3D EKSPERT Graphisoft Community TASUTA objektid BIMx Twinmotion Artlantis SOLIBRI AxisVM ArchiFrame ArchiLogs Videod logi sisse
3D EKSPERT

BIM tarkvara arhitektidele - projekteerijatele

ArchicadSOLIBRIBIMcloudBIMxTwinmotionArtlantisArchiFrameAxisVMKoolitusAbikeskusLisad
vahejoon

Koolitus

ülevaadeKURSUSEDõppeVIDEODõppeJUHENDIDGraphisoft Learn
proovi ARCHICAD-i proovi SOLIBRI-t proovi AxisVM-i
videokogumikud videod abi otsi
loend
otsingutulemuse järgi

VIDEOD (kokku 362): valised objektid archicad koolituse seeria 3 50 84 OTSINGUABI, SUBTIITRID

Proovi ka Google otsingut: valised objektid archicad koolituse seeria 3 50 84, Abikeskus otsingut: valised objektid archicad koolituse seeria 3 50 84
eelmine1234 ... 9101112järgmine
ArchiCAD 17 uued omadused: Avade põskede tüübid (Wall closure)
10 aastat tagasi · vaatamisi 18356
See video tutvustab ava objektide põskede vormistuse tüüpe. Kasutada saab ühiseid uusi eeldefineeritud vormistuse tüüpe nii akendele kui ka ustele.
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD Nipp - Looge sümbol jooni
3 aastat tagasi · vaatamisi 3229
Kuidas luua sümbol joone tüüpi ARCHICAD-s? Joonistades joone/kaare töövahendiga ja genereerides jooni Text 3D objektist.
ARCHICAD 20 - Show in Library Manager käsk korduselementidele
7 aastat tagasi · vaatamisi 1454
Selles videos tutvustatakse kui lihtne on jõuda Library Manager Content Tab lehele selekteeritud objektiga kasutades ARCHICAD 20 "Show in Library Manager" käsku.
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD 20 - Library Manager - Lingitud kataloogide haldamine
7 aastat tagasi · vaatamisi 22117
See video tutvustab kuidas hallata "Linked Libraries", mis on paigalduvad loetavasse vaikimisi standardsesse ARCHICAD 'i kataloogi ja samal ajal ka teiste kataloogide haldamist. Võrrelduna objektidega "Embedded Library" osas, on need kataloogid lingitud kataloogid, .lcf konteinerid või .pla arhiivi failid.
Video kuulub videokogumikku:
Elementide selekteerimine
10 aastat tagasi · vaatamisi 46842
See videoklipp on osa ArchiCAD Video Seeriatest, mis tutvustab Graphisoft ArchiCAD'i fundamentaalseid kontseptsioone, töövahendeid ja tehnikaid. Selles videos demonstreeritakse erinevaid elementide selekteerimise tehnikaid.
Projekteerimise vabadus
vaatamisi 37860
Shell on uus töövahend, mis võimaldab luua laialdases valikus kujundeid. Kasutage Shell töövahendit, et modelleerida elemente hoone üldkuju loomiseks või ka üksikute objektide loomiseks.
Video kuulub videokogumikku:
BIMx samm-sammult juhend - III. BIMx hüpermudeli jagamine
7 aastat tagasi · vaatamisi 15626
See video seeria annab samm-sammulise juhendi kuidas luua, jagada ja uuendada BIMx hüpermudeleid GRAPHISOFT ARCHICAD-st. Selles videos jätkatakse jagamise valikute ülevaadet BIMx hüpermudeli kohta läbi mudeli ülekandmise teenuse.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 12 uued omadused - DWG täiustused
13 aastat tagasi · vaatamisi 1490
ACIS import valik konverteerib AutoCAD® 3D Solids, Regions ja Bodies GDL objektideks. Käsuga Attribute Purge saab ArchiCADi faili salvestamisel DWG faili ainult need ArchiCAD atribuudid, mis on tegelikult ka kasutusel projektis.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 16 - BIM komponendid portaal: Drag and Drop laadimine
11 aastat tagasi · vaatamisi 37063
ArchiCAD 16 uued omadused - BIM komponendid
BIM Components portaal: Drag and Drop laadimine

