3D EKSPERT Graphisoft Community TASUTA objektid BIMx Twinmotion Artlantis SOLIBRI AxisVM ArchiFrame ArchiLogs Videod logi sisse
3D EKSPERT

BIM tarkvara arhitektidele - projekteerijatele

ArchicadSOLIBRIBIMcloudBIMxTwinmotionArtlantisArchiFrameAxisVMKoolitusAbikeskusLisad
vahejoon

Koolitus

ülevaadeKURSUSEDõppeVIDEODõppeJUHENDIDGraphisoft Learn
proovi ARCHICAD-i proovi SOLIBRI-t proovi AxisVM-i
videokogumikud videod abi otsi
loend
viimati lisatud (uusimast vanimani)

VIDEOD (kokku 24): archicad 23 maailma esmaesitlus OTSINGUABI, SUBTIITRID

Proovi ka Google otsingut: archicad 23 maailma esmaesitlus, Abikeskus otsingut: archicad 23 maailma esmaesitlus
2022 Graphisoft toodete uuenduste demo videod
1 aasta tagasi · vaatamisi 26030
Tere tulemast Archicad 26 maailma, tulemas on suurepäraseid asju.

Kuna projektid muutuvad suuremaks ja keerukamaks, sisaldavad projekteeritud failid rohkem andmeid. Tõhususe parandamine on endiselt meie nimekirja tipus, koos kasvava nõudlusega jätkusuutliku ehitamise järele. Meie eesmärk on aidata arhitektidel võimalikult lühikese ajaga projekteerida kõige keskkonnasõbralikumaid hooneid.

Sellest lühikesest värskenduse esiletõstmise videost leiate teavet teenuste ja lahenduste kohta, mis aitavad selle visiooni ellu viia. Tutvustame dokumentatsiooni täiustusi, visualiseerimise täiustusi, uusi koostöö- ja koostalitlusvõimalusi ning uuendatud teenuste ökosüsteemi, mis annab arhitektidele võimaluse kujundada suurepärast arhitektuuri.
Video kuulub videokogumikku:
Looge vapustavaid ilupilte Archicad-s hämmastavalt kiiresti kasutades Maxon Redshift-i
2 aastat tagasi · vaatamisi 25890
Muutke oma kõrgtasemeliste disainilahenduste esitlused veelgi kõrgemale käigule Archicad-s tänu Maxon Redshift-le. Kvaliteet ja kiirus on teie käeulatuses, nii et igas suuruses ettevõtted saavad Maxoni Redshift-ga realistlikke ilupilte luua. Graphisoft Forward-i tellijad saavad eksklusiivse juurdepääsu maailma esimesele GPU-kiirendiga varustatud renderdusmootorile – nüüd saadaval otse Archicad-s.

Sellest videos näete, kuidas kiirendada oma disainilahenduste kvaliteetsete ja mõjuvate esitluste loomise protsessi Redshift by Maxon for Archicad abil. Maxoni Redshift, maailma esimene täielikult GPU-kiirendiga varustatud renderdusmootor, on nüüd saadaval otse Archicad-s ainult Graphisoft Forward-i tellijatele. Hankige võimsaid tööriistu, mis on kohandatud teie loovuse toetamiseks ja kiiresti realistlike ja kvaliteetsete tulemuste saavutamiseks. Nende Redshift tööriistade hulka kuuluvad "Global Illumination", "Füüsiline päike ja taevas", "Füüsiliselt õiged tuled", "Denoiser", "Mesh Lights" ja palju muud. Nüüd saate lihtsalt Archicad-s töötada – kasutades oma graafikakaardi töötlemisvõimsust, et luua fotorealistlikke pilte märkimisväärselt kiiremini kui traditsioonilised renderduslahendused.

