3D EKSPERT Graphisoft Community TASUTA objektid BIMx Twinmotion Artlantis SOLIBRI AxisVM ArchiFrame ArchiLogs Videod logi sisse
3D EKSPERT

BIM tarkvara arhitektidele - projekteerijatele

ArchicadSOLIBRIBIMcloudBIMxTwinmotionArtlantisArchiFrameAxisVMKoolitusAbikeskusLisad
vahejoon

Koolitus

ülevaadeKURSUSEDõppeVIDEODõppeJUHENDIDGraphisoft Learn
proovi ARCHICAD-i proovi SOLIBRI-t proovi AxisVM-i
videokogumikud videod abi otsi
loend
otsingutulemuse järgi

VIDEOD (kokku 84): archicad algajate kursus 7 1 visualiseerimine rendering OTSINGUABI, SUBTIITRID

Proovi ka Google otsingut: archicad algajate kursus 7 1 visualiseerimine rendering, Abikeskus otsingut: archicad algajate kursus 7 1 visualiseerimine rendering
eelmine123järgmine
Artlantis renderdamise ekspert seeriad: Eksterjöör #6
3 aastat tagasi · vaatamisi 13982
Artlantis renderdamise ekspert seeriad: Eksterjöör #6
Video kuulub videokogumikku:
Artlantis 5 - Maxwell Render Engine kasutamine visualiseerimisel
9 aastat tagasi · vaatamisi 24890
Artlantis 5 - Maxwell Render Engine kasutamine visualiseerimisel
Video kuulub videokogumikku:
Artlantis renderdamise ekspert seeriad: Söögituba #3
3 aastat tagasi · vaatamisi 6499
Artlantis renderdamise ekspert seeriad: Söögituba #3
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD 22 - Trepi pearuumi kõrguse visualiseerimine
5 aastat tagasi · vaatamisi 8440
See video tutvustab ARCHICAD 22 trepi töövahendi uut pearuumi (Headroom) omadust. See omadus pakub uusi võimalusi kuvamaks pearuumi kõrgust treppidele ja samas ka võimet teostada vastuolude kontrolli trepi pearuumi ja teiste konstruktsiooni elementide vahel.
Video kuulub videokogumikku:
Artlantis renderdamise ekspert seeriad: Villa #4
3 aastat tagasi · vaatamisi 6892
Artlantis renderdamise ekspert seeriad: Villa #4
Video kuulub videokogumikku:
#GetToGrips 10: The Selection Basket - Visualiseerimine
4 aastat tagasi · vaatamisi 1356
See video näitab Selection Basket... omadusi, mida kasutatakse visualiseerimiseks, osaliseks mudeli kontrollimiseks ja info väljavõteteks. See video demonstreerib visualiseerimise omadusi.
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD 21 - Open GL rendermootori täiustused
6 aastat tagasi · vaatamisi 25063
ARCHICAD 21 - Open GL rendermootori täiustused
Video kuulub videokogumikku:
Artlantis 4
12 aastat tagasi · vaatamisi 35845
Uus Horisontaalse projektsiooni funktsioon lihtsustab töötamist komplekssete katustega. Visualiseerimist pakkfaili (batch rendering) abil on võimalik ümber organiseerida ja filtreerida enne programmi käivitamist. 2D vaates dubleeritud objektid lisatakse projektile lähtudes gravitatsioonist. Uus Explode by Mesh funktsioon lihtsustab materjalide määramist eraldades automaatselt erinevad mesh tüüpi elemendid teineteisest. Samaaegselt võib teha nüüd mitu erinevat mitme objekti korraga väljavalimist.
Video kuulub videokogumikku:
twinmotion joins Unreal Engine suite of technologies
4 aastat tagasi · vaatamisi 551487
Twinmotion joins Epic Games as the latest Unreal Engine offering to help visualization professionals in the architecture, construction, urban planning, and landscaping industries better communicate their designs. Twinmotion delivers real-time, final-quality rendering through a simple and intuitive interface, with the ability to quickly produce a variety of presentation options including images, panoramas, videos, and virtual reality content. Get Twinmotion for free until November 2019 at http://www.twinmotion.com
Archicad lühitutvustus
3 aastat tagasi · vaatamisi 10204
Projekteerimine, koostöö, dokumenteerimine, analüüsimine ja visualiseerimine Archicad-ga.
Oma objektide loomine Archicad-ga
10 kuud tagasi · vaatamisi 5727
Siit saate teada, kuidas Archicad'ga erinevaid oma objekte luua. Kursus hõlmab olulisi teemasid, mis on seotud raamatukogu haldamise, otsimise, importimise ja raamatukoguosade loomisega Archicad's.

