3D EKSPERT Graphisoft Community TASUTA objektid BIMx Twinmotion Artlantis SOLIBRI AxisVM ArchiFrame ArchiLogs Videod logi sisse
3D EKSPERT

BIM tarkvara arhitektidele - projekteerijatele

ArchicadSOLIBRIBIMcloudBIMxTwinmotionArtlantisArchiFrameAxisVMKoolitusAbikeskusLisad
vahejoon

Koolitus

ülevaadeKURSUSEDõppeVIDEODõppeJUHENDIDGraphisoft Learn
proovi ARCHICAD-i proovi SOLIBRI-t proovi AxisVM-i
videokogumikud videod abi otsi
loend
viimati lisatud (uusimast vanimani)

VIDEOD (kokku 24): archicad 23 atribuutide haldamise taiustused OTSINGUABI, SUBTIITRID

Proovi ka Google otsingut: archicad 23 atribuutide haldamise taiustused, Abikeskus otsingut: archicad 23 atribuutide haldamise taiustused
Mida on uut Archicad-s  - Täiustatud atribuutide haldur
6 kuud tagasi · vaatamisi 1626
Püsige organiseeritud ja töötage tõhusamalt tänu parematele haldusvõimalustele rohkemate atribuutide tüüpide jaoks, kiirematele atribuutide töövoogudele ja suuremale järjepidevusele.
Edasiarendatud atribuutide haldamine
7 kuud tagasi · vaatamisi 7
Avastame Archicad'i lihtsustatud atribuutide haldamise töövoogude põhifunktsioonid.
Oma objektide loomine Archicad-ga
10 kuud tagasi · vaatamisi 5727
Siit saate teada, kuidas Archicad'ga erinevaid oma objekte luua. Kursus hõlmab olulisi teemasid, mis on seotud raamatukogu haldamise, otsimise, importimise ja raamatukoguosade loomisega Archicad's.

Külastage kursust https://learn.graphisoft.com/visitor_catalog_class/show/56094?affiliate=89181
Archicad 26 - Konstruktsioonide töövoo video
1 aasta tagasi · vaatamisi 9330
Archicadi täiustatud atribuutide haldamine hoiab hõivatud arhitektuuribüroode töövood sujuvana, korraldades projekte täpselt. BIM võimaldab teil salvestada üksikasjalikku teavet iga mudeli kohta ja hõlpsalt navigeerida, et tagada maksimaalne tõhusus.
Video kuulub videokogumikku:
Archicad 26 atribuutide haldamise video
1 aasta tagasi · vaatamisi 11065
Archicad 26 täiustatud atribuutide haldamine võimaldab tagada aktiivsete arhitektuuribüroode sujuvama töökorralduse, korraldades projekte täpselt. BIM võimaldab teil salvestada üksikasjalikku teavet iga mudeli kohta ja hõlpsalt navigeerida, et tagada maksimaalne tõhusus.
Video kuulub videokogumikku:
Archicad Now! Algfaili loomine - Session 03
2 aastat tagasi · vaatamisi 406
Elemendi atribuutide seadistamine, Archicadi projekti algfaili renoveerimisfilter
Video kuulub videokogumikku:
Täitke Archicad-i mudelid kiiresti väliste konsultantide infoga
2 aastat tagasi · vaatamisi 5199
Olge esimeste seas, kes uurib keerukate projektide kohta andmeid vahetades uusi viise, kuidas konsultantidega tõhusalt koostööd teha. Värskenda atribuute – nüüd on saadaval tehnoloogia eelvaatena – võimaldab teil täita oma mudeli konsultandi andmetega, kaotamata seejuures võimalust seda muuta. Archicad aitab säästa aega ja vähendada vigu, värskendades samaaegselt peafaili ja hotlinki moodulite atribuutide väärtusi. Pole vaja neid hotlinki mooduleid ükshaaval avada ja muuta!