Kas te pole Graphisoft Forward Subscriber? Mida ootate? Seal on nii palju eeliseid, nagu näiteks juurdepääs Redshift-le – kõik üksikasjad leiate aadressilt graphisoft.com/forward.
Video kuulub videokogumikku:
Kuidas kasutada Archicad-i sisseehitatud Survey Point-i
2 aastat tagasi · vaatamisi 21457
Iga BIM projekti koostöö algab sellega, et veenduda projekti õiges kohas paiknemisega. Archicad võimaldab mudeli põhist avatud töövoogu projekti osaliste vahel kes kasutavad erinevaid rakendusi. Kõrvaldage koostöö ebakõlad ja lihtsustage oma töövooge Native Archicad Survey Point abil. 
 

"Selles videos näidatakse kuidas veenduda, et projekt paikneb korrektselt Archicad-i sisseehitatud töövahenditega.
 
Uus sisseehitatud töövahend Native Survey Point on lahutamatu Archicad projekti osa. 
Survey Point-i saab näidata või peita ja selle seadetele ligi pääseda spetsiaalse tööriista abil tavapärasel tööriistaribal või Project Preferences menüüs. 
 
Survey point on nähtav ainult ekraanil — ta ei ilmu nähtavale prinditud formaadis ja teda saab lihtsalt ümberpaigutada. Suumimise ajal sümboli suurus jääb samaks. Lülitage koordinaadid sisse, et neid näidata seoses projekti nullpunktiga. Asukoha häälestustele pääsete kiiresti ligi tööriistaribalt. Sealt saate lisada ka georeferentsuse parameetreid IFC informatsiooni jaoks.
 
Teil on võimalik projekt paigutada ka reaalsetesse maailma koordinaatidesse. Project Origin seatakse kokku lepitud projekti baaspunkti. Kasutage Tracker-t sisestades idapikkuse ja põhjalaiuse väärtused Survey Point ümberpaigutamiseks ette antud punkti andmete järgi. Koordinaadid uuenevad automaatselt asukoha häälestustes.
 
Uus on ka Survey Coordinate objekti graafiline sümbol, et kuvada koordinaate mistahes punkti kohta plaanidel vastavuses Survey Point-ga või kolm teist referentspunkti valikut. Nende objektide koordinaatide punkte saab esitada ka andmetabelite nimekirjades.
 
Joondage sissetulevad DXF või DWG joonised Survey Point-ga aktiveerides vastava valikukasti attach XREF või Merge dialoogides impordi ajal. 
Kiirsideme moodulid — Archicad või IFC — valige Survey Point valik Project Origin asemel, et joondada imporditud moodul peafailiga. 
Kui eksportida IFC või DWG faili, siis kasutage spatsiaalseid valikuid tarnslaatoris, et sobitada eksporditud faili nullpunkt kas Project Origin või Survey Point valikuga."
Video kuulub videokogumikku:
Solibri Veebinar - Kasutaja ülevaade - BASED
3 aastat tagasi · vaatamisi 637
Kasutaja ülevaate veebinarides meie kliendid jagavad oma mõtteid kuidas nemad kasutavad Solibri-t oma töödes. 

Selles veebinaris, BIM konsultant ja sertifitseeritud Solibri koolitaja Robin Kramer jagab oma teadmisi kasvava vajadusega kasutatavuse ja andmete väärtuste osas fokuseerudes Solibri klassifikatsioonidele. Ta demonstreerib samuti kuidas Knauf, maailma juhtiv tootja "dry-lining" süsteemidele, kasutab Solibri-t, et kasvatada nende klientidele väärtust oma viimases ehitusprojektis Hollandis.

Vaata salvestatud sessiooni. 
- Erinevad näited: Kasvatades kasutatavust ja andmete väärtust koos Solibri klassifikatsioonidega.
- Solibri demo. Robin Kramer, BIM konsultant ja sertifitseeritud koolitaja BASED-st. - Küsimused & Vastused
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD 23 - Maailma esmaesitlus
4 aastat tagasi · vaatamisi 214542
ARCHICAD 23 - Maailma esmaesitlus
2018 ARCHICAD 22 maailma esmaesitlus
5 aastat tagasi · vaatamisi 94511
ARCHICAD 22 - BIM seest ja väljast

ARCHICAD 22 pakub projekteerimise töövahendite täiustusi ja tutvustab täiustatud projekteerimise tööprotsesse. Need uuendused esitavad olulisi jõudluse edasiarendusi ja produktiivsuse täiustusi tema peamistes projekteerimise protsessides samas ka valdkondade vahelises koostöö töövoogudes.
GRAPHISOFT esmatutvustas ARCHICAD 22 versiooni üritusel 2018 Key Client Conference Budapestis.
Teil on seda LIVE esitlust veelkord vaadata.

