3D EKSPERT Graphisoft Community TASUTA objektid BIMx Twinmotion Artlantis SOLIBRI AxisVM ArchiFrame ArchiLogs Videod logi sisse
3D EKSPERT

BIM tarkvara arhitektidele - projekteerijatele

ArchicadSOLIBRIBIMcloudBIMxTwinmotionArtlantisArchiFrameAxisVMKoolitusAbikeskusLisad
vahejoon

Koolitus

ülevaadeKURSUSEDõppeVIDEODõppeJUHENDIDGraphisoft Learn
proovi ARCHICAD-i proovi SOLIBRI-t proovi AxisVM-i
videokogumikud videod abi otsi
loend
otsingutulemuse järgi

VIDEOD (kokku 637): archicad nipp teksti lemmikute loomine ja kasutamine OTSINGUABI, SUBTIITRID

Proovi ka Google otsingut: archicad nipp teksti lemmikute loomine ja kasutamine, Abikeskus otsingut: archicad nipp teksti lemmikute loomine ja kasutamine
eelmine1234 ... 17181920järgmine
Solibri Veebinar - Kasutaja ülevaade - bimO open innovation
3 aastat tagasi · vaatamisi 689
Meie kasutaja ülevaadete veebinari seeriates meie kliendid jagavad oma kogemust Solibri kasutamise kohta nende igapäevatöös.

Franco Rebecchi ja Francesca Facchini tutvustavad projekti, milles muudetakse vana tehas modernseks andmekeskuseks. Nad jagavad infot kuidas vana hoone oli mudeldatud kaasaegse tehnoloogia abil nagu laser skaneerimine ja kuidas pingutused kvaliteedi kontrolli ja vastuolude osas aitasid leida probleeme projektis.

Vaata salvestatud sessiooni.
- Ülevaade bimO open innovation: Solibri kui vahend mudeli haldusele. Franco Rebecchi, arhitekt - juhataja ja Francesca Facchini, arhitekt - BIM spetsialist firmas bimO open innovation.
- Solibri demo. Lauri Luoma, Solibri kliendi edujuht.
- Küsimused & Vastused
Video kuulub videokogumikku:
Solibri Veebinar - Kasutaja ülevaade - Sigge Architects
2 aastat tagasi · vaatamisi 363
Meie kasutaja ülevaadete veebinari seeriates meie kliendid jagavad oma kogemust Solibri kasutamise kohta nende igapäevatöös. 
 
Selles veebinaris Aino Koivunen firmast Sigge Arkkitehdit tutvustab projekti “Harppuunakortteli”, Soome rannikulinnas Turusse ehitatud elamuprojekti. Vaadake seda veebiseminari, et saada teada veelgi rohkem ökoloogiliste faktorite kohta, mida on jälgitud selles erakordses projektis ja kuidas Solibri on aidanud kaasa oma töövahenditega selles koostöös ja progressis.
 
Vaata salvestatud sessiooni. 
- Sigge Architects: Solibri võimalused ökoloogiliste hoonete projekteerimises. Aino Koivunen, Partner & arendusjuht - Sigge Arkkitehdit.
- Solibri demo. Lauri Luoma, Solibri kliendi edujuht. Solibri.
- Küsimused & Vastused
Video kuulub videokogumikku:
Open BIM tegevuses – 480 Hay St, Perth
9 aastat tagasi · vaatamisi 15606
480 Hay Street, Perth on $500 miljoni väärtuseline erinevate kastusotstarvetega ümberehitusel olev projekt, milles paiknevad luksuslik 5 tärniga Westin hotell, kontorid, kaubandus- ja söögikohad nii kohalikele ja ka välistele külalistele. Projekti juhib firma BPi, mis on esimene sedalaadi ettevõte Austraalias, kes kasutab täielikult Open BIM lähenemist. Projektis kasutatakse parimaid 3D modelleerimise ja dokumenteerimise lahendusi nagu ArchiCAD, BIMx, Solibri, Revit ja Tekla. Mudeli failid on koordineeritud ja informatsiooni jagamine on võimaldatud kõigi projektis osalejate vahel, kasutades viimaseid tehnikaid ja standardeid nagu Industry Foundation Classes (IFC) ja BIM Collaboration Format (BCF), et tagada õigeaegne ja täpne andmevahetus projekti osaliste vahel. Niisugune Open BIM lähenemine on ellimineerinud maksumuse ebakõlasid ja vähendanud ebaefektiivsust ning raiskamist kogu projekti ulatuses.
romaani dooria sammas
11 aastat tagasi · vaatamisi 71332
"...nad mõõtsid mehe jalga ja leidsid, et pikkus on kuus osa tema kõrgusest. Nad andsid sambale sarnased proportsioonid, mis on, tema kõrgus kaasarvatud kapiteel, on kuus korda suurem kui tüvese paksus mõõdetuna baasilt. Samas dooria ülesehitus on proportsionaalne, oma tugevusega ja ilus ning lähtub inimfiguurist." (Vitruvius, iv.6)
ArchiCAD's MORPH töövahendi abil saab luua klassikalisi sambaid nagu Ramaani dooria sambad.

