3D EKSPERT Graphisoft Community TASUTA objektid BIMx Twinmotion Artlantis SOLIBRI AxisVM ArchiFrame ArchiLogs Videod logi sisse
3D EKSPERT

BIM tarkvara arhitektidele - projekteerijatele

ArchicadSOLIBRIBIMcloudBIMxTwinmotionArtlantisArchiFrameAxisVMKoolitusAbikeskusLisad
vahejoon

Koolitus

ülevaadeKURSUSEDõppeVIDEODõppeJUHENDIDGraphisoft Learn
proovi ARCHICAD-i proovi SOLIBRI-t proovi AxisVM-i
videokogumikud videod abi otsi
loend
otsingutulemuse järgi

VIDEOD (kokku 59): grasshopper archicad live uhendus OTSINGUABI, SUBTIITRID

Proovi ka Google otsingut: grasshopper archicad live uhendus, Abikeskus otsingut: grasshopper archicad live uhendus
eelmine12eelmine
rhino-grasshopper-archicad-uhenduse-oppejuhend
7 aastat tagasi · vaatamisi 52805
Täpsemaks informatsiooniks ja Rhino add-on for ARCHICAD laadimiseks külastage: http://www.graphisoft.com/downloads/addons/interoperability/rhino.html

Rhinoceros® - ARCHICAD ühendus võimaldab ARCHICAD kasutajatel nii Mac ja Windows platvormidel eksportida mudelit, mis on loodud Rhino-s ning seejärel importida seda ARCHICAD-i. Rhino-ARCHICAD link konverdib Rhino mudeli ARCHICAD GDL objektiks. See tehnoloogia on arendatud osana käimasolevast koostööst GRAPHISOFT ja Nikken Sekkei vahel, mille eesmärgiks on arendada tulevikutehnoloogiaid arhitektuurseks projekteerimiseks.
Video kuulub videokogumikku:
Solibri ABIINFO: Reaalajas koostöö BCF Live-ga
3 aastat tagasi · vaatamisi 4362
Solibri 9.12.0 tutvustab uute BCF Live Connector-t, mis toob olulised täiustused, et hallata ja kommunikeeruda teemadega seoses – muutes neid making värskeimasse seisu, vaevatuks ja veelgi usaldusväärsemaks. 

Sellel veebinaril näitame mis on uus BCF Live Connector ja kuidas teda kasutada. Selgitame millesta alustada tema kasutamisel. Käime läbi kõik sammud parktikas kasutamisel: Kuidas ühendada serverit, vahetada ja luua teemasid. Õpite erinevusi, mis on Solibri Office / Site ja Solibri Anywhere vahel.
Video kuulub videokogumikku:
AxisVM - Grasshopper demo 2 - Lühike juhend
2 aastat tagasi · vaatamisi 262
AxisVM - Grasshopper demo 2 - Lühike juhend
Video kuulub videokogumikku:
AxisVM - Grasshopper demo 3 - Detailne juhend
2 aastat tagasi · vaatamisi 304
AxisVM - Grasshopper demo 3 - Detailne juhend
Video kuulub videokogumikku:
Grasshopper-Rhinoceros pistikprogramm AxisVM-le
2 aastat tagasi · vaatamisi 730
AxisVM - Grasshopper demo 1 - Alustamine
Video kuulub videokogumikku:
AxisVM Ekspordi pistikprogramm Grasshopper-le - demo
5 aastat tagasi · vaatamisi 1184
AxisVM Ekspordi pistikprogramm Grasshopper-le - demo
Video kuulub videokogumikku:
Reaalsuse disainimine Rhino-Grasshopper-ARCHICAD töövahenditega
7 aastat tagasi · vaatamisi 31686
See video tutvustab arhitektuurset projekteerimise töövoogu, et kuidas luua reageerivaid ja optimeeritud varjutamise paneele vabavormilisele kõrghoonele. See projekt on loodud Michele Calvano ja Mario Sacco poolt ArchiRADAR-s ja võitis esimese auhinna "Algorithmic Design Meets BIM" projekteerimise võistlusel, mis oli sponsoreeritud GRAPHISOFT poolt.

