3D EKSPERT Graphisoft Community TASUTA objektid BIMx Twinmotion Artlantis SOLIBRI AxisVM ArchiFrame ArchiLogs Videod logi sisse
3D EKSPERT

BIM tarkvara arhitektidele - projekteerijatele

ArchicadSOLIBRIBIMcloudBIMxTwinmotionArtlantisArchiFrameAxisVMKoolitusAbikeskusLisad
vahejoon

Koolitus

ülevaadeKURSUSEDõppeVIDEODõppeJUHENDIDGraphisoft Learn
proovi ARCHICAD-i proovi SOLIBRI-t proovi AxisVM-i
videokogumikud videod abi otsi
loend
viimati lisatud (uusimast vanimani)

VIDEOD (kokku 410): rhino gh archicad uhendus parameetrilise aia loomine OTSINGUABI, SUBTIITRID

Proovi ka Google otsingut: rhino gh archicad uhendus parameetrilise aia loomine, Abikeskus otsingut: rhino gh archicad uhendus parameetrilise aia loomine
eelmine12345 ... 111213järgmine
Spetsiaalsed akende paigutused AxisVM X6-s
2 aastat tagasi · vaatamisi 41
Demonstratsioon, kuidas luua spetsiaalseid aknapaigutusi AxisVM X6-s.
Video kuulub videokogumikku:
Uued profiilide tüübid AxisVM X6-s
2 aastat tagasi · vaatamisi 62
AxisVM X6 väljalaskega on lisatud valikutesse viis uut ristlõiget - parameetrilise õhukese seinaga ristlõiked. Täpsemalt IFB, SFB, HSQ, asümmeetriline HSQ ja ristuvad I ristlõiked.
Video kuulub videokogumikku:
Reeglite lisamine olemas olevatele reeglikogumikele | Solibri õppejuhendid
2 aastat tagasi · vaatamisi 3242
See teine osa õppevideo seeriatest juhendab teid, kuidas lisdada reegleid olemasolevatele reeglikogumikele.
 
Järgige seda õppe videote seeriat, et õppida fundamentaalseid kontseptsioone, mis on vajalikud edukaks uute reeglikogumite loomiseks, reeglite lisamiseks olemasolevatele reeglikogumikele, täpsustada reegleid ja rakendada neid teistes projektides.
Video kuulub videokogumikku:
Reeglitekogumite-reeglite loomin | Solibri õppejuhendid
2 aastat tagasi · vaatamisi 13321
See on esimene osa meie uuest õppevideo seeriatest, kuidas täielikult rakendada reeglitega seotuid omadusi Solibri-s. Alustame uue reeglikogumiku loomisega.
 
Järgige seda õppe videote seeriat, et õppida fundamentaalseid kontseptsioone, mis on vajalikud edukaks uute reeglikogumite loomiseks, reeglite lisamiseks olemasolevatele reeglikogumikele, täpsustada reegleid ja rakendada neid teistes projektides.
Video kuulub videokogumikku:
Solibri õppejuhendid - Reeglid
2 aastat tagasi · vaatamisi 7527
See on sissejuhatus uutele õppe video seerisatele, kuidas täielikult kasutada Solibri-s reeglitega seotud omadusi. Selles videode seerias tutvustame fundamentaalseid kontseptsioone, mida on vaja, et edukalt luua uusi reegli kogumeid, rakendada reegleid olemas olevates reegli kogumikses, täpsustada reegleid ja nende kasutamine teistes projektides.
Video kuulub videokogumikku:
Looge oma objekte Windows-s ja macOS-s PARAM-O abil
3 aastat tagasi · vaatamisi 15915
Archicad 24 uuendus 3 teeb PARAM-O saadavaks kui sisseehitatud Archicad töövahendi nii macOS-s ja Windows-s, tehes selle lihtsamaks kui kunagi varem oma parameetriliste objektide ja hooneelementide loomise ilma koodi või skripti kirjutamata.
Video kuulub videokogumikku:
Säästa aega täiustatud konstruktsiooni analüütilise mudeliga
3 aastat tagasi · vaatamisi 3645
Tänu integreeritud konstruktsiooni analüütilisele mudelile  Archicad-s, saavad arhitektid ja konstruktorid töötada sama mudeliga. Selleks pole vaja luua eraldi konstruktsiooni mudelit analüüsiks paralleelselt füüsilise mudeliga. See töövoog nüüd on isegi veel sujuvam tänu värskeimatele arendustele Archicad-s. Selles videos tutvustatud funktsionaalsused ja omadused on saadaval Archicad 24 uuenduses 3 (build 5000).
Video kuulub videokogumikku:
3D parameetriline projekteerimine AxisVM-s - silindriliste torude lõikumised
3 aastat tagasi · vaatamisi 568
Uued arengud Grasshopperi lisandmoodulis - pinnaelementide ja koormuste käsitsemine annab AxisVM-ga 3D-parameetrilise disainile uue taseme. Järgmises lühikeses videos esitatakse lõikuvate silindriliste torude eksport. Kui olete huvitatud 3D parameetrilisest disainist, laadige palun alla meie uusim AxisVM disainitööriist!