Video tiitrid:
1. Vörösmarty ter 1, Budapest, Ungari
Arhitekt: György Fazakas, Konsultant arhitekt: Jean Paul Viguier
2. Darmstadtium, Wissenschafts- und Kongresszentrum Darmstadt, Saksamaa Arhitektid: fs-architekten Paul Schröder Architekt BDA and Chalabi architects & partners - Foto: Claus Graubner (c)
3. Multifunctional dwelling complex on Mosfilmovskaya street, Moskva, Venemaa Sergey Skuratov Architects | www.skuratov-arch.ru
4. Cairns Family Health and Bioscience Research Complex, Kanada architectsAlliance - www.architectsalliance.com Photo (c) Ben Rahn / A-Frame 5. Bradford College, UK, Bond Bryan Architects www.bondbryan.com
6. University Library, Freiburg, Saksamaa - DEGELO ARCHITEKTEN - www.degelo.net
Foto (c) Barbara Bühler

Lõpuvideo tiitrid: Mudel on inspireeritud Georges Pompidou Centre, Pariis, Prantsusmaa
Arhitektid: Renzo Piano, Richard Rogers and Gianfranco Franchini
ARCHICAD 21 - MAAILMA ESMATUTVUSTUS
6 aastat tagasi · vaatamisi 90025
ARCHICAD 21 – Live esmatutvustus – 30. mai 2017 – Kyoto, Jaapan

03:40 - Algoritmiline disain (Rhino-Grasshopper-ARCHICAD)
15:07 - Ennustatavad disainlahendused, trepi ja piirde töövahendid
42:34 - I sõnas BIM, OPEN BIM (IFC referentsid, Elementide klassifitseerimine)
57:14 - Produktiivsuse täiustused (Valikuline parameetrite ülekanne, Kriipsjoonte täiustused, Mõõdistamine, Autotekst, Lõigete ja vaadete täiustused, 3D stiilid, Elementide jaotamine piki teekonda)
1:09:06 - Jagamine, Referentsid, Kommunikatsioon BIM-s: BIMcloud ja BIMx
1:26:23 - "Mõned teemad veel"

Innovatsioon on olnud peamine eristumise koht ARCHICAD-le alates päris algusest. ARCHICAD 21 tutvustab väga oodatud trepi töövahendit, mis kasutab GRAPHISOFT-i patenteeritud Predictive Design™ tehnoloogiat. ARCHICAD 21 pakub mitmeid teisi olulisi funktsionaalseid täiustusi nii visualiseerimise, OPEN BIM, jõudluse ja produktiivsuse valdkondades, mis teeb selle versiooni üheks tugevamaks GRAPHISOFT-i ajaloos.
Bauhaus trepid Budapest-s -Szalay tänav- – Klassika taasmudelleeritud ARCHICAD-s
6 aastat tagasi · vaatamisi 26758
Selles seerias vaatleme mõningaid ilusaid ja unikaalseid treppe ARCHICAD-i kodulinnas Budapest-s. 1930 ja 1950 aastate vahel, Bauhaus suunaline arhitektuur oli suunaandvaks üle kogu maailma ja selles ei jäänud puutumata ka Budapest. Noor Budapest-s elav fotograaf otsis üles need mõningad peidus olevad kalliskivid ja tegi neist seeria fotosid, mis muutusid populaarseks arhitektuuri ja disaini kodulehtedel. Koostöös Balint Alovits-ga, me valmistasime ette mini-seeriaid klassikutest taasmudelleerituna ARCHICAD-s, mis näitavad neid ilusiad treppe.
Video kuulub videokogumikku:
EZRA Architects - Singapur
9 aastat tagasi · vaatamisi 15981
EZRA Architects on asutatud Singapuris 2005 aastal. Selles videos räägib firma asutaja ja peaarhitekt Lim Kee Hua, miks ta valis ArchiCADi ja kuidas nad töötavad selle auhindu võitnud tarkvaraga erinevate projektidega üle kogu maailma.
0
11 aastat tagasi · vaatamisi 54761
Lae tasuta GRAPHISOFT ArchiCAD ja BIM Server:https://myarchicad.com/

