3D EKSPERT Graphisoft Community TASUTA objektid BIMx Twinmotion Artlantis SOLIBRI AxisVM ArchiFrame ArchiLogs Videod logi sisse
3D EKSPERT

BIM tarkvara arhitektidele - projekteerijatele

ArchicadSOLIBRIBIMcloudBIMxTwinmotionArtlantisArchiFrameAxisVMKoolitusAbikeskusLisad
vahejoon

Koolitus

ülevaadeKURSUSEDõppeVIDEODõppeJUHENDIDGraphisoft Learn
proovi ARCHICAD-i proovi SOLIBRI-t proovi AxisVM-i
videokogumikud videod abi otsi
loend
viimati lisatud (uusimast vanimani)

VIDEOD (kokku 593): rhino gh archicad uhendus kolmnurkade pohise pinna loomine archicadi morph toovahendiga OTSINGUABI, SUBTIITRID

Proovi ka Google otsingut: rhino gh archicad uhendus kolmnurkade pohise pinna loomine archicadi morph toovahendiga, Abikeskus otsingut: rhino gh archicad uhendus kolmnurkade pohise pinna loomine archicadi morph toovahendiga
eelmine12345 ... 171819järgmine
Kuidas luua professionaalseid projektiväljundeid Archicad-ga
2 aastat tagasi · vaatamisi 48147
Looge suurepäraseid, professionaalseid projektiväljundid ilma igasuguste ümber nurga lahendusteta tänu Archicad-i võimsate kaasasolevate presentatsiooni töövahenditega. Uued presentatsiooni töövahendid sisaldavad pinnaktete tekstuure, pehmet varjutust ja katterastreid, mis loovad sügavuse tunde ja kasutavad pinnakatete põhiseid rastreid, mis toovad sügavuse teie projekti dokumentatsiooni.
 
 
"Selles videos näitame kuidas luua suurepäraseid, professionaalseid projektiväljundeid Archicad-i võimsate presentatsiooni töövahenditega nagu pinnakatete tekstuurid, pehmed varjud ja katterastrid. Uued kaasaolevad presentatsiooni töövahendid Archicad 25-s pakuvad arhitektidele laia hulka efektide valikuid, et luua suurepäraseid projekti presentatsioone.
 
Rakendage samu kõrgresolutsiooniga pinnakatete tekstuure 2D vaadetes, mida juba kasutate ka 3D-s.  Lisaks kivivoodrile, puidule, betoonile ja teistele pinnakatetele tasub katsetada rippfassaad seintega: ta rakendab tekstuuripilti koos pilvise taevaga. 
 
Rakendage pehmeid varjusid ja vektoriaalseid katterastreid tekstuuride peale, et luua tähelepanuväärseid lõikeid ja vaateid. 
 
Looge sügavuse tunne tuhmistades kaugemal asuvaid hoone osasid.
 
Kasutage pinnakatete tüüpi rastreid, et eksperimenteerida ja presenteerida mitemeid disaini valikuid erinevatel lõigetel, vaadetel ja korruseplaanidel ilma elemente endid muutmata."
Video kuulub videokogumikku:
Kuidas luua kaasaegseid interjööre kasutades Archicad-i 3D objektide katalooge
2 aastat tagasi · vaatamisi 1527
Kujundage suurepäraseid kaasaegseid interjööre Archicad-s tänu modulaarsetele kappidele ja hästi kohandatavatele objektidele kaasaarvatud: diivanid, ottomanid või isegi kott-toolid. Iga 3D objekt on väga parameetriline ja sisaldab laia hulka kohandatavaid komponente, mis on paigutatud ühte lihtsalt kasutatavasse graafilisse dialoogi.
 
 
"Selles videos näitame kuidas kasutada kaasaegseid mööblielemente Archicad-s. et luua vapustavaid interjööre. Arhitektid ja disainerid tuginevad laiale hulgale 3D objektidel põhinevatele uusimatele elamu- ja ärihoonete trendidele, et luua võimsaid disaine oma klientidele.
 
