3D EKSPERT Graphisoft Community TASUTA objektid BIMx Twinmotion Artlantis SOLIBRI AxisVM ArchiFrame ArchiLogs Videod logi sisse
3D EKSPERT

BIM tarkvara arhitektidele - projekteerijatele

ArchicadSOLIBRIBIMcloudBIMxTwinmotionArtlantisArchiFrameAxisVMKoolitusAbikeskusLisad
vahejoon

Koolitus

ülevaadeKURSUSEDõppeVIDEODõppeJUHENDIDGraphisoft Learn
proovi ARCHICAD-i proovi SOLIBRI-t proovi AxisVM-i
videokogumikud videod abi otsi
eelminejärgmine

Kohandage ja vormindage hõlpsalt interaktiivseid andmetabeleid Archicad-s

Kohandage ja vormindage hõlpsalt interaktiivseid andmetabeleid Archicad-s
Andmetabelite erinevate andmete ühendamise täiustuste abil saate selge ja sisutihedama välimuse JA saate kuvada õiget teavet mahtude väljavõtete ja maksumuste hinnangute kohta. See õppevideo näitab, kuidas saate Archicad-i abil kogeda suuremat andmetabelite loomise vabadust ja säästa aega. 
 
Lahendage väljakutse kuvada õiget teavet mahtude väljavõtete ja maksumuste hinnangute andmetabelite kohta, kasutades Archicad-i andmetabelite väljade ühendamise täiustusi. See on oluline aja kokkuhoid suurte projektide jaoks, mis nõuavad selle teabe puhast ja kokkuvõtlikku korraldust. Vaadake, kuidas kasutada Archicad-i funktsiooni Schedule Merge Options. Selle tutvustava video aluseks on etteantud uste andmetabel, mis sisaldab põhiparameetreid. Enne ühendamisvalikute rakendamist jagunevad vasak- ja parempoolsed uksed eraldi veergudesse. Vaadake, kuidas saate määrata, millised väljad ühendada ja millist teavet eelistada. Prioriteetide seadmise valikud on teie – ja ka laiendatud andmetabelite vabadus! Archicad Merge Options võimaldab ühendada ainult ühtseid välju või ühtseid ja erinevaid välju. Saate isegi kuvatavaid väärtusi lisada. Parema loetavuse saavutamiseks lisage eraldaja, kui üksikud lahtrid sisaldavad erinevaid väärtusi. Lihtsustage oma mahtude väljavõtete ja maksumuste hinnangute andmetabelite korraldamist Archicad-i Schedule Merge Options abil.
Video kuulub videokogumikku:
Mida on uut Archicad 25-s?Mida on uut Archicad 25-s?
17 videot42:59
Mida on uut Archicad 25-s?
Mida on uut Archicad 25-s?
Videoga seotud sildid:
Archicad 25
vahejoon
3D Ekspert OÜ
Vana-Lõuna 27
10134 Tallinn, EESTI (Estonia)
tel (+372) 50 37 624
info@3dekspert.ee
Abivahendid
Download ARCHICAD
BIM koolitus
õppeVIDEOD
õppeJUHENDID
onlain SEMINARID
Kogukonnad
Community
Twitter
Facebook
Youtube
LinkedIn
Info
hinnapäring / tellimine
pakkumised
uudised
sildipilv
nõuded süsteemile