3D EKSPERT Graphisoft Community TASUTA objektid BIMx Twinmotion Artlantis SOLIBRI AxisVM ArchiFrame ArchiLogs Videod logi sisse
3D EKSPERT

BIM tarkvara arhitektidele - projekteerijatele

ArchicadSOLIBRIBIMcloudBIMxTwinmotionArtlantisArchiFrameAxisVMKoolitusAbikeskusLisad
vahejoon

Koolitus

ülevaadeKURSUSEDõppeVIDEODõppeJUHENDIDGraphisoft Learn
proovi ARCHICAD-i proovi SOLIBRI-t proovi AxisVM-i
videokogumikud videod abi otsi
loend
otsingutulemuse järgi

VIDEOD (kokku 88): archicad 23 avadega seotud vaate valikud OTSINGUABI, SUBTIITRID

Proovi ka Google otsingut: archicad 23 avadega seotud vaate valikud, Abikeskus otsingut: archicad 23 avadega seotud vaate valikud
eelmine123järgmine
ARCHICAD 20 - Lemmikud ARCHICAD-i arhiivi projektides
7 aastat tagasi · vaatamisi 3249
See video selgitab lemmikutega seotud täiustusi, mis on tehtud ARCHICAD-i arhiivi projektide salvestusprotsessis ARCHICAD 20-s.
Video kuulub videokogumikku:
Eeldefineeritud reeglid automatiseeritud klassifitseerimise referentsideks
11 aastat tagasi · vaatamisi 1356
Eeldefineeritud reeglid automatiseeritud klassifitseerimise referentsideks

ArchiCAD 16 võimaldab luua automaatseid IFC klassifitseerimise referentse, mis vastavad erinevatele IFC'ga seotud standarditele.
Video kuulub videokogumikku:
ac16-prod3d-06
11 aastat tagasi · vaatamisi 3025
Info aknas on noole töövahendil (Arrow tool) kolm võimalikku valikut. Uue omadusena ArchiCAD 16's on, et kui mõni muu töövahend on aktiviseeritud peale noole töövahendi ja vajutatakse SHIFT klahvi elementide välja valimiseks, siis need valikud muutuvad kättesaadavaks Info akna ülemises osas.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 15 - Shell - Operatsioonid kontrollitud meetodiga genereeritud koorikutega
12 aastat tagasi · vaatamisi 13658
Pet Palette kaudu on kasutatavad kolm käsklust, mis on spetsiifilised kontrollitud meetodiga genereeritud koorikutele ja on seotud kooriku profiili polügooniga.
Video kuulub videokogumikku:
AxisVM X4 - Sarrus - IFC eksport
5 aastat tagasi · vaatamisi 1565
AxisVM X4-s on võimalik eksportida postide, talade, seinte ja plaatide sarrusi, nii et kogu raudbetoonkonstruktsioon tekib IFC-failidesse. See võimaldab pärast sõlmühenduste loomist sarrusplaani hõlpsasti koostada ArchiCAD-s, Teklas, Revit-s, AutoDesk ADT-s või Nemetschek Allplan-s. Ekspordimisel on saadaval erinevad valikud: klambrid, sammud, sarrusvardad arvutatakse automaatselt vastavalt standardile.
Video kuulub videokogumikku:
Kuidas ühineda Solibri kogukonnaga
3 aastat tagasi · vaatamisi 334
Solibri Society on veebifoorum, mis pakub võimalust vastavaks suhtlemiseks erineva laadi Solibri-ga seotud teemadel. Selles videos juhendame teid, kuidas liituda kogukonnaga.
Kuidas liituda Solibri Society-ga
3 aastat tagasi · vaatamisi 416
Solibri Society on veebifoorum, mis pakub vastavasisulise suhtlemise võimalust erinevat tüüpi Solibri-ga seotud teemadel. Selles videos juhendame kuidas kogukonnaga liituda.
ArchiCAD 17 uued omadused:  Ühenduste (junctions) mõõdistamine
10 aastat tagasi · vaatamisi 824
See video tutvustab mõningaid täiustusi, mis on seotud mitmekihiliste konstruktsioonide mõõdistamisega. Nüüd saab mõõdistada põranda kogupaksust ja kandva kihi (Core) paksust sarnaselt seinte mõõdistamisele.
Video kuulub videokogumikku:
ac16-morph-43
11 aastat tagasi · vaatamisi 3907
Venitamise kast on vaikimisi vertikaalselt seisev risttahukas, aga see võib olla ruumis suvalise orientatsiooniga, sest selle orientatsioon on seotud tööpinna (Editing Plane) orientatsiooniga.
Video kuulub videokogumikku:
Oma objektide loomine Archicad-ga
9 kuud tagasi · vaatamisi 3946
Siit saate teada, kuidas Archicad'ga erinevaid oma objekte luua. Kursus hõlmab olulisi teemasid, mis on seotud raamatukogu haldamise, otsimise, importimise ja raamatukoguosade loomisega Archicad's.