Tänu Archicad-i suurele ja pidevalt laienevale 3D objektide kataloogile, on lihtne luua mitmeid interjööri disaini lahendusi klientidele, mille vahel saaksind nad valida. Saate luua suurepäraseid interjööre Archicad-s tänu modulaarsetele kappidele ja väga kohandatavatele objektidele kaasaarvatud: diivanid, Ottomanid, kott-toolid, söögitoa ja komposiittoolid, riidehoidjad või riidepuud.
 
Iga 3D objekt on väga parameetriline ja sisaldab laia valikut kohandatavaid komponente, mis on paigutatud ühte hõlpsasti kasutatavasse graafilisse dialoogi.
 
Pärast suuruste ja teiste algsete parameetrite defineerimist, saate kontrollida objekti keerates teda vaates või 3D aknas live eelvaatena. See ei mõjuta objekti positsiooni plaani vaates üldsegi mitte.
 
Tooge oma interjööridesse elu tänu laienevale 3D objektide kataloogile, mis järgib viimaseid trende nii elamu kui ka ärihoonete disainis."
Video kuulub videokogumikku:
Kuidas töötavad Archicad-ga sisseehitatud MEP Modeler, polügonaalsed avad ja MEP sildid
2 aastat tagasi · vaatamisi 989
Arhitektid ja tehnosüsteemide (MEP) insenerid saavad sujuvalt teha koostööprojekte mistahes suuruse või keerukusega, tänu Archicad-i sisseehitatud MEP Modeler-le, avade ja siltide töövahenditele. Lihtne on disainida avasid mistahes kujuga kasutades Archicad-i polügonaalset ava loomise meetodit. Kasutage spetsiaalset MEP silti kui dokumeteerite tehnosüsteeme (MEP) oma projektides, et kuvada MEP-spetsiifilisi andmeid. 
 
 
"Selles videos näitame kuidas arhitektid ja tehnosüsteemide (MEP) projekteerijad saavad sujuvalt teha koostööd projektidega mistahes suursega või keerukusega, tänu Archicad-i sisseehitatud MEP Modeler-le, avade ja siltide töövahenditele.
 
Looge avasid lihtsalt Opening töövahendiga mistahes MEP elemendist, mis on loodud sisseehtiatud MEP Modeler-ga või on saadud tehnosüsteemide insenerilt läbi IFC failide. Vaja on ainult lihtsalt klikkida üksikutel torudel.
 
Ühendage väiksemate torude avasid kui nad on väga lähedal üksteisele. Optimeerige neid avasid hiljem MEP süsteemide järgi ja seejärel jagage neid ehituskonstruktoritega."
Video kuulub videokogumikku:
Kuidas disainida kiirelt kööki kasutades parameetrilisi modulaarseid köögikappe Archicad-s
2 aastat tagasi · vaatamisi 63532
Disainige mistahes kööke kiiresti ja vaevata, kasutades parameetrilisi, modulaarseid köögikappe. Lihtsalt paigaldage elemente, venitage neid soovitud suuruseks, seejärel kohandage nende komponente.
Katsetage erinevate stiilidega, tehke muudatusi kiiresti ja lihtsalt ning pakkuge erinevaid disainivalikuid oma klientidele valimiseks.


"Selles videos tutvustame uusi modulaarseid köögikappe, mis aitavad teil kiiresti ja vaevata kujundada kauneid kaasaegseid kööke. Arhitektid ja disainerid tuginevad laiadele objektide valikutele viimaste trendide kohaselt nii elamu- kui äriprojektide loomisel, et luua suurepärast disaini oma klientidele. 
 
Tänu Archicad-i pidevale 2D objektide kataloogide laienemisele ja peamiselt mugavalt kohandatavatele modulaarsetele köögikappidele on lihtsam kui kunagi varem disainida mitmeid disainlahendusi klientidele valimiseks.
 