Video kuulub videokogumikku:
Solibri ABIINFO: Reaalajas koostöö BCF Live-ga
3 aastat tagasi · vaatamisi 4531
Solibri 9.12.0 tutvustab uute BCF Live Connector-t, mis toob olulised täiustused, et hallata ja kommunikeeruda teemadega seoses – muutes neid making värskeimasse seisu, vaevatuks ja veelgi usaldusväärsemaks. 

Sellel veebinaril näitame mis on uus BCF Live Connector ja kuidas teda kasutada. Selgitame millesta alustada tema kasutamisel. Käime läbi kõik sammud parktikas kasutamisel: Kuidas ühendada serverit, vahetada ja luua teemasid. Õpite erinevusi, mis on Solibri Office / Site ja Solibri Anywhere vahel.
Video kuulub videokogumikku:
Archicad Tip - Trepp kaarja nurgaga koos pöördastmetega
3 aastat tagasi · vaatamisi 6174
Järg eelnevate nädalate videole Archicad trepi pöördastmete kohta (koos väikeste kordustega nurgastmete taasloomisega). See video selgitab kuidas töödelda piirjoont vs baasjoont, et luua kaarjat nurka.
Dokumenteerimine Archicad-ga 10 minutiga
3 aastat tagasi · vaatamisi 156891
Vaadake seda videot, et kiirelt õppida kuidas luua vaateid Archicad-i projektis, kuidas paigaldada mõõte, silte ja täiendada jooniseid märkusteganing publitseerida oma BIM projekti kogu dokumentatsioon.

Vaadake seda artiklit, et aru saada Archicad-i BIM projekti ülesehitusest. See aitab Teid palju dokumenteerimisel: ARCHICAD algtõed - Navigator https://www.3dekspert.ee/abikeskus/?teadmistepagas-alustamine-archicad-ga-archicad-kiirtuur-archicad-algtoed-navigator



Video kuulub videokogumikku:
Teemade haldamine Archicad-s
3 aastat tagasi · vaatamisi 8044
Õppige neid lahendusi, mida Archicad pakub teemade loomiseks, jälgimiseks ja käsitlemiseks, milleks on saadaval vastav platvorm selliste teemade haldamiseks läbi kogu arhitektuurse projekteerimise protsessi.

Video kuulub videokogumikku:
Teemade haldamine Archicad-s ja teistes rakendustes
3 aastat tagasi · vaatamisi 3554
Õppige neid lahendusi, mida Archicad pakub teemade loomiseks, jälgimiseks ja käsitlemiseks, milleks on saadaval vastav platvorm selliste teemade haldamiseks läbi kogu arhitektuurse projekteerimise protsessi.

Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD Nipp - Arvuta tala kalle
3 aastat tagasi · vaatamisi 994
Kuidas luua avaldise põhine omadus ARCHICAD-s, et arvutada tala kade protsent? Nii protsent kui suhe kasutades olemasolevate andmete trigonomeetriat tala kohta.
ARCHICAD Nipp - Rambi loomine talaga
3 aastat tagasi · vaatamisi 15478
Kasutades tala kalde all (tapered) funktsiooni (ja saadaval ka postides) koos keeruliste profiilide Modifiers-ga, on võimalik luua rambi süsteemi, mis muudab suunda ja omab mademeid. Vabandused juhuslike audio tagasisidede pärast puuteriba kasutamist ja kursor kaob samuti vahepeal ära ...
Solibri ABIINFO: Tutvuge Autorun funktsiooniga
3 aastat tagasi · vaatamisi 5132
See veebinar aitab teil alustada Solibri Autorun funktsioonidega. Me käime läbi olulised nõuded, vaatame kuidas automatiseerida koondmudelite loomist, käivitada kontrolle, luua presentatsioone ja BCF raporteid. Samuti me vaatame kuidas kasutada teie Autorun abil loodud mudeleid, et pöörata tähelepanu vastuolude haldamisele ja kvaliteedi koordineerimisele.
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD Nipp - Lemmikute loomine ja töötlemine
3 aastat tagasi · vaatamisi 2357
Järg kuidas luua ja kasutada tekstide lemmikuid. Selles videos ma käin läbi kuidas üldiselt töödelda ja luua lemmikuid ja mõningad nipid, mis võivad olla mitte nii ilmsed. Näiteks lemmiku nime töötlemine häälestuste dialoogis ja mitmete lemmikute üheaegne töötlemine.
ARCHICAD Nipp - Teksti lemmikute loomine ja kasutamine
3 aastat tagasi · vaatamisi 1366
Kuidas luua ja kasutada teksti lemmiuid oma projektides; luues, uuendades ja kasutades mistahes kohas kui näete teksti. Näiteks mõõtketid, sildid, lõike markerid ja andmetabelid.
ARCHICAD Nipp - Operatsioonid tahkete kehade vahel kasutamine ja avad Mesh-des
3 aastat tagasi · vaatamisi 21430
Kasutades operatsioone tahkete kehade vahel  Mesh elementides, et luua maanteid või teeradasid plaadi töövahendiga. Mistahes muudatus Mesh-s muudab ka plaati automaatselt. Boonus nipp on kasutada uut AC23 ava töövahendit, et luua platvormi.
Artlantis 2020 - Oma objekti loomine
3 aastat tagasi · vaatamisi 6697
Artlantis 2020 - Oma objekti loomine
Video kuulub videokogumikku:
CLT - XLAM konstruktsioonide projekteerimine
3 aastat tagasi · vaatamisi 1104
Uued trendid rohelises arhitektuuris säästva keskkonna loomisel, keskendub CLT (ristkihtpuit) toodete kasutamisele. Täiendage oma AxisVM -i konfiguratsiooni XLM-mooduliga ja laske meil aidata teil luua madala süsinikusisaldusega tulevikku.
Video kuulub videokogumikku:
Solibri ABIINFO: Solibri Anywhere - üksinda töötamine
3 aastat tagasi · vaatamisi 5567
Selles sessioonis õpitakse IFC mudelite kasutamise töövoogu Solibri Anywhere abil.

Vaadeldakse erinevatest infoallikatest või osapooltelt saadud IFC mudelite baasil koondmudelite loomist, lühidalt navigeerimisest, probleemide visuaalne tuvastamine ja märkuste loomine ning nende lisamine presentatsiooni ja raportite saatmine vastavatele osapooltele.
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD Nipp - Looge sümbol jooni
3 aastat tagasi · vaatamisi 3403
Kuidas luua sümbol joone tüüpi ARCHICAD-s? Joonistades joone/kaare töövahendiga ja genereerides jooni Text 3D objektist.
Solibri ABIINFO
3 aastat tagasi · vaatamisi 1664
Selle veebiseminari sessiooni fookus on Solibri Solution Center – nähtamatu SOLIBRI taustakontori!