GRAPHISOFT(R) ArchiCAD(R) on revolutsiooniline BIM tarkvara projekteerijatele. GRAPHISOFT ArchiCAD's BIM võimaldab arhitektidel projekteerida hooneid, tagades andmete detailide täpse salvestuse ja dokumentide sünkroniseerimise.  GRAPHISOFT jätkab oma ala lipulaevana pakkudes innovaatilisi lahendusi nagu revolutsiooniline GRAPHISOFT BIM Server™ - maailma esimene reaalajas BIM koostöö keskkond. Open BIM toetab läbipaistvat, avatud tööprotsessi, mis võimaldab projekti liikmetel osaleda olenemata nende poolt kasutatavatest tarkvara vahenditest.

Lisainfo ArchiCAD Teamwork ja GRAPHISOFT BIM Server kohta:
http://www.3dekspert.ee/videod/?k=archicad-teamwork&v=archicad-teamwork-jargmise-polvkonna-teamwork

Uued Teamwork omadused ArchiCAD 16:
http://www.3dekspert.ee/videod/?k=archicad-16---bim-server-ja-teamwork&v=archicad-16-bim-server-archicadi-projekti-varukoopia-kasitsi-tegemine
Kuidas alustada GRAPHISOFT BIM Server'ga:
http://www.3dekspert.ee/videod/?v=alustamine-graphisoft-bim-serverga-sissejuhatus
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 16 - BIM komponendid
11 aastat tagasi · vaatamisi 1208
BIMcomponents portaal võimaldab disaineritel üle kogu maailma juurdepääsu tuhandetele levinud ja tootja-spetsiifilistele objektidele ja nende kataloogidele.
Video kuulub videokogumikku:
BIM Graphisoft ArchiCADga
11 aastat tagasi · vaatamisi 89649
Laadige tasuta ArchiCAD: https://myarchicad.com/

GRAPHISOFT® käivitas BIM revolutsiooni ArchiCAD'ga®, mis on juhtiv BIM tarkvara arhitektidele. GRAPHISOFT ArchiCAD'i BIM (Building Information Modeling) lähenemine võimaldab arhitektidel katsetada erinevaid disaini ideid täieliku kindlustundega, teades et iga detail, mida mida on loodud, on kõikides dokumentides sünkroniseeritud. GRAPHISOFT jätkab juhtivat positsiooni innovaatiliste revolutsiooniliste lahendustega nagu GRAPHISOFT BIM Server™, mis on maailma esimene reaalajas töötav BIM koostöö keskkond. Open BIM projekteerimise koostöö pakub intelligentset mudelipõhist töökeskkonda laiendatud meeskonna liikmete ja arhitektide vahel, kes kasutavad ArchiCAD'i, mille tulemuseks on suurem efektiivsus ehitamise protsessis.
Video kuulub videokogumikku:
GRAPHISOFT EcoDesigner for ArchiCAD - Hoone energia informatsiooni modelleerimine
12 aastat tagasi · vaatamisi 4756
Hoone energia informatsiooni modelleerimine

Samaaegselt ArchiCAD valmimisega, GRAPHISOFT tutvustas uut versiooni, maailma esimest hoone energia informatsiooni modelleerimise töövahendit BIM turul. EcoDesigner for ArchiCAD pakub arvutkalt uusi funktsioone kolmes peamises valdkonnas:
- funktsioonide kogum, mis toetab jätkusuutliku arhitektuuri lahendusi võrdselt kõigis kliima piirkondades;
- dünaamiline arvutusmootor suudab täpselt hinnata keerulise hoone geomeetriat ja tehnosüsteeme (MEP);
- detailsed tulemused, mis kuvavad kogu hoone olulist informatsiooni hoone energiatõhususe kohta
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD projekteerimise kontseptsioonid - Renoveerimine
12 aastat tagasi · vaatamisi 28438
ArchiCAD 15 tutvustab nüüd ka renoveerimise ja remondialaste projektide teostamiseks BIM projekteerimise ja dokumenteerimise tööprotsessi.