Kui olete leidnud objekti, mida soovite kasutada ArchiCADi projektis, siis saate ta kiiresti laaadida ja lisada oma projekti (Drag and Drop).
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 12 uued omadused - Align  Distribute (joondamine  jagamine)
13 aastat tagasi · vaatamisi 7266
Nüüd saavad selekteerida suvalisi objekte 2Ds või 3Ds ning neid joondada ja jagada asetades elemente piki kindlat rada või defineeritud mustri kujul. Joondamise ja jagamise käsud teevad lihtsamaks korduvate elementide korrastamise. Need omadused kiirendavad projekteerimist ja dokumentatsiooni loomist.
Video kuulub videokogumikku:
2-6 Piiride töötlemine
5 aastat tagasi · vaatamisi 1606
Piiride töötlemine

Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD 20 - Rhino 3D Import
7 aastat tagasi · vaatamisi 43687
See video annab kiirülevaate uutest täiustustest 3D Rhino mudelite importimisel ARCHICAD 20-sse. ARCHICAD 20 on nüüd võimeline lugema  Rhino 3dm faili formaati. Tänu loodud lisatarkvarale tekib imporditud mudel mittetöödeldava GDL objektina, säilitades originaalse Rhino mudeli loogilise struktuuri.
Video kuulub videokogumikku:
archicad-22-rippfassaadi-loomine
5 aastat tagasi · vaatamisi 6248
Mustri skeem ja jaotamine

Video kuulub videokogumikku:
BIMx samm-sammult juhend - I. Projekti ettevalmistus
7 aastat tagasi · vaatamisi 96576
Selles videos saate nõuandeid selle kohta kuidas valmistada ette ARCHICAD BIM projekti enne tema importimist kui BIMx projekt. See video seeria annab samm-sammulise juhendi kuidas luua, jagada ja uuendada BIMx hüpermudeleid GRAPHISOFT ARCHICAD-st.
Video kuulub videokogumikku:
mep-modeler-video-02
13 aastat tagasi · vaatamisi 20997
Graphisoft MEP Modeler'ga on kaasas rikkalik MEP spetsiifiline korduselementide kataloog. See kataloog sisaldab valmis häälestustega MEP elemente, mis sisaldavad arukaid ühenduspunkte automaatsete ühenduste loomiseks MEP süsteemide paigaldamisel. MEP Modeler installeerimise käigus lisatakse vastavatele ArchiCAD objektidele omad arukad ühenduspunktid nagu ka MEP spetsiifilised parameetrid.
Video kuulub videokogumikku:
3 2 Oma paneelide lahendused
5 aastat tagasi · vaatamisi 1573
Oma paneelide lahendused

Video kuulub videokogumikku:
2 2 Diagonaalsete ja profiil raamide rakendamine
5 aastat tagasi · vaatamisi 1869
Diagonaalsete ja profiil raamide rakendamine

Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 16 - BIM Components portaal: Hinnangud ja kommentaarid
11 aastat tagasi · vaatamisi 351
ArchiCAD 16 uued omadused - BIM komponendid
BIM Components portaal: Hinnangud ja kommentaarid

BIM Components portaal võimaldab kasutajatel hinnata ja kommenteerida portaalis leitud objekte. Need omadused on loodud eesmärgiga aidata teistel leida väärtuslikke ja populaarseid objekte veelgi lihtsamalt. Hindamine ja kommenteerimine on kasutatav kõigile registreeritud portaali liikmetele.
Video kuulub videokogumikku:
2-4 Nurga raamid
5 aastat tagasi · vaatamisi 1789
Video kuulub videokogumikku:
2-5 Elementide põhine rippfassaad
5 aastat tagasi · vaatamisi 1684
Elementide põhine rippfassaad

Video kuulub videokogumikku:
2 3 Oma profiilide raamide loomine
5 aastat tagasi · vaatamisi 1827
Oma profiilide raamide loomine

Video kuulub videokogumikku:
Reeglite lisamine olemas olevatele reeglikogumikele | Solibri õppejuhendid
2 aastat tagasi · vaatamisi 2828
See teine osa õppevideo seeriatest juhendab teid, kuidas lisdada reegleid olemasolevatele reeglikogumikele.
 
Järgige seda õppe videote seeriat, et õppida fundamentaalseid kontseptsioone, mis on vajalikud edukaks uute reeglikogumite loomiseks, reeglite lisamiseks olemasolevatele reeglikogumikele, täpsustada reegleid ja rakendada neid teistes projektides.
Video kuulub videokogumikku:
2-1B Raamide ja paneelide rakendamine skeemiks
5 aastat tagasi · vaatamisi 2210
Raamide ja paneelide rakendamine skeemiks

Video kuulub videokogumikku:
Reeglitekogumite-reeglite loomin | Solibri õppejuhendid
2 aastat tagasi · vaatamisi 11855
See on esimene osa meie uuest õppevideo seeriatest, kuidas täielikult rakendada reeglitega seotuid omadusi Solibri-s. Alustame uue reeglikogumiku loomisega.
 