Võistluse lehekülg: http://www.graphisoft.com/info/news/feed/winners-announced-grasshopper-archicad-workflow-competition.html
Uus AxisVM komponentide pakett Rhino-Grasshopper-le
1 aasta tagasi · vaatamisi 802
Laadige alla lisandmoodul: https://www.food4rhino.com/en/app/grasshoppertoaxisvm 

Grasshopper-AxisVM-ühendus pakub AxisVM-i tipptasemel parameetrilise disaini eeliseid visuaalse programmeerimiskeele ja Rhinoceros 3D CAD-rakenduses töötava keskkonna kaudu. Andmeedastus Grasshopperist AxisVM-i toimub COM-serveri kaudu, hõlmates nüüd kogu materjali ja ristlõike kataloogi, igat tüüpi elemente (sõlm, reaelement, domeenid, väljalasked, ekstsentrilisused, ühenduselemendid, toed jne) ja igat tüüpi koormusega seotud objektid (kontsentreeritud, joonkoormus, pinnakoormus, polüjoonkoormus, koormuspaneel, soojuskoormus, omakaal, koormakastid, koormarühmad ja kombinatsioonid)
ARCHICAD 20 LIVE Premiere - GRAPHISOFT KCC 2016
7 aastat tagasi · vaatamisi 95729
ARCHICAD 20 - Key Client Conference salvestus 13 juunist 2016.

00:00:00 - Introduction - Ákos Pfemeter, GRAPHISOFT VP, Marketing
00:04:29 - Algorithmic Design
00:08:10 - Rhinoceros-Grasshopper-ARCHICAD Live Connection - demonstrated by Laura Baróthy, GRPAHISOFT Product Designer
00:27:45 - The "I" in BIM - demonstrated by Tibor Szolnok, GRAPHISOFT Senior Product Manager
00:57:33 - A Fresh Look at BIM - the new UI of ARCHICAD 20 - presented by Ákos Pfemeter
01:01:15 - The new BIMx PRO - demonstrated by Gábor Kovács P.
01:13:27 - Wrap up - Ákos Pfemeter
ARCHICAD - Solibri Live ühendus
4 aastat tagasi · vaatamisi 5390
Solibri on rohkem kui lihtsalt vastuolude kontrollimise töövahend. Olles osa NEMETSCHEK GROUP-st, on Solibri juhtiv BIM kvaliteedi kindlustamises ja kvaliteedi kontrollimises. ARCHICAD-Solibri ühendus võimaldab kiiret ja automatiseeritud vastavuste- ja ehitatavuse kontrollimist mistahes projekteerimise protsessi staadiumis.
ARCHICAD – dRofus Live ühendus
4 aastat tagasi · vaatamisi 1804
dRofus on osa NEMETSCHEK GROUP ja nende spetsiaalne tööriist on mõeldud töötama kui kliendi konsultatsiooni rakendus mistahes projekteerimise staadiumite jaoks. dRofus suhtleb ARCHICAD-ga mõlemasuunaliselt läbi vastava ühenduse pistikprogrammi abil.
Alustage parameetrilise disainiga Archicad-s
9 kuud tagasi · vaatamisi 3107
Siit saate teada, kuidas saate kasutada Rhino ja Grasshopper'i võimalusi, et luua Archicad's väga parameetrilisi BIM mudeleid, kasutades Grasshopper-Archicad Live ühendust. Proovige kiiresti erinevaid kujundusvõimalusi, automatiseerige ülesandeid ja looge omapäraseid BIM-elemente kasutades erakordseid geomeetriaid.

Külastage kursust: https://learn.graphisoft.com/visitor_catalog_class/show/57406?affiliate=89181
Solibri versiooni esiletõsted: Solibri 9.12.0
3 aastat tagasi · vaatamisi 3045
See versioon pakub mitmeid erinevaid funktsioone ja parandusi pakettides Solibri Office, Site ja Anywhere. Suhelge oma teemadega seoses sujuvalt ja live, et veelgi parandada oma projekti töövoogu. Uuendage uuele versioonile, et saada uus BCF Live Connector!
Rhino-GH-ARCHICAD ühendus - Parameetrilise torni loomine
7 aastat tagasi · vaatamisi 41383
See video tutvustab kuidas luua parameetrilist torni kasutades tarkvarasid Rhinoceros, Grasshopper ja ARCHICAD. Uus ühendus erinevate rakenduste vahel pakub mõlemasuunalist geomeetria ülekannet. Algsed geomeetrilised kujud, mis on loodud Rhinoceros's on nüüd transleeritavad täisõiguslikeks BIM elementideks ARCHICAD's ning samaaegselt lisades algoritmilisi töötlusfunktsioone tänu Grasshopper-le.