Köögi kappide elemendid on grupeeritud nende paigutamise viisi järgi kolme kategooriasse: baas, seisev ja seina. Kapid on järgnevalt grupeeritud erinevatesse geomeetriatesse; näiteks, Block, Chamfered, Closing, L, C või S-kujulised elemendid, mis teeb lihtsamaks nende seast valimise vastavalt projekti vajadustele.
 
Iga element on igakülgselt parameetriline, sisaldades laia ulatust kohandatavate komponentide osas nagu karkassid, paneelid ja nupud. Neid on lihtne miksida ja sobitada omavahel, et saavutada parimat tulemust."
Video kuulub videokogumikku:
Kuidas disainida mistahes treppi vabalt ja kohalikele standarditele vastavalt kasutades täiustatud trepi töövahendit
2 aastat tagasi · vaatamisi 24832
Nautige suuremat disaini vabadust samaaegselt vastates kohalikele standarditele koss täiustatud trepi töövahendiga. Arvutage kogu trepi käigutee pikkus piki kaari või kõõlusid  arvutus meetodiga. Lisage veelgi vabadust uue asümmeetrilise mademe valikuga. Valige võrdselt, mademe alguses ja mademe lõpus valikute vahel, mis on uued mademe jaotamise ekstra pikkuse seadistused, et juhtida automaatset mademe geomeetriat. 


"Selles videos näidatakse kuidas kasutada täiustatud omadusi Archicad's intuitiivses paindlikus trepi töövahendis.

Treppide disainimine vajab mitmeid käsitlemisi  — tihti vastuolulisi — disain, klient ja regulatiivsed nõuded ning vastavused, mis võib olla tõeline väljakutse. Lahendage need väljakutsed Archicadi intuitiivse ja paindliku trepitööriista täiustatud funktsioonidega!
 
Arvutage trepi käigutee pikkus välja kahel viisil: kas piki kaart või kõõlusid. Piki kõõlusid arutusmeetod on uus valik. Kui mõõta piki kõõlusid, siis astme laiust mõõdetakse sirge joonena. Kaare meetod jääb muutumatuks. Valige arvutamise meetod, mis vastab teie kohalikele standarditele. 
 
Nautige veelgi suuremat paindlikkust disainis tänu uutele asümmeetriliste nurgastmete valikutele. Kasutada on neli nurgastmete tüüpi.
 
Valida saab võrdselt, nurgastme alguses ja nurgaastme lõpus valikuid ning uue jaota nurgaastmed pikkused häälestuste vahel automaatseks nurgaastmete genereerimiseks.
Video kuulub videokogumikku:
Spetsiaalsed akende paigutused AxisVM X6-s
2 aastat tagasi · vaatamisi 39
Demonstratsioon, kuidas luua spetsiaalseid aknapaigutusi AxisVM X6-s.
Video kuulub videokogumikku:
Reeglite lisamine olemas olevatele reeglikogumikele | Solibri õppejuhendid
2 aastat tagasi · vaatamisi 2828
See teine osa õppevideo seeriatest juhendab teid, kuidas lisdada reegleid olemasolevatele reeglikogumikele.
 
Järgige seda õppe videote seeriat, et õppida fundamentaalseid kontseptsioone, mis on vajalikud edukaks uute reeglikogumite loomiseks, reeglite lisamiseks olemasolevatele reeglikogumikele, täpsustada reegleid ja rakendada neid teistes projektides.
Video kuulub videokogumikku:
Reeglitekogumite-reeglite loomin | Solibri õppejuhendid
2 aastat tagasi · vaatamisi 11855
See on esimene osa meie uuest õppevideo seeriatest, kuidas täielikult rakendada reeglitega seotuid omadusi Solibri-s. Alustame uue reeglikogumiku loomisega.
 