Järgige seda õppe videote seeriat, et õppida fundamentaalseid kontseptsioone, mis on vajalikud edukaks uute reeglikogumite loomiseks, reeglite lisamiseks olemasolevatele reeglikogumikele, täpsustada reegleid ja rakendada neid teistes projektides.
Video kuulub videokogumikku:
Rollid ja ressursid | Solibri õppejuhendid
2 aastat tagasi · vaatamisi 2321
Selles kolmandas õppejuhendis Reeglite õppejuhendite seeria õpite kuidas töödelda rolle ja ressursse ning kuidas luua uut rolli, mida saate kasutada ka teistes projektides. 
 
Järgige seda õppejuhendite seeriat, et õppida fundamentaalseid kontseptsioone, mis on vajalikud edukaks uute reeglikogumike loomiseks, reeglite lihvimiseks ja nende rakendamiseks teistes projektides.
Video kuulub videokogumikku:
Bauhaus trepid Budapest-s -Szalay tänav- – Klassika taasmudelleeritud ARCHICAD-s
6 aastat tagasi · vaatamisi 26758
Selles seerias vaatleme mõningaid ilusaid ja unikaalseid treppe ARCHICAD-i kodulinnas Budapest-s. 1930 ja 1950 aastate vahel, Bauhaus suunaline arhitektuur oli suunaandvaks üle kogu maailma ja selles ei jäänud puutumata ka Budapest. Noor Budapest-s elav fotograaf otsis üles need mõningad peidus olevad kalliskivid ja tegi neist seeria fotosid, mis muutusid populaarseks arhitektuuri ja disaini kodulehtedel. Koostöös Balint Alovits-ga, me valmistasime ette mini-seeriaid klassikutest taasmudelleerituna ARCHICAD-s, mis näitavad neid ilusiad treppe.
Video kuulub videokogumikku:
morph-moiste
11 aastat tagasi · vaatamisi 93587
MORPH töövahendil puuduvad geomeetrilised piirangud; iga serv, nurk ja tahk on liigutatav ja vabalt muudetav ning materjale võib häälestada igale tahule eraldi. Ei ole vaja GDL programmeerimist ega spetsiaalsete kujundite importimist teistest 3D programmidest. MORPH elemendid on täisväärtuslikud ArchiCAD komponendid, mis on nähtavad kõikidel ArchiCAD vaadetel ja materjalide väljavõtetel ning neid võib klassifitseerida konstruktsiooni või MEP ekspordiks. Kõik see teeb uuest MORPH töövahendist terviklahenduse suvalist tüüpi kohandatud kujundite loomiseks. Muutke suvaline olemasolev objekt, element või elementide grupp MORPH elemendiks, seejärel salvestage suvalist tüüpi GDL objektina või kasutage seda edasi kui töödeldavat MORPH elementi. Kõiki tüüpi 3D elemente on võimalik muuta täisväärtuslikeks MORPH elementideks, mille kõik küljed, servad ja punktid ja loendatavad parameetrid on vabalt töödeldavad.
Video kuulub videokogumikku:
BIM komponendid - pilves otsing
11 aastat tagasi · vaatamisi 29653
ArchiCAD 16 muudab fundamentaalselt võimalusi, mis on olnud tavapärasel kasutajal BIM komponentide leidmisel BIM projektidesse. ArchiCAD'i uued modelleerimise võimalused, mis on seotud BIM komponentide andmebaasiga võimaldab kasutajatel luua, otsida, üles laadida ja alla laadida BIM komponente vastavalt nende soovidele.  Täielikult intergreeritud veebiportaal teeb võimalikuks BIM komponentide jagamise kõikidele huvilistele. BIMcomponents.com on keskseks "turuplatsiks" kõikidele GDL objektidele, jõudes otse ArchiCADi kasutajateni, kui neil läheb neid objekte vaja.

