3D EKSPERT Graphisoft Community TASUTA objektid BIMx Twinmotion Artlantis SOLIBRI AxisVM ArchiFrame ArchiLogs Videod logi sisse
3D EKSPERT

BIM tarkvara arhitektidele - projekteerijatele

ArchicadSOLIBRIBIMcloudBIMxTwinmotionArtlantisArchiFrameAxisVMKoolitusAbikeskusLisad
vahejoon

Koolitus

ülevaadeKURSUSEDõppeVIDEODõppeJUHENDIDGraphisoft Learn
proovi ARCHICAD-i proovi SOLIBRI-t proovi AxisVM-i
videokogumikud videod abi otsi
loend
otsingutulemuse järgi

VIDEOD (kokku 54): archicad 23 postid ja talad ulevaade OTSINGUABI, SUBTIITRID

Proovi ka Google otsingut: archicad 23 postid ja talad ulevaade, Abikeskus otsingut: archicad 23 postid ja talad ulevaade
eelmine12järgmine
ArchiCAD 17 uued omadused: 075 - PBC vastuolude meetod: postid
10 aastat tagasi · vaatamisi 8586
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD Nipp - Talade pikkused ja hulk andmetabelites
3 aastat tagasi · vaatamisi 2096
Kasutades Archicad Properties ja Expressions omadusi saab konverteerida pikkuse, pindala ja mahu väärtused stringideks. Mistõttu saab andmetabelites kasutada Merge Uniform Items ning neid kuvatakse tükkidena suuruse asemel või liites väärtuseid kokku.
Grasshopper-ARCHICAD Live Connection - Postid [2-6]
6 aastat tagasi · vaatamisi 9951
See video näitab kuidas töötab Grasshopper samas ka Grasshopper – ARCHICAD connection. Selles ülesandes kasutatakse kaari (Curves), lisatakse jaotuspunkte ja luuakse ARCHICAD-i postid. Ekraan tuleks jagada kaheks osaks: üks osa Rhino-le ja teine Grasshopper-le.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD modelleerimine edasijõudnutele õppejuhend 4-5
13 aastat tagasi · vaatamisi 899
Selles videos: Arhitektuurne modelleerimine: Postid (Columns), talad (Beams) ja keerulised profiilid (Complex Profiles) - Kalde all talade loomine ja lõikumiste prioriteetide (Intersection Priority) määramine taladele ja postidele
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD modelleerimine edasijõudnutele õppejuhend 4-6
13 aastat tagasi · vaatamisi 2824
Selles videos: Arhitektuurne modelleerimine: Postid (Columns), talad (Beams) ja keerulised profiilid (Complex Profiles) - Aukude paigutamine taladesse
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD modelleerimine edasijõudnutele õppejuhend 4-4
13 aastat tagasi · vaatamisi 783
Selles videos: Arhitektuurne modelleerimine: Postid (Columns), talad (Beams) ja keerulised profiilid (Complex Profiles) - Eriprofiiiliga posti paigutamine
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD modelleerimine edasijõudnutele õppejuhend 4-1
13 aastat tagasi · vaatamisi 938
Selles videos: Arhitektuurne modelleerimine: Postid (Columns), talad (Beams) ja keerulised profiilid (Complex Profiles) - Posti parameetrite muutmine
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD modelleerimine edasijõudnutele õppejuhend 4-2
13 aastat tagasi · vaatamisi 820
Selles videos: Arhitektuurne modelleerimine: Postid (Columns), talad (Beams) ja keerulised profiilid (Complex Profiles) - Ümmarguste kalde all postide paigutamine
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD modelleerimine edasijõudnutele õppejuhend 3-1
13 aastat tagasi · vaatamisi 1072
Selles videos: Arhitektuurne modelleerimine: Konstruktiivsed teljed (Structural Grid) - Konstruktiivsete telgedepõhiste postide, talade ja mõõtkettide loomine
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD modelleerimine edasijõudnutele õppejuhend 4-7
13 aastat tagasi · vaatamisi 730
Selles videos: Arhitektuurne modelleerimine: Postid (Columns), talad (Beams) ja keerulised profiilid (Complex Profiles) - Konstruktsioonidesse ArchiCADi objekti lisamine
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD Nipp - Häälestuste ülekandmine rippfassaadides
