3D EKSPERT Graphisoft Community TASUTA objektid BIMx Twinmotion Artlantis SOLIBRI AxisVM ArchiFrame ArchiLogs Videod logi sisse
3D EKSPERT

BIM tarkvara arhitektidele - projekteerijatele

ArchicadSOLIBRIBIMcloudBIMxTwinmotionArtlantisArchiFrameAxisVMKoolitusAbikeskusLisad
vahejoon

Koolitus

ülevaadeKURSUSEDõppeVIDEODõppeJUHENDIDGraphisoft Learn
proovi ARCHICAD-i proovi SOLIBRI-t proovi AxisVM-i
videokogumikud videod abi otsi
loend
viimati lisatud (vanimast uusimani)
eelmine1234 ... 58596061626364 ... 666768järgmine
Artlantis renderdamise ekspert seeriad: Söögituba #3
3 aastat tagasi · vaatamisi 6499
Artlantis renderdamise ekspert seeriad: Söögituba #3
Video kuulub videokogumikku:
Artlantis 2020 -  Populatsiooni töövahend ja 3D muru
3 aastat tagasi · vaatamisi 9638
Artlantis 2020 -  Populatsiooni töövahend ja 3D muru
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD Nipp - Copy-Paste pliiatseid
3 aastat tagasi · vaatamisi 4136
Esmalt ARCHICAD 22-s tutvustatud Attribute Manager võimaldab teostada copy/paste pliitsitele (Pens) häälestustes Pen Sets nii nende siseselt kui ka nende vahel.
Artlantis renderdamise ekspert seeriad: Villa #4
3 aastat tagasi · vaatamisi 6892
Artlantis renderdamise ekspert seeriad: Villa #4
Video kuulub videokogumikku:
Kuidas saada Solibri Anywhere
3 aastat tagasi · vaatamisi 4087
See video juhendab, kuidas saate registreeruda ja alla laadida meie tasuta BIM vaaturi Solibri Anywhere (ja palju muud!).
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD Nipp - Looge sümbol jooni
3 aastat tagasi · vaatamisi 3403
Kuidas luua sümbol joone tüüpi ARCHICAD-s? Joonistades joone/kaare töövahendiga ja genereerides jooni Text 3D objektist.
Artlantis renderdamise ekspert seeriad: Köök #5
3 aastat tagasi · vaatamisi 5200
Artlantis renderdamise ekspert seeriad: Köök #5
Video kuulub videokogumikku:
Solibri ABIINFO: Solibri Anywhere - üksinda töötamine
3 aastat tagasi · vaatamisi 5567
Selles sessioonis õpitakse IFC mudelite kasutamise töövoogu Solibri Anywhere abil.

