3D EKSPERT Graphisoft Community TASUTA objektid BIMx Twinmotion Artlantis SOLIBRI AxisVM ArchiFrame ArchiLogs Videod logi sisse
3D EKSPERT

BIM tarkvara arhitektidele - projekteerijatele

ArchicadSOLIBRIBIMcloudBIMxTwinmotionArtlantisArchiFrameAxisVMKoolitusAbikeskusLisad
vahejoon

Koolitus

ülevaadeKURSUSEDõppeVIDEODõppeJUHENDIDGraphisoft Learn
proovi ARCHICAD-i proovi SOLIBRI-t proovi AxisVM-i
videokogumikud videod abi otsi
loend
viimati lisatud (uusimast vanimani)

VIDEOD (kokku 7): archicad 23 bim koheselt OTSINGUABI, SUBTIITRID

Proovi ka Google otsingut: archicad 23 bim koheselt, Abikeskus otsingut: archicad 23 bim koheselt
Kuidas kasutada nutikat selekteerimist suuremaks produktiivsuseks Archicad-s
2 aastat tagasi · vaatamisi 17796
Kui arhitektid töötavad keerukate BIM projektidega, siis on oluline, et nad saaksid koheselt leida, tuvastada, valida ja suumida mistahes hoone elementi läbi kõigi vaadete, et selekteerida nende vajatud elementi. Archicad-i mitmed omadused ja käsud teevad selle lihtsamaks, et leida vajalikke elemente, säästa aega ja kontrollida elementide nähtavust.
 
 
"Selles videos näitame kuidas kasutada Archicad-i nutikaid selekteerimise käske, mis aitavad arhitektidel leida ja selekteerida elemente, mida nad vajavad ja hoida neid selekteerituna kui lülitada ümber vaateid.
 
Kasutage Archicad-i mitmeid omadusi ja käske, et lihtsalt leida ja selekteerida elemente.
 
Hoidke järge selekteeritud lementide kohta kui lülitute ringi 2D ja 3D vaadete vahel ilma, et neid oleks vajadus uuesti taasselekteerida tänu uutele ja täiustatud käskudele.
 
Kontrollige elementide nähtavust ja kiirendage oma töövoogu kui töötate katvate elementidega 3D-s, mis peidavad selekteeritud elemente. See teeb teised elemendid veelgi nähtavamaks ilma peitmata nende kihte või muutmata kihtide kombinatsioone.
 
Kasutades Show All käsku tuua nähtavale peidetud elemendid, saate tagasi pöörduda originaalsesse 3D vaatesse.
 
Kasutage seda funktsionaalsust lõigetes, vaadetes ja sisevaadetes samuti. Jälgige selekteeritud elemente mistahes vaates  — 3D-s või korruseplaanil.
 
Sääaske aega ja navigeerige veelgi lihtsamalt vaadete vahel ja kasutage mitmeid paindlikke valikuid, et kontrollida elementide nähtavust."
Video kuulub videokogumikku:
Kuidas teha sujuvalt koostööd ehituskonstruktsioonide projekteerijatega
2 aastat tagasi · vaatamisi 8200
Arhitektid ja konstruktorid saavad tänu Archicad-i konstruktsioonide analüütilisele mudeli kasutamisele teha koostööd mistahes suuruse või keerukusega projektides. Tugi koormuste käsitlemisele ja koormustega seotud andmetele tähendab, et arhitektid ja ehituskonstruktsioonide insenerid saavad teha sujuvalt koostööd ilma kaotamata koormustega seotud informatsiooni.
 
 
"Selles videos näitame kuidas arhitektid ja konstruktorid saavad teha koostööd tänu Archicad-i konstruktsioonide analüütilise mudeli käsitlemisele.
 
Koormuste käsitlemise ja koormustega seotud andmete jagamine tagab, et arhitektid ja ehituskonstruktsioonide insenerid saavad töötada koos lihtsalt ja efektiivselt.
 
Toetatud on koormused, koormustega seotud andmed ja kõik välja antud SAF versioonid kuni versioonini 2.0.0, mille tõttu konstruktorid ei pea enam taaslooma koormusi edasi-tagasi koostöös, mis säästab nende aega ja vaeva ning vähendab vigade tekkimise riski ja samuti teeb kogu koostöö kiiremaks ning veelgi efektiivsemaks mõlemale poolele.
 
Mitme segmendilisi talasid ja poste saab genereerida üksiku 1D liikmena analüütilises mudelis põhinedes asendusprofiilil. Konstruktor saab kontrollida selle profiili joondamist, et see sobiks paremini füüsilise mudeliga.
  
Kontrollida isegi veelgi keerulisemaid geomeetriaid reaalsetes projekti stsenaariumites tänu täiustatud nihke korrigeerijale. Uusi reegleid rakendatakse koheselt ja mudel uueneb koheselt ning mudel on nüüd pidev elementide ristumiskohtades.
 
Konstruktorid saavad lihtsalt hallata situatsioone kus 2D analüütilised liikmed osaliselt kattuvad üksteisega kohandamise reeglite edasiarenduste täiustuste baasil. Tulemuseks on parema kvaliteediga analüütiline mudel koos vähemate vigadega, mida korrastada analüüsi tarkvaras.
 
