3D EKSPERT Graphisoft Community TASUTA objektid BIMx Twinmotion Artlantis SOLIBRI AxisVM ArchiFrame ArchiLogs Videod logi sisse
3D EKSPERT

BIM tarkvara arhitektidele - projekteerijatele

ArchicadSOLIBRIBIMcloudBIMxTwinmotionArtlantisArchiFrameAxisVMKoolitusAbikeskusLisad
vahejoon

Koolitus

ülevaadeKURSUSEDõppeVIDEODõppeJUHENDIDGraphisoft Learn
proovi ARCHICAD-i proovi SOLIBRI-t proovi AxisVM-i
videokogumikud videod abi otsi
loend
viimati lisatud (uusimast vanimani)

VIDEOD (kokku 45): archicad nipp talade pikkused ja hulk andmetabelites OTSINGUABI, SUBTIITRID

Proovi ka Google otsingut: archicad nipp talade pikkused ja hulk andmetabelites, Abikeskus otsingut: archicad nipp talade pikkused ja hulk andmetabelites
eelmine12eelmine
ARCHICAD 19 uued omadused - Andmetabelid - Nähtava pindala vähendamine (Reduce Expoesed Area) häälestused
8 aastat tagasi · vaatamisi 3058
Pindalade käsitlemine andmetabelites on ARCHICAD-s fundamentaalselt muutunud. Olles uus täiustus, on pindala (Area) andmetabelites väljatoomisel kaks erinevat listimise meetodit, millest üks on materjalikihi (Skin) või komponendi (Component) põhine pindala (Area) ja teine pinnakatte (Surface) nähtava pindala (Exposed Area) põhine. Siin näete erinevusi vastavate (Skin, Component Area ja Surface) andmetabelite (Schedule) vahel.
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD 19 uued omadused - Interaktiivsete andmetabelites (Interactive Schedules) kattepindade (Skin) pindalade listimine
8 aastat tagasi · vaatamisi 12881
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 18 uued omadused: Uued muudatuste (Change) ja teemadega (Issue) seotud väljad elementide ja komponentide andmetabelites (Element and Component Schedules)
9 aastat tagasi · vaatamisi 2072
ArchiCAD 18 uued omadused: Uued muudatuste (Change) ja teemadega (Issue) seotud väljad elementide ja komponentide andmetabelites (Element and Component Schedules)
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 17 uued omadused - IFC andmete täielik integreeritus ArchiCAD projektidega
10 aastat tagasi · vaatamisi 1916
IFC andmed -- atribuudid, omadused, klassifikatsioonid, jne. -- on loomupärased ArchiCAD omadused, nii et neid saab määrata elementidele, korrustele, hoonetele ja projektidele igal ajal. Kuna IFC omadused (IFC properties) on loomupärased ArchiCADs, siis kõik teised ArchiCAD funktsioonid töötavad samuti nendega.

See video tutvustab kuidas otsida IFC andmeid ja neid kuvada andmetabelites.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 17 uued omadused: Elementide linkimine: interaktiivsed andmetabelid (interactive schedule)
10 aastat tagasi · vaatamisi 3862
See video tutvustab interaktiivseid andmetabeleid (interactive schedules), mis on seotud kriteeriumitega, mida saab määrata elemendi korrusega linkimisel. Uus elemendi linkimisega seotud kriteerium on kasutatav interaktiivsetes andmetabelites (Interactive Schedules) seinte, postide ja tsoonide korral.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 17 uued omadused: Põranda referents pinnad: otsi  selekteeri (find  select), interaktiivsed andmetabelid (interactive schedules)
10 aastat tagasi · vaatamisi 2468
See video tutvustab kuidas kasutada põranda referents pinna asukohta otsi ja selekteeri (find and select) kriteeriumina ja kuidas kuvada neid elemente interaktiivsetes andmetabelites. Põranda referents pinna asukoht (Slab Reference Plane Location) on kasutatav uue otsi ja selekteeri (Find and Select) kriteeriumina.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 17 uued omadused: 069 - Ehitusmaterjalide kasutamine andmetabelites
10 aastat tagasi · vaatamisi 3426
Video kuulub videokogumikku:
ac16-ifc-02
11 aastat tagasi · vaatamisi 2684
Interaktiivsetes andmetabelites (Schedules) saab nüüd kasutada IFC elemendi tüüpi elemente ja kõiki standard või eri IFC omadusi. Neid võib kasutada kas kriteeriumitena või andmetabelites väljastatavate väljadena.
Video kuulub videokogumikku:
ac16-prod3d-03
11 aastat tagasi · vaatamisi 1817
Hiirekursori liigutamisel, et määrata lohistamise vektori lõpp-punkti, näitab Tracker aken lohistamise vektori pikkust ja nurka tööpinnast (Editing Plane).
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 15 - Shell - Tõstmise abil genereeritud koorikute suunavektori muutmine
12 aastat tagasi · vaatamisi 6346
Koorikutele häälestamiseks on olemas hulk funktsioone. Pikendamise / tõstmise abil genereeritud koorikute jaoks on olemas funktsioonid nii suunavektori kui ka profiili polügoni häälestamiseks.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD projekteerimise kontseptsioonid - Arvutuste ja elementide andmetabelite loomine BIMs
13 aastat tagasi · vaatamisi 16043
ArchiCAD projekteerimise kontseptsioonid

Järgnevad videoklipid tutvustavad põhilisi GRAPHISOFT ArchiCAD projekteerimise mõisteid ja toovad esile olulised erinevused ehitise informatsiooni (BIM) mudelprojekteerimise ja dokumenteerimislahenduste ning tavaliste "2D CAD" tarkvarade vahel.

Arvutuste ja elementide andmetabelite loomine BIMs
ArchiCAD aitab oma igapäevatöös luua elementide ja tsoonide nimekirju ja andmetabeleid samas ka kohandatud materjalimahtude väljavõtteid! Interaktiivseid elementide andmetabeleid saab kiirel genereerida. Nad kajastavad alati hoonemudeli hetkeseisu. Iga muudatus nendes andmetabelites mõjutab automaatselt samuti kogu projekti mudelit!
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD modelleerimine edasijõudnutele õppejuhend 4-5
13 aastat tagasi · vaatamisi 899
Selles videos: Arhitektuurne modelleerimine: Postid (Columns), talad (Beams) ja keerulised profiilid (Complex Profiles) - Kalde all talade loomine ja lõikumiste prioriteetide (Intersection Priority) määramine taladele ja postidele
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD modelleerimine edasijõudnutele õppejuhend 3-1
13 aastat tagasi · vaatamisi 1072
Selles videos: Arhitektuurne modelleerimine: Konstruktiivsed teljed (Structural Grid) - Konstruktiivsete telgedepõhiste postide, talade ja mõõtkettide loomine
Video kuulub videokogumikku:
eelmine12eelmine
vahejoon
3D Ekspert OÜ
Vana-Lõuna 27
10134 Tallinn, EESTI (Estonia)
tel (+372) 50 37 624
info@3dekspert.ee
Abivahendid
Download ARCHICAD
BIM koolitus
õppeVIDEOD
õppeJUHENDID
onlain SEMINARID
Kogukonnad
Community
Twitter
Facebook
Youtube
LinkedIn
Info
hinnapäring / tellimine
pakkumised
uudised
sildipilv
nõuded süsteemile