3D EKSPERT Graphisoft Community TASUTA objektid BIMx Twinmotion Artlantis SOLIBRI AxisVM ArchiFrame ArchiLogs Videod logi sisse
3D EKSPERT

BIM tarkvara arhitektidele - projekteerijatele

ArchicadSOLIBRIBIMcloudBIMxTwinmotionArtlantisArchiFrameAxisVMKoolitusAbikeskusLisad
vahejoon

Koolitus

ülevaadeKURSUSEDõppeVIDEODõppeJUHENDIDGraphisoft Learn
proovi ARCHICAD-i proovi SOLIBRI-t proovi AxisVM-i
videokogumikud videod abi otsi
loend
viimati lisatud (vanimast uusimani)
eelmine12345678910 ... 666768järgmine
ArchiCAD 14 uued omadused - Uste ja akende täiustatud valikud
13 aastat tagasi · vaatamisi 19630
Uste ja akende täiustatud valikud
ArchiCAD 14 võimaldab kasutajatel suurendatud uste ja akende kontrolli mudelipõhistes lõigetes ja detailides. Täiendavad Reveal ja Wall Closure häälestuste valikud teevad täpsete detailide loomise täielikult automaatseks protsessiks.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 14 uued omadused - Mõõtkettide ees-ja tagaliited
13 aastat tagasi · vaatamisi 17579
Mõõtkettide ees-ja tagaliited
Mudelipõhised märkused mängivad efektiivses BIM tööprotsessis võtmerolli. Vabalt muudetavad ees-ja tagaliited on liidetavad assotsiatiivsetele mõõtkettidele - samal ajal säilitades reaalseid mõõtude väärtusi - saab kiirendada dokumenteerimise produktiivsust.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 14 uued omadused - Täiustatud andmetabelite käsitlemine
13 aastat tagasi · vaatamisi 10175
Täiustatud andmetabelite käsitlemine
ArchiCAD 14 tutvustab standardsete andmetabelite töötlemise tehnikaid, et täiustada andmetabelite ja indeks nimekirjade koostamist. Mahtude väljavõtteid saab nüüd eksportida Excel koos graafilise informatsiooniga WYSIWYG põhimõttel.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 14 uued omadused - Maamõõdu andmete otsene import
13 aastat tagasi · vaatamisi 46162
Maamõõdu andmete otsene import
Maamõõdu informatsioon, mis tuleb otseselt teodoliitidest, on nüüd imporditav ArchiCADi ühe klikiga. XYZ koordinaadid konverteeritakse automaatselt ArchiCADi maapinna (Mesh) elemendiks täpse 3D mudelina.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 12 uued omadused - Trepp (Stair Maker)
13 aastat tagasi · vaatamisi 2018
Täiustatud mõõtude sisestamise loogika teeb lihtsaks mõõtjoonte visualiseerimise ja lennult mõõdistuspunktide kohandamise. Intuitiivne graafiline tagasiside aitab kasutajatel vähendada mõõdistamisele kuluvat aega: pole vajadust defineerida mõõtjoone joonte suunda enne asetamist; seda saab muuta lennult.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 12 uued omadused - DWG täiustused
13 aastat tagasi · vaatamisi 1504
ACIS import valik konverteerib AutoCAD® 3D Solids, Regions ja Bodies GDL objektideks. Käsuga Attribute Purge saab ArchiCADi faili salvestamisel DWG faili ainult need ArchiCAD atribuudid, mis on tegelikult ka kasutusel projektis.
Video kuulub videokogumikku:
mep-modeler-video-01
13 aastat tagasi · vaatamisi 49491
MEP tööriistakast sisaldab töövahendeid, et luua erinevate MEP süsteemide komponente:
- ventilatsiooni, veetorude ja elektrikaablite sirged segmendid
- üleminekud, jagunemised, muud elemendid, et ühendada MEP komponente omavahel
- seadmed ja terminalid automaatseks ühendamiseks MEP süsteemide sisend ja väljund kohtades
MEP elemendid on parameetrilised ja kergesti häälestatavad vastavalt kasutatavatele mõõtudele.
Video kuulub videokogumikku:
mep-modeler-video-02
13 aastat tagasi · vaatamisi 21200
Graphisoft MEP Modeler'ga on kaasas rikkalik MEP spetsiifiline korduselementide kataloog. See kataloog sisaldab valmis häälestustega MEP elemente, mis sisaldavad arukaid ühenduspunkte automaatsete ühenduste loomiseks MEP süsteemide paigaldamisel. MEP Modeler installeerimise käigus lisatakse vastavatele ArchiCAD objektidele omad arukad ühenduspunktid nagu ka MEP spetsiifilised parameetrid.
Video kuulub videokogumikku:
mep-modeler-video-03
13 aastat tagasi · vaatamisi 13088
Graphisoft MEP Modeler kasutab MEP süsteeme, et kujutada hulka MEP elemente. Sellist hulka elemente käsitletakse korraga, mis teeb MEP elementide loomise ja töötlemise palju tõhusamaks ja järjekindlamaks. MEP süsteemid nagu torustikud ja juhtmed kontrollivad sama süsteemi teiste elementide teatud atribuute. Süsteemi tasemel atribuudid nagu kontuurjoone värv, materjalid ja teljed mõjutavad kogu süsteemi väljanägemist aidates seda teistest süsteemidest eraldada. Kui olemasolevasse MEP süsteemi lisatakse uusi elemente omandavad nad automaatselt sobivad ühendumise parameetrid nagu kuju, diameeter, laius ja kõrgus.
Video kuulub videokogumikku:
mep-modeler-video-04
13 aastat tagasi · vaatamisi 9538
Üks põhilisi meetodeid mehaaniliste süsteemide loomisel on ehitada need valmis üksikute MEP elementide kaupa. Sellise meetodi korral luuakse ühendused ükshaaval ja elementide asukoht häälestatakse individuaalselt selle paigutamise ajal. See on väga paindlik "LEGO(R)" tüüpi tööprotsess, kus kasutajal on täielik kontroll paigutatava elemendi tüübi ja parameetrite üle.
