3D EKSPERT Graphisoft Community TASUTA objektid BIMx Twinmotion Artlantis SOLIBRI AxisVM ArchiFrame ArchiLogs Videod logi sisse
3D EKSPERT

BIM tarkvara arhitektidele - projekteerijatele

ArchicadSOLIBRIBIMcloudBIMxTwinmotionArtlantisArchiFrameAxisVMKoolitusAbikeskusLisad
vahejoon

Koolitus

ülevaadeKURSUSEDõppeVIDEODõppeJUHENDIDGraphisoft Learn
proovi ARCHICAD-i proovi SOLIBRI-t proovi AxisVM-i
videokogumikud videod abi otsi
eelminejärgmine

Kuidas saada veelgi täpsemaid ehitusmaterjalide andmetabeleid Archicad-s

Kuidas saada veelgi täpsemaid ehitusmaterjalide andmetabeleid Archicad-s
Täpse mahtude väljavõtted, maksumuste hinnangud ja kõrge kvaliteediline dokumentatsioon on üliolulised arhitekti töövoos. Tekitage veelgi täpsemaid ehitusmaterjalide andmetabeleid ja mahtude hinnanguid tänu uutele komponentide omadustele.
 
Täpsem lisainfo: https://helpcenter.graphisoft.com/knowledgebase/135984/
 
"Selles vidos tutvustame kuidas saada veelgi täpsemad ehitusmaterjalide andmetabelid, mille maksumuse hinnangud saavutatakse tänu Archicad-i uutele komponentide omadustele.
 
Näites näete komposiitseina koos kandva müüriplokiga, villa heliisolatsioonina ja kipsplaate kattekihtidena. Sein ristub väiksemate ja suuremate torudega.
 
Selleks et arvutada hulkasid erinevatele materjalidele, avage uus, täiustatud  Calculation Rules dialoog Project Preferences all ja seadistage komponendi tasemel tingimuslikud reeglid elemendi tasemel reeglitega. Kasutage ehitusmaterjalide klassifitseerimist, et kontrollida, mis komponentide reeglid saaksid rakendatud.
 
Betooplokk — konstruktsiooni ehitusmaterjal, mis ona komposiidi kandvaks kihiks on klassifitseeritud kui betoon müüritis. Betoon müüritise materjali klassifitseerimine, siis ei arvuta välja aukusid, mis on väiksemad kui  0.5 ruutmeetrit. Kohalikele standarditele vastamiseks sedistage komponetide tasemel reeglid mahtudele samuti. Kasutaja defineeritud ja konfigureeritavad tingimused teevad selle lihtsaks komonentidel põhinevad nende materjalide põhised funktsioonid. 
 
Arvutuste tulemusi näidatakse andmetabelites. Brutopinnad on näidatud kõigile kolmele materjalile. Betoon südamiku korral näeme tingimuslikku väärtust kuna meil on suurem ja väiksem auk. Netopinnas on mõlemad augud maha arvutatud, aga tingimusliku väärtuse korral, oli ainult arvestatud suurem, sest teised on väiksema suurusest, mis oli seadistatud projekti arvutsreeglites ning on seetõttu ignoreeritud."
Video kuulub videokogumikku:
Mida on uut Archicad 25-s?Mida on uut Archicad 25-s?
17 videot42:59
Mida on uut Archicad 25-s?
Mida on uut Archicad 25-s?
Videoga seotud sildid:
Archicad 25
vahejoon
3D Ekspert OÜ
Vana-Lõuna 27
10134 Tallinn, EESTI (Estonia)
tel (+372) 50 37 624
info@3dekspert.ee
Abivahendid
Download ARCHICAD
BIM koolitus
õppeVIDEOD
õppeJUHENDID
onlain SEMINARID
Kogukonnad
Community
Twitter
Facebook
Youtube
LinkedIn
Info
hinnapäring / tellimine
pakkumised
uudised
sildipilv
nõuded süsteemile