Moodsate tehnoloogiate tulek on tähelepanuväärselt pikendanud hoone elutsüklit. Selle tulemusena on enamuses maailma arenenud riikides renoveerimise ja remondialaste projektide arv peaaegu võrdne uute hoonete projekteerimise mahuga. ArchiCAD 15 laiendab projekteerimise valdkonda renoveerimise ja remondialastele projektidele täielikult kogu BIM projekteerimise ja dokumenteerimise protsessi jooksul.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD Teamwork - Tööprotsess
12 aastat tagasi · vaatamisi 1611
Tööprotsess
ArchiCAD'i uus Teamwork, mis on vajadusepõhise elemendile juurdepääsuga ja serveri tasemel konfliktide haldusega, kombineerib 2D tööprotsessi vabaduse mudelipõhise maailma koordineerimise võimsusega. Firmad saavad kasutada oma tööjõudu veelgi efektiivsemalt ja keskselt juhitavas projekteerimise tööprotsessis.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD Teamwork - Järgmise põlvkonna Teamwork
12 aastat tagasi · vaatamisi 2617
Järgmise põlvkonna Teamwork ArchiCAD's
ArchiCAD sisaldab modernset BIM Server™, mis tutvustab uudset paradigmat failide jagamisel projekteeerimises. Tänu tema revolutsioonilisele DELTA-server™ tehnoloogiale saadetakse kliendi ja serveri vahel ainult muutunud elemente. Keskmine andmepaketi suurus väheneb Mb tasemelt Kb tasemele, nii et meeskonna liikmed saavad teha tööd reaalajas läbi standardse Interneti ühendusete üle kogu maailma.
Video kuulub videokogumikku:
Online BIM koostöö üle maailma - Osa 5
13 aastat tagasi · vaatamisi 1669
Osa 5:
Sissejuhatus integreeritud MEP tööprotsessi
ArchiCAD ja insenerid
Sissejuhatus DDS-CAD MEP
IFC andmevahetus DDS-CAD MEP
Töötamine DDS-CAD MEP
Sissejuhatus GRAPHISOFT MEP Modeler
DDS-CAD MEP IFC andmete lisamine ArchiCADi
Presetnatsiooni kokkuvõte
Video kuulub videokogumikku:
Online BIM koostöö üle maailma - Osa 4
13 aastat tagasi · vaatamisi 3031
Osa 4:
Andmevahetus Tekla Structures-ga
Virtual Trace
Andmevahetus Revit Structure-ga
GRAPHISOFT'i täiustatud IFC andmevahetus Revit Structure-ga
IFC põhine versioonihaldus ArchiCADs
ArchiCAD Mark Up töövahendid
Sissejuhatus Arktec Tricalc tööprotsessi
Sissejuhatus integreeritud MEP tööprotsessi
Video kuulub videokogumikku:
Online BIM koostöö üle maailma - Osa 3
13 aastat tagasi · vaatamisi 2261
Osa 3:
Osaline konstruktsioonide kuvamine (Partial Structure Display)
Elemendi klassifitseerimine (Element Classification)
IFC eksport paketti Tekla Structures
Sissejuhatus firmasse Tekla ja Tekla Structures omadused
Tekla Structures IFC eksport ArchiCADi
Tekla IFC andmete lisamine ArchiCADi
ArchiCADi IFC translaatorid
Video kuulub videokogumikku:
Online BIM koostöö üle maailma - Osa 2
13 aastat tagasi · vaatamisi 2886
Osa 2:
Töötamine Teamwork projektiga
Värvilised tööalad
Elementide reserveerimine, Request & Grant
Kohesed teated (Instant Messaging)
Ülesannete teated (Task Messages)
Muudatuste Sending & Receiving
Open BIM koostöö sissejuhatus
Koostöö inseneridega
IFC kontseptsioon
Viidatavad mudelid (Model Referencing)
Mudeli koordineerimine
Elemendi klassifitseerimine (Element Classification)
Video kuulub videokogumikku:
Online BIM koostöö üle maailma - Osa 1
13 aastat tagasi · vaatamisi 19499
Mudelprojekteerimine (BIM) loob projekteerimise meeskondadele unikaalsed väljakutsed: kui rakendada BIM suuremas mastaabis, siis tekivad arhitektidel tihti kitsaskohad mudeli kättesaadavuse ja töövoo juhtimise osas. ArchiCAD tutvustab GRAPHISOFT BIM Server -- esimene lahendus omataoliste seas mudelipõhiseks meeskonna koostööks. Valdkonna esimesena kasutatav Delta Server™ tehnoloogia vähendab võrguliiklust miinimumini vahetu ja usaldusväärsete andme vahetuse osas nii kontorisiseselt ja üle Interneti. Vaadake salvestatud BIM koostöö veebinari:
* Kui töötate meeskonnas kui arhitekt, insener või konsultant
* Kui Teil on vaja kooskõlastada oma projekti teiste erialadega
*Kui Teie töö on geograafiilselt laiali või vajate kaugjuurdepääsu oma BIM projektidele
* Kui olete lihtsalt huvitatud BIM koostöö arengutest

