tagasi · vaatamisi 1701
See video selgitab ArchiCADi põrandate referents pinna (Slab Reference Plane) kontseptsiooni. ArchiCAD 17 on kasutusele võetud põranda referents pinna kontseptsioon, mis on horisontaalne pind, mida saab kasutada plaadi (slab) loomiseks ja teda saab defineerida kui ühte neljast spetsiaalsest plaadi pinnast.
Video kuulub videokogumikku:
POLYFORM ja OPEN BIM
8 aastat tagasi · vaatamisi 1960
"Nagu arhitektile ikka, on meile oluline kasutada töövahendeid, mis sobivad kokku meie disainimise viisidega," ütles arhitekt Christoffer Lissau Lund. OPEN BIM on teinud selle lihtsamaks POLYFORM'le, et disainida ja teha koostööprojekte meeskondadena.
Video kuulub videokogumikku:
1 - Sissejuhatus - ARCHICAD Koolituse Seeriad OSA 2
7 aastat tagasi · vaatamisi 55915
See koolitusmaterjal tutvustab kontseptuaalset mudelleerimist ja tahkete kehade kontseptsioone ARCHICAD's.
Video kuulub videokogumikku:
MEP Modeler on integreeritud Archicad-i
3 aastat tagasi · vaatamisi 16556
Õpppige miks arhitekt vajab MEP elementide mudeldamise töövahendeid Archicad-s - läbi reaaleluliste, kasulike töövoogude. MEP Modeler on sisseehitatud Archicad-i ja ei vaja eraldi litsentsi või installeerimist.

MEP Modeler on integreeritud Archicad-i https://www.3dekspert.ee/abikeskus/?teadmistepagas-mudelleerimine-teised-disainimise-toovahendid-mep-modeler-on-integreeritud-archicad-i
Video kuulub videokogumikku:
0
11 aastat tagasi · vaatamisi 93307
Hispaanias Barcelonas asuva kuulsaima Antoni Gaudi ehitise Sagrada lääne poolse fassaadi modelleerimine on teostatud ArchiCAD MORPH töövahendiga. Antud video kajastab detailset ülevaatliku modelleerimise protsessi. ArchiCAD 16 BIM keskkonna modelleerimise võimalused uue MORPH™ töövahendiga.
Lisainfo www.graphisoft.com/products/archicad/
Lae tasuta ArchiCAD:myarchicad.com/
Muusika:
bononiasound - Ambitions
"WHEN THE SKY TURNS BLUE" by BOCrew (feat. THEDEEPR / THE CORNER)
ccmixter.org/files/BOCrew/31685
"Drops of H2O ( The Filtered Water Treatment )" by J.Lang (feat. Airtone)
ccmixter.org/files/djlang59/37792
"Zest" by basematic (feat. urmymuse)
ccmixter.org/files/basematic/34457
"Tumblin Down (cdk Mix)" by cdk (feat. Kirkoid)
ccmixter.org/files/cdk/35847
Video kuulub videokogumikku:
3 - Dokumenteerimise töövoog - ARCHICAD Koolituse Seeriad Osa.1
7 aastat tagasi · vaatamisi 41884
Siin saate vaadata koolituse seeriat osas 1 nimetusega: "ARCHICAD BIM kontseptsioon". See käepärane koolitusmaterjal on loodud aitama teid modelleerimise ja dokumenteerimise kontseptsioonide osas ARCHICAD-s. See kolmas seeria osa tutvustab dokumenteerimise töövoogu.
Video kuulub videokogumikku:
Elementide selekteerimine
11 aastat tagasi · vaatamisi 47403
See videoklipp on osa ArchiCAD Video Seeriatest, mis tutvustab Graphisoft ArchiCAD'i fundamentaalseid kontseptsioone, töövahendeid ja tehnikaid. Selles videos demonstreeritakse erinevaid elementide selekteerimise tehnikaid.
ARCHICAD - Grasshopper Live Connection: Linna dekonstrueerimine
6 aastat tagasi · vaatamisi 8201
Värskeim GRAPHISOFT-i Grasshopper-ARCHICAD live connection uuendus, avab uued tasemed intelligentseks töövooks erinevate disainimise keskkondade vahel: algoritmiline disain… ja BIM. “Deconstruct” funktsiooni abil saavad arhitektid kasutada oma BIM mudeleid kui oma disaini selgroogu ja samal ajal lisada algoritmilise disaini loogikat kasutades Grasshopper-t. See võimaldab projekteerijatel säilitada algset disaini loogikat BIM-s (nagu näiteks hoone algne geomeetria) ja laiendada seda intelligentsete disaini detailidega, mis järgivad baasdisaini muudatusi.
Open BIM Programm
11 aastat tagasi · vaatamisi 2869
Open BIM Programm on marketingi kampaania, mis on algatatud GRAPHISOFT®, Tekla® ja teiste buildingSMART® liikmete poolt, et soovitada ja kaasa aidata globaalselt koordineeritud Open BIM kontseptsiooni tutvustamisele kogu arhitektuur-ehituslikus valdkonnas koos ühildatud suhtlusahelatega ja ühise kaubamärgi all kõigile programmis osalistele.

