3D EKSPERT Graphisoft Community TASUTA objektid BIMx Twinmotion Artlantis SOLIBRI AxisVM ArchiFrame ArchiLogs Videod logi sisse
3D EKSPERT

BIM tarkvara arhitektidele - projekteerijatele

ArchicadSOLIBRIBIMcloudBIMxTwinmotionArtlantisArchiFrameAxisVMKoolitusAbikeskusLisad
vahejoon

Koolitus

ülevaadeKURSUSEDõppeVIDEODõppeJUHENDIDGraphisoft Learn
proovi ARCHICAD-i proovi SOLIBRI-t proovi AxisVM-i
videokogumikud videod abi otsi
loend
otsingutulemuse järgi

VIDEOD (kokku 14): archicad 23 ifc 4 0 tugi OTSINGUABI, SUBTIITRID

Proovi ka Google otsingut: archicad 23 ifc 4 0 tugi, Abikeskus otsingut: archicad 23 ifc 4 0 tugi
ArchiCAD 13 produktiivsuse täiustused - 64-bit Windows tugi
13 aastat tagasi · vaatamisi 1382
ArchiCAD 12 tutvustatud multi-protsessori toe järgselt on järgmine loomulik ArchiCAD 13 samm, et Windows on keskkonnas kasutatav 64-bitine tugi.
Video kuulub videokogumikku:
BIMx BIMx PRO uued omadused 2015 – AirPrint tugi
8 aastat tagasi · vaatamisi 1596
BIMx BIMx PRO uued omadused 2015 – AirPrint tugi
Video kuulub videokogumikku:
Touch Bar tugi arvutile Apple MacBook Pro
6 aastat tagasi · vaatamisi 21047
Touch Bar tugi arvutile Apple MacBook Pro
Video kuulub videokogumikku:
Uue IFC 2x3 Coordination View versiooni 2.0 tugi
11 aastat tagasi · vaatamisi 1862
Uue IFC 2x3 Coordination View versiooni 2.0 tugi

Coordination View oli esimene standard, mis arendati buildingSMART poolt, organisatsioon mida varem tunti kui International Association for Interoperability või lühidalt IAI. Mõiste "Coordination View" eesmärgiks on võimaldada koordineerimise formaati erinevate osapoolte vahel, nagu arhitektuur, konstruktsioon ja tehnosüsteemid (MEP) ja seda kogu projekteerimise erinevates staadiumites.
Video kuulub videokogumikku:
Saa teada SOLIBRI kohta
4 aastat tagasi · vaatamisi 2247519
Kontorist kuni ehitusplatsini, omanikust kuni alltöövõtjateni, pakub Solibri täielikku töövoo tuge kõikidele ehitusprojektidele. Andke igaühele oma projektis õige töövahend õigeks tööks ja alustage oma tööd kvaliteedi poole Solibri'ga. Solibri, Inc. arendab ja turustab Kvaliteedi tagamise lahendusi ehitustööstusele, mis parandab ehitusinformatsiooni (BIM) kvaliteeti ja teeb kogu projekteerimise protsessi veelgi produktiivsemaks.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 17 uued omadused - Erinevate IFC standardite tugi
10 aastat tagasi · vaatamisi 1006
See video tutvustab IFC standardeid -- Model View Definitions (MVD) - ArchiCADs toetatud ja samuti näitab kuidas määrata erinevaid standardeid ja oma IFC andmeid projekteeritavatele elementidele.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 17 uued omadused: 018 - PDFA tugi
10 aastat tagasi · vaatamisi 9607
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD 23 - IFC 4.0 tugi
4 aastat tagasi · vaatamisi 7303
See video annab detailse ülevaate IFC 4 toest ARCHICAD-s. ARCHICAD on võimeline eksportima IFC faile täielikult ühildudes IFC4 “Reference View” Model View Definition-ga.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 18 - PDF töövoog - Teemaklipp
9 aastat tagasi · vaatamisi 25032
Täiustatud PDF tugi

ArchiCAD pakub sujuvat PDF-põhist töövoogu ja täiustatud PDF-põhist andmevahetust, tutvustades BIM'ga seonduvat intelligentsust ja Adobe Portable Document Format andmete hierarhilisust. PDF-A arhiivifaili tugi, artibuutide konverteerimine, täiustatud kihtide haldamine ja joonise elemendid teevad PDF'st tõelise koostöö andmeformaadi.
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD 22 - Jõudlus
5 aastat tagasi · vaatamisi 58107
ARCHICAD 22 tutvustab olulist jõudluse kasvu nagu sujuv ja kohene navigeerimine ja kõrgresolutsiooni tugi Windows-s.
ARCHICAD 20 - BIM informatsiooni jagamine: Ülevaade
7 aastat tagasi · vaatamisi 6394
See video annab ülevaate ARCHICAD 20 uutest koostalitusvõime täiustustest, mis veelgi parendavad BIM mudeli info jagamist. ARCHICAD-i integreeritud mudeli muudatuste haldus ja loomupärane IFC omaduste (property) haldamine, täielik tugi BCF formaadile (BIM Collaboration Format) ja DXF/DWG edasi-tagasi konverteerimise lahendused võimaldavad sujuvat mudelipõhist koordineerimise tööprotsessi.
Video kuulub videokogumikku:
Uus AxisVM X5R3 väljalase
4 aastat tagasi · vaatamisi 216
UUS X5R3 väljalase

Peagi on saadaval AxisVM lõplike elementide tarkvara uus X5r3 versioon koos uute tõhusate ja kasutajasõbralike funktsioonidega.