Osa 1: Esinejate tutvustus
Sissejuhatus GRAPHISOFT ArchiCAD,
BIM Server & Open BIM koostöö arengud
Teamwork projektiga töö alustamine,
Users
,
Roles
,
värvilised tööalad (Workspaces),
teadete saatmine
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 14 uued omadused - Otselingid konstruktsiooni ja MEP tarkvaradesse
13 aastat tagasi · vaatamisi 30110
Otselingid konstruktsiooni ja MEP tarkvaradesse
IFC translaatorid on optimeeritud erinevate konstruktsiooni ja MEP tarkvarade mudeli andmete ekspordiks - kaasaarvatud Revit Structure ja Revit MEP - pakkudes omas klassis koordineerimise tööprotsessi juhtivate inseneritarkvaradega üle maailma.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 13 uued omadused - Järgmise põlvkonna Teamwork - Tööprotsess
13 aastat tagasi · vaatamisi 403
ArchiCAD 13 uus Teamwork, mis on vajadusepõhise elemendile juurdepääsuga ja serveri tasemel konfliktide haldusega, kombineerib 2D tööprotsessi vabaduse mudelipõhise maailma koordineerimise võimsusega. Firmad saavad kasutada oma tööjõudu veelgi efektiivsemalt ja keskselt juhitavas projekteerimise tööprotsessis.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 13 uued omadused - Järgmise põlvkonna Teamwork
13 aastat tagasi · vaatamisi 547
ArchiCAD 13 sisaldab modernset BIM Server™, mis tutvustab uudset paradigmat failide jagamisel projekteeerimises. Tänu tema revolutsioonilisele DELTA-server™ tehnoloogiale saadetakse kliendi ja serveri vahel ainult muutunud elemente. Keskmine andmepaketi suurus väheneb Mb tasemelt Kb tasemele, nii et meeskonna liikmed saavad teha tööd reaalajas läbi standardse Interneti ühendusete üle kogu maailma.
Video kuulub videokogumikku:
vahejoon
3D Ekspert OÜ
Vana-Lõuna 27
10134 Tallinn, EESTI (Estonia)
tel (+372) 50 37 624
info@3dekspert.ee
Abivahendid
Download ARCHICAD
BIM koolitus
õppeVIDEOD
õppeJUHENDID
onlain SEMINARID
Kogukonnad
Community
Twitter
Facebook
Youtube
LinkedIn
Info
hinnapäring / tellimine
pakkumised
uudised
sildipilv
nõuded süsteemile