3 aastat tagasi · vaatamisi 809
Erinevad viisid rippfassaadide häälestuste ülekandmiseks. Parameetrite võtmine/süstimine ja lemmikuteks salvestamine töötab iga elemendiga ja  Copy/Paste toimib kontekstmenüüs  rippfassaadi komponentidele ja talade/postide segmentidele.
ArchiCAD modelleerimine edasijõudnutele õppejuhend 4-3
13 aastat tagasi · vaatamisi 914
Selles videos: Arhitektuurne modelleerimine: Postid (Columns), talad (Beams) ja keerulised profiilid (Complex Profiles) - Konstruktsioonielemendi uue keerulise profiili (Complex Profiles) loomine
Video kuulub videokogumikku:
AxisVM X4 - Sarrus - IFC eksport
5 aastat tagasi · vaatamisi 1565
AxisVM X4-s on võimalik eksportida postide, talade, seinte ja plaatide sarrusi, nii et kogu raudbetoonkonstruktsioon tekib IFC-failidesse. See võimaldab pärast sõlmühenduste loomist sarrusplaani hõlpsasti koostada ArchiCAD-s, Teklas, Revit-s, AutoDesk ADT-s või Nemetschek Allplan-s. Ekspordimisel on saadaval erinevad valikud: klambrid, sammud, sarrusvardad arvutatakse automaatselt vastavalt standardile.
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD Nipp - Häälestuste ülekandmine joonte-kaarte-polüjoonte-splainide vahel
3 aastat tagasi · vaatamisi 2842
Järg rippfassaadidele ja taladele/postidele. Parameetrite ülekanne võimaldab süstida, vahetada häälestusi joonte, kaarte/ringide, polüjoonte ja spalinide vahel. Sõltumata sellest milline 4st töövahendist on aktiivne ja samuti tähendusest "Uniform Settings for Line Tools" taga märkeruudule ja tema käitumisele.
ArchiCAD põhialused õppejuhend INT 2-4
13 aastat tagasi · vaatamisi 5322
ArchiCAD põhialused õppejuhend
Selles videos: Hoone mahtude ja konstruktsiooni loomine - Postide töötlemine
Video kuulub videokogumikku:
Profiili informatsiooni kasutamine SMC informatsiooni väljavõtetes
5 aastat tagasi · vaatamisi 2067
Lühivideo tutvustab, kuidas kasutada profiili informatsiooni, et tuua välja spetsiifiliste postide mahud Solibri Model Checker-s.
Video kuulub videokogumikku:
Tech Talks @Solibri
5 aastat tagasi · vaatamisi 1357
See video selgitab, kuidas kontrollida pudelikaelu kui liikuda hoones ratastooliga nagu näiteks takistusena ees olevad postid, ustelehed, kitsad koridorid või ligipääsmatud ruumid.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD modelleerimine edasijõudnutele õppejuhend 6-2
13 aastat tagasi · vaatamisi 701
Selles videos: Arhitektuurne modelleerimine: Katused (Roofs) - Seinte ja postide trimmimine katusega
Video kuulub videokogumikku:
ac16-prodl-11
11 aastat tagasi · vaatamisi 37519
Video demonstreerib kuidas luua ning salvestada GDL objekti muudetavate atribuutidega. Näide on laua baasil, mille plaat luuakse põranda ja jalad posti töövahenditega.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 17 uued omadused: Põranda referents pinnad: 3D kuvamine ja kasutamine
10 aastat tagasi · vaatamisi 3304
See video selgitab kuidas toimib põranda referents pind 3D vaates. Alates ArchiCAD 17 versioonist on põrandatel (slab) referents pinnad (Reference Planes) nagu nad on toimimas seintel ja taladel. Sarnaselt seintele ja taladele kuvatakse 3D aknas selekteeritud põranda referents pinda, mis aitab elementi paremini töödelda.
Video kuulub videokogumikku:
Oscar Niemeyer - Itamarati palee – Klassika taasmudelleeritud ARCHICAD-s
6 aastat tagasi · vaatamisi 2628
Itamarati palee on tuntud kui ka kaarte palee, milles on Brasiilia Välissuhete ministeeriumi peakontor. Ta paikneb pealinnas Brasilia. Hoone kujundas arhitekt Oscar Niemeyer 1962. aastal. Esimesel korrusel paiknev tohutu 220-ruutmeetrise suurusega põhisaal on postide vaba ja sisaldab ikoonilist 2,3-meetri laiust ilma käsipuuta spiraaltreppi.