Muusika: "Become the Heavens" Dan-O
Danosongs.com
http://www.youtube.com/watch?v=bmjK4YjPGfQ
litsenseeritud Creative Commons litsentsiga: ‪http://bit.ly/TsP9eA‬
Video kuulub videokogumikku:
Grasshopper-ARCHICAD Live Connection - Rhinoceros õppejuhend [1]
6 aastat tagasi · vaatamisi 13025
See video tutvustab mõningaid algseid Rhinoceros omadusi ja funktsioone, mis on seotud algoritmilise disainiga ARCHICAD-s. Selles juhendis me määrame suurusi, kaugusi ja teisi parameetreid. Te õpite kuidas navigeerida Rhino-s, kuidas muuta kaare nurka, kuidas tõsta ruumiliseks 2D elemente ja kuidas teha pöördelemente. Uurimisel on kuidas luua 4 punktiga kaart täiesti algusest peale ja kuidas teha pinde 4 serva baasil. See video tutvustab samuti Loft ja Sweep käskude valikuid.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 17 uued omadused: Sissejuhatus kandva kihi (core)-põhiste seina telgjoontesse
10 aastat tagasi · vaatamisi 9468
See video tutvustab lühidalt kandava kihi (core)-põhiseid seina telgjooni. Selleks, et toetada veelgi ühesemat elemendi paiknemise ja lõikumise loogikat on seina telgjoone (Wall Reference Line) valikud ümber nimetatud ja laiendatud mõistetega alates ArchiCAD 17 versioonist. Eelnevad kolm võimalikku konstrueerimise valiku meetodit olid kasutatavad seinte korral - need teljed olid seinte loomise korral vasakul, paremal ja seina keskteljel. Nad kirjeldasid külge, mida mõõda moodustati seina telg.
Video kuulub videokogumikku:
Meeskonnatöö ArchiCAD-ga - Osa 2
8 aastat tagasi · vaatamisi 8083
See video tutvustab kuidas arhitektid, insenerid ja samas ka kliendid - või vaatlejad - saavad teha tööd sama projektiga. Osa 1 video leiate: http://www.3dekspert.ee/videod/?v=meeskonnatoo-archicadga---osa-1
Õpite tundma kuidas ArchiCAD Teamwork annab võimaluse kõigile liikmetele kogu projektist reserveerida elemente, teha taotlusi elementidega töötamiseks kasutades koheselt toimivaid teateid, et määrata elemente ning samas ka kuidas liituda meeskonnaga mobiilsetelt seadmetelt. Siin leiate ka vaatlejate (Viewers) rollid ja ka "reisipaketid" (Travel Pack), mis aitab ArchiCAD projekti muuta ka ümbertransporditavaks. See video annab samuti informatsiooni andmeturvalisusest  ja korralistest varukoopiatest. Lõpuks näete näidist BCF-põhisest projekteerimise koostööst arhitektide ja inseneride vahel.
ArchiCAD projekteerimise kontseptsioonid - Tööprojekti kujundamine BIMs
13 aastat tagasi · vaatamisi 3124
ArchiCAD projekteerimise kontseptsioonid

Järgnevad videoklipid tutvustavad põhilisi GRAPHISOFT ArchiCAD projekteerimise mõisteid ja toovad esile olulised erinevused ehitise informatsiooni (BIM) mudelprojekteerimise ja dokumenteerimislahenduste ning tavaliste "2D CAD" tarkvarade vahel.