Vaadeldakse erinevatest infoallikatest või osapooltelt saadud IFC mudelite baasil koondmudelite loomist, lühidalt navigeerimisest, probleemide visuaalne tuvastamine ja märkuste loomine ning nende lisamine presentatsiooni ja raportite saatmine vastavatele osapooltele.
Video kuulub videokogumikku:
CLT - XLAM konstruktsioonide projekteerimine
3 aastat tagasi · vaatamisi 1104
Uued trendid rohelises arhitektuuris säästva keskkonna loomisel, keskendub CLT (ristkihtpuit) toodete kasutamisele. Täiendage oma AxisVM -i konfiguratsiooni XLM-mooduliga ja laske meil aidata teil luua madala süsinikusisaldusega tulevikku.
Video kuulub videokogumikku:
Artlantis 2020 - Oma objekti loomine
3 aastat tagasi · vaatamisi 6697
Artlantis 2020 - Oma objekti loomine
Video kuulub videokogumikku:
Solibri arendaja platvormi tutvustus
3 aastat tagasi · vaatamisi 1535
Solibri Developer Platform on mõeldud arendajatele, kes soovivad kohandada Solibri-t API kaudu. Solibri Developer Platform omn platvorm arendajatele ja see sisaldab API keskkonda, dokumentatsiooni paketti ja spetsiaalset Solibri Society arutluste sektsiooni. Selles videos anname ülevaate, kuidas arendajad saavad lisaks kohandatud vaadetele, teabele ja sätetele kohandada näiteks ka reegleid.
Kuidas ühineda Solibri kogukonnaga
3 aastat tagasi · vaatamisi 335
Solibri Society on veebifoorum, mis pakub võimalust vastavaks suhtlemiseks erineva laadi Solibri-ga seotud teemadel. Selles videos juhendame teid, kuidas liituda kogukonnaga.
Solibri 04-2020 versiooni esiletõsted
3 aastat tagasi · vaatamisi 1601
See versioon pakub mitmeid erinevaid funktsioone ja parandusi pakettides Solibri Office, Site ja Anywhere. Lihtsam navigeerimine, ülevaatlikumad mõõdud - vaata videot, et näha lihtsat korruse selekteerimist ja mõõtude töövahendit vastavates tegevustes.
Solibri ABIINFO: Solibri Anywhere - koostöö teistega
3 aastat tagasi · vaatamisi 2726
Selles sessioonis õpitakse kuidas teha projektis SOLIBRI Anywhere abil koostööd teiste SOLIBRI kasutajatega. Selle asemel, et alustada IFC mudelitega, uurime .SMC mudelite töövoogu, mis on saadud SOLIBRI Office, SOLIBRI Site või teistelt SOLIBRI Anywhere kasutajatelt. Näete kuidas töötada olemasolevate presentatsioonidega, et kontrollida ja kommenteerida mistahes probleeme ja kuidas anda tagasisidet uuenduste kohta teistele osapooltele.
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD Nipp - Mõõtude töötlemine
3 aastat tagasi · vaatamisi 11184
Mõõtude töötlemine kasutades Control (Win-s) või Command (Mac-s) + klikk punktide lisamiseks/eemaldamiseks, segmetide trimmimiseks ja mõõtude kokku ühendamiseks. Sarnaseid meetodeid saab kasutada ka lemmikute paleti kaudu.
Artlantis renderdamise ekspert seeriad: Eksterjöör #6
3 aastat tagasi · vaatamisi 13982
Artlantis renderdamise ekspert seeriad: Eksterjöör #6
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD Nipp - Häälestuste ülekandmine rippfassaadides
3 aastat tagasi · vaatamisi 886
Erinevad viisid rippfassaadide häälestuste ülekandmiseks. Parameetrite võtmine/süstimine ja lemmikuteks salvestamine töötab iga elemendiga ja  Copy/Paste toimib kontekstmenüüs  rippfassaadi komponentidele ja talade/postide segmentidele.
Solibri Veebinar - Kasutaja ülevaade - Skanska
3 aastat tagasi · vaatamisi 2152
Igakuistes veebinari seeriates meie kliendid jagavad oma ülevaateid selle kohta kuidas nad kasutavad Solibri-t oma töös.

Joel Öman rääkis kuidas seadistada BIM nõudeid, kuidas mudeleid kontrollida, et nad vastaksid nõuetele ja kuidas teostada info väljavõtteid ja kuidas tellimusi saab otse teha SOLIBRI mudeli baasil.  