Külastage kursust https://learn.graphisoft.com/visitor_catalog_class/show/56094?affiliate=89181
Solibri - Valikukorv
4 aastat tagasi · vaatamisi 2075
See video näitab Selection Basket... omadusi, mida kasutatakse visualiseerimiseks, osaliseks mudeli kontrollimiseks ja info väljavõteteks. See video demonstreerib seda töövoogu.
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD 22 - CineRender - Stereoskoopilised visualiseeringud
5 aastat tagasi · vaatamisi 9212
See video tutvustab stereoskoopilisi visualiseerimise valikute omadusi R19 CineRender mootoris, mis on sisseehitatud ARCHICAD-i, arendatuna Maxon poolt. Stereoskoopilised visualiseeringud on kahemõõtmelised pildid, mis sisladavad teatud lisainformatsiooni 3D omaduste kohta näidatavast sisust.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 14 uued omadused - Varjud Open GL 3D aknas
13 aastat tagasi · vaatamisi 24053
Varjud Open GL 3D aknas
ArchiCAD 14 oluliselt täiustab mudeli visualiseerimist varjude tekitamisega 3D OpenGL aknas. "Live" 3D vaated BIM mudelist on lisaks tava töövaadetele ja on muutumas tavapäraseks suhtlemiseks oma projektlahenduste tutvustamisel klientidele.
Video kuulub videokogumikku:
Solibri 11-2019 uuenduse ülevaade
4 aastat tagasi · vaatamisi 554
See uuendus toob mitmeid erinevaid funktsioone ja parandusi Solibri Office, Site ja Anywhere versioonidele. Vaadake seda ülevaate videot sellest uuest versioonist:
- Rohkem kontrolli visualiseerimise üle läbi klassifitseerimise värvikaartide
- Standardsete IFC elementide nimede kasutamine
ARCHICAD 22 - CineRender - Tooni vastendamine
5 aastat tagasi · vaatamisi 30452
See video tutvustab tooni vastendamist (Tone Mapping) "visualiseerimise järel-efekti" omadust R19 CineRender mootorist, mis on sisseheitatud ARCHICAD-i, väljatöötatud Maxon poolt. See omadus aitab arhitektidel luua visualiseeringuid ilma ala- või ülevalgustatud aladega piltidena.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 12 uued omadused - Kiirsideme moodulite (Hotlink) haldus
13 aastat tagasi · vaatamisi 995
Haldus ja visualiseerimine kogu Hotlink struktuurile ja rekursiivsed uuendused pesastatud tulemustele tekitab väiksemad failid ja kiiremad uuendused. Kasutajate eeliseks on suurem produktiivsus ja parem koordineerimine, kui kastatakse Hotlink mooduleid seda eriti just suurte projektide korral.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 12 uued omadused - Trepp (Stair Maker)
13 aastat tagasi · vaatamisi 2018
Täiustatud mõõtude sisestamise loogika teeb lihtsaks mõõtjoonte visualiseerimise ja lennult mõõdistuspunktide kohandamise. Intuitiivne graafiline tagasiside aitab kasutajatel vähendada mõõdistamisele kuluvat aega: pole vajadust defineerida mõõtjoone joonte suunda enne asetamist; seda saab muuta lennult.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 12 uued omadused - Mõõtude lisamine
13 aastat tagasi · vaatamisi 1716
Täiustatud mõõtude lisamise loogika teeb lihtsaks mõõtkettide visualiseerimise ja mõõdistuspunktide lennult kohandamise. Intuitiivne graafiline tagasiside aitab kasutajatel vähendada mõõdistamisele kuluvat aega: pole vajadus defineerida mõõtjoone suunda enne astust; seda saab muuta käsu ajal.
Video kuulub videokogumikku:
Archicad 26 Uute omaduste esiletõstetud videod
1 aasta tagasi · vaatamisi 23192
Archicad 26 värskenduse suurimad hitid!

Antakse ülevaade projekteerimise, dokumentatsiooni, koostöö ja visualiseerimise täiustuste kohta, et saaksite neid oma projektides maksimaalselt ära kasutada.