Külastage kursust https://learn.graphisoft.com/visitor_catalog_class/show/56094?affiliate=89181
ArchiCAD 12 uute omaduste õppejuhend - 3D Dokument 5
13 aastat tagasi · vaatamisi 1872
Kuidas tekitada paralleelset vaate joonist kalde all olevast seinast

ArchiCADi 3D Document käsk võimaldab teil kasutada mudeli iga 3D vaadet 3D dokumendi loomiseks, millele saab lisada mõõtkette, märkusi ja muid 2D joonise elemente. 3D dokument aitab arhitektidel paremine selgitada oma ideid klientidele, kasutades veelgi informatiivsemat dokumenti, millest on lihtne aru saada.

ArchiCADi projekti näidisfaili saate laadida:
http://www.graphisoft.com/ftp/marketing/ac12/nft/03-3DD.zip
Video kuulub videokogumikku:
Kuidas teha sujuvalt koostööd ehituskonstruktsioonide projekteerijatega
2 aastat tagasi · vaatamisi 7996
Arhitektid ja konstruktorid saavad tänu Archicad-i konstruktsioonide analüütilisele mudeli kasutamisele teha koostööd mistahes suuruse või keerukusega projektides. Tugi koormuste käsitlemisele ja koormustega seotud andmetele tähendab, et arhitektid ja ehituskonstruktsioonide insenerid saavad teha sujuvalt koostööd ilma kaotamata koormustega seotud informatsiooni.
 
 
"Selles videos näitame kuidas arhitektid ja konstruktorid saavad teha koostööd tänu Archicad-i konstruktsioonide analüütilise mudeli käsitlemisele.
 
Koormuste käsitlemise ja koormustega seotud andmete jagamine tagab, et arhitektid ja ehituskonstruktsioonide insenerid saavad töötada koos lihtsalt ja efektiivselt.
 
Toetatud on koormused, koormustega seotud andmed ja kõik välja antud SAF versioonid kuni versioonini 2.0.0, mille tõttu konstruktorid ei pea enam taaslooma koormusi edasi-tagasi koostöös, mis säästab nende aega ja vaeva ning vähendab vigade tekkimise riski ja samuti teeb kogu koostöö kiiremaks ning veelgi efektiivsemaks mõlemale poolele.
 
Mitme segmendilisi talasid ja poste saab genereerida üksiku 1D liikmena analüütilises mudelis põhinedes asendusprofiilil. Konstruktor saab kontrollida selle profiili joondamist, et see sobiks paremini füüsilise mudeliga.
  
Kontrollida isegi veelgi keerulisemaid geomeetriaid reaalsetes projekti stsenaariumites tänu täiustatud nihke korrigeerijale. Uusi reegleid rakendatakse koheselt ja mudel uueneb koheselt ning mudel on nüüd pidev elementide ristumiskohtades.
 
Konstruktorid saavad lihtsalt hallata situatsioone kus 2D analüütilised liikmed osaliselt kattuvad üksteisega kohandamise reeglite edasiarenduste täiustuste baasil. Tulemuseks on parema kvaliteediga analüütiline mudel koos vähemate vigadega, mida korrastada analüüsi tarkvaras.
 
