3D EKSPERT Graphisoft Community TASUTA objektid BIMx Twinmotion Artlantis SOLIBRI AxisVM ArchiFrame ArchiLogs Videod logi sisse
3D EKSPERT

BIM tarkvara arhitektidele - projekteerijatele

ArchicadSOLIBRIBIMcloudBIMxTwinmotionArtlantisArchiFrameAxisVMKoolitusAbikeskusLisad
vahejoon

Koolitus

ülevaadeKURSUSEDõppeVIDEODõppeJUHENDIDGraphisoft Learn
proovi ARCHICAD-i proovi SOLIBRI-t proovi AxisVM-i
videokogumikud videod abi otsi
loend
otsingutulemuse järgi

VIDEOD (kokku 203): solibri model checker ulevaade luhike lobus animatsioon kirjeldab meie pakutavat lahendust OTSINGUABI, SUBTIITRID

Proovi ka Google otsingut: solibri model checker ulevaade luhike lobus animatsioon kirjeldab meie pakutavat lahendust, Abikeskus otsingut: solibri model checker ulevaade luhike lobus animatsioon kirjeldab meie pakutavat lahendust
eelmine1234567järgmine
Profiili informatsiooni kasutamine SMC informatsiooni väljavõtetes
5 aastat tagasi · vaatamisi 2067
Lühivideo tutvustab, kuidas kasutada profiili informatsiooni, et tuua välja spetsiifiliste postide mahud Solibri Model Checker-s.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD konstruktiivne tööprotsess - ArchiCADi konstruktiivse mudeli importimine
13 aastat tagasi · vaatamisi 17785
ArchiCAD konstruktsioonide osa tööprotsess
Uued arendused ArchiCADs rõhutavad efektiivse koostöö olulisust arhitektide ja konstruktorite vahel. See koostöö eeldab usaldusväärseid meetodeid hoonemudeli informatsiooni, projekteerimislahenduste ja ettepanekute jagamisel ning salvestamisel; samuti nõuab see võimalusi hallata kõiki tehtud muudatusi hoone mudeli üksikutest osadest suvalise osalise poolt ning samaaegselt minimeerides kõikvõimalikke inimlikke vigasid. ArchiCAD toetab kõiki peamisi mudelite ja andmevahetuse formaate ja mõningaid spetsialiseeritud formaate kaasaarvatud intelligentne 3D mudelleerimine, universaalsed 2D joonised ja pildi formaadid.

Konstruktsioonide osa tööprotsess - ArchiCADi konstruktiivse mudeli importimine
Järgnevad videoklipid näitavad kuidas ArchiCADi kasutavad arhitektid ja konstruktorid kasutavad tarkvarasid, mis toetavad IFC formaat, saavad vahetada hoone projekti informatsiooni, jagada ja hallata muudatusi, et luua professionaalseid täielikult integreeritud hooneprojekti dokumentatsiooni.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 17 uued omadused: Hoone erineva kasutusotstarbega energiamudelid: Thermal block omadused
10 aastat tagasi · vaatamisi 7790
Selles videos vaadeldakse hoone erineva kasutusotstarbega energiamudeleid ning tutvutakse Thermal Blocks omadustega.
Video kuulub videokogumikku:
vabavormiline konstruktsioon
10 aastat tagasi · vaatamisi 8756
See video kirjeldab kuidas luua vabavormilist konstruktsiooni.
Video kuulub videokogumikku:
Aja ajaloo analüüs AxisVM-ga - Seismiline efekt
5 aastat tagasi · vaatamisi 410
Lühike animatsioon tutvustab AxisVM dünaamilise mooduli võimalusi
Video kuulub videokogumikku:
Aja ajaloo analüüs AxisVM-ga
5 aastat tagasi · vaatamisi 516
Lühike animatsioon tutvustab dünaamilise mooduli võimalusi ja juhib tähelepanu masina poolt põhjustatud vibratsioonile.
Video kuulub videokogumikku:
BIMx API kasutamine
3 aastat tagasi · vaatamisi 8064
Vaadake oma lahendust BIMx mudeli elementide ja BIMoffice spetsifikatsioonide vahel toimimas iPad's. Tehnoloogia kasutab GRAPHISOFT BIMx API.
ArchiCAD 15 - Komplekssed katused - Unikaalse kujuga komplekssed katused
12 aastat tagasi · vaatamisi 14020
Selles videos näidatakse unikaalset lahendust, kuidas luua traditsionaalset Transülvaania kellatorni katust kasutades selleks kompleksset katust.
Video kuulub videokogumikku:
ac16-prodl-09
11 aastat tagasi · vaatamisi 5421
Akna korduselemendid on organiseeritud uue kataloogi struktuuri alusel, mis kirjeldab kasutamise tüüpi, akna kuju ja avatuse funktsionaalsust. Kõik akende nimed kuvatakse nimekirjas nüüd ilma lühenditeta.
Video kuulub videokogumikku:
Graphisoft 2023 toodete uuendused
9 kuud tagasi · vaatamisi 27956
Vaadake seda videot, et saada põhjalik ülevaade 2023. aasta Graphisoft'i toodete valikust – Archicad 27, DDScad 19, BIMcloud, BIMx – tööstusharu juhtivad hoonedisainilahendused on "Teie parim disainivalik".  