Järgige seda õppe videote seeriat, et õppida fundamentaalseid kontseptsioone, mis on vajalikud edukaks uute reeglikogumite loomiseks, reeglite lisamiseks olemasolevatele reeglikogumikele, täpsustada reegleid ja rakendada neid teistes projektides.
Video kuulub videokogumikku:
Solibri õppejuhendid - Reeglid
2 aastat tagasi · vaatamisi 6574
See on sissejuhatus uutele õppe video seerisatele, kuidas täielikult kasutada Solibri-s reeglitega seotud omadusi. Selles videode seerias tutvustame fundamentaalseid kontseptsioone, mida on vaja, et edukalt luua uusi reegli kogumeid, rakendada reegleid olemas olevates reegli kogumikses, täpsustada reegleid ja nende kasutamine teistes projektides.
Video kuulub videokogumikku:
Looge oma objekte Windows-s ja macOS-s PARAM-O abil
2 aastat tagasi · vaatamisi 15372
Archicad 24 uuendus 3 teeb PARAM-O saadavaks kui sisseehitatud Archicad töövahendi nii macOS-s ja Windows-s, tehes selle lihtsamaks kui kunagi varem oma parameetriliste objektide ja hooneelementide loomise ilma koodi või skripti kirjutamata.
Video kuulub videokogumikku:
Säästa aega täiustatud konstruktsiooni analüütilise mudeliga
2 aastat tagasi · vaatamisi 3418
Tänu integreeritud konstruktsiooni analüütilisele mudelile  Archicad-s, saavad arhitektid ja konstruktorid töötada sama mudeliga. Selleks pole vaja luua eraldi konstruktsiooni mudelit analüüsiks paralleelselt füüsilise mudeliga. See töövoog nüüd on isegi veel sujuvam tänu värskeimatele arendustele Archicad-s. Selles videos tutvustatud funktsionaalsused ja omadused on saadaval Archicad 24 uuenduses 3 (build 5000).
Video kuulub videokogumikku:
Solibri ABIINFO: Reaalajas koostöö BCF Live-ga
3 aastat tagasi · vaatamisi 4362
Solibri 9.12.0 tutvustab uute BCF Live Connector-t, mis toob olulised täiustused, et hallata ja kommunikeeruda teemadega seoses – muutes neid making värskeimasse seisu, vaevatuks ja veelgi usaldusväärsemaks. 

Sellel veebinaril näitame mis on uus BCF Live Connector ja kuidas teda kasutada. Selgitame millesta alustada tema kasutamisel. Käime läbi kõik sammud parktikas kasutamisel: Kuidas ühendada serverit, vahetada ja luua teemasid. Õpite erinevusi, mis on Solibri Office / Site ja Solibri Anywhere vahel.
Video kuulub videokogumikku:
Archicad Nipp - Aukude lõikamine Morph-s
3 aastat tagasi · vaatamisi 25711
Selleks on mitmeid meetodei, et lõigata auku Morph elemendile Archicad-s.
Järgnevad võimalused:
- valikukast selekteeritud Morph-st, läbi lemmikute paletti pliiatsi ikooniga
- ristkülik selekteeritud Morph-l, kui kasutada Push/Pull
- teine Morph ja väljalõikamine (extrude) ja kasutades operatsiooni Subtract tahkete kehade vahel
- tala (või sarnane) ja kasutades Merge Elements
- või kasutades operatsioone tahkete kehade vahel (SEO) (ei demonstreerita)
Archicad Tip - Morph valitud servade ümardamine
3 aastat tagasi · vaatamisi 3538
Kui töötada Morph elementidega Archicad-s, siis saate teostada servadele fillet/chamfer, kas klikitud servale või kõikidele servadele. Sõltuvalt alam-elemendi valikust (Shift + Control), on võimalik rakendada fillet omadust ainult nendele selekteeritud servadele. Boonus nipp, et saavutada sujuvam üleminek fillet ja tasapinnalise pinna vahel, siis valige servad peitmiseks.
Archicad Tip - Trepp kaarja nurgaga koos pöördastmetega
3 aastat tagasi · vaatamisi 5570
Järg eelnevate nädalate videole Archicad trepi pöördastmete kohta (koos väikeste kordustega nurgastmete taasloomisega). See video selgitab kuidas töödelda piirjoont vs baasjoont, et luua kaarjat nurka.
Dokumenteerimine Archicad-ga 10 minutiga
3 aastat tagasi · vaatamisi 146782
Vaadake seda videot, et kiirelt õppida kuidas luua vaateid Archicad-i projektis, kuidas paigaldada mõõte, silte ja täiendada jooniseid märkusteganing publitseerida oma BIM projekti kogu dokumentatsioon.