Tööprojekti kujundamine BIMs
Intelligentsed ArchiCAD töövahendid aitavad teil luua oma projektist lõplikke kujundatud jooniseid ja selleks pakutakse mitmeid publitseerimise valikuid nagu printimine, plottimine või tööjooniste üleslaadimine Inernetti. Kujundatud jooniseid saab salvestada erinevates formaatides, sealhulgas PDF, DWF ja DWG, ja DGN formaadid.
Video kuulub videokogumikku:
Grasshopper-ARCHICAD Live Connection - Rhinoceros õppejuhend [1-6]
6 aastat tagasi · vaatamisi 3180
See video tutvustab mõningaid algseid Rhinoceros omadusi ja funktsioone, mis on seotud algoritmilise disainiga ARCHICAD-s. Selles juhendis me määratleme suurusi, pikkusi ja teisi parameetreid. Siin Te õpite kuidas navigeerida Rhino-s, kuidas muuta kaare segmentide hulka, kuidas anda kõrgust 2D elementidele ja kuidas saab luua pöördkehade elemente. Te õpite kuidas luua 4 punktilist kõverat täiseti algusest peale ja kuidas luua pinda 4 serva vahel. See video tutvustab samuti Loft ja Sweep käskude valikuid.
romaani joonia sammas
11 aastat tagasi · vaatamisi 16884
"...For the higher that the eye has to climb, the less easily can it make its way through the thicker and thicker mass of air. So it fails when the height is great, its strength is sucked out of it, and it conveys to the mind only a confused estimate of the dimensions. Hence there must always be a corresponding increase in the symmetrical proportions of the members..." [Vitruvius, Ten Books on Architecture, III./5.]

ArchiCAD'i MORPH töövahendiga saab luua klassikalisi Romaani joonia sambaid

Muusika: "Become the Heavens" Dan-O
Danosongs.com
http://www.youtube.com/watch?v=bmjK4YjPGfQ
litsentseeritud Creative Commons litsentsiga: ‪http://bit.ly/TsP9eA

"Chasing The Light" Spock
http://www.youtube.com/watch?v=jPtfdPwjXuQ
litsentseeritud Creative Commons litsentsiga: http://goo.gl/ZSoZf‬
Video kuulub videokogumikku:
Hard Core BIM - Materjalide ühendused - Pilootprojekt
10 aastat tagasi · vaatamisi 17244
ArchiCAD 17 pakub omalaadsete seas ainulaadset BIM-põhist ehituse dokumenteerimise lahendust, mis lihtsustab modelleerimist ja dokumenteerimist isegi siis, kui hoone mudel on väga keerulise detailsuse tasemega. ArchiCAD'i algusest-lõpuni BIM tööprotsess, mis tutvustab uut prioriteetidel põhinevaid ühendusi (PCB) koos intelligentsete ehitusmaterjalidega, genereerivad automaatselt konstruktiivselt korrektseid lõikeid ja detaile. See toob tagasi tõelise investeeringu tasuvuse (ROI) BIM mudeli loomiseks kulutatud aja pealt ja võimaldab mudelil olla jätkuvalt "live" staadiumis kuni projekti täieliku lõpetamiseni.
Video kuulub videokogumikku:
Sissejuhatus Solibri-sse
5 aastat tagasi · vaatamisi 12510
Alustage oma reisi kvaliteedi osas Solibri-ga.

Solibri Model Checker viib teie mudeli kvaliteedi palju kaugemale kui lihtne vastuolude kontroll. Kombineerige kõiki oma mudeleid ja teostage neile kõrgetasemelisi täiuslikke kontrolle. Vaadake tulemusi 3D visualiseeringutena ja suhelge lihtsalt kõikide leitud probleemide osas kõikide projekti osalistega.

Uurige oma mudelist sisalduvat informatsiooni mitte ainult kui mahtude väljavõtet. klassifitseerige oma mudeli komponente, et neid kasutada ja jagada informatsiooni mitte ainult projekteerimise ja ehitamise staadiumis, aga kogu hoone elutsükli jooksul, nagu näiteks alginformatsioon elektrisüstemide, seinte või mööbli kohta.

Solibri, Inc. arendab ja turustab kvaliteedi tagamise lahendusi kogu ehitusvaldkonna jaoks, mis parandab BIM kvaliteeti ja teeb kogu projekteerimise protsessi veelgi produktiivsemaks.
Video kuulub videokogumikku:
Solibri Veebinar - Vollack Group
2 aastat tagasi · vaatamisi 572
Meie kasutaja ülevaadete veebinari seeriates meie kliendid jagavad oma kogemust Solibri kasutamise kohta nende igapäevatöös.  