Vaadake, millised teenuse värskendused aitavad teil karjääri teha, kaaslastega suhelda ja suurepäraseid hooneid kujundada.
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD 21 - BIM järgmisele tasemele!
6 aastat tagasi · vaatamisi 65149
Innovatsioon on olnud algusest peale võtmetähtsusega ARCHICAD'i arendamisel. ARCHICAD 21 tutvustab oodatud Stair Tool töövahendit, mis kasutab GRAPHISOFT'i poolt patenteeritavat Predictive Design™ tehnoloogiat. ARCHICAD 21 pakub arvukalt teisi tähtsaid funktsionaalseid täiendusi visualiseerimise, OPEN BIM, jõudluse ja produktiivsuse kategooriates, mis teeb sellest versioonist ühe tugevaima GRAPHISOFT'i ajaloos.
Artlantis 4
12 aastat tagasi · vaatamisi 59523
Samamoodi nagu fotograafiaski on visualiseerimisel põhiliseks austus värvide vastu. Uus kiirguse mootor täiendab pilte paremate värvide, tekstuuride ja materjalide kujutamisega. Uueks pildi viimistlustöövahendiks on tooni korrigeerimine, mis võimaldab muuta heledamaks tumedaid pilte ja vastupidi. Kataloogi on lisatud ka uus Fresnel materjal, mis on eriti sobilik kasutamiseks metalsetel autokeredel. Uus mootor käsitleb ka läbipaistvaid pindu paremini.
Video kuulub videokogumikku:
Sissejuhatus Solibri-sse - Open BIM mudeli kontrollimise töövahend
2 aastat tagasi · vaatamisi 12900
Solibri, Inc. arendab ja turustab kvaliteedi kontrolli lahendusi ehitusvaldkonnas, mis täiustab BIM mudeli kvaliteeti ja teeb kogu projekteerimise protsessi produktiivsemaks. 
 
Solibri lahendused põhinevad Open BIM kontseptsioonil. Solibri-ga saate importida mudeleid erinevatest BIM tarkvaradest, millest on eksporditud IFC failid. Te saate visualiseerida ja ühendada erineva valdkonna mudeleid, teostada reeglite põhist kvaliteedi tagamist ja teostada mahutude väljavõtteid ja andmeid mudelist.
Video kuulub videokogumikku:
Mudeli kontrollimine Archicad-s
3 aastat tagasi · vaatamisi 6500
Õppige kuidas Archicad-i mudeli kontrollimise funktsionaalsus aitab leida mudeldamise vigu, valideerida mudeli kvaliteeti saadetud failides või kiirendada koordineerimist erinevate osapoolte vahel, võimaldades kontrollida erinevaid projekti mudeli aspekte; seejärel nimekirjastada, visualiseerida ja käsitleda avastatud mudeldamise probleeme.

Mudeli kontrollimine Archicad-s
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 12 uued omadused - Kiirsidemete (Hotlink) haldus
13 aastat tagasi · vaatamisi 5780
Sissejuhatus Hotlink Manager dialoogi

Kiirsideme (Hotlink) moodulid on eraldiseisvad mooduli failid, mida saab siduda projekti failiga korduvate osade näitamiseks nagu näiteks tüüpkorterid. Kiirsidemete moodulite halduse süsteem võimaldab lihtsalt hallata ja visualiseerida kogu Hotlink struktuuri. Uus hotlink manager dialoog annab teile täieliku kontrolli üle kogu keerulise projektistuktuuri.

ArchiCADi projekti näidisfaili saate laadida:
http://www.graphisoft.com/ftp/marketing/ac12/nft/04-HLM.zip
Video kuulub videokogumikku:
RC6 moodul - pinge deformatsiooni analüüs raudbetoon ristlõigetele
3 aastat tagasi · vaatamisi 818
Selles õppejuhendis tutvustatakse uue RC6 mooduli põhiomadusi kraanarajaga kokkupandava raudbetoonhalli kaudu. See moodul on ette nähtud raudbetoonprofiilide pinge-deformatsioonianalüüsiks vastavalt Eurocode ja SIA koodidele. See võib arvesse võtta rakendatud sarrustust, betooni ja sarruste mittelineaarset käitumist, samuti betooni pragunemist.
 
Betooni ja armatuuri pinge-deformatsiooni olekut saab kasutada konstruktsiooni kontrollimiseks erinevates kasutatavuse piirangutes. Pingevahemikke saab RC6 abil arvutada ka väsimuse kontrollimiseks. Lisaks võib moodul aidata visualiseerida pinge-deformatsiooni olekut ka lõpp-piiri korral, pärast ristlõike kujundamist RC2 mooduliga.
Video kuulub videokogumikku:
2022 Graphisoft toodete uuenduste demo videod
1 aasta tagasi · vaatamisi 26374
Tere tulemast Archicad 26 maailma, tulemas on suurepäraseid asju.