Video kuulub videokogumikku:
RC6 moodul - Pinge-deformatsiooni analüüs sarrustatud betoonristlõigetele
3 aastat tagasi · vaatamisi 613
Kasutuspiirangu oleku projekteerimisel või eel-/järelpingestatud konstruktsioonielementide puhul tuleb betooni kokkusurumispingeid piirata. Lisaks peavad paljudel juhtudel olema teada betooni või sarruse pinged ja pinged (nt pragude laiuse arvutamine, väsimusanalüüs). RC6 mooduliga saab raudbetoonist talade ja sammaste pinge-deformatsiooni analüüsi teha, võttes arvesse staatilisest analüüsist saadud või kasutaja antud paindemomente (My, Mz) ja aksiaalset jõudu (Nx). Analüüs arvestab lõigu pragunemist ning betooni ja terase mittelineaarset käitumist.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 17 uued omadused: Elemendi linkimine korrusega: home või toplink korrus info box alas
10 aastat tagasi · vaatamisi 645
See video selgitab kuidas muuta kodukorruse (home story) ja toplink korruse väärtusi Info Box alas. Info Box alas on võimalik häälestada Home Story, Toplink Story ja Story Offsets nii seintele, postidele ja tsoonidele.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 17 uued omadused: Elemendi linkimine korrusega: otsi ja selekteeri (find  select)
10 aastat tagasi · vaatamisi 3222
See video tutvustab otsi ja selekteeri (find and select) kriteeriumit, mis on seotud elemendiga korrusega linkimisel. Valida on 5 uue kriteeriumi vahel Find and Select dialoogis, mis on seotud elementide korrusega linkimisega. Kõik 5 kriteeriumit on kasutatavad seinte, postide ja tsoonide korral.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 17 uued omadused: Elementide linkimine: interaktiivsed andmetabelid (interactive schedule)
10 aastat tagasi · vaatamisi 3862
See video tutvustab interaktiivseid andmetabeleid (interactive schedules), mis on seotud kriteeriumitega, mida saab määrata elemendi korrusega linkimisel. Uus elemendi linkimisega seotud kriteerium on kasutatav interaktiivsetes andmetabelites (Interactive Schedules) seinte, postide ja tsoonide korral.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD projekteerimise kontseptsioonid - ArchiCAD BIM
13 aastat tagasi · vaatamisi 1350
ArchiCAD projekteerimise kontseptsioonid

Järgnevad videoklipid tutvustavad põhilisi GRAPHISOFT ArchiCAD projekteerimise mõisteid ja toovad esile olulised erinevused ehitise informatsiooni (BIM) mudelprojekteerimise ja dokumenteerimislahenduste ning tavaliste "2D CAD" tarkvarade vahel. 

ArchiCAD BIM
"BIM" on lühend mõistest "Building Information Modeling". Graphisoft on seda mõistet nimetanud ka "Virtual Building™". Projekteeritav mudel koosneb reaalsetest ehitise elementidest nagu seinad, talad, põrandad, aknad ja uksed -- kõik arhitektile tuttavad mõisted ja ka ArchiCAD räägib samas keeles.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 17 uued omadused: Elemendi linkimine korrusega tutvustus
10 aastat tagasi · vaatamisi 3315
See video selgitab elemendi linkimine korrusega täiustusi. ArchiCAD 17 tutvustab uue omadusena elementide ülemiste osade linkimist korrusega (Linking of Element Tops to Stories). Lisaks juba saadavale alumise linkimise võimalusele, on nüüd võimalik linkida seinte, postide, tsoonide ülemisi osasid korruse tasemetega koos nihke (Offset) väärtusega.
Video kuulub videokogumikku:
AxisVM X6 uued omadused - II osa
2 aastat tagasi · vaatamisi 1526
AxisVM X6 debüteeris üle 40 uue täiustusega, sealhulgas olemasolevate moodulite uued omadused, mitu kvaliteedi täiustust ja 3 uhiuut moodulit. See video on AxisVM X6 uute omaduste tutvustamise teine osa.
 
Selles videos käsitletud omadused:
-Uued lõigete tüübid
-Ekstsentrilised talad
-Ekstsentrilised koormused
-Winkler-Pasternak liin ja pindade toed
-Kohandatud reeglid koormuse kombinatsiooni genereerimiseks
-Tulemuste visualiseerimise täiustused
-Poolautomaatne kriitilise kombinatsiooni genereerimine
-Lõhenemise tulemused arvutatud sarrustele (RC1 moodul)
-Tabel kindla koguse sarrustamiseks (RC1 moodul)
-Arvutustulemuste raport betoonpostide jaoks (RC2 moodul)
-Betoonseinte lõikekontroll (RC5 moodul)
-Nõutav tugevusarvutus trapetsikujuliste terasaluste jaoks (RC1 moodul)
Video kuulub videokogumikku:
AxisVM X6 (7DOF) uus 7 vabadusastmega tala element
2 aastat tagasi · vaatamisi 1070
7 vabadusastme moodul pakub joonelementidele täiendavat tüüpi peale juba olemasoleva ribi, sõrestiku ja 6DOF talaelemendi. 7DOF-i elemendil on samuti 3 pöörlevat ja 3 translatsioonivabadust nagu traditsioonilisel 6DOF -elemendil, kuid oma 7. vabadusastmega suudab see kaaluda väänduvat efekti ja bi-momenti väände sisemise jõu esitusena.
 