Sellel veebiseminaril tutvustavad Florian Keim ja tema kolleeg süvendite ja avade koordineerimiseks sujuvat töövoogu. Vollack on rakendanud tõhusat töövoogu VDI 2552 Blatt 11.2, et tuvastada valdkondade vastuolusid. See lihtsustab vastuolude tuvastamise õigeaegseks lõpetamiseks vajalikke toiminguid. Lugege lisateavet Vollacki kogemuste kohta selle protsessi rakendamisel, et saavutada BIM-i koordineerimisel oma eesmärgid tõhusal viisil ja anomaaliaid, mida saate selle rakendamisel vältida. Vaata salvestust, et näha sessiooni.

Selle veebiseminari päevakava:
- Case Vollack Group: süvendite ja avade koordineerimiseks sujuva töövoo rakendamine. Florian Keim, BIM-i juht ja tema kolleeg, Vollack Southi arhitekt.  - Küsimused & Vastused
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD projekteerimise kontseptsioonid - Sissejuhatus
13 aastat tagasi · vaatamisi 5968
ArchiCAD projekteerimise kontseptsioonid

Järgnevad videoklipid tutvustavad põhilisi GRAPHISOFT ArchiCAD projekteerimise mõisteid ja toovad esile olulised erinevused ehitise informatsiooni (BIM) mudelprojekteerimise ja dokumenteerimislahenduste ning tavaliste "2D CAD" tarkvarade vahel.

Sissejuhatus
Näidisfailina kasutatav hoone on projekteeritud Frank Lloyd Wright poolt ja kujundatud New York saarele sobivaks. Hoone omanikule kujundas praegused lõppjoonised arhitekt Thomas A. Heinz, kes on ekspert Frank Lloyd Wright isikuga seoses. Heinz kasutas lõplike projektijooniste loomisel originaaljooniste alusel ArchiCADi keskkonda.
Video kuulub videokogumikku:
Artlantis 4
12 aastat tagasi · vaatamisi 80091
Kasutage mitme punktiga panoraame, et luua oma projektis tõelisi virtuaalseid ringkäike. Artlantis Studio 4 loob automaatselt kõik veebis panoraamide vaatamiseks vajalikud failid. Vaatamise tarkvara on tasuta ja põhineb Flash tehnoloogial olles samaaegselt ühilduv nii Macintosh, Windows, Linux ja Android operatsiooni süsteemidega. iPhone ja iPad kasutajate jaoks on olemas eraldi programm, mis samuti võimaldab panoraame vaadata ja jagada. iVisit 3D App on saadaval App Store kaudu kahes erinevas versioonis (Lite ja Pro). Tasuta iVisit 3D Lite piiranguks on üks vaatamise kord päevas.
Lisainformatsiooni saamiseks külastage http://www.ivisit3d.com/
Video kuulub videokogumikku:
mep-modeler-video-03
13 aastat tagasi · vaatamisi 13088
Graphisoft MEP Modeler kasutab MEP süsteeme, et kujutada hulka MEP elemente. Sellist hulka elemente käsitletakse korraga, mis teeb MEP elementide loomise ja töötlemise palju tõhusamaks ja järjekindlamaks. MEP süsteemid nagu torustikud ja juhtmed kontrollivad sama süsteemi teiste elementide teatud atribuute. Süsteemi tasemel atribuudid nagu kontuurjoone värv, materjalid ja teljed mõjutavad kogu süsteemi väljanägemist aidates seda teistest süsteemidest eraldada. Kui olemasolevasse MEP süsteemi lisatakse uusi elemente omandavad nad automaatselt sobivad ühendumise parameetrid nagu kuju, diameeter, laius ja kõrgus.
Video kuulub videokogumikku:
Solibri Veebinar - Kasutaja ülevaade - Ridge and Partners
2 aastat tagasi · vaatamisi 592
Meie kasutaja ülevaadete veebinari seeriates meie kliendid jagavad oma kogemust Solibri kasutamise kohta nende igapäevatöös. 