Vaadake seda artiklit, et aru saada Archicad-i BIM projekti ülesehitusest. See aitab Teid palju dokumenteerimisel: ARCHICAD algtõed - Navigator https://www.3dekspert.ee/abikeskus/?teadmistepagas-alustamine-archicad-ga-archicad-kiirtuur-archicad-algtoed-navigator



Video kuulub videokogumikku:
Teemade haldamine Archicad-s
3 aastat tagasi · vaatamisi 7653
Õppige neid lahendusi, mida Archicad pakub teemade loomiseks, jälgimiseks ja käsitlemiseks, milleks on saadaval vastav platvorm selliste teemade haldamiseks läbi kogu arhitektuurse projekteerimise protsessi.

Video kuulub videokogumikku:
Teemade haldamine Archicad-s ja teistes rakendustes
3 aastat tagasi · vaatamisi 3428
Õppige neid lahendusi, mida Archicad pakub teemade loomiseks, jälgimiseks ja käsitlemiseks, milleks on saadaval vastav platvorm selliste teemade haldamiseks läbi kogu arhitektuurse projekteerimise protsessi.

Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD Nipp - Arvuta tala kalle
3 aastat tagasi · vaatamisi 918
Kuidas luua avaldise põhine omadus ARCHICAD-s, et arvutada tala kade protsent? Nii protsent kui suhe kasutades olemasolevate andmete trigonomeetriat tala kohta.
ARCHICAD Nipp - Rambi loomine talaga
3 aastat tagasi · vaatamisi 14658
Kasutades tala kalde all (tapered) funktsiooni (ja saadaval ka postides) koos keeruliste profiilide Modifiers-ga, on võimalik luua rambi süsteemi, mis muudab suunda ja omab mademeid. Vabandused juhuslike audio tagasisidede pärast puuteriba kasutamist ja kursor kaob samuti vahepeal ära ...
Solibri ABIINFO: Tutvuge Autorun funktsiooniga
3 aastat tagasi · vaatamisi 4814
See veebinar aitab teil alustada Solibri Autorun funktsioonidega. Me käime läbi olulised nõuded, vaatame kuidas automatiseerida koondmudelite loomist, käivitada kontrolle, luua presentatsioone ja BCF raporteid. Samuti me vaatame kuidas kasutada teie Autorun abil loodud mudeleid, et pöörata tähelepanu vastuolude haldamisele ja kvaliteedi koordineerimisele.
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD Nipp - Lemmikute loomine ja töötlemine
3 aastat tagasi · vaatamisi 2236
Järg kuidas luua ja kasutada tekstide lemmikuid. Selles videos ma käin läbi kuidas üldiselt töödelda ja luua lemmikuid ja mõningad nipid, mis võivad olla mitte nii ilmsed. Näiteks lemmiku nime töötlemine häälestuste dialoogis ja mitmete lemmikute üheaegne töötlemine.
ARCHICAD Nipp - Teksti lemmikute loomine ja kasutamine
3 aastat tagasi · vaatamisi 1300
Kuidas luua ja kasutada teksti lemmiuid oma projektides; luues, uuendades ja kasutades mistahes kohas kui näete teksti. Näiteks mõõtketid, sildid, lõike markerid ja andmetabelid.
ARCHICAD Nipp - Operatsioonid tahkete kehade vahel kasutamine ja avad Mesh-des
3 aastat tagasi · vaatamisi 19368
Kasutades operatsioone tahkete kehade vahel  Mesh elementides, et luua maanteid või teeradasid plaadi töövahendiga. Mistahes muudatus Mesh-s muudab ka plaati automaatselt. Boonus nipp on kasutada uut AC23 ava töövahendit, et luua platvormi.
Artlantis 2020 - Oma objekti loomine
3 aastat tagasi · vaatamisi 6401
Artlantis 2020 - Oma objekti loomine
Video kuulub videokogumikku:
CLT - XLAM konstruktsioonide projekteerimine
3 aastat tagasi · vaatamisi 1032
Uued trendid rohelises arhitektuuris säästva keskkonna loomisel, keskendub CLT (ristkihtpuit) toodete kasutamisele. Täiendage oma AxisVM -i konfiguratsiooni XLM-mooduliga ja laske meil aidata teil luua madala süsinikusisaldusega tulevikku.
Video kuulub videokogumikku:
Solibri ABIINFO: Solibri Anywhere - üksinda töötamine
3 aastat tagasi · vaatamisi 5347
Selles sessioonis õpitakse IFC mudelite kasutamise töövoogu Solibri Anywhere abil.