Konstruktorid saavad säästa aega paigaldades mitmeid tugesid kõikidele selekteeritud kandvatele elementidele ühekorraga."
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 17 uued omadused: Elemendi linkimine korrusega: lõikes, vaates ja sisevaates (interior elevations)
10 aastat tagasi · vaatamisi 1944
See video tutvustab teatud muutusi lõigete, vaadete ja sisevaadete valikutes, mis on seotud elemendi korrusega linkimisega. ArchiCAD 17 tutvustatakse uut elemendi linkimise valikut. Mõningad muutused on ka lõigete, vaadete ja sisevaadete dialoogides.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 17 uued omadused: Sissejuhatus kandva kihi (core)-põhiste seina telgjoontesse
10 aastat tagasi · vaatamisi 9316
See video tutvustab lühidalt kandava kihi (core)-põhiseid seina telgjooni. Selleks, et toetada veelgi ühesemat elemendi paiknemise ja lõikumise loogikat on seina telgjoone (Wall Reference Line) valikud ümber nimetatud ja laiendatud mõistetega alates ArchiCAD 17 versioonist. Eelnevad kolm võimalikku konstrueerimise valiku meetodit olid kasutatavad seinte korral - need teljed olid seinte loomise korral vasakul, paremal ja seina keskteljel. Nad kirjeldasid külge, mida mõõda moodustati seina telg.
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD 23 - BIM koheselt!
4 aastat tagasi · vaatamisi 31797
ARCHICAD 23 võimaldab arhitektidel mudeldada kiiremini ja luua täpseid konstruktsiooni detaile ja mahtude loendeid raudbetooni, keerukate terasprofiilide, puitkonstruktsioonide, komposiittalade ja postide kohta. Nüüd saab mudeldada veelgi keerukamaid poste, kõveraid ja kaarjaid talasid ning moodustada projektdokumentatsiooni, misa vastab nõutud graafika ja vormistamise standarditele. Talasid ja poste saab kuvada kasutades erinevaid projektsiooni, vaate ja katterastri põhiseid rastreid.

AUTORID: Irina Viner-Usmanova Rhythmic Gymnastics Center in the Luzhniki Complex, Moscow, Russia
CPU PRIDE | www.prideproject.pro
BIMcloud 2018 - Teamwork BIMx-st
5 aastat tagasi · vaatamisi 4530
See video tutvustab integreeritud tiimi teateid kahe tiimi liikme vahel BIMcloud projektides. Üks neist kasutab ARCHICAD ning samal ajal teine on liitunud projektiga BIMx-st. See omadus võimaldab suurepäraselt hoonega seotud kommunikatsiooni erinevate projekteerimise tiimide ja inimeste vahel ehitusalal.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 16 - OPEN BIM - GRAPHISOFT IFC referentsid
11 aastat tagasi · vaatamisi 843
ArchiCAD 16 uued omadused - Open BIM
GRAPHISOFT IFC referentsid

Viimastes ArchiCADi versioonides on teostatud palju IFC teemalisi arendusi, millega seonduvad paljud uued omadused ja kontseptsioonid, mis vajavad põhjalikumat selgitust. Sellest lähtuvalt on IFC teemasid puudutav informatsioon ArchiCAD Help koosseisus laiendatud kujul ja sisaldab IFC teemadega seotud definitsioone, funktsioone ja käske.
Video kuulub videokogumikku:
Tiimi haldamine BIMcloud-s
3 aastat tagasi · vaatamisi 4686
Õppige kuidas organiseerida ja hallata projekte kasutades BIMcloud projekte BIMcloud-s, reaalajas, BIM-põhises keskses kataloogis ja tiimides, projekti põhiste lubadega ja paindlikuks tiimi halduseks. BIMcloud projekt toimid kui keskne kataloog kogu informatsioonile ja häälestustele, mis on seotud projekti projekteerimisega.

Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD 20 - Kataloogide haldur (Library Manager) - Ülevaade
7 aastat tagasi · vaatamisi 11500
See video annab kiire ülevaate kõige olulisematest kasutajaliidese ja funktsionaalsuse muudatustest, mis on seotud kataloogide halduriga (Library Manager). Täiustatud kataloogide haldur (Library Manager) ei ole nüüd mitte ainult hierarhia kataloogidest. Uus sisu lehekülg (Contents Tab) näitab iga kataloogi sisu detaile ja teeb lihtsamaks individuaalsetele korduselementidele ligipääsu ja haldamise.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 17 uued omadused: Mõõdistamise tagasiside täiustused
10 aastat tagasi · vaatamisi 547
See video tutvustab mitmeid mõõdistamisega seotud täiustusi. Kui mõõdistamise peamised suunad mõõdistamise suuna valiku ringil on jaotatud võrdseteks osadeks, siis on suuna valikut lihtsam teostada. Kui mõõdistada sirge seina paksust, siis mõõdistamise suuna valiku ringi ei näidata, kuna võimalik on ainult üks suund.
Video kuulub videokogumikku:
Solibri õppejuhendid - Reeglid
2 aastat tagasi · vaatamisi 6574
See on sissejuhatus uutele õppe video seerisatele, kuidas täielikult kasutada Solibri-s reeglitega seotud omadusi. Selles videode seerias tutvustame fundamentaalseid kontseptsioone, mida on vaja, et edukalt luua uusi reegli kogumeid, rakendada reegleid olemas olevates reegli kogumikses, täpsustada reegleid ja nende kasutamine teistes projektides.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD põhialused õppejuhend INT 1-1
13 aastat tagasi · vaatamisi 27168
ArchiCAD põhialused õppejuhend
Selles videos: Sissejuhatus - ArchiCAD põhialused õppejuhendiga alustamine