Video kuulub videokogumikku:
mep-modeler-video-07
13 aastat tagasi · vaatamisi 8196
Uusi MEP elemente võib luua ja salvestada kasutades ArchiCAD standard töövahendeid nagu sein, põrand ja GDL korduselement. Uued elemendid lisatakse automaatselt hetkel avatud MEP korduselementide kataloogi. Neid võib hiljem ka teistes projektides kasutada. Selliselt loodud MEP elementidel on sama sisse programmeeritud käitumine nagu standard MEP korduselementidel.
Video kuulub videokogumikku:
mep-modeler-video-05
13 aastat tagasi · vaatamisi 17009
MEP süsteeme võib kergesti luua kasutades MEP Routing funktsiooni. MEP elemendid paigutatakse automaatselt piki defineeritud telge vastavalt mõningatele eelnevalt paika pandud reeglitele. Seda funktsiooni on võimalik rakendada nii korruseplaani kui ka 3D aknas. ArchiCAD hiirekursor ja juhtjooned aitavad kergesti ja kiiresti luua omavahel ühendatud MEP elemente vaid mõne hiireklikiga. Süsteemi 3D telge ja üksikuid elemente võib muuta igal ajal.
Video kuulub videokogumikku:
mep-modeler-video-06
13 aastat tagasi · vaatamisi 6976
Üksikute MEP elementide geomeetria muutmiseks on olemas võimsad graafilised töötlusvahendid. MEP süsteemi ühe osa muutmine täiendab automaatselt selle osaga ühenduses olevaid elemente.
Video kuulub videokogumikku:
mep-modeler-video-09
13 aastat tagasi · vaatamisi 10458
Lisaks traditsionaalsele 2D tööprotsessile võib MEP süsteeme importida ArchiCAD'i otse programmidest Autodesk AutoCAD MEP 2008 ja 2009. Kõik AutoCAD MEP süsteemid identifitseeritakse ja konverteeritakse automaatselt ArchiCAD MEP elementideks. ArchiCAD Connection mooduli saab installeerida tasuta koos Autodesk AutoCAD MEP 2008 ja 2009 programmidega. AutoCAD MEP'i kasutavad insenerid võivad nii eksportida oma MEP projekte ja ArchiCAD'i kasutavad arhitektid saavad importida MEP projekte kui sisse ehitatud loogikaga ArchiCAD MEP elemente.
Video kuulub videokogumikku:
mep-modeler-video-08
13 aastat tagasi · vaatamisi 6114
See omadus pakub unikaalset ja täiesti automaatset võimalust avastada ja visuaalselt kujutada konflikte arhitektuurse mudeli ja MEP süsteemi vahel. Automaatne kokkupuute avastamine kindlustab arhitektidele kiire ja täpse tagasiside ja aitab koostöös projekti inseneridega.
Automaatne kokkupuute avastamine näitab vea täpse asukoha korruseplaanil ja ka 3D vaates. Kõik kokkupuutekohad lisatakse automaatselt ArchiCAD Mark-Up Palette aknasse, võimaldades kiiret leidmist. Projekteerijad võivad kiirelt seda nimekirja läbi vaadata ja ühe hiirevajutusega järgmist probleemset kohta vaadelda. ArchiCAD Mark-Up töövahendi abil võivad projekti erinevad osapooled olukorra üle arutada ja alternatiivseid lahendusi leida.
Video kuulub videokogumikku:
mep-modeler-video-10
13 aastat tagasi · vaatamisi 12645
ArchiCAD suur eksportimise võimekus võimaldab väljastada projekte erinevates 3D mudeli formaatides, muuhulgas ka projekteerimises standardiks olevas IFC 2x3 formaadis.
Võimalus visualiseerida MEP süsteeme koos kogu hoone mudeliga parandab arhitektide, inseneride ja ehitajate vahelist suhtlust. Visualiseerimist saab teha ArchiCAD keskkonnas kasutades selleks erinevaid värvikoode erinevate MEP süsteemide kujutamiseks. ArchiCAD'i võimsa visualiseerimise mootori abil saab luua fotorealistlikke pilte erinevateks otstarveteks.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 14 uued omadused - Täielikult integreeritud tööprotsess TEKLA Structuresga
13 aastat tagasi · vaatamisi 11132
Täielikult integreeritud tööprotsess TEKLA Structures'ga
ArchiCAD 14 ühendab erinevad BIM mudelite vajadused arhitektide ja inseneride vahel, sõltumata tarkvara nimest ja versioonist, millega nad soovivad töötada. ArchiCAD 14 "Open BIM" lähenemine oluliselt laiendab projekteerijate valikuid reaalse ühtse projekti koostamises.
Video kuulub videokogumikku:
GRAPHISOFT Virtual Building ja Virtual Trace kontseptsioon
13 aastat tagasi · vaatamisi 9902
"Virtuaalne hoonemudel" hõlmab kogu ehitustööstuse ja haldab kogu hoone elutsüklit. Virtuaalne hoonemudel on kasulik kõigile spetsialistidele kogu ehitusvaldkonnas - arhitektid ja hoonete projekteerijad, sisekujundajad, kinnisvaramaaklerid, hoonete haldajad ja turundajad. Erinevalt lihtsast 3D arvuti mudelist, sisaldab virtuaalne hoone palju rohkem informatsiooni hoone materjalide ja omaduste kohta. See on digitaalne 3D andmebaas, mis jälgib kõiki hoonet moodustavaid elemente. See info võib sisaldadapindalade ja ruumalade andmeid; soojapidavuse omadusi; ruumi kirjeldusi; hinda; konkreetse toote informatsiooni; akende, uste ja viimistluste kokkuvõtteid; ja veelgi enam.
ArchiCAD 12 uute omaduste õppejuhend - Ekraansein 1
13 aastat tagasi · vaatamisi 7942
Lihtsa ekraanseina loomine