BIM komponentide kontseptsioon
See on pilvepõhine ArchiCADga integreeritud ühiskasutuse andmebaas, mis kogub ja võimaldab otsest ligipääsu kümnetele tuhandetele GDL elementidele ühes keskses kohas. Lihtsalt otsitav kollektsioon on pidevalt kasvamas koos kasutajate arvuga, lisaks veel GDL arendajad ja tootjad, kes teevad samuti uusi elemente. BIMcomponents.com aitab leida vajalikke 3D või 2D elemente parameetriliste GDL objektide hulgast ja neid otse paigaldada ArchiCAD objektide nimistusse lihtsa drag & drop meetodiga. Jälgige kasutajate arvamusi ja jagage oma enda tehtud objekte ühe klikiga, laiendades niimoodi veelgi võimalikku objektide valikut. Sisseehitatud kvaliteedi filtrid, kasutajate ülevaated ja soovitused annavad tulemuseks kõrgetasemelise objektide kvaliteedi.
Video kuulub videokogumikku:
BIM Components - tutvustus
11 aastat tagasi · vaatamisi 9056
BIM Components portaali tutvustus https://bimcomponents.com/

ArchiCAD 16 muudab fundamentaalselt võimalusi, mida tavaline kasutaja saab ära kasutada oma BIM projektides BIM komponentide leidmisel. ArchiCAD'i uued modelleerimise võimalused, pilve-põhine BIM komponentide baasiga ühendus võimaldab kasutajatel luua, otsida, üles laadida ja alla laadida uusi BIM komponente vastavalt nende vajadustele. Täielikult integreeritud veebiportaal teeb BIM komponentide jagamise kõigile võimalikuks. BIMcomponents.com pakub samuti keskset "turuplatsi" kõikidele GDL objektidele, et jõuda otseselt ArchiCADi kasutajateni just siis kui nad neid kõige enam vajavad.

Niisugune pilve-põhine ArchiCAD'ga integreeritud üldine andmebaas kogub ja pakub otsest ligipääsu kümnetele tuhandetele GDL objektidele ühes kohas. Lihtsalt otsitavad kogumikud on pidevalt kasvamas koos kasutajatega, GDL arendajatega ja tootjatega, kes loovad uusi elemente. BIMcomponents.com aitab teil leida väärt 3D ja 2D elemente parameetriliste GDL objektide kujul, mida saab tuua otse ArchiCADi projekti kataloogi lihtasa drag & drop meetodiga. Kasutajatel on võimalik jälgida huviliste arvamusi ja jagada oma enda objekte ühe lihtsa klikiga ja nii veelgi laiendada elementide valikut. Süsteemi on sisse ehitatud kvaliteedi filtrid, kasutajate ülevaated ja soovitused, mis kõrge üldise objektide kvaliteedi.
Video kuulub videokogumikku:
Kuidas disainida kiirelt kööki kasutades parameetrilisi modulaarseid köögikappe Archicad-s
2 aastat tagasi · vaatamisi 63532
Disainige mistahes kööke kiiresti ja vaevata, kasutades parameetrilisi, modulaarseid köögikappe. Lihtsalt paigaldage elemente, venitage neid soovitud suuruseks, seejärel kohandage nende komponente.
Katsetage erinevate stiilidega, tehke muudatusi kiiresti ja lihtsalt ning pakkuge erinevaid disainivalikuid oma klientidele valimiseks.


"Selles videos tutvustame uusi modulaarseid köögikappe, mis aitavad teil kiiresti ja vaevata kujundada kauneid kaasaegseid kööke. Arhitektid ja disainerid tuginevad laiadele objektide valikutele viimaste trendide kohaselt nii elamu- kui äriprojektide loomisel, et luua suurepärast disaini oma klientidele. 
 
Tänu Archicad-i pidevale 2D objektide kataloogide laienemisele ja peamiselt mugavalt kohandatavatele modulaarsetele köögikappidele on lihtsam kui kunagi varem disainida mitmeid disainlahendusi klientidele valimiseks.
 
Köögi kappide elemendid on grupeeritud nende paigutamise viisi järgi kolme kategooriasse: baas, seisev ja seina. Kapid on järgnevalt grupeeritud erinevatesse geomeetriatesse; näiteks, Block, Chamfered, Closing, L, C või S-kujulised elemendid, mis teeb lihtsamaks nende seast valimise vastavalt projekti vajadustele.
 
Iga element on igakülgselt parameetriline, sisaldades laia ulatust kohandatavate komponentide osas nagu karkassid, paneelid ja nupud. Neid on lihtne miksida ja sobitada omavahel, et saavutada parimat tulemust."
Video kuulub videokogumikku:
Kuidas vahetada mudeleid Revit-ga ja kuidas koheselt kontrollida mudeleid Solibri-s
2 aastat tagasi · vaatamisi 8289
Mudeli põhine BIM koostöö töövoog arhitektide ja teiste osaliste vahel vajab kiiret ja lihtsat mudeli vahetust ning täpseid mudelite kontrollimise töövahendeid. Nautige eeliseid, mis tekivad sujuvas, voogavas koostöös kõigi projekti osalistega tänu Archicad-i täiustatud koostöö vahenditele.
 