http://www.rhino3d.com/

http://www.grasshopper3d.com/
Video kuulub videokogumikku:
Rhino-GH-ARCHICAD ühendus - Vabavormilise varjutuselemendi loomine
7 aastat tagasi · vaatamisi 52726
See video tutvustab kuidas luua vabavormilist varjutuselementi mitmekorruselisele hoonel kasutades tarkvarasid Rhinoceros, Grasshopper ja ARCHICAD. Uus ühendus erinevate rakenduste vahel pakub mõlemasuunalist geomeetria ülekannet. Algsed geomeetrilised kujud, mis on loodud Rhinoceros's on nüüd transleeritavad täisõiguslikeks BIM elementideks ARCHICAD's ning samaaegselt lisades algoritmilisi töötlusfunktsioone tänu Grasshopper-le.

http://www.rhino3d.com/

http://www.grasshopper3d.com/
Video kuulub videokogumikku:
Rhino-GH-ARCHICAD ühendus - Kolmnurkade põhise pinna loomine ARCHICAD-i Morph töövahendiga
7 aastat tagasi · vaatamisi 18241
See video tutvustab kuidas luua vabavormilist pinda Rhinoceros's, mida järgnevalt transformeeritakse ARCHICAD Morph elemendiks kasutades tarkvarasid Rhinoceros, Grasshopper ja ARCHICAD. Uus ühendus erinevate rakenduste vahel pakub mõlemasuunalist geomeetria ülekannet. Algsed geomeetrilised kujud, mis on loodud Rhinoceros's on nüüd transleeritavad täisõiguslikeks BIM elementideks ARCHICAD's ning samaaegselt lisades algoritmilisi töötlusfunktsioone tänu Grasshopper-le.

http://www.rhino3d.com/

http://www.grasshopper3d.com/
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD 21 - MAAILMA ESMATUTVUSTUS
6 aastat tagasi · vaatamisi 90025
ARCHICAD 21 – Live esmatutvustus – 30. mai 2017 – Kyoto, Jaapan

03:40 - Algoritmiline disain (Rhino-Grasshopper-ARCHICAD)
15:07 - Ennustatavad disainlahendused, trepi ja piirde töövahendid
42:34 - I sõnas BIM, OPEN BIM (IFC referentsid, Elementide klassifitseerimine)
57:14 - Produktiivsuse täiustused (Valikuline parameetrite ülekanne, Kriipsjoonte täiustused, Mõõdistamine, Autotekst, Lõigete ja vaadete täiustused, 3D stiilid, Elementide jaotamine piki teekonda)
1:09:06 - Jagamine, Referentsid, Kommunikatsioon BIM-s: BIMcloud ja BIMx
1:26:23 - "Mõned teemad veel"

Innovatsioon on olnud peamine eristumise koht ARCHICAD-le alates päris algusest. ARCHICAD 21 tutvustab väga oodatud trepi töövahendit, mis kasutab GRAPHISOFT-i patenteeritud Predictive Design™ tehnoloogiat. ARCHICAD 21 pakub mitmeid teisi olulisi funktsionaalseid täiustusi nii visualiseerimise, OPEN BIM, jõudluse ja produktiivsuse valdkondades, mis teeb selle versiooni üheks tugevamaks GRAPHISOFT-i ajaloos.
Solibri Veebinar - Kasutaja ülevaade - Stavanger haigla
1 aasta tagasi · vaatamisi 1052
Meie kasutaja ülevaadete veebinari seeriates meie kliendid jagavad oma kogemust Solibri kasutamise kohta nende igapäevatöös.

Sellel veebiseminaril tutvustavad saatejuhid meile uut Stavangeri haigla projekti. Eirik Soland Thu läbib põhiprintsiibid, kuidas COWI kasutab Solibrit kokkupõrgete tuvastamiseks ja muudeks kontrollideks. Selle veebiseminari teises osas räägib Morten Lekven Autorunist ja selle kasutamisest tagamaks, et kõik projektiliikmed töötaksid värskendatud failide ja värskendatud kontrollitulemuste kallal. Henrik Thingbø arutleb selle veebiseminari kolmandas osas BCF Live Connector üle. Ta tutvustab meile Solibriga BCF Live Connectori arendamise meetodit, mis võimaldab BIM-projektides suhtlemiseks väga tõhusat töövoogu.

Vaata salvestust, et näha seanssi.