Peatükid:
[00:00] Tere tulemast
[00:19] Meie missioon
[01:20] Meie lahenduse ökosüsteem
[02:08] Disaini uuendused
[14:44] Visualiseerige värskendusi
[18:13] Värskenduste koostöö
[26:22] Dokumendi värskendused
[33:39] Kokkuvõte
ac16-prodl-10
11 aastat tagasi · vaatamisi 5617
Sarnaselt akende korduselementidele on ka uste korduselemendid organiseeritud uude kataloogi struktuuri. See kirjeldab uste kasutuse tüüpi, kuju ja funktsionaalsust. Et vähendada ukse korduselementide arvu liideti mitmed sama funktsiooniga objektid kokku ja samas ka täiustati. Varem eksisteerinud funktsioonaalsust ei vähendatud.
Video kuulub videokogumikku:
Lisaväärtusliku reegli loomine | Arenduse ja integratsiooni veebinar
2 aastat tagasi · vaatamisi 486
Vaadake seda veebiseminari, et aru saada, kuidas saab Solibris teha uusi reegleid ja neid välja töötada. Tutvuge Solibri ökosüsteemi inimestega, kes seda juba teevad - Tomas Feterik FPT-st jagab, kuidas nad aitavad klientidel uusi reegleid välja töötada ja väärtust koguda. Samuti saate teada Solibri uuest kolmanda osapoole arendajate võrgustikust, milles FPT Software on esimene sertifitseeritud arenduspartner. 
 
Päevakord:  
- Kolmanda osapoole arendajate võrguprogramm ja Solibri automaatse koodi kontrollimise teenused. Wafa Alsakini, Solibri tootejuht.
- Kuidas FPT tarkvara lisab klientidele väärtust Solibri kolmanda osapoole arendajana. Juhtumiuuringu näited. Tomas Feterik, eelmüügikonsultant, FPT tarkvara.

AxisVM X5 - Kraana tala projekteerimine liikuvate koormustega
4 aastat tagasi · vaatamisi 1138
Vaadake meie uut õppevideot teemal "Kraana tala projekteerimine liikuvate koormustega”
Video kuulub videokogumikku:
iVisit 3D (English)
10 aastat tagasi · vaatamisi 4262
iVisit 3D on innovatiivne ja lihtne viis presenteerida oma projektide panoraame onlainis või iPad/iPhone või Android seadmetel. iVisit 3D kasutab ainult lõplikke pilte ja pole reaalne 3D mudel või animatsioon, mis teeb arvutused ja navigeerimise väga kiireks. iVisit 3D on arendatud just arhitektidele ja disaineritele, mis võimaldab kasutajatel vaadata ja jagada projekti navigeerides erinevate vaatepunktide vahel korruseplaanil, milleks on väikesed eelvaate pildikesed või 3D vaated. Lisainformatsioon ja laadimine: http://www.ivisit3d.com
2022 Graphisoft toodete uuenduste demo videod
1 aasta tagasi · vaatamisi 26030
Tere tulemast Archicad 26 maailma, tulemas on suurepäraseid asju.