ArchiCAD põhialused õppejuhendi pakett juhendab Teid looma 10500 ruutmeetri suurust büroohoonet. Kasutajatele tutvustatakse peamisi arhitektuurse projekteerimise ja dokumenteerimisega seotud kontseptsioone ja tehnikaid ArchiCADi baasil. Juhendi ülesannete teostamine võtab aega 5-8 tundi.
Video kuulub videokogumikku:
Solibri Veebinar - Kasutaja ülevaade - Skanska (Finland)
3 aastat tagasi · vaatamisi 824
Kasutaja ülevaate veebinarides meie kliendid jagavad oma mõtteid kuidas nemad kasutavad Solibri-t oma töödes.

Valentin Velinov defineerib tema vaate BIM kvaliteedile ja täpsustab kuidas kõrge kvaliteedilist mudelit saab kasutada läbi kogu projekti erinevate etappide. Valentin tutvustab kuidas BIM protsess võib olla sujuvam tänu sügavuti koostöö projekteerijatega ja näitab kuidas Skanska pakub efektiivset kvaliteedi kindlustamise töövahendite kogumit projekteerijatele, kasutades selleks Solibri laiendusi.

Vaata salvestatud sessiooni.
- Skanska: BIM kvaliteedi täiustamine läbi koostöö. Solibri demo. Valentin Velinov, Arendusjuht, BIM ja digitaalsed teenused - Skanska Finland.
- Küsimused & Vastused
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 17 uued omadused- Süsteemide defineerimine
10 aastat tagasi · vaatamisi 2237
See video selgitab kuidas defineerida ja hallata ArchiCADi IFC süsteeme. IFC System on organiseeritud kombinatsioon projekti siseselt seotud osadega, mis on ühise eesmärgi / funktsiooniga või varustatud teenusega. ArchiCADs on iga projekti element (eriti MEP elemendid) grupeeritud süsteemi hierarhiasse käsitsi või kasutades GRAPHISOFT MEP Modeler defineeritud süsteeme või imporditud teistest MEP tarkvaradest. Alam-hierarhiate defineerimine (pea ja alamsüsttemid) on samuti võimalik.
Video kuulub videokogumikku:
Grasshopper-ARCHICAD Live Connection - Rhinoceros õppejuhend [1]
6 aastat tagasi · vaatamisi 12889
See video tutvustab mõningaid algseid Rhinoceros omadusi ja funktsioone, mis on seotud algoritmilise disainiga ARCHICAD-s. Selles juhendis me määrame suurusi, kaugusi ja teisi parameetreid. Te õpite kuidas navigeerida Rhino-s, kuidas muuta kaare nurka, kuidas tõsta ruumiliseks 2D elemente ja kuidas teha pöördelemente. Uurimisel on kuidas luua 4 punktiga kaart täiesti algusest peale ja kuidas teha pinde 4 serva baasil. See video tutvustab samuti Loft ja Sweep käskude valikuid.
Video kuulub videokogumikku:
Grasshopper-ARCHICAD Live Connection - Rhinoceros õppejuhend [1-6]
6 aastat tagasi · vaatamisi 3178
See video tutvustab mõningaid algseid Rhinoceros omadusi ja funktsioone, mis on seotud algoritmilise disainiga ARCHICAD-s. Selles juhendis me määratleme suurusi, pikkusi ja teisi parameetreid. Siin Te õpite kuidas navigeerida Rhino-s, kuidas muuta kaare segmentide hulka, kuidas anda kõrgust 2D elementidele ja kuidas saab luua pöördkehade elemente. Te õpite kuidas luua 4 punktilist kõverat täiseti algusest peale ja kuidas luua pinda 4 serva vahel. See video tutvustab samuti Loft ja Sweep käskude valikuid.
Uus AxisVM komponentide pakett Rhino-Grasshopper-le
1 aasta tagasi · vaatamisi 802
Laadige alla lisandmoodul: https://www.food4rhino.com/en/app/grasshoppertoaxisvm 