Lisateavet Archicad 25 värskenduse 2 kohta leiate Graphisofti kogukonnaportaalist: https://community.graphisoft.com/t5/Let-s-get-started/Archicad-Keeps-Getting-Better-Archicad-25-Update-2/ta-p/308009
Archicad 25 täienduse täielik õpetus – omas tempos treeningvideod (umbes 1,5 tundi): https://learn.graphisoft.com/visitor_catalog_class/show/27525  
 
Archicad pakub nüüd uusi viise konsultantidega koostöö tõhustamiseks, värskendades omadusi hotlinki moodulites – saadaval tehnoloogia eelvaatena. Selles videos kasutame näitena keerulist kaksiktorni projekti, millel on samad üldised põrandad nii A- kui ka B-tornides. Vaadake ja õppige, kuidas funktsioon Update Properties võimaldab teil oma mudelit konsultantidelt saadud teabega tõhusalt täita – olenemata sellest, kas nad kuuluvad peafaili või hotlinki moodulitesse. Korduvate korruste puhul linkime peafailiga välised kiirlingimoodulid, et saada kiiresti soovitud tulemus. Lisaks on koostatud interaktiivse elemendi ajakava ja kasutame seda vaheseinte üldhinnangute väärtuste andmevahetuseks. Väliste konsultantide määratud väärtused on nüüd redigeeritavad, kui lubate "Property Update in Hotlink Modules" ja "Export Property Values from Schedule" – te ei pea neid enam eraldi avama ja muutma.
Video kuulub videokogumikku:
Solibri Veebinar - Kasutaja ülevaade - Auckland Lennujaam
3 aastat tagasi · vaatamisi 997
Kasutaja ülevaate veebinarides meie kliendid jagavad oma mõtteid kuidas nemad kasutavad Solibri-t oma töödes.

Selles veebinaris, Auckland Lennujaama BIM manager, Karl Fitzpatrick, jagab oma vaateid, kuidas openBIM ja Solibri kasutus aitab sujuvamaks muuta kvaliteedi kontrolli ja koordineerimist mastaapsete BIM mudelite korral kliendi vaatenurgast.

Vaata salvestatud sessiooni.
- Auckland Lennujaam - Kliendi roll täiustada hoone informatsiooni kvaliteeti varade haldamise eesmärgil. Karl Fitzpatrick, Auckland Lennujaama BIM manager.
- Küsimused & Vastused
Video kuulub videokogumikku:
Teemade haldamine ja mudeli võrdlemise edasiarendused
3 aastat tagasi · vaatamisi 1954
Looge, jälgige ja käsitlega teemasid efektiivselt ja usaldusväärselt kogu projekteerimise protsessi jooksul Archicad-i teemade haldamise lahendusega. Selles videos tutvustatakse funktsionaalsust ja omadusi, mis on sadaval uuenduses Archicad 24 Update 2 (build 4007).
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD 23 - Atribuutide haldamise täiustused
4 aastat tagasi · vaatamisi 4895
ARCHICAD 23 - Atribuutide haldamise täiustused
Video kuulub videokogumikku:
Atribuutide haldamine - ARCHICAD Koolituse Seeria 3 - 08-84
5 aastat tagasi · vaatamisi 21977
Atribuutide haldamine - ARCHICAD Koolituse Seeria 3 - 08/84
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD - dRofus ühendus 2018
6 aastat tagasi · vaatamisi 5985

dRofus kohta
dRofus on ainulaadne planeerimise, andmete haldamise ja BIM koostöö töötavahend. dRofus pakub kõikidele osapooltele laialdast töövoo tuge ja ligipääsu hoone informatsioonile läbi kogu hoone elutsükli. Planeerige, hallake ja säilitage andmeid osakondade, ruumide, ruumimallide, viimistluste, üksuste, süsteemide ja komponentide kohta – kõik ühes pilvepõhises platvormis. dRofus on SQL andmebaasi server, mis pakub nüüdisaegset jõudlust ja kiirust sõltumata proejkti suurusest, tüübist või keerukusest.