Selles veebinaris Alex Plenty ja Brent Rees tutvustavad digitaalset tule tõkke vastavuse protsessi Ridge-s. Reeglite põhine testimine rakendab tuletõkke lahendusi projekteerimise ülevaadetesse, mis annab täiustatud turvalisuse ja maksumuse  kindlasti läbi mõõtes jõudlust projekteerimises ja varajases seotuses. See on väliselt tuntav kui Ridge võitis digitaalse konstrueerimise kategoorias aastal 2020 auhinna Constructing Excellence. Vaadake seda veebinari, et kuulda rohkem auhindu võitnud digitaalsest lähenemisest, mis demonstreerib tulekindlusele vastavust ja kuidas seda oluliselt vähendab riski lõppkasutajale, konsultantidele ja ehitajatele.
 
Vaata salvestatud sessiooni.
- Ridge and Partners: Digitaalne tulekindluse nõuete ülevaade. Solibri demo. Alex Plenty, BIM Manager ja Brent Rees, digitaalse projekteerimse valdkonna juht.
- Küsimused & Vastused
Video kuulub videokogumikku:
Google Earth, SketchUp ja Google Warehouse Connection
12 aastat tagasi · vaatamisi 74879
Märkus:
Mõned Google Earth Connections Add-On funktsioonid töötavad ainult 32-bitsena, seetõttu need funktsioonid pole saadaval ArchiCADi 64-bitises versioonis.

Need on:
- kaardipildi import Google Earth'st ArchiCADi
- Otsene üleslaadimine ArchiCADst Google Warehouse
- Otsene allalaadimine Google Warehouse'st ArchiCADi

Kõik teised Google Earth Connections Add-on funktsioonid on saadaval 64-bitisena ja on integreeritud järgmises ArchiCADi versioonis:
- SKP formaadi Import ja eksport
- KMZ formaadi Import ja ekspert
- ArchiCADi mudeli otsene üleslaadimine Google Earth

 ---- Maapinna ja koordinaatide informatsiooni import Google Earth'st ArchiCADi
Projekti väga algses staadiumis on olulist abi isegi maapinna väga algsest mudelist reaalse olukorra visualiseerimisel. Google Earth Connections abil saavad arhitektid lihtsalt laadida maapinda ja tema kaardipildi andmeid Google Earth'st ja kasutada seda ArchiCADs.
Lugege lisaks ja laadige Google Earth Connection for ArchiCAD:
http://www.graphisoft.com/downloads/addons/google_earth/index.html
Video kuulub videokogumikku:
Solibri Veebinar - Kasutaja ülevaade - Stavanger haigla
2 aastat tagasi · vaatamisi 1084
Meie kasutaja ülevaadete veebinari seeriates meie kliendid jagavad oma kogemust Solibri kasutamise kohta nende igapäevatöös.

Sellel veebiseminaril tutvustavad saatejuhid meile uut Stavangeri haigla projekti. Eirik Soland Thu läbib põhiprintsiibid, kuidas COWI kasutab Solibrit kokkupõrgete tuvastamiseks ja muudeks kontrollideks. Selle veebiseminari teises osas räägib Morten Lekven Autorunist ja selle kasutamisest tagamaks, et kõik projektiliikmed töötaksid värskendatud failide ja värskendatud kontrollitulemuste kallal. Henrik Thingbø arutleb selle veebiseminari kolmandas osas BCF Live Connector üle. Ta tutvustab meile Solibriga BCF Live Connectori arendamise meetodit, mis võimaldab BIM-projektides suhtlemiseks väga tõhusat töövoogu.

Vaata salvestust, et näha seanssi.

Päevakord:
- Stavangeri haigla projekti tutvustus.
- Kontrollimine ja kvaliteedi tagamine ning demo koos Eirik Solandiga Neljap.
- Autorun koos Morten Lekveniga.
- BCF Live Connector ja lühike demo koos Henrik Thingbøga.
- Küsimused & Vastused
Video kuulub videokogumikku:
Miks OPEN BIM
11 aastat tagasi · vaatamisi 8449
Open BIM on universaalne lahendus koostööks hoonete projekteerimise, realiseerimise ja opereerimise vallas, baseerudes avatud standarditel ja tööprotsessidel. Open BIM on algatatud buildingSMART ja paljude juhtivate tarkvaratootjate poolt kasutades avatud buildingSMART andmemudelit.

Miks see on nii oluline?

Open BIM toetab läbipaistvat, avatud tööprotsessi, mis võimaldab projekti liikmetel ühiselt osaleda tööprotsessis sõltumata tarkvarast, mida nad kasutavad.