Me vaatleme tooteid ja ressursse, mis on saadaval kõigile. Me uurime ülesandeid, mille eest SSC administraator vastutab, nagu kasutajate loomine ja haldamine, litsentside või laienduste määramine ja kasutamise jälgimine.
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD - Twinmotion veebinar
4 aastat tagasi · vaatamisi 2797
Vaadake 22.10.2019 veebinari salvestust ja õppige kuidas alustada professionaalse presetnatsiooni loomisega kasutades ARCHICAD-Twinmotion Direct Link-i. Saate teada ka Norra firma RIFT Architects kohta ja kuidas nad projekteerisid Nordre Jarlsberg Brygge sadamat, mida samuti selles demos presenteeritakse.
ARCHICAD 23 - ARCHICAD-Grasshopper Live ühendus parameetrilise profiilis parameetrite kontroll
4 aastat tagasi · vaatamisi 3135
See video selgitab uusi täuistusi Grasshopper-ARCHICAD Live ühenduses, mille kasutamisel saate juhtida Modifiers väärtusi ARCHICAD-i parameetriliste profiilide kohta Grasshopper-st.
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD - Twinmotion Direct Link
4 aastat tagasi · vaatamisi 53637
Õppige rohkem ARCHICAD - TWINMOTION live ühenduse kohta ja kuidas töödelda mudelit reaalajas, teha lennult disainiotsuseid ja luua hingematvaid renderdusi kiirelt ja lihtsalt.
ARCHICAD 23 - Avade loomine hoone elementidest
4 aastat tagasi · vaatamisi 6738
ARCHICAD 23 - Avade loomine hoone elementidest
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD 23 - Mitme segmendiliste talade loomine
4 aastat tagasi · vaatamisi 8540
ARCHICAD 23 - Mitme segmendiliste talade loomine
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD 23 - Mitme segmendiliste postide loomine
4 aastat tagasi · vaatamisi 11704
ARCHICAD 23 - Mitme segmendiliste postide loomine
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD 23 - BIM koheselt!
4 aastat tagasi · vaatamisi 31937
ARCHICAD 23 võimaldab arhitektidel mudeldada kiiremini ja luua täpseid konstruktsiooni detaile ja mahtude loendeid raudbetooni, keerukate terasprofiilide, puitkonstruktsioonide, komposiittalade ja postide kohta. Nüüd saab mudeldada veelgi keerukamaid poste, kõveraid ja kaarjaid talasid ning moodustada projektdokumentatsiooni, misa vastab nõutud graafika ja vormistamise standarditele. Talasid ja poste saab kuvada kasutades erinevaid projektsiooni, vaate ja katterastri põhiseid rastreid.

AUTORID: Irina Viner-Usmanova Rhythmic Gymnastics Center in the Luzhniki Complex, Moscow, Russia
CPU PRIDE | www.prideproject.pro
Dynamo AxisVM-i - Demo #3 - Shukhovi torn
5 aastat tagasi · vaatamisi 415
Pakett AxisVM Export Dynamo võimaldab luua konstruktsioonimudeleid ja eksportida need AxisVM konstruktsiooni analüüsi- ja projekteerimistarkvarasse.

Demo #3 - Shukhovi torn

allalaadimine ja teave:
Video kuulub videokogumikku:
eelmine12345 ... 111213järgmine
vahejoon
3D Ekspert OÜ
Vana-Lõuna 27
10134 Tallinn, EESTI (Estonia)
tel (+372) 50 37 624
info@3dekspert.ee
Abivahendid
Download ARCHICAD
BIM koolitus
õppeVIDEOD
õppeJUHENDID
onlain SEMINARID
Kogukonnad
Community
Twitter
Facebook
Youtube
LinkedIn
Info
hinnapäring / tellimine
pakkumised
uudised
sildipilv
nõuded süsteemile