Kuna projektid muutuvad suuremaks ja keerukamaks, sisaldavad projekteeritud failid rohkem andmeid. Tõhususe parandamine on endiselt meie nimekirja tipus, koos kasvava nõudlusega jätkusuutliku ehitamise järele. Meie eesmärk on aidata arhitektidel võimalikult lühikese ajaga projekteerida kõige keskkonnasõbralikumaid hooneid.

Sellest lühikesest värskenduse esiletõstmise videost leiate teavet teenuste ja lahenduste kohta, mis aitavad selle visiooni ellu viia. Tutvustame dokumentatsiooni täiustusi, visualiseerimise täiustusi, uusi koostöö- ja koostalitlusvõimalusi ning uuendatud teenuste ökosüsteemi, mis annab arhitektidele võimaluse kujundada suurepärast arhitektuuri.
Video kuulub videokogumikku:
Hard Core BIM - Materjalide ühendused - Pilootprojekt
10 aastat tagasi · vaatamisi 17226
ArchiCAD 17 pakub omalaadsete seas ainulaadset BIM-põhist ehituse dokumenteerimise lahendust, mis lihtsustab modelleerimist ja dokumenteerimist isegi siis, kui hoone mudel on väga keerulise detailsuse tasemega. ArchiCAD'i algusest-lõpuni BIM tööprotsess, mis tutvustab uut prioriteetidel põhinevaid ühendusi (PCB) koos intelligentsete ehitusmaterjalidega, genereerivad automaatselt konstruktiivselt korrektseid lõikeid ja detaile. See toob tagasi tõelise investeeringu tasuvuse (ROI) BIM mudeli loomiseks kulutatud aja pealt ja võimaldab mudelil olla jätkuvalt "live" staadiumis kuni projekti täieliku lõpetamiseni.
Video kuulub videokogumikku:
POLYFORM ja OPEN BIM
8 aastat tagasi · vaatamisi 1957
"Nagu arhitektile ikka, on meile oluline kasutada töövahendeid, mis sobivad kokku meie disainimise viisidega," ütles arhitekt Christoffer Lissau Lund. OPEN BIM on teinud selle lihtsamaks POLYFORM'le, et disainida ja teha koostööprojekte meeskondadena.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 17 uued omadused - Erinevate IFC standardite tugi
10 aastat tagasi · vaatamisi 998
See video tutvustab IFC standardeid -- Model View Definitions (MVD) - ArchiCADs toetatud ja samuti näitab kuidas määrata erinevaid standardeid ja oma IFC andmeid projekteeritavatele elementidele.
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD 23 - IFC 4.0 tugi
4 aastat tagasi · vaatamisi 7198
See video annab detailse ülevaate IFC 4 toest ARCHICAD-s. ARCHICAD on võimeline eksportima IFC faile täielikult ühildudes IFC4 “Reference View” Model View Definition-ga.
Video kuulub videokogumikku:
Detailne arvutuste aruanne betoonpostidele AxisVM X6-s
2 aastat tagasi · vaatamisi 195
Läbipaistvus on konstruktsioonide projekteerimisel otsustav punkt. Seetõttu paneme suurt rõhku sellele, et detailsed projekti arvutamise aruanded oleksid meie kasutajatele hõlpsasti kättesaadavad. Nagu uus betoonpostide arvutamine AxisVM X6 -s. Igale kontrollile viidatakse standardist ja iga projekteerimise valem on esitletud analüüsi muutujate tegelike väärtustega.
Video kuulub videokogumikku:
3D parameetriline projekteerimine AxisVM-s - silindriliste torude lõikumised
3 aastat tagasi · vaatamisi 547
Uued arengud Grasshopperi lisandmoodulis - pinnaelementide ja koormuste käsitsemine annab AxisVM-ga 3D-parameetrilise disainile uue taseme. Järgmises lühikeses videos esitatakse lõikuvate silindriliste torude eksport. Kui olete huvitatud 3D parameetrilisest disainist, laadige palun alla meie uusim AxisVM disainitööriist!