Päevakord:
- Stavangeri haigla projekti tutvustus.
- Kontrollimine ja kvaliteedi tagamine ning demo koos Eirik Solandiga Neljap.
- Autorun koos Morten Lekveniga.
- BCF Live Connector ja lühike demo koos Henrik Thingbøga.
- Küsimused & Vastused
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD - Twinmotion Direct Link
4 aastat tagasi · vaatamisi 51026
Õppige rohkem ARCHICAD - TWINMOTION live ühenduse kohta ja kuidas töödelda mudelit reaalajas, teha lennult disainiotsuseid ja luua hingematvaid renderdusi kiirelt ja lihtsalt.
Solibri versiooni esiletõsted: Solibri 9.12.3
3 aastat tagasi · vaatamisi 877
See väljalase tood erinevaid täiendusi BCF Live Connector-s, mis põhinevad väärtuslikul klientide tagasisidel. Samuti on lisatud palju teisi kasutamise täiendusi. Palun teostage uuendus nendest uutest eelistest osasaamiseks!
Craig Barr, Epic Games, USA - GRAPHISOFT KCC Las Vegas
4 aastat tagasi · vaatamisi 2680
Vaadake intervjuud Craig Barriga, kes töötab Epic Games tehnilise turunduse meeskonnas, et saada teada GRAPHISOFT ja Epic Games vahelisest koostööst ja ARCHICAD - Twinmotion live connection sujuvast töövoost
ArchiCAD 14 uued omadused - Varjud Open GL 3D aknas
13 aastat tagasi · vaatamisi 24000
Varjud Open GL 3D aknas
ArchiCAD 14 oluliselt täiustab mudeli visualiseerimist varjude tekitamisega 3D OpenGL aknas. "Live" 3D vaated BIM mudelist on lisaks tava töövaadetele ja on muutumas tavapäraseks suhtlemiseks oma projektlahenduste tutvustamisel klientidele.
Video kuulub videokogumikku:
Hard Core BIM - Materjalide ühendused - Pilootprojekt
10 aastat tagasi · vaatamisi 17226
ArchiCAD 17 pakub omalaadsete seas ainulaadset BIM-põhist ehituse dokumenteerimise lahendust, mis lihtsustab modelleerimist ja dokumenteerimist isegi siis, kui hoone mudel on väga keerulise detailsuse tasemega. ArchiCAD'i algusest-lõpuni BIM tööprotsess, mis tutvustab uut prioriteetidel põhinevaid ühendusi (PCB) koos intelligentsete ehitusmaterjalidega, genereerivad automaatselt konstruktiivselt korrektseid lõikeid ja detaile. See toob tagasi tõelise investeeringu tasuvuse (ROI) BIM mudeli loomiseks kulutatud aja pealt ja võimaldab mudelil olla jätkuvalt "live" staadiumis kuni projekti täieliku lõpetamiseni.
Video kuulub videokogumikku:
Algoritmiline disain kohtub BIM-ga
7 aastat tagasi · vaatamisi 9162
Kuna mõiste "algoritmiline disain" on väga palju räägitud teema arhitektuuri maailmas, siis GRAPHISOFT ARCHICAD tutvustab nüüd seda, mis on ka reallsus ja miks arhitektid peaksid seda kasutama. Algoritmilise disaini abil, et saada parimad disainlahendusi, te loote protsessi ja mitte ainult lõpliku väljundi. Algoritmilise disaini abil te olete võimeline looma mitmeid variatsioone lihtsalt muutes parameetrite väärtusi. GRAPHISOFT ARCHICAD on nüüd ühendus Rhino ja Grasshopper vahel, mis pakub teile seda väga paindlikku võimet teie tööprotsessis.
Video kuulub videokogumikku:
Hard Core BIM video seeriad - Viktoriin II.
10 aastat tagasi · vaatamisi 41030
Hard Core BIM video seeriad - Viktoriin I.' videos oli vaja arvata, kui mitu sammu oleks vaja, et teha ühte täisdetailsusega mudelipõhist sõlme? Hard Core BIM video seeriad - Viktoriin.

Meil oli hea meel presenteerida, et tänu ArchiCAD 17 prioriteetidel põhinevatele ühendustele, oli võimalik mõningate profiilide abil teha see sõlm valimis ainult 9 sammuga.

NÜÜD UUS KÜSIMUS: Kui mitme sammuga saaks valmis kogu hoone, nii korruseplaanid, lõiked, vaated, 3D vaated, detailid, tööjoonised, töötades samal mudelipõhisel -- ehk LIVE?