Lisainfo: http://www.3dekspert.ee/open-bim/
Video kuulub videokogumikku:
OPEN BIM praktikas
8 aastat tagasi · vaatamisi 12382
See õppevideo on praktiliseks juhendiks, mis näitab algseid ARCHICAD 19 kontseptsioone OPEN BIM töövahendite kohta kaasaarvatud IFC ja BCF. Ajakava: 00:01:10 - 1 Mudeli elementide klassifitseerimine 00:07:46 - 2 Omaduste (Property) haldamine 00:25:09 - 3 IFC mudeli hirerahia 00:33:09 - 4 IFC eksport 00:49:35 - 5 IFC import 01:04:16 - 6 Vastuolude kontroll (Collision Detection) koos teadetega 01:10:37 - 7 Õppimise ja abimaterjalid
ARCHICAD - Grasshopper Live Connection: Lihtne dekonstrueerimine
6 aastat tagasi · vaatamisi 11328
Vastava jätkuvideo leiate: http://www.3dekspert.ee/videod/?v=archicad-grasshopper-live-connection-linna-dekonstrueerimine

Värskeim GRAPHISOFT-i Grasshopper-ARCHICAD live connection uuendus, avab uued tasemed intelligentseks töövooks erinevate disainimise keskkondade vahel: algoritmiline disain… ja BIM. “Deconstruct” funktsiooni abil saavad arhitektid kasutada oma BIM mudeleid kui oma disaini selgroogu ja samal ajal lisada algoritmilise disaini loogikat kasutades Grasshopper-t. See võimaldab projekteerijatel säilitada algset disaini loogikat BIM-s (nagu näiteks hoone algne geomeetria) ja laiendada seda intelligentsete disaini detailidega, mis järgivad baasdisaini muudatusi.
Reeglite lisamine olemas olevatele reeglikogumikele | Solibri õppejuhendid
2 aastat tagasi · vaatamisi 3242
See teine osa õppevideo seeriatest juhendab teid, kuidas lisdada reegleid olemasolevatele reeglikogumikele.
 
Järgige seda õppe videote seeriat, et õppida fundamentaalseid kontseptsioone, mis on vajalikud edukaks uute reeglikogumite loomiseks, reeglite lisamiseks olemasolevatele reeglikogumikele, täpsustada reegleid ja rakendada neid teistes projektides.
Video kuulub videokogumikku:
Solibri õppejuhendid - Reeglid
2 aastat tagasi · vaatamisi 7527
See on sissejuhatus uutele õppe video seerisatele, kuidas täielikult kasutada Solibri-s reeglitega seotud omadusi. Selles videode seerias tutvustame fundamentaalseid kontseptsioone, mida on vaja, et edukalt luua uusi reegli kogumeid, rakendada reegleid olemas olevates reegli kogumikses, täpsustada reegleid ja nende kasutamine teistes projektides.
Video kuulub videokogumikku:
Online BIM koostöö üle maailma - Osa 2
13 aastat tagasi · vaatamisi 2886
Osa 2:
Töötamine Teamwork projektiga
Värvilised tööalad
Elementide reserveerimine, Request & Grant
Kohesed teated (Instant Messaging)
Ülesannete teated (Task Messages)
Muudatuste Sending & Receiving
Open BIM koostöö sissejuhatus
Koostöö inseneridega
IFC kontseptsioon
Viidatavad mudelid (Model Referencing)
Mudeli koordineerimine
Elemendi klassifitseerimine (Element Classification)
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD hoone objekti loomise õppejuhend 1-1
13 aastat tagasi · vaatamisi 14921
See edasijõudnute juhend hõlmab Graphisoft'i GDL objektitehnoloogia kontseptsioone.

2D sümbolite ja 3D mudelite salvestamine GDL objektideks, nende pööramine ja materjalide lisamine;
Ristkülikukujuliste ja vabakujuliste avade automaatne salvestamine ja oma uksepaneelide loomine;
Lihtsad ja edasijõudnute GDL skriptid.

Selles videos: 2D sümboli (2D Symbols) salvestamine korruseplaanil - sümboli loomine
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD põhialused õppejuhend INT 1-1
13 aastat tagasi · vaatamisi 27243
ArchiCAD põhialused õppejuhend
Selles videos: Sissejuhatus - ArchiCAD põhialused õppejuhendiga alustamine

ArchiCAD põhialused õppejuhendi pakett juhendab Teid looma 10500 ruutmeetri suurust büroohoonet. Kasutajatele tutvustatakse peamisi arhitektuurse projekteerimise ja dokumenteerimisega seotud kontseptsioone ja tehnikaid ArchiCADi baasil. Juhendi ülesannete teostamine võtab aega 5-8 tundi.
Video kuulub videokogumikku:
Reeglitekogumite-reeglite loomin | Solibri õppejuhendid
2 aastat tagasi · vaatamisi 13321
See on esimene osa meie uuest õppevideo seeriatest, kuidas täielikult rakendada reeglitega seotuid omadusi Solibri-s. Alustame uue reeglikogumiku loomisega.
 