Video kuulub videokogumikku:
Miks ArchiCAD?
9 aastat tagasi · vaatamisi 444709
Kui keegi tähistab "ümmargust" sünnipäeva - nagu näiteks 20, 30, 50 jne. ...siis ta kindlasti mõtiskleb mineviku üle - ja muutub isegi natuke filosoofiliseks. Seda oleme ka meie teinud, sest ArchiCAD saab 30 aastaseks ja oleme otsustanud küsida kauaaegsetelt klientidelt: Miks te olete valinud Graphisoft'i?
Vaadake üllatavat ja inspireerivat videot selle kohta.

Video kuulub videokogumikku:
ac16-ee-06
11 aastat tagasi · vaatamisi 3511
Energia mudeli ülevaate paleti (Energy Model Review palette) avade leht (Openings tab) kuvab nimekirja hoone välisavadest koos nende energia simulatsioonil arvestatavate füüsikaliste omadustega.
Video kuulub videokogumikku:
gbor-bojr-raargib-graphisoftst
9 aastat tagasi · vaatamisi 92516
ArchiCAD sai 2014 aastal 30 aastaseks. Gabor Bojár, GRAPHISOFT asutaja räägib meie loo algusaegadest. "Igale tehnoloogiafirmale on suurim väljakutse läheneda talentidele, et saada parimaid inimesed. See on edu saladus. Uus firma, kes töötab globaalsel turul raudse eesriide taga, oli vägagi atraktiivne parimatele inimestele ülikoolis. Seega, et saada parimad koolitatud inimesed ülikoolist tehnilisest seisukohast, siis see oli lihtne. Kuid suurim väljakutse oli neid koolitada sellele turule, nagu nad oleksid kliendid, kellel on emotsionaalne empaatia arhitektide suhtes, et neid mingis mõttes muuta tarkvarainseneridest arhitektideks. See oli väljakutse ja muutus selliseks väljakutseks. Algselt olid tarkvarainsenerid uhked tarkvara üle, mida nad olid kirjutanud. Mõne aasta pärast nad olid uhked hoonete üle, mida oli projekteeritud meie oma tarkvaraga. Selles valdkonnas on maailmas üsna vähe edukaid ettevõtjaid. Nad toovad oma firmadesse edukuse, aga kui nad astuvad tagasi igapäevasest juhtimisest, siis 90% firmadest ei toimi paremini kui enne. Algne asutaja on puudu. Ma olen aga eriti uhke, et GRAPHISOFT kuulub selle väikese 10% hulka, kus firma toimib palju paremini hetkest, kui ma pole enam see mees, kes seda juhib." 
ac16-ee-05
11 aastat tagasi · vaatamisi 5199
Energia mudeli ülevaate paleti (Energy Model Review palette) konstruktsioonide leht (Structures tab) kuvab nimekirja hoone sise- ja välis konstruktsioonide ruumi-piiridest koos nende energia simulatsioonil arvestatavate füüsikaliste omadustega.
Video kuulub videokogumikku:
Archicad 26 Uute omaduste video
1 aasta tagasi · vaatamisi 84433
Uusim Archicad 26 väljalase sisaldab funktsioone ja värskendusi, mis soodustavad sujuvamat koostööd inseneride ja arhitektide vahel ning keskenduvad kaugtöövõimaluste täiustamisele. Funktsioonide värskendused põhinevad meie kasutajate tagasisidel ning sisaldavad olulisi täiustusi disainis ja dokumentatsioonis. Üldiselt lubab uus versioon aidata projekteerijatel kulutada vähem aega projektijuhtimisele ja rohkem aega arhitektuursele projekteerimisele ja teostamisele.

Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 15 - Intelligentsed ühendused - Lõikamise vormi valikud
12 aastat tagasi · vaatamisi 1455
ArchiCAD 15 uued omadused - Intelligentsed ühendused
Lõikamise vormi valikud

Katuste ja koorikute "lõikamise vormi" kohta on mitmeid häälestatavaid valikuid. Neid saab häälestada kasutades nende elementide häälestuste dialoogis Model paneeli välja Trimming Body.
Video kuulub videokogumikku:
IFC andmete eksport vastavalt erinevatele IFC standrartitele
11 aastat tagasi · vaatamisi 2995
IFC andmete eksport vastavalt erinevatele IFC standrartitele

Ametlik IFC spetsifikatsioon sisaldab juhiseid andmete sisu kohta, mida IFC failid peavad sisaldama kui neid eksporditakse ja või imporditakse erinevate tarkvarade vahel. Need juhised on defineeritud "Model View Definitions" abil. Kõige laialdasemalt kasutusel olevat definitsiooni nimetatakse Coordination View ja ta on toetatud enamus tarkvarades, kaasaarvatud GRAPHISOFT ArchiCAD.
Video kuulub videokogumikku:
Online BIM koostöö üle maailma - Osa 2
13 aastat tagasi · vaatamisi 2886
Osa 2:
Töötamine Teamwork projektiga
Värvilised tööalad
Elementide reserveerimine, Request & Grant
Kohesed teated (Instant Messaging)
Ülesannete teated (Task Messages)
Muudatuste Sending & Receiving
Open BIM koostöö sissejuhatus
Koostöö inseneridega
IFC kontseptsioon
Viidatavad mudelid (Model Referencing)
Mudeli koordineerimine
Elemendi klassifitseerimine (Element Classification)
Video kuulub videokogumikku:
Täiustatud BIMx-i töövood Archicad-s
8 kuud tagasi · vaatamisi 2223
Viige oma projekti esitlus ja suhtlemisoskus BIMx'i abil järgmisele tasemele. Siit saate teada, kuidas oma mudelit Archicad's ette valmistada ja optimeerida, et saada parima kvaliteediga BIMx-i kogemus. Kohandage oma BIMx mudeli andmeid, seadistage ja kasutage rakendust esitluste juhtimiseks otse rakendusest ning saatke ehitusplatsilt tagasisidet otse kontorisse Archicad.
 
Külastage meie veebisaiti: https://learn.graphisoft.com/visitor_catalog_class/show/57526?affiliate=89181
BCF Connector seadistamine
4 aastat tagasi · vaatamisi 3384
Vahetage vastuolusid otse ühises andmete keskkonnas häälestades ühenduse serveriga Solibri BCF Connector kasutamiseks. Teil on samuti võimalik valida vaikimisi projekt ja eeldefineerida kuidas imporditud vastuolud vaikimisi filtreeritakse.
Video kuulub videokogumikku:
Open BIM tegevuses – 480 Hay St, Perth
8 aastat tagasi · vaatamisi 15580
480 Hay Street, Perth on $500 miljoni väärtuseline erinevate kastusotstarvetega ümberehitusel olev projekt, milles paiknevad luksuslik 5 tärniga Westin hotell, kontorid, kaubandus- ja söögikohad nii kohalikele ja ka välistele külalistele. Projekti juhib firma BPi, mis on esimene sedalaadi ettevõte Austraalias, kes kasutab täielikult Open BIM lähenemist. Projektis kasutatakse parimaid 3D modelleerimise ja dokumenteerimise lahendusi nagu ArchiCAD, BIMx, Solibri, Revit ja Tekla. Mudeli failid on koordineeritud ja informatsiooni jagamine on võimaldatud kõigi projektis osalejate vahel, kasutades viimaseid tehnikaid ja standardeid nagu Industry Foundation Classes (IFC) ja BIM Collaboration Format (BCF), et tagada õigeaegne ja täpne andmevahetus projekti osaliste vahel. Niisugune Open BIM lähenemine on ellimineerinud maksumuse ebakõlasid ja vähendanud ebaefektiivsust ning raiskamist kogu projekti ulatuses.
eelmine1234567järgmine
vahejoon
3D Ekspert OÜ
Vana-Lõuna 27
10134 Tallinn, EESTI (Estonia)
tel (+372) 50 37 624
info@3dekspert.ee
Abivahendid
Download ARCHICAD
BIM koolitus
õppeVIDEOD
õppeJUHENDID
onlain SEMINARID
Kogukonnad
Community
Twitter
Facebook
Youtube
LinkedIn
Info
hinnapäring / tellimine
pakkumised
uudised
sildipilv
nõuded süsteemile