Põhifunktsioonide loend:
• RB-tala konstruktsiooni arvutuste dokumenteerimine
• TEKLA konstruktsioonide import/eksport koos muudatuste jälgimisega (kinnine BIM-ühendus)
• Revit 2020 tugi REV moodulis
• Trapetsikujulise terasest teki ja trapetsprofiilidega jäigastatud komposiitdomeenide käitlemine
• Vedrude ja sõlme tugede isolaatorid. Isolaatorite käitlemine vastusspektri analüüsides, samuti mittelineaarsetes ja dünaamilistes analüüsides.
• Konstruktsioonianalüüs mitme seismilise koormuse puhul, sealhulgas kriitiliste sisejõudude arvutamine
• Plaatkonstruktsioonide liigendid
• Alusplaadi seinaotste/nurkade läbisurumise analüüs
• Müüriseinte nihke projekteerimine
Video kuulub videokogumikku:
7DOF moodul - tala element koos 7 vabadusastmega
2 aastat tagasi · vaatamisi 958
See moodul pakub võimalust määrata 7 vabadusastmega talasid. Täiendav, 7. DOF kujutab ristlõike väändumist. Varda ümmargune ristlõige või ümmargune õõnesprofiil jääb ühtlase keerdumise tagajärjel tasapinnale, kuid kõik teised lõiketüübid võivad ristlõikes väänduda.
Kõverdumine toimub siis, kui elemendi keerdumine põhjustab ristlõigete moonutamist tasapinnast väljapoole elementide pikitelje suunda. Kui tasapinnalist moonutust piiratakse või seda hoitakse ära, tekivad elemendis pikipinged ja -pinged. Kumerdumist võib piirata tugi või kontsentreeritud pöördemoment.

Piiratud väändumine võib oluliselt mõjutada pingejaotust õhukese seinaga talades ja postides, mida tuleks projekteerimisel arvestada. Kõverdumine on oluline ka siis, kui konstruktsiooni osad on külgsuunalise väändumise suhtes tundlikud.
Video kuulub videokogumikku:
Kuidas teha sujuvalt koostööd ehituskonstruktsioonide projekteerijatega
2 aastat tagasi · vaatamisi 8200
Arhitektid ja konstruktorid saavad tänu Archicad-i konstruktsioonide analüütilisele mudeli kasutamisele teha koostööd mistahes suuruse või keerukusega projektides. Tugi koormuste käsitlemisele ja koormustega seotud andmetele tähendab, et arhitektid ja ehituskonstruktsioonide insenerid saavad teha sujuvalt koostööd ilma kaotamata koormustega seotud informatsiooni.
 
 
"Selles videos näitame kuidas arhitektid ja konstruktorid saavad teha koostööd tänu Archicad-i konstruktsioonide analüütilise mudeli käsitlemisele.
 
Koormuste käsitlemise ja koormustega seotud andmete jagamine tagab, et arhitektid ja ehituskonstruktsioonide insenerid saavad töötada koos lihtsalt ja efektiivselt.
 
Toetatud on koormused, koormustega seotud andmed ja kõik välja antud SAF versioonid kuni versioonini 2.0.0, mille tõttu konstruktorid ei pea enam taaslooma koormusi edasi-tagasi koostöös, mis säästab nende aega ja vaeva ning vähendab vigade tekkimise riski ja samuti teeb kogu koostöö kiiremaks ning veelgi efektiivsemaks mõlemale poolele.
 
Mitme segmendilisi talasid ja poste saab genereerida üksiku 1D liikmena analüütilises mudelis põhinedes asendusprofiilil. Konstruktor saab kontrollida selle profiili joondamist, et see sobiks paremini füüsilise mudeliga.
  
Kontrollida isegi veelgi keerulisemaid geomeetriaid reaalsetes projekti stsenaariumites tänu täiustatud nihke korrigeerijale. Uusi reegleid rakendatakse koheselt ja mudel uueneb koheselt ning mudel on nüüd pidev elementide ristumiskohtades.
 
Konstruktorid saavad lihtsalt hallata situatsioone kus 2D analüütilised liikmed osaliselt kattuvad üksteisega kohandamise reeglite edasiarenduste täiustuste baasil. Tulemuseks on parema kvaliteediga analüütiline mudel koos vähemate vigadega, mida korrastada analüüsi tarkvaras.
 
Konstruktorid saavad säästa aega paigaldades mitmeid tugesid kõikidele selekteeritud kandvatele elementidele ühekorraga."
Video kuulub videokogumikku:
vahejoon
3D Ekspert OÜ
Vana-Lõuna 27
10134 Tallinn, EESTI (Estonia)
tel (+372) 50 37 624
info@3dekspert.ee
Abivahendid
Download ARCHICAD
BIM koolitus
õppeVIDEOD
õppeJUHENDID
onlain SEMINARID
Kogukonnad
Community
Twitter
Facebook
Youtube
LinkedIn
Info
hinnapäring / tellimine
pakkumised
uudised
sildipilv
nõuded süsteemile