Vaadeldakse erinevatest infoallikatest või osapooltelt saadud IFC mudelite baasil koondmudelite loomist, lühidalt navigeerimisest, probleemide visuaalne tuvastamine ja märkuste loomine ning nende lisamine presentatsiooni ja raportite saatmine vastavatele osapooltele.
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD Nipp - Looge sümbol jooni
3 aastat tagasi · vaatamisi 3229
Kuidas luua sümbol joone tüüpi ARCHICAD-s? Joonistades joone/kaare töövahendiga ja genereerides jooni Text 3D objektist.
Solibri ABIINFO
3 aastat tagasi · vaatamisi 1613
Selle veebiseminari sessiooni fookus on Solibri Solution Center – nähtamatu SOLIBRI taustakontori!

Me vaatleme tooteid ja ressursse, mis on saadaval kõigile. Me uurime ülesandeid, mille eest SSC administraator vastutab, nagu kasutajate loomine ja haldamine, litsentside või laienduste määramine ja kasutamise jälgimine.
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD - Twinmotion veebinar
4 aastat tagasi · vaatamisi 2681
Vaadake 22.10.2019 veebinari salvestust ja õppige kuidas alustada professionaalse presetnatsiooni loomisega kasutades ARCHICAD-Twinmotion Direct Link-i. Saate teada ka Norra firma RIFT Architects kohta ja kuidas nad projekteerisid Nordre Jarlsberg Brygge sadamat, mida samuti selles demos presenteeritakse.
ARCHICAD - Twinmotion Direct Link
4 aastat tagasi · vaatamisi 51026
Õppige rohkem ARCHICAD - TWINMOTION live ühenduse kohta ja kuidas töödelda mudelit reaalajas, teha lennult disainiotsuseid ja luua hingematvaid renderdusi kiirelt ja lihtsalt.
ARCHICAD 23 - Avade loomine hoone elementidest
4 aastat tagasi · vaatamisi 6445
ARCHICAD 23 - Avade loomine hoone elementidest
Video kuulub videokogumikku:
eelmine12345 ... 171819järgmine
vahejoon
3D Ekspert OÜ
Vana-Lõuna 27
10134 Tallinn, EESTI (Estonia)
tel (+372) 50 37 624
info@3dekspert.ee
Abivahendid
Download ARCHICAD
BIM koolitus
õppeVIDEOD
õppeJUHENDID
onlain SEMINARID
Kogukonnad
Community
Twitter
Facebook
Youtube
LinkedIn
Info
hinnapäring / tellimine
pakkumised
uudised
sildipilv
nõuded süsteemile