Vaata salvestatud sessiooni.  
- Skanska: BIM nõuete saavutamine. Solibri Demo. Joel Öman, Skanska Rootsi digitaalvaldkonna juht.
- Küsimused & Vastused.
Video kuulub videokogumikku:
Modaalse reageeringu spektri analüüs
3 aastat tagasi · vaatamisi 3838
Selles õppejuhendis tutvustatakse modaalse reageeringu spektri analüüsi koos näitega.
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD Nipp - Häälestuste ülekandmine talade või postide vahel
3 aastat tagasi · vaatamisi 781
Kasutage kas parameetrite üleskorjamist pipetiga või süstimist talade/postide elementide või nende segmentide vahel. Alternatiivselt nagu rippfassaad kasutage kontekstmenüüd, et teostada copy/paste segmendi tasemel häälestustele talade/postide elementide või sama tala või posti segmentide vahel.
Artlantis renderdamise ekspert seeriad: Magamistuba #7
3 aastat tagasi · vaatamisi 13182
Artlantis renderdamise ekspert seeriad: Magamistuba #7
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD Nipp - Häälestuste ülekandmine joonte-kaarte-polüjoonte-splainide vahel
3 aastat tagasi · vaatamisi 3117
Järg rippfassaadidele ja taladele/postidele. Parameetrite ülekanne võimaldab süstida, vahetada häälestusi joonte, kaarte/ringide, polüjoonte ja spalinide vahel. Sõltumata sellest milline 4st töövahendist on aktiivne ja samuti tähendusest "Uniform Settings for Line Tools" taga märkeruudule ja tema käitumisele.
ARCHICAD Nipp - Operatsioonid tahkete kehade vahel kasutamine ja avad Mesh-des
3 aastat tagasi · vaatamisi 21430
Kasutades operatsioone tahkete kehade vahel  Mesh elementides, et luua maanteid või teeradasid plaadi töövahendiga. Mistahes muudatus Mesh-s muudab ka plaati automaatselt. Boonus nipp on kasutada uut AC23 ava töövahendit, et luua platvormi.
Solibri Veebinar - Kasutaja ülevaade - Case Modelical
3 aastat tagasi · vaatamisi 900
Igakuistes veebinari seeriates meie kliendid jagavad oma ülevaateid selle kohta kuidas nad kasutavad Solibri-t oma töös.

Julio García ja Sarai Zaballa firmast Modelical rääkisid elamuprojektide kvaliteedi tagamisest. Nad tutvustavad, kuidas nad kasutavad Solibri't oma BIM mudelite sisu kontrollimiseks. Nad rõhutavad ka seda, miks on oluline IFCeksporti korrektselt teha.