Järgige seda õppe videote seeriat, et õppida fundamentaalseid kontseptsioone, mis on vajalikud edukaks uute reeglikogumite loomiseks, reeglite lisamiseks olemasolevatele reeglikogumikele, täpsustada reegleid ja rakendada neid teistes projektides.
Video kuulub videokogumikku:
Rollid ja ressursid | Solibri õppejuhendid
2 aastat tagasi · vaatamisi 2591
Selles kolmandas õppejuhendis Reeglite õppejuhendite seeria õpite kuidas töödelda rolle ja ressursse ning kuidas luua uut rolli, mida saate kasutada ka teistes projektides. 
 
Järgige seda õppejuhendite seeriat, et õppida fundamentaalseid kontseptsioone, mis on vajalikud edukaks uute reeglikogumike loomiseks, reeglite lihvimiseks ja nende rakendamiseks teistes projektides.
Video kuulub videokogumikku:
Reegli täpsustamine: Minu teine reeglikogumik | Solibri õppejuhendid
2 aastat tagasi · vaatamisi 3623
Selles õppejuhendis seerias Reeglite kohta saate teada, kuidas täpsustada reegleid, mis on tutvustamas gatekeeper funktsionaalsust, st. ise konfigureerivat reeglikogumikku, mis võimaldab tulemusi paereegli tasemel läbida alamreeglil.

Järgige seda õppe videote seeriat, et õppida fundamentaalseid kontseptsioone, mis on vajalikud edukaks uute reeglikogumite loomiseks, reeglite lisamiseks olemasolevatele reeglikogumikele, täpsustada reegleid ja rakendada neid teistes projektides.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCADi mudelite publitseerimine Google 3D Warehouse
12 aastat tagasi · vaatamisi 3463
ArchiCADi mudelite publitseerimine Google 3D Warehouse
Google 3D Warehouse's on väga lihtne jagada oma projekti kontseptsioone või reaalseid 3D hoomenudeleid ka teistega. Google Earth Connections töövahend võimaldab intuitiivset kasutajaliidest, mis võimaldab teostada üleslaadimisi ühe klikiga.

Lugege lisaks ja laadige Google Earth Connection for ArchiCAD:
http://www.graphisoft.com/downloads/addons/google_earth/index.html
Video kuulub videokogumikku:
Reegli täpsustamine: Minu esimene reeglikogumik | Solibri õppejuhendid
2 aastat tagasi · vaatamisi 3843
Selles õppejuhendis seerias Reeglite kohta saate teada, kuidas täpsustada oma esimest reeglikogumikku, mis loodi selle sarja varasemas osas. Samuti saate teada, kuidas luua MEP-süsteemide klassifikatsioon.
 
Järgige seda õppe videote seeriat, et õppida fundamentaalseid kontseptsioone, mis on vajalikud edukaks uute reeglikogumite loomiseks, reeglite lisamiseks olemasolevatele reeglikogumikele, täpsustada reegleid ja rakendada neid teistes projektides.
Video kuulub videokogumikku:
1 - Sissejuhatus, kasutajaliides - ARCHICAD Koolituse Seeriad Osa.1
7 aastat tagasi · vaatamisi 116042
Siin saate vaadata koolituse seeriat osas 1 nimetusega: "ARCHICAD BIM kontseptsioon". See käepärane koolitusmaterjal on loodud aitama teid modelleerimise ja dokumenteerimise kontseptsioonide osas ARCHICAD-s. See juhend on loodud uutele ARCHICAD-i kasutajatele ja huvilistele ning ka tudengitele ja õpetajatele. See juhend sisaldab PDF e-raamatut, milles on  detailne selgitus iga esitletud sammu kohta koos mitmete ekraanipiltidega. Samuti sisaldab see eelseadistatud ARCHICAD projekti faili, mis aitab teid õppimise protsessis. See esimene seeriate osa tutvustab ARCHICAD-i kasutajaliidest, kuidas navigeerida korruseplaanil ja 3D-s.
Video kuulub videokogumikku:
eelmine12järgmine
vahejoon
3D Ekspert OÜ
Vana-Lõuna 27
10134 Tallinn, EESTI (Estonia)
tel (+372) 50 37 624
info@3dekspert.ee
Abivahendid
Download ARCHICAD
BIM koolitus
õppeVIDEOD
õppeJUHENDID
onlain SEMINARID
Kogukonnad
Community
Twitter
Facebook
Youtube
LinkedIn
Info
hinnapäring / tellimine
pakkumised
uudised
sildipilv
nõuded süsteemile