Grasshopper-AxisVM-ühendus pakub AxisVM-i tipptasemel parameetrilise disaini eeliseid visuaalse programmeerimiskeele ja Rhinoceros 3D CAD-rakenduses töötava keskkonna kaudu. Andmeedastus Grasshopperist AxisVM-i toimub COM-serveri kaudu, hõlmates nüüd kogu materjali ja ristlõike kataloogi, igat tüüpi elemente (sõlm, reaelement, domeenid, väljalasked, ekstsentrilisused, ühenduselemendid, toed jne) ja igat tüüpi koormusega seotud objektid (kontsentreeritud, joonkoormus, pinnakoormus, polüjoonkoormus, koormuspaneel, soojuskoormus, omakaal, koormakastid, koormarühmad ja kombinatsioonid)
ArchiCAD 18 - Open BIM - Teemaklipp
9 aastat tagasi · vaatamisi 25688
ArchiCAD 18 jätkab OPEN BIM tööprotsessi toega ja tutvustab BIM koostöö formaadi BCF tuge.

ArchiCAD toetab vägagi iteratiivset koordineerimist inseneridega ja konsultantidega ning pakub mitmeid IFC'ga seotud täiustusi, kaasaarvatud professionaalne skeemipõhine andmete haldus ja kaardistamine ning kõrgekvaliteedilised (sertifitseeritud) ekspordi protsessid.

Lisaks IFC täiustustele toetab ArchiCAD iteratiivset koordineerimist inseneridega ja konsultantidega täieliku BCF toega. BIM Collaboration Format (BCF) on avatud failiformaat, mis võimaldab lisaks tekstipõhistele kommentaaridele ja ekraanitõmmistele ka veel lisaks IFC mudeli kihtide seadistust, et veelgi paremini suhelda erinevate koordineerivate isikute vahel.
Video kuulub videokogumikku:
Suurim Austraalia haigla arendus, mille projekteerimisel kasutati ARCHICAD-i
5 aastat tagasi · vaatamisi 6681

Queenslandis asuv Sunshine Coast'i ülikooli haigla on viimase 25 aasta jooksul suurim Austraaliasse rajatud haljasaladel piknev haigla. Projekti valmimise nõuetega seotud väljakutsed panid projekteerijaid ja insenere mõtlema "kastist välja", et teha efektiivest koostööd erinevate asjaosalistega. Arhitektuuribüroo HDR soovitust kasutada nende väljakutsete lahendamiseks IFC-d võeti alguses vastu kliendi poolt vägagi kahtlevalt. Klient ei uskunud, et IFC põhine "avatud" töövoog suudaks käsitleda sellise suuruse ja ulatusega projekti. Kuid HDR tõestas, et ARCHICADi ja DROFUSe ühendamine oli parim viis sellise ulatusega projekti elluviimiseks.
ARCHICAD – Bluebeam ühendus
6 aastat tagasi · vaatamisi 11219
See video demonstreerib PDF-põhist koostööd ARCHICAD ja Bluebeam Revu vahel. See omadus on saadaval ARCHICAD 21 uuendusega, mis tagab tervikliku seose tarkvarade vahel. Eelnevalt kõik juurde joonistatud "punased" märkused väljatrükkidel või digitaalsetel PDF failidel oli vaja sisestada ARCHICAD-i manuaalselt – mis oluliselt suurendas vigasid ja infokadu. See lahendus aitab kaasa sujuvamale kommunikatsioonile ja koostööle, mis on tekkinud otse digitaalsetele dokumentidele - isegi juhul kui erinevad osapooled pole otseselt seotud BIM lahenduste abil. Tanu sellele ülevaatlikule funktsioonile, kõik märkused on asetunud täpselt originaalsete jooniste asukohtadesse. Bluebeam Reviewer töövahend tutvustab lihtsat paletti, mis sisaldab käske, mis on kõige enamkasutavad kõugu ülevaatuste protsessis.
Kohandage ja vormindage hõlpsalt interaktiivseid andmetabeleid Archicad-s
2 aastat tagasi · vaatamisi 10870
Andmetabelite erinevate andmete ühendamise täiustuste abil saate selge ja sisutihedama välimuse JA saate kuvada õiget teavet mahtude väljavõtete ja maksumuste hinnangute kohta. See õppevideo näitab, kuidas saate Archicad-i abil kogeda suuremat andmetabelite loomise vabadust ja säästa aega. 
 