Kuna projektid muutuvad suuremaks ja keerukamaks, sisaldavad projekteeritud failid rohkem andmeid. Tõhususe parandamine on endiselt meie nimekirja tipus, koos kasvava nõudlusega jätkusuutliku ehitamise järele. Meie eesmärk on aidata arhitektidel võimalikult lühikese ajaga projekteerida kõige keskkonnasõbralikumaid hooneid.

Sellest lühikesest värskenduse esiletõstmise videost leiate teavet teenuste ja lahenduste kohta, mis aitavad selle visiooni ellu viia. Tutvustame dokumentatsiooni täiustusi, visualiseerimise täiustusi, uusi koostöö- ja koostalitlusvõimalusi ning uuendatud teenuste ökosüsteemi, mis annab arhitektidele võimaluse kujundada suurepärast arhitektuuri.
Video kuulub videokogumikku:
AxisVM X6 uued omadused - II osa
2 aastat tagasi · vaatamisi 1592
AxisVM X6 debüteeris üle 40 uue täiustusega, sealhulgas olemasolevate moodulite uued omadused, mitu kvaliteedi täiustust ja 3 uhiuut moodulit. See video on AxisVM X6 uute omaduste tutvustamise teine osa.
 
Selles videos käsitletud omadused:
-Uued lõigete tüübid
-Ekstsentrilised talad
-Ekstsentrilised koormused
-Winkler-Pasternak liin ja pindade toed
-Kohandatud reeglid koormuse kombinatsiooni genereerimiseks
-Tulemuste visualiseerimise täiustused
-Poolautomaatne kriitilise kombinatsiooni genereerimine
-Lõhenemise tulemused arvutatud sarrustele (RC1 moodul)
-Tabel kindla koguse sarrustamiseks (RC1 moodul)
-Arvutustulemuste raport betoonpostide jaoks (RC2 moodul)
-Betoonseinte lõikekontroll (RC5 moodul)
-Nõutav tugevusarvutus trapetsikujuliste terasaluste jaoks (RC1 moodul)
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD 20 - -I- BIM kontseptsioonis
7 aastat tagasi · vaatamisi 53410
Informatsioon on kõige väärtuslikum BIM osa ja  ARCHICAD 20 aitab projekteerijatel kasutada seda täielikult!
 - Informatsioonile ligipääs: ARCHICAD 20 võimaldab projekteerijatel lihtsalt ligi pääseda isegi nendele projekteerimise informatsiooni tüüpidele, mis pole loodud CAD või BIM töövahenditega nagu Excel andmetabelid.
 - Informatsiooni kuvamine: ARCHICAD 20 sisaldab hästi struktureeritud informatsiooni, mis võimaldab informatiivset projekteerimise visualiseerimist, mis omakorda kindlustab suurt tootlikkust läbi ehitusprotsessi.
 - Informatsiooni jagamine: Rakendades ja toetades OPEN BIM töövooge nagu IFC 4 standard, BIM koostöö standard ja COBie tähendab, et projekteerijad saavad vahetada andmeid inseneride ja konsultantidega riskimata informatsiooni kaotamisega.
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD 21 - MAAILMA ESMATUTVUSTUS
6 aastat tagasi · vaatamisi 90096
ARCHICAD 21 – Live esmatutvustus – 30. mai 2017 – Kyoto, Jaapan

03:40 - Algoritmiline disain (Rhino-Grasshopper-ARCHICAD)
15:07 - Ennustatavad disainlahendused, trepi ja piirde töövahendid
42:34 - I sõnas BIM, OPEN BIM (IFC referentsid, Elementide klassifitseerimine)
57:14 - Produktiivsuse täiustused (Valikuline parameetrite ülekanne, Kriipsjoonte täiustused, Mõõdistamine, Autotekst, Lõigete ja vaadete täiustused, 3D stiilid, Elementide jaotamine piki teekonda)
1:09:06 - Jagamine, Referentsid, Kommunikatsioon BIM-s: BIMcloud ja BIMx
1:26:23 - "Mõned teemad veel"

Innovatsioon on olnud peamine eristumise koht ARCHICAD-le alates päris algusest. ARCHICAD 21 tutvustab väga oodatud trepi töövahendit, mis kasutab GRAPHISOFT-i patenteeritud Predictive Design™ tehnoloogiat. ARCHICAD 21 pakub mitmeid teisi olulisi funktsionaalseid täiustusi nii visualiseerimise, OPEN BIM, jõudluse ja produktiivsuse valdkondades, mis teeb selle versiooni üheks tugevamaks GRAPHISOFT-i ajaloos.
Google Earth, SketchUp ja Google Warehouse Connection
12 aastat tagasi · vaatamisi 74879
Märkus:
Mõned Google Earth Connections Add-On funktsioonid töötavad ainult 32-bitsena, seetõttu need funktsioonid pole saadaval ArchiCADi 64-bitises versioonis.