ArchiCADi projekti näidisfaili saate laadida:
http://www.graphisoft.com/ftp/marketing/ac12/nft/01-CW.zip
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 12 uute omaduste õppejuhend - Ekraansein 2
13 aastat tagasi · vaatamisi 4750
Ekraanseina töötlemine süsteemi tasemel

ArchiCADi projekti näidisfaili saate laadida:
http://www.graphisoft.com/ftp/marketing/ac12/nft/01-CW.zip
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 12 uute omaduste õppejuhend - Ekraansein 3
13 aastat tagasi · vaatamisi 6620
Ekraanseina töötlemine komponentide tasemel

ArchiCADi projekti näidisfaili saate laadida:
http://www.graphisoft.com/ftp/marketing/ac12/nft/01-CW.zip
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 12 uute omaduste õppejuhend - Ekraansein 4
13 aastat tagasi · vaatamisi 7263
Ekraanseina geomeetria töötlemine

ArchiCADi projekti näidisfaili saate laadida:
http://www.graphisoft.com/ftp/marketing/ac12/nft/01-CW.zip
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 12 uute omaduste õppejuhend - Ekraansein 5
13 aastat tagasi · vaatamisi 4650
Ekraanseina avade ja lisaelementide lisamine

ArchiCADi projekti näidisfaili saate laadida:
http://www.graphisoft.com/ftp/marketing/ac12/nft/01-CW.zip
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 12 uute omaduste õppejuhend - Ekraansein 6
13 aastat tagasi · vaatamisi 11071
Ekraanseina kalde muutmine

ArchiCADi projekti näidisfaili saate laadida:
http://www.graphisoft.com/ftp/marketing/ac12/nft/01-CW.zip
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 12 uute omaduste õppejuhend - Ekraansein 7
13 aastat tagasi · vaatamisi 3751
Ekraanseina ühendused tavalise seinaga