ARCHICAD - dRofus ühenduse töövahend
Selle tööriista abil saab ARCHICADi ja dRofuse andmebaasi vahel luua kahesuunalise ühenduse. See ühendus on eriliselt eelistatav suurte ja keerukate hoonete korral - näiteks haiglad või lennujaamad - millel on väga detailsed ja keerulised hoone ülesehitused. Hoone ülesehitusest tuletatud funktsionaalsed nõuded on kõige paremini hallatavad spetsiaalsetes töövahendites nagu dRofus.
ARCHICAD 20 - Omaduste haldamise (Property Manager) dialoog
7 aastat tagasi · vaatamisi 4593
ARCHICAD 20 - Omaduste haldamise (Property Manager) dialoog
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD 20 - BIMcloud-BIM Server kataloogide haldamine
7 aastat tagasi · vaatamisi 2088
See video tutvustab täiustusi "Manage BIMcloud/BIM Server Libraries" dialoogis. Leitavad on removed, new ja renamed haldamise nupud.
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD 20 - Kataloogide haldur (Library Manager) - Ülevaade
7 aastat tagasi · vaatamisi 11645
See video annab kiire ülevaate kõige olulisematest kasutajaliidese ja funktsionaalsuse muudatustest, mis on seotud kataloogide halduriga (Library Manager). Täiustatud kataloogide haldur (Library Manager) ei ole nüüd mitte ainult hierarhia kataloogidest. Uus sisu lehekülg (Contents Tab) näitab iga kataloogi sisu detaile ja teeb lihtsamaks individuaalsetele korduselementidele ligipääsu ja haldamise.
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD 20 - BIM informatsioonile ligipääs: Ülevaade
7 aastat tagasi · vaatamisi 12471
See video annab ülevaate ARCHICAD 20 uutest elementide omadustest (Element Properties) ja kuidas pääseda ligi BIM mudeli infole. Uus omaduste haldamise (Property Manager) dialoog võimaldab luua gruppidena määratud omadusi (Properties) ja võimaldab neid kasutada igat tüüpi konstruktsioonielemendil.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 18 uued omadused: Nime (Name) põhine atribuutide ülekirjutamise lubamine
9 aastat tagasi · vaatamisi 4913
ArchiCAD 18 uued omadused: Nime (Name) põhine atribuutide ülekirjutamise lubamine
Video kuulub videokogumikku:
Brauseripõhine BIMcloud haldamise tutvustus
9 aastat tagasi · vaatamisi 740
Brauseripõhine BIMcloud haldamise tutvustus
Video kuulub videokogumikku:
BIMcloud haldamise (Management) valikud
9 aastat tagasi · vaatamisi 294
BIMcloud haldamise (Management) valikud
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 18 uued omadused: Kujundatud jooniste projektiparanduste ajaloo (Layout Revision History) objekt: Atribuutide häälestused
9 aastat tagasi · vaatamisi 1801
ArchiCAD 18 uued omadused: Kujundatud jooniste projektimuudatuste ajaloo (Layout Revision History) objekt: Atribuutide häälestused
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 18 - Läbivaatused (Revision) - Teemaklipp
9 aastat tagasi · vaatamisi 38172
Projekti muudatuste haldamise probleemid on tavapäraselt kõikidel tasemetel nii projektimuudatuste protsessis projektdokumentatsiooni väljastamisel, muudatuste jälgimisel ja muutuste sooviavalduste läbivaatusel ning erinevate tsüklite mitmete projektimuudatuste haldamisel ja kogu eelkirjeldatud tegevus on olnud aeganõudev ja vigasid täis manuaalne protsess.

Täiesti uudne projektimuudatuste haldamise (Revision Management) lahendus ArchiCAD 18 versioonis on täielikult integreeritud BIM tööprotsessi, pakkudes lahendusi mistahes protsessidele läbi uuenduslike ja paindlike vahendite, et suurendada veelgi tootlikkust.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 17 uued omadused: 057 - Ehitusmaterjalide atribuutide haldaja
10 aastat tagasi · vaatamisi 4957
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 15 - Avatud projekteerimise koostöö - Täiustatud IFC haldaja
12 aastat tagasi · vaatamisi 1796
ArchiCAD 15 uued omadused - Avatud projekteerimise koostöö
Täiustatud IFC haldaja

Selles videos näidatakse IFC haldamise dialoogi (IFC Manager Dialog) lisatud täiustusi.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 12 uued omadused - Rastrite täiustused - Translucent ja Image rastrid
13 aastat tagasi · vaatamisi 3391
ArchiCAD 12 tutvustab rastrite haldamise uut süsteemi ja uusi rastrite omadusi kaasarvatud poolläbipaistvuse rastrid (translucent) ja piltrastrid (image). Need omadused võimaldavad arhitektidel jääda ArchiCADi keskkonda kui nad valmistavad ette jooniseid võistlusteks ja klientidele esitlusteks.
Video kuulub videokogumikku:
vahejoon
3D Ekspert OÜ
Vana-Lõuna 27
10134 Tallinn, EESTI (Estonia)
tel (+372) 50 37 624
info@3dekspert.ee
Abivahendid
Download ARCHICAD
BIM koolitus
õppeVIDEOD
õppeJUHENDID
onlain SEMINARID
Kogukonnad
Community
Twitter
Facebook
Youtube
LinkedIn
Info
hinnapäring / tellimine
pakkumised
uudised
sildipilv
nõuded süsteemile