Need on:
- kaardipildi import Google Earth'st ArchiCADi
- Otsene üleslaadimine ArchiCADst Google Warehouse
- Otsene allalaadimine Google Warehouse'st ArchiCADi

Kõik teised Google Earth Connections Add-on funktsioonid on saadaval 64-bitisena ja on integreeritud järgmises ArchiCADi versioonis:
- SKP formaadi Import ja eksport
- KMZ formaadi Import ja ekspert
- ArchiCADi mudeli otsene üleslaadimine Google Earth

 ---- Maapinna ja koordinaatide informatsiooni import Google Earth'st ArchiCADi
Projekti väga algses staadiumis on olulist abi isegi maapinna väga algsest mudelist reaalse olukorra visualiseerimisel. Google Earth Connections abil saavad arhitektid lihtsalt laadida maapinda ja tema kaardipildi andmeid Google Earth'st ja kasutada seda ArchiCADs.
Lugege lisaks ja laadige Google Earth Connection for ArchiCAD:
http://www.graphisoft.com/downloads/addons/google_earth/index.html
Video kuulub videokogumikku:
Kuidas kasutada Archicad-i täiustatud graafilisi omahäälestusi oma projektide kvaliteedi kontrolli teostamiseks
2 aastat tagasi · vaatamisi 1476
Kõrge kvaliteediline arhitektuurne dokumentatsioon vajab arhitektidelt mitut tüüpi oma projektide kvaliteedi kontrollide teostamist. Archicad-i paindlikud graafilised omahäälestused võimaldavad lihtsalt luua kõrgekvaliteedilist, täpset dokumentatsiooni ning samaagselt säästa aega tänu Archicad-i paindlikule graafiliste omahäälestuste funktsionaalsusele.
 
 
"Selles videos näitame kuidas käivitada mitmeid tüüpi kvaliteedi kontrolle oma projektidele Archicad-ga.
 
Kasutage graafilisi omahäälestusi, mis on veelgi paindlikumad kui kunagi varem tänu uutele valikutele, et valida oma kohandatavaid RGB värve. 
 
Selles näites näete kuidas kasutada seda omadust, et kontrollida tulekindluse parameetreid kõiki tüüpi elementide korra üle kogu projekti. Soovime visualiseerida elemente erinevate tulekindluse parameetrite väärtustega kasutades samu värve mõlemal vaatel.
 
Selless näites on loodud graafilised omahäälestused eesmärgiga, mida nimetatakse QA – Fire Rating. Kollane tähistab kõiki elemente, millel on 60-minutiline tulekindlus; Oranž omahäälestus esindab 90-minutilist tulekindlust.
 
Nüüd loome ja lisame uue reegli elementidele, mille tulekindluse määr on 2 tundi. 
  
Kontrollime rastri tüüpi, rastri tausta pliiatsit ja pinnakatte omahäälestuste valikuid. Kasutame uut valikut ja valime sama RGB värvi selle asemel, et valida pliiats ja pinnakate. Valime sama punase värvi nii rastri taustal pliiatsile ja pinnakattele, nii et pole vaja luua pliiatsi ja pinnakatte atribuute, mis sobituksid värviga, et sünkroniseerida visualiseerimist 2D ja 3D vaadetes.
 
Kontrollige tulekindluse kategooriaid tuginedes värvile mõlemas vaates"
Video kuulub videokogumikku:
eelmine123järgmine
vahejoon
3D Ekspert OÜ
Vana-Lõuna 27
10134 Tallinn, EESTI (Estonia)
tel (+372) 50 37 624
info@3dekspert.ee
Abivahendid
Download ARCHICAD
BIM koolitus
õppeVIDEOD
õppeJUHENDID
onlain SEMINARID
Kogukonnad
Community
Twitter
Facebook
Youtube
LinkedIn
Info
hinnapäring / tellimine
pakkumised
uudised
sildipilv
nõuded süsteemile