Tehke oma parim pakkumine ja proovige ise!
__________
Video kuulub videokogumikku:
2018 ARCHICAD 22 maailma esmaesitlus
5 aastat tagasi · vaatamisi 94511
ARCHICAD 22 - BIM seest ja väljast

ARCHICAD 22 pakub projekteerimise töövahendite täiustusi ja tutvustab täiustatud projekteerimise tööprotsesse. Need uuendused esitavad olulisi jõudluse edasiarendusi ja produktiivsuse täiustusi tema peamistes projekteerimise protsessides samas ka valdkondade vahelises koostöö töövoogudes.
GRAPHISOFT esmatutvustas ARCHICAD 22 versiooni üritusel 2018 Key Client Conference Budapestis.
Teil on seda LIVE esitlust veelkord vaadata.

Video tiitrid:
1. Vörösmarty ter 1, Budapest, Ungari
Arhitekt: György Fazakas, Konsultant arhitekt: Jean Paul Viguier
2. Darmstadtium, Wissenschafts- und Kongresszentrum Darmstadt, Saksamaa Arhitektid: fs-architekten Paul Schröder Architekt BDA and Chalabi architects & partners - Foto: Claus Graubner (c)
3. Multifunctional dwelling complex on Mosfilmovskaya street, Moskva, Venemaa Sergey Skuratov Architects | www.skuratov-arch.ru
4. Cairns Family Health and Bioscience Research Complex, Kanada architectsAlliance - www.architectsalliance.com Photo (c) Ben Rahn / A-Frame 5. Bradford College, UK, Bond Bryan Architects www.bondbryan.com
6. University Library, Freiburg, Saksamaa - DEGELO ARCHITEKTEN - www.degelo.net
Foto (c) Barbara Bühler

Lõpuvideo tiitrid: Mudel on inspireeritud Georges Pompidou Centre, Pariis, Prantsusmaa
Arhitektid: Renzo Piano, Richard Rogers and Gianfranco Franchini
Kuidas luua kaasaegseid interjööre kasutades Archicad-i 3D objektide katalooge
2 aastat tagasi · vaatamisi 1527
Kujundage suurepäraseid kaasaegseid interjööre Archicad-s tänu modulaarsetele kappidele ja hästi kohandatavatele objektidele kaasaarvatud: diivanid, ottomanid või isegi kott-toolid. Iga 3D objekt on väga parameetriline ja sisaldab laia hulka kohandatavaid komponente, mis on paigutatud ühte lihtsalt kasutatavasse graafilisse dialoogi.
 
 
"Selles videos näitame kuidas kasutada kaasaegseid mööblielemente Archicad-s. et luua vapustavaid interjööre. Arhitektid ja disainerid tuginevad laiale hulgale 3D objektidel põhinevatele uusimatele elamu- ja ärihoonete trendidele, et luua võimsaid disaine oma klientidele.
 
Tänu Archicad-i suurele ja pidevalt laienevale 3D objektide kataloogile, on lihtne luua mitmeid interjööri disaini lahendusi klientidele, mille vahel saaksind nad valida. Saate luua suurepäraseid interjööre Archicad-s tänu modulaarsetele kappidele ja väga kohandatavatele objektidele kaasaarvatud: diivanid, Ottomanid, kott-toolid, söögitoa ja komposiittoolid, riidehoidjad või riidepuud.
 
Iga 3D objekt on väga parameetriline ja sisaldab laia valikut kohandatavaid komponente, mis on paigutatud ühte hõlpsasti kasutatavasse graafilisse dialoogi.
 
Pärast suuruste ja teiste algsete parameetrite defineerimist, saate kontrollida objekti keerates teda vaates või 3D aknas live eelvaatena. See ei mõjuta objekti positsiooni plaani vaates üldsegi mitte.
 
Tooge oma interjööridesse elu tänu laienevale 3D objektide kataloogile, mis järgib viimaseid trende nii elamu kui ka ärihoonete disainis."
Video kuulub videokogumikku:
eelmine12eelmine
vahejoon
3D Ekspert OÜ
Vana-Lõuna 27
10134 Tallinn, EESTI (Estonia)
tel (+372) 50 37 624
info@3dekspert.ee
Abivahendid
Download ARCHICAD
BIM koolitus
õppeVIDEOD
õppeJUHENDID
onlain SEMINARID
Kogukonnad
Community
Twitter
Facebook
Youtube
LinkedIn
Info
hinnapäring / tellimine
pakkumised
uudised
sildipilv
nõuded süsteemile