Vaata salvestatud sessiooni. 
- Case Modelical: Vastuolude likvideerimise abil parem kvaliteet. Solibri demo. Julio García, Arquitecto Técnico ja Sarai Zaballa, Architect & BIM liider, Modelical.
küsimused ja vastused.
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD Nipp - Talade pikkused ja hulk andmetabelites
3 aastat tagasi · vaatamisi 2275
Kasutades Archicad Properties ja Expressions omadusi saab konverteerida pikkuse, pindala ja mahu väärtused stringideks. Mistõttu saab andmetabelites kasutada Merge Uniform Items ning neid kuvatakse tükkidena suuruse asemel või liites väärtuseid kokku.
ARCHICAD Nipp - Teksti lemmikute loomine ja kasutamine
3 aastat tagasi · vaatamisi 1366
Kuidas luua ja kasutada teksti lemmiuid oma projektides; luues, uuendades ja kasutades mistahes kohas kui näete teksti. Näiteks mõõtketid, sildid, lõike markerid ja andmetabelid.
ARCHICAD Nipp - Lemmikute loomine ja töötlemine
3 aastat tagasi · vaatamisi 2357
Järg kuidas luua ja kasutada tekstide lemmikuid. Selles videos ma käin läbi kuidas üldiselt töödelda ja luua lemmikuid ja mõningad nipid, mis võivad olla mitte nii ilmsed. Näiteks lemmiku nime töötlemine häälestuste dialoogis ja mitmete lemmikute üheaegne töötlemine.
Solibri ABIINFO: Tutvuge Autorun funktsiooniga
3 aastat tagasi · vaatamisi 5132
See veebinar aitab teil alustada Solibri Autorun funktsioonidega. Me käime läbi olulised nõuded, vaatame kuidas automatiseerida koondmudelite loomist, käivitada kontrolle, luua presentatsioone ja BCF raporteid. Samuti me vaatame kuidas kasutada teie Autorun abil loodud mudeleid, et pöörata tähelepanu vastuolude haldamisele ja kvaliteedi koordineerimisele.
Video kuulub videokogumikku:
RC6 moodul - Pinge-deformatsiooni analüüs sarrustatud betoonristlõigetele
3 aastat tagasi · vaatamisi 695
Kasutuspiirangu oleku projekteerimisel või eel-/järelpingestatud konstruktsioonielementide puhul tuleb betooni kokkusurumispingeid piirata. Lisaks peavad paljudel juhtudel olema teada betooni või sarruse pinged ja pinged (nt pragude laiuse arvutamine, väsimusanalüüs). RC6 mooduliga saab raudbetoonist talade ja sammaste pinge-deformatsiooni analüüsi teha, võttes arvesse staatilisest analüüsist saadud või kasutaja antud paindemomente (My, Mz) ja aksiaalset jõudu (Nx). Analüüs arvestab lõigu pragunemist ning betooni ja terase mittelineaarset käitumist.
Video kuulub videokogumikku:
MD1 moodul - kiviseinte projekteerimine
3 aastat tagasi · vaatamisi 1282
Kiviseinte konstruktsioonid on kõige levinum ehitustüüp, kuid nende projekteerimisega kaasnevad sageli raskused ebakindluse ja modelleerimisprobleemide tõttu. Tarkvara AxisVM pakub praktilist abi, automatiseerides inseneripraktikas kõige tavalisemaid projekteerimiskontrolle. Kompleksses moodulis on kogu projekteerimisprotsess täielikult kaetud, pakkudes interaktiivset ja lihtsat tööprotsessi ning kiiret dokumentatsiooni võimalust.
Video kuulub videokogumikku:
RC5 moodul - Raudbetooniseinte ja südamike projekteerimine
3 aastat tagasi · vaatamisi 1264
Raudbetoonist seinad ja südamikud on oma funktsiooni tõttu üldiselt aksiaalsete ja nihkejõudude ning painutus- ja väändemomentide all, nimelt tagavad kogu hoone külgjäikuse ja kannavad plaatidele gravitatsioonikoormust. Kasutades RC5 moodulit, saab tugevdada sarrustatud südamikke ja seinu ning südamike/seinte konstruktsiooni mõjutada paindemomentide ning nihke- ja aksiaalsete jõududega.
Video kuulub videokogumikku:
TD8 moodul - Puitkonstruktsioonide tulepüsivus
3 aastat tagasi · vaatamisi 254
Selle mooduli abil saab analüüsida tulekahjus olevate puitkonstruktsioonide töökindlust. Moodul rakendab nn liikmeanalüüsi, mis on inseneripraktikas kõige levinum lähenemisviis. Sel juhul ei ole vaja kogu konstruktsiooni keerukat analüüsi ja see ei nõua mittelineaarset numbrilist mudelit ega aeganõudvat mittelineaarset staatilist analüüsi. Analüüs põhineb tavapärasel kontrollimisel (vt TD1 moodul), mis viiakse läbi normaaltemperatuuril, kuid täiendab seda tulekahju põhiste kontrollidega, seega on TD1 moodul TD8 kasutamise eeltingimus.
Video kuulub videokogumikku:
eelmine1234 ... 58596061626364 ... 666768järgmine
ARCHICAD Artlantis AxisVM SOLIBRI
vahejoon
3D Ekspert OÜ
Vana-Lõuna 27
10134 Tallinn, EESTI (Estonia)
tel (+372) 50 37 624
info@3dekspert.ee
Abivahendid
Download ARCHICAD
BIM koolitus
õppeVIDEOD
õppeJUHENDID
onlain SEMINARID
Kogukonnad
Community
Twitter
Facebook
Youtube
LinkedIn
Info
hinnapäring / tellimine
pakkumised
uudised
sildipilv
nõuded süsteemile