ArchiCADi projekti näidisfaili saate laadida:
http://www.graphisoft.com/ftp/marketing/ac12/nft/01-CW.zip
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 12 uute omaduste õppejuhend - Ekraansein 8
13 aastat tagasi · vaatamisi 2477
Kahe erineva ekraansina ühendamine

ArchiCADi projekti näidisfaili saate laadida:
http://www.graphisoft.com/ftp/marketing/ac12/nft/01-CW.zip
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 12 uute omaduste õppejuhend - Ekraansein 9
13 aastat tagasi · vaatamisi 6705
"Kuplikujulise" ekraanseina loomine

ArchiCADi projekti näidisfaili saate laadida:
http://www.graphisoft.com/ftp/marketing/ac12/nft/01-CW.zip
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 12 uute omaduste õppejuhend - Ekraansein 10
13 aastat tagasi · vaatamisi 23154
Vabavormilise ekraanseina loomine 3Ds

ArchiCADi projekti näidisfaili saate laadida:
http://www.graphisoft.com/ftp/marketing/ac12/nft/01-CW.zip
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 12 uute omaduste õppejuhend - Ekraansein 11
13 aastat tagasi · vaatamisi 12849
Ekraanseina loomine lõikes

ArchiCADi projekti näidisfaili saate laadida:
http://www.graphisoft.com/ftp/marketing/ac12/nft/01-CW.zip
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 12 uute omaduste õppejuhend - 3D Dokument 1
13 aastat tagasi · vaatamisi 29752
Kuidas tekitada perspektiivist 3D dokument

ArchiCADi 3D Document käsk võimaldab teil kasutada mudeli iga 3D vaadet 3D dokumendi loomiseks, millele saab lisada mõõtkette, märkusi ja muid 2D joonise elemente. 3D dokument aitab arhitektidel paremine selgitada oma ideid klientidele, kasutades veelgi informatiivsemat dokumenti, millest on lihtne aru saada.

ArchiCADi projekti näidisfaili saate laadida:
http://www.graphisoft.com/ftp/marketing/ac12/nft/03-3DD.zip
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 12 uute omaduste õppejuhend - 3D Dokument 2
13 aastat tagasi · vaatamisi 3345
Kuidas lisada 3D dokumendile märkusi

ArchiCADi 3D Document käsk võimaldab teil kasutada mudeli iga 3D vaadet 3D dokumendi loomiseks, millele saab lisada mõõtkette, märkusi ja muid 2D joonise elemente. 3D dokument aitab arhitektidel paremine selgitada oma ideid klientidele, kasutades veelgi informatiivsemat dokumenti, millest on lihtne aru saada.

ArchiCADi projekti näidisfaili saate laadida:
http://www.graphisoft.com/ftp/marketing/ac12/nft/03-3DD.zip
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 12 uute omaduste õppejuhend - 3D Dokument 3
13 aastat tagasi · vaatamisi 10807
Kuidas tekitada aksonomeetriast 3D dokument

ArchiCADi 3D Document käsk võimaldab teil kasutada mudeli iga 3D vaadet 3D dokumendi loomiseks, millele saab lisada mõõtkette, märkusi ja muid 2D joonise elemente. 3D dokument aitab arhitektidel paremine selgitada oma ideid klientidele, kasutades veelgi informatiivsemat dokumenti, millest on lihtne aru saada.

ArchiCADi projekti näidisfaili saate laadida:
http://www.graphisoft.com/ftp/marketing/ac12/nft/03-3DD.zip
Video kuulub videokogumikku:
eelmine12345678910 ... 666768järgmine
3D aken ARCHICAD arhitekt Arhitektuur BIM CAD dokumentatsioon dokumenteerimine DWG ehitaja eksport GDL GRAPHISOFT hoone IFC import insener joonis juhtjoon kaablivõrgud kataloog komponendid konstruktor konstruktsioonid koordineerimine koostöö korduselemendid maa-alad maamõõdistus MEP MEP Modeler mõõtmine objektid OPEN BIM põrand projekt projekteerimine rippfassaad Seadmed sein spetsifikatsioon tehnosüsteem Telgjoon tööprotsess torustik uks ventilatsioon visualisatsioon visualiseerimine vorm
vahejoon
3D Ekspert OÜ
Vana-Lõuna 27
10134 Tallinn, EESTI (Estonia)
tel (+372) 50 37 624
info@3dekspert.ee
Abivahendid
Download ARCHICAD
BIM koolitus
õppeVIDEOD
õppeJUHENDID
onlain SEMINARID
Kogukonnad
Community
Twitter
Facebook
Youtube
LinkedIn
Info
hinnapäring / tellimine
pakkumised
uudised
sildipilv
nõuded süsteemile