Open BIM loob ühise keele laialt refereeritud protsessidele, võimaldades tööstusel ja valitsustel ühildada projekte läbipaistval kujul vastavalt omavahelistele kokkulepetele, võrreldavatele pakkumustele ja kindlustades andmete kvaliteedi.

Open BIM võimaldab tagada projekti andmete kasutuse kogu elutsükli jooksul, vältides mitmekordset andmete sisestamist ja sellega kaasnevaid vigasid.

Väiksed ja suured tarkvara platvormide arendajad saavad osaleda ja konkureerida selles süsteemis sõltumatult, luues igaüks oma ala parimaid lahendusi.

Open BIM panustab online toote toele koos veelgi täpsemate kasutajate vajadustega otsingute vallas ja väljastavad toote andmed otseselt BIM'i.
Video kuulub videokogumikku:
Archicad 26 - Püsige keskendunud, projekteerige rohkem
1 aasta tagasi · vaatamisi 90319
Kas olete valmis uurima arhitektuurse projekteerimise uut standardit?

Olge keskendunud ja projekteerige Archicad 26 abil rohkem.

Viimased värskendused, mis aitavad teil:
- Olla organiseeritud ja hoida oma failid sujuvana, kui teie projektide maht ja keerukus kasvab.
- Luua olemasolevate funktsioonidega vapustavaid visualiseerimisi ja esitleda neid võimsas BIMx-vaaturis, et klientide heakskiitu kiiremini võita.  
- Parandada oma ja teiste meeskondade koostalitlusvõimet ja koostööd.  
- Loobuda käsitsi lahendustest ja korduvatest toimingutest – dokumenteerimise töövood on oluliselt paranenud.

Vaadake lisateavet selle kohta, mida Archicad 26 teile pakub, ja alustage! Kas olete valmis tutvuma arhitektuurse projekteerimise uue standardiga?

Olge keskendunud ja projekteerige Archicad 26 abil rohkem.

Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD 22 - BIM Inside  Out - Fassaadi disainimise kontseptsioon
5 aastat tagasi · vaatamisi 17315
ARCHICAD'i taasloodud Fassaadide disainimise töövoog võimaldab arhitektidel projekteerida ja üksikasjalikult välja töötada hierarhilisi rippfassaadide süsteeme kasutades moodul mustreid. Projekteerimine toimub loomuliku graafilise sisestamise abil kõige loomulikumas projekteerimise keskkonnas 3D või 2D vaadetes. Samal ajal kindlustab ARCHICAD, et rippfassaadi süsteem on konstruktsiooniliselt korrektne ja järgib kõiki kohalikke dokumenteerimise ja materjalide väljavõtete nõudeid.

Video tiitrid:
1. Vörösmarty ter 1, Budapest, Ungari
Arhitekt: György Fazakas, Konsultant arhitekt: Jean Paul Viguier
2. Darmstadtium, Wissenschafts- und Kongresszentrum Darmstadt, Saksamaa Arhitektid: fs-architekten Paul Schröder Architekt BDA and Chalabi architects & partners - Foto: Claus Graubner (c)
3. Multifunctional dwelling complex on Mosfilmovskaya street, Moskva, Venemaa Sergey Skuratov Architects | www.skuratov-arch.ru
4. Cairns Family Health and Bioscience Research Complex, Kanada architectsAlliance - www.architectsalliance.com Photo (c) Ben Rahn / A-Frame 5. Bradford College, UK, Bond Bryan Architects www.bondbryan.com
6. University Library, Freiburg, Saksamaa - DEGELO ARCHITEKTEN - www.degelo.net
Foto (c) Barbara Bühler
Kontrollige Archicadi-s kattuvaid elemente
2 aastat tagasi · vaatamisi 8448
Nüüd saavutate vigadevaba kontrolli tulemuse värskendatud mudelikontrolli tööriistadega – vaadake ja õppige funktsiooni Check Duplicates ja Check for Linear Overlaps, nüüd Archicad-s. Kontrollige duplikaate ja kontrollige lineaarseid kattumisi, mis võimaldavad teil pakkuda usaldusväärseid mudeleid. Tuvastage ja kustutage dubleerivad elemendid ja kattuvad elemendid vastavalt oma äranägemisele, isegi 3D-s.