Piiratud väändumine võib oluliselt mõjutada pingejaotust õhukese seinaga talades ja postides -tavaliselt terasest osades-, mida tuleks projekteerimisel arvesse võtta.
 
Kõverdumine on oluline ka siis, kui konstruktsiooni osad on külgsuunalise väändumise suhtes tundlikud. Stabiilsusvigade režiime, näiteks väände-, külgsuunalisi või interaktsioonirežiime saab hinnata ainult 7DOF-i lõpliku elemendi abil.
Video kuulub videokogumikku:
7DOF moodul - tala element koos 7 vabadusastmega
2 aastat tagasi · vaatamisi 833
See moodul pakub võimalust määrata 7 vabadusastmega talasid. Täiendav, 7. DOF kujutab ristlõike väändumist. Varda ümmargune ristlõige või ümmargune õõnesprofiil jääb ühtlase keerdumise tagajärjel tasapinnale, kuid kõik teised lõiketüübid võivad ristlõikes väänduda.
Kõverdumine toimub siis, kui elemendi keerdumine põhjustab ristlõigete moonutamist tasapinnast väljapoole elementide pikitelje suunda. Kui tasapinnalist moonutust piiratakse või seda hoitakse ära, tekivad elemendis pikipinged ja -pinged. Kumerdumist võib piirata tugi või kontsentreeritud pöördemoment.

Piiratud väändumine võib oluliselt mõjutada pingejaotust õhukese seinaga talades ja postides, mida tuleks projekteerimisel arvestada. Kõverdumine on oluline ka siis, kui konstruktsiooni osad on külgsuunalise väändumise suhtes tundlikud.
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD 23 - BIM koheselt!
4 aastat tagasi · vaatamisi 31797
ARCHICAD 23 võimaldab arhitektidel mudeldada kiiremini ja luua täpseid konstruktsiooni detaile ja mahtude loendeid raudbetooni, keerukate terasprofiilide, puitkonstruktsioonide, komposiittalade ja postide kohta. Nüüd saab mudeldada veelgi keerukamaid poste, kõveraid ja kaarjaid talasid ning moodustada projektdokumentatsiooni, misa vastab nõutud graafika ja vormistamise standarditele. Talasid ja poste saab kuvada kasutades erinevaid projektsiooni, vaate ja katterastri põhiseid rastreid.

AUTORID: Irina Viner-Usmanova Rhythmic Gymnastics Center in the Luzhniki Complex, Moscow, Russia
CPU PRIDE | www.prideproject.pro
ArchiCAD 18 - Loomulikud piirangud - Teemaklipp
9 aastat tagasi · vaatamisi 35041
Nutikad arhitektuursed piirangud BIM's

ArchiCAD 18 pakub lahendusi mitmetele looduslikke piirangutele, mis tunduvad nii tavapärased, et sa isegi ei mõista, et nad on olemas! ArchiCAD 18 pakub laialdast komplekti

Looduslikele Piirangutele:
- Nutikad vertikaalsed mudeli piirangud töötavad nii nagu arhitektid mõtlevad.
- Võime siduda elemente naaberkorrustega, annab arhitektide tööle juurde kiirust ja võimsust hoone kõrguse muutmisel, muutes ühe või mitme korruse kõrgust, ilma et peaks muretsema vastuolude pärast.
- Korruse kõrguse muutusel oskavad vastavalt samuti muutuda seinad, postid ja tsoonid.
- Mitmekihilisi konstruktsioone (Composite structures) saab ühendada mitmetel suurepärastel viisidel ühe lihtsa käsuga. Kohandades kandvat kihti (core) kõrvalasuvate mitmekihiliste konstruktsioonidega, tekivad ainult korrektsed lõikumised.
- Kohtumisel üksikute elementidega kombineeruvad mitmekihilised konstruktsioonid nutikal kombel ja toimivad kujul kus arhitektid saavad ikkagi fokuseeruda ainult arhitektuurile. Nutikad piirangud on võimalikud ka elementide vahel.
Video kuulub videokogumikku:
eelmine12järgmine
vahejoon
3D Ekspert OÜ
Vana-Lõuna 27
10134 Tallinn, EESTI (Estonia)
tel (+372) 50 37 624
info@3dekspert.ee
Abivahendid
Download ARCHICAD
BIM koolitus
õppeVIDEOD
õppeJUHENDID
onlain SEMINARID
Kogukonnad
Community
Twitter
Facebook
Youtube
LinkedIn
Info
hinnapäring / tellimine
pakkumised
uudised
sildipilv
nõuded süsteemile