Lahendage väljakutse kuvada õiget teavet mahtude väljavõtete ja maksumuste hinnangute andmetabelite kohta, kasutades Archicad-i andmetabelite väljade ühendamise täiustusi. See on oluline aja kokkuhoid suurte projektide jaoks, mis nõuavad selle teabe puhast ja kokkuvõtlikku korraldust. Vaadake, kuidas kasutada Archicad-i funktsiooni Schedule Merge Options. Selle tutvustava video aluseks on etteantud uste andmetabel, mis sisaldab põhiparameetreid. Enne ühendamisvalikute rakendamist jagunevad vasak- ja parempoolsed uksed eraldi veergudesse. Vaadake, kuidas saate määrata, millised väljad ühendada ja millist teavet eelistada. Prioriteetide seadmise valikud on teie – ja ka laiendatud andmetabelite vabadus! Archicad Merge Options võimaldab ühendada ainult ühtseid välju või ühtseid ja erinevaid välju. Saate isegi kuvatavaid väärtusi lisada. Parema loetavuse saavutamiseks lisage eraldaja, kui üksikud lahtrid sisaldavad erinevaid väärtusi. Lihtsustage oma mahtude väljavõtete ja maksumuste hinnangute andmetabelite korraldamist Archicad-i Schedule Merge Options abil.
Video kuulub videokogumikku:
BIM komponendid - pilves otsing
11 aastat tagasi · vaatamisi 29653
ArchiCAD 16 muudab fundamentaalselt võimalusi, mis on olnud tavapärasel kasutajal BIM komponentide leidmisel BIM projektidesse. ArchiCAD'i uued modelleerimise võimalused, mis on seotud BIM komponentide andmebaasiga võimaldab kasutajatel luua, otsida, üles laadida ja alla laadida BIM komponente vastavalt nende soovidele.  Täielikult intergreeritud veebiportaal teeb võimalikuks BIM komponentide jagamise kõikidele huvilistele. BIMcomponents.com on keskseks "turuplatsiks" kõikidele GDL objektidele, jõudes otse ArchiCADi kasutajateni, kui neil läheb neid objekte vaja.

BIM komponentide kontseptsioon
See on pilvepõhine ArchiCADga integreeritud ühiskasutuse andmebaas, mis kogub ja võimaldab otsest ligipääsu kümnetele tuhandetele GDL elementidele ühes keskses kohas. Lihtsalt otsitav kollektsioon on pidevalt kasvamas koos kasutajate arvuga, lisaks veel GDL arendajad ja tootjad, kes teevad samuti uusi elemente. BIMcomponents.com aitab leida vajalikke 3D või 2D elemente parameetriliste GDL objektide hulgast ja neid otse paigaldada ArchiCAD objektide nimistusse lihtsa drag & drop meetodiga. Jälgige kasutajate arvamusi ja jagage oma enda tehtud objekte ühe klikiga, laiendades niimoodi veelgi võimalikku objektide valikut. Sisseehitatud kvaliteedi filtrid, kasutajate ülevaated ja soovitused annavad tulemuseks kõrgetasemelise objektide kvaliteedi.
Video kuulub videokogumikku:
eelmine123järgmine
vahejoon
3D Ekspert OÜ
Vana-Lõuna 27
10134 Tallinn, EESTI (Estonia)
tel (+372) 50 37 624
info@3dekspert.ee
Abivahendid
Download ARCHICAD
BIM koolitus
õppeVIDEOD
õppeJUHENDID
onlain SEMINARID
Kogukonnad
Community
Twitter
Facebook
Youtube
LinkedIn
Info
hinnapäring / tellimine
pakkumised
uudised
sildipilv
nõuded süsteemile