Avastage Archicad-i mudelikontrolli tööriistu ja uurige, kuidas see võimaldab teil veatuid mudeleid tarnida. Dubleerivad elemendid ja kattuvad elemendid muutuvad nende uute funktsioonide kasutamisel välditavaks probleemiks. Mõlemad kontrollimeetodid võimaldavad sujuvat ja kiiret töövoogu. Valige duplikaatide kontrollimine, et tuvastada ja kustutada duplikaate – kõik korraga või ükshaaval. Olge esimene, kes proovib funktsiooni Check for Linear Overlaps, mis on nüüd Archicad-s tehnoloogia eelvaatena. See funktsioon tõstab automaatselt esile kattuvad elemendid ja märgistab need probleemidena. Olenemata sellest, kas kasutate 2D- või 3D-pilti, saate iga probleemi käigupealt uurida ja vajadusel lahendada. Kui olete probleemi lahendanud, jälgib Archicad seda, nii et te ei pea seda tegema. Nii et olge oma mudeli kvaliteedis kindel, kasutades neid uusi mudelikontrolli funktsioone ainult Archicad-s.
Video kuulub videokogumikku:
Dokumenteerimine Archicad-ga 10 minutiga
3 aastat tagasi · vaatamisi 156891
Vaadake seda videot, et kiirelt õppida kuidas luua vaateid Archicad-i projektis, kuidas paigaldada mõõte, silte ja täiendada jooniseid märkusteganing publitseerida oma BIM projekti kogu dokumentatsioon.

Vaadake seda artiklit, et aru saada Archicad-i BIM projekti ülesehitusest. See aitab Teid palju dokumenteerimisel: ARCHICAD algtõed - Navigator https://www.3dekspert.ee/abikeskus/?teadmistepagas-alustamine-archicad-ga-archicad-kiirtuur-archicad-algtoed-navigator



Video kuulub videokogumikku:
Näidake tsoone ja kohandage nende teavet mis tahes dokumentatsioonivaates Archicad-s
2 aastat tagasi · vaatamisi 21796
Kohandage tsoone, et saavutada täielikud ja täpsed dokumentatsioonikomplektid ja tõhustada oma töövoogu! Jätke hüvasti töötamisega ühtse keeruka tsoonitempliga ja öelge tere Archicad-i uuele tsoonitemplile. See värskendus võimaldab teil paigutada tsoonitemplisse mitu silti ja kuvada vajalikke andmeid kõikjal, kus soovite, täielikult kohandataval viisil.  

Vaadake, kui hõlpsalt saate tsoone kohandada, et saavutada täielikud ja täpsed dokumentatsioonikomplektid ja tõhustada oma töövoogu veelgi! Nüüd saate oma mudelis näidata olulist teavet, kasutades täiustatud tsooni kohandamist. Kasutage kategooria värve või pinnavärve, et kuvada tsoone lõigetes, vaadetes ja sisevaadetes ning muuta vastavalt vajadusele täpselt nagu põrandaplaanides ja 3D-vaadetes. Silditööriist võimaldab paigutada ühte tsooni nii palju automaatteksti või GDL-põhiseid silte kui vaja. Saate neid projekti käigus vabalt muuta ja vormindada. Peagi näete, kui hõlpsalt saate mõne klõpsuga sisu kohandada ja kõigile tsoonidele sildi lisada ühes lõikes. See funktsioon on aktiivne lõigetes ja 3D-s. Täielikult kohandatavad tsoonisildid aitavad teil kuvada vajalikke andmeid soovitud viisil.
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD - dRofus ühendus 2018
6 aastat tagasi · vaatamisi 5985

dRofus kohta
dRofus on ainulaadne planeerimise, andmete haldamise ja BIM koostöö töötavahend. dRofus pakub kõikidele osapooltele laialdast töövoo tuge ja ligipääsu hoone informatsioonile läbi kogu hoone elutsükli. Planeerige, hallake ja säilitage andmeid osakondade, ruumide, ruumimallide, viimistluste, üksuste, süsteemide ja komponentide kohta – kõik ühes pilvepõhises platvormis. dRofus on SQL andmebaasi server, mis pakub nüüdisaegset jõudlust ja kiirust sõltumata proejkti suurusest, tüübist või keerukusest.