Konstruktorid saavad säästa aega paigaldades mitmeid tugesid kõikidele selekteeritud kandvatele elementidele ühekorraga."
Video kuulub videokogumikku:
Kuidas vahetada mudeleid Revit-ga ja kuidas koheselt kontrollida mudeleid Solibri-s
2 aastat tagasi · vaatamisi 8704
Mudeli põhine BIM koostöö töövoog arhitektide ja teiste osaliste vahel vajab kiiret ja lihtsat mudeli vahetust ning täpseid mudelite kontrollimise töövahendeid. Nautige eeliseid, mis tekivad sujuvas, voogavas koostöös kõigi projekti osalistega tänu Archicad-i täiustatud koostöö vahenditele.
 
 
"Selles videos näidatakse kuidas saab teha koostööd Revit-ga ja Solibri vahel töötades Archicad-s.
 
Sujuv koostöö Revit-ga on paljudele arhitektidele ülioluline. RFA-RVT geomeetri andmevahetuse lisa on nüüd Archicad-i sisseehitatud. 
 
Siin on lühike kirjeldus kuidas see mitmekülgne töövahend töötab: eksport RVT mudeliteks Archicad-st, kiirsidemed RVT mudelitele Archicad-i koos täpse geomeetria ja omadustega, import MEP seadmetele Archicad projekti lisaks ustele, akendele ja objektidele kasutades import käsku RFA kui GDL objekt.
Täiustatu Archicad-Solibri Connection lisaga saate säästa ega oma projektide kohesel kvaliteedi kontrollimisel.
 
Laadige see lisa alla graphisoft.com, installeerige, seejärel avage tema palett  Window menüüst. Kliikkige Start Solibri. Kui Solibri töötab, klikkige Export to Solibri. Mudel tekib automaatselt Solibri-s. Pärast mõningate muudatuste tegemist mudelis Archicad-s, klikkige Update in Solibri ja see uuendab ainult muudetud elemente. See on palju kiirem ja lihtsam kui eksportida kogu mudel IFC-na taaskord."
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD 23 - BIM koheselt!
4 aastat tagasi · vaatamisi 31937
ARCHICAD 23 võimaldab arhitektidel mudeldada kiiremini ja luua täpseid konstruktsiooni detaile ja mahtude loendeid raudbetooni, keerukate terasprofiilide, puitkonstruktsioonide, komposiittalade ja postide kohta. Nüüd saab mudeldada veelgi keerukamaid poste, kõveraid ja kaarjaid talasid ning moodustada projektdokumentatsiooni, misa vastab nõutud graafika ja vormistamise standarditele. Talasid ja poste saab kuvada kasutades erinevaid projektsiooni, vaate ja katterastri põhiseid rastreid.

AUTORID: Irina Viner-Usmanova Rhythmic Gymnastics Center in the Luzhniki Complex, Moscow, Russia
CPU PRIDE | www.prideproject.pro
ARCHICAD 20 - Lemmikute kasutamine infoaknas
7 aastat tagasi · vaatamisi 573
See video selgitab kuidas lemmikuid kasutatakse infoaknas ARCHICAD 20-s. Graagilisi lemmikuid saab nüüd rakendada koheselt infoaknast ARCHICAD 20-s.
Video kuulub videokogumikku:
Meeskonnatöö ArchiCAD-ga - Osa 2
8 aastat tagasi · vaatamisi 8083
See video tutvustab kuidas arhitektid, insenerid ja samas ka kliendid - või vaatlejad - saavad teha tööd sama projektiga. Osa 1 video leiate: http://www.3dekspert.ee/videod/?v=meeskonnatoo-archicadga---osa-1
Õpite tundma kuidas ArchiCAD Teamwork annab võimaluse kõigile liikmetele kogu projektist reserveerida elemente, teha taotlusi elementidega töötamiseks kasutades koheselt toimivaid teateid, et määrata elemente ning samas ka kuidas liituda meeskonnaga mobiilsetelt seadmetelt. Siin leiate ka vaatlejate (Viewers) rollid ja ka "reisipaketid" (Travel Pack), mis aitab ArchiCAD projekti muuta ka ümbertransporditavaks. See video annab samuti informatsiooni andmeturvalisusest  ja korralistest varukoopiatest. Lõpuks näete näidist BCF-põhisest projekteerimise koostööst arhitektide ja inseneride vahel.
ArchiCAD 15 - 3Ds töötlemine -  Juhtjoonte täiendavad valikud
12 aastat tagasi · vaatamisi 2425
Vaadake, kuidas ArchiCAD pakub elementide loomisel ja töötlemisel koheselt abistavaid juhtjooni, mis jooksevad teatud nurkade all ja teatud suundades.
Video kuulub videokogumikku:
vahejoon
3D Ekspert OÜ
Vana-Lõuna 27
10134 Tallinn, EESTI (Estonia)
tel (+372) 50 37 624
info@3dekspert.ee
Abivahendid
Download ARCHICAD
BIM koolitus
õppeVIDEOD
õppeJUHENDID
onlain SEMINARID
Kogukonnad
Community
Twitter
Facebook
Youtube
LinkedIn
Info
hinnapäring / tellimine
pakkumised
uudised
sildipilv
nõuded süsteemile