 
"Selles videos näidatakse kuidas saab teha koostööd Revit-ga ja Solibri vahel töötades Archicad-s.
 
Sujuv koostöö Revit-ga on paljudele arhitektidele ülioluline. RFA-RVT geomeetri andmevahetuse lisa on nüüd Archicad-i sisseehitatud. 
 
Siin on lühike kirjeldus kuidas see mitmekülgne töövahend töötab: eksport RVT mudeliteks Archicad-st, kiirsidemed RVT mudelitele Archicad-i koos täpse geomeetria ja omadustega, import MEP seadmetele Archicad projekti lisaks ustele, akendele ja objektidele kasutades import käsku RFA kui GDL objekt.
Täiustatu Archicad-Solibri Connection lisaga saate säästa ega oma projektide kohesel kvaliteedi kontrollimisel.
 
Laadige see lisa alla graphisoft.com, installeerige, seejärel avage tema palett  Window menüüst. Kliikkige Start Solibri. Kui Solibri töötab, klikkige Export to Solibri. Mudel tekib automaatselt Solibri-s. Pärast mõningate muudatuste tegemist mudelis Archicad-s, klikkige Update in Solibri ja see uuendab ainult muudetud elemente. See on palju kiirem ja lihtsam kui eksportida kogu mudel IFC-na taaskord."
Video kuulub videokogumikku:
Kuidas kasutada Archicad-i sisseehitatud Survey Point-i
2 aastat tagasi · vaatamisi 21457
Iga BIM projekti koostöö algab sellega, et veenduda projekti õiges kohas paiknemisega. Archicad võimaldab mudeli põhist avatud töövoogu projekti osaliste vahel kes kasutavad erinevaid rakendusi. Kõrvaldage koostöö ebakõlad ja lihtsustage oma töövooge Native Archicad Survey Point abil. 
 

"Selles videos näidatakse kuidas veenduda, et projekt paikneb korrektselt Archicad-i sisseehitatud töövahenditega.
 
Uus sisseehitatud töövahend Native Survey Point on lahutamatu Archicad projekti osa. 
Survey Point-i saab näidata või peita ja selle seadetele ligi pääseda spetsiaalse tööriista abil tavapärasel tööriistaribal või Project Preferences menüüs. 
 
Survey point on nähtav ainult ekraanil — ta ei ilmu nähtavale prinditud formaadis ja teda saab lihtsalt ümberpaigutada. Suumimise ajal sümboli suurus jääb samaks. Lülitage koordinaadid sisse, et neid näidata seoses projekti nullpunktiga. Asukoha häälestustele pääsete kiiresti ligi tööriistaribalt. Sealt saate lisada ka georeferentsuse parameetreid IFC informatsiooni jaoks.
 
Teil on võimalik projekt paigutada ka reaalsetesse maailma koordinaatidesse. Project Origin seatakse kokku lepitud projekti baaspunkti. Kasutage Tracker-t sisestades idapikkuse ja põhjalaiuse väärtused Survey Point ümberpaigutamiseks ette antud punkti andmete järgi. Koordinaadid uuenevad automaatselt asukoha häälestustes.
 
Uus on ka Survey Coordinate objekti graafiline sümbol, et kuvada koordinaate mistahes punkti kohta plaanidel vastavuses Survey Point-ga või kolm teist referentspunkti valikut. Nende objektide koordinaatide punkte saab esitada ka andmetabelite nimekirjades.
 
Joondage sissetulevad DXF või DWG joonised Survey Point-ga aktiveerides vastava valikukasti attach XREF või Merge dialoogides impordi ajal. 
Kiirsideme moodulid — Archicad või IFC — valige Survey Point valik Project Origin asemel, et joondada imporditud moodul peafailiga. 
Kui eksportida IFC või DWG faili, siis kasutage spatsiaalseid valikuid tarnslaatoris, et sobitada eksporditud faili nullpunkt kas Project Origin või Survey Point valikuga."
Video kuulub videokogumikku:
eelmine1234 ... 9101112järgmine
vahejoon
3D Ekspert OÜ
Vana-Lõuna 27
10134 Tallinn, EESTI (Estonia)
tel (+372) 50 37 624
info@3dekspert.ee
Abivahendid
Download ARCHICAD
BIM koolitus
õppeVIDEOD
õppeJUHENDID
onlain SEMINARID
Kogukonnad
Community
Twitter
Facebook
Youtube
LinkedIn
Info
hinnapäring / tellimine
pakkumised
uudised
sildipilv
nõuded süsteemile