ARCHICAD - dRofus ühenduse töövahend
Selle tööriista abil saab ARCHICADi ja dRofuse andmebaasi vahel luua kahesuunalise ühenduse. See ühendus on eriliselt eelistatav suurte ja keerukate hoonete korral - näiteks haiglad või lennujaamad - millel on väga detailsed ja keerulised hoone ülesehitused. Hoone ülesehitusest tuletatud funktsionaalsed nõuded on kõige paremini hallatavad spetsiaalsetes töövahendites nagu dRofus.
morph-moiste
11 aastat tagasi · vaatamisi 93833
MORPH töövahendil puuduvad geomeetrilised piirangud; iga serv, nurk ja tahk on liigutatav ja vabalt muudetav ning materjale võib häälestada igale tahule eraldi. Ei ole vaja GDL programmeerimist ega spetsiaalsete kujundite importimist teistest 3D programmidest. MORPH elemendid on täisväärtuslikud ArchiCAD komponendid, mis on nähtavad kõikidel ArchiCAD vaadetel ja materjalide väljavõtetel ning neid võib klassifitseerida konstruktsiooni või MEP ekspordiks. Kõik see teeb uuest MORPH töövahendist terviklahenduse suvalist tüüpi kohandatud kujundite loomiseks. Muutke suvaline olemasolev objekt, element või elementide grupp MORPH elemendiks, seejärel salvestage suvalist tüüpi GDL objektina või kasutage seda edasi kui töödeldavat MORPH elementi. Kõiki tüüpi 3D elemente on võimalik muuta täisväärtuslikeks MORPH elementideks, mille kõik küljed, servad ja punktid ja loendatavad parameetrid on vabalt töödeldavad.
Video kuulub videokogumikku:
Kuidas vahetada mudeleid Revit-ga ja kuidas koheselt kontrollida mudeleid Solibri-s
2 aastat tagasi · vaatamisi 8704
Mudeli põhine BIM koostöö töövoog arhitektide ja teiste osaliste vahel vajab kiiret ja lihtsat mudeli vahetust ning täpseid mudelite kontrollimise töövahendeid. Nautige eeliseid, mis tekivad sujuvas, voogavas koostöös kõigi projekti osalistega tänu Archicad-i täiustatud koostöö vahenditele.
 
 
"Selles videos näidatakse kuidas saab teha koostööd Revit-ga ja Solibri vahel töötades Archicad-s.
 
Sujuv koostöö Revit-ga on paljudele arhitektidele ülioluline. RFA-RVT geomeetri andmevahetuse lisa on nüüd Archicad-i sisseehitatud. 
 
Siin on lühike kirjeldus kuidas see mitmekülgne töövahend töötab: eksport RVT mudeliteks Archicad-st, kiirsidemed RVT mudelitele Archicad-i koos täpse geomeetria ja omadustega, import MEP seadmetele Archicad projekti lisaks ustele, akendele ja objektidele kasutades import käsku RFA kui GDL objekt.
Täiustatu Archicad-Solibri Connection lisaga saate säästa ega oma projektide kohesel kvaliteedi kontrollimisel.
 
Laadige see lisa alla graphisoft.com, installeerige, seejärel avage tema palett  Window menüüst. Kliikkige Start Solibri. Kui Solibri töötab, klikkige Export to Solibri. Mudel tekib automaatselt Solibri-s. Pärast mõningate muudatuste tegemist mudelis Archicad-s, klikkige Update in Solibri ja see uuendab ainult muudetud elemente. See on palju kiirem ja lihtsam kui eksportida kogu mudel IFC-na taaskord."
Video kuulub videokogumikku:
BIMx  BIMx PRO uued omadused 2015 – Ülevaade
8 aastat tagasi · vaatamisi 5649
Suvel 2015 väljastatud BIMx omadusete ülevaade on teostatud juhtiva arhitektuurse mudelprojekteerimise (Building Information Modeling (BIM)) tarkvaraarendaja GRAPHISOFT-i arendusele, mis on auhindu võitnud BIM presenteerimise rakendus ja milles tutvustatakse pilve salvestatud andmetele ligipääsu. Pilve ladustamine on muutunud tavapäraseks valikuks mitme-platvormi ja mobiilsete kasutajate hulgas, eriti kasutajatele kes on pidevas liikumises. BIMx on laialdaselt kasutuses arhitektuur-ehituslikus valdkonnas, et presenteerida projekte huvirühmadele ja seda olukorras kus saaks projekti mudelit sünkroniseerida värskeimale versioonile, mis on oluline kohapealses näitamise olukordades. Võimalik on infovahetus failihalduse rakenduste ja BIMx vahel, mis võimaldab kasutada populaarseid pilveteenuseid nagu iCloud ja Dropbox. Tänu sellele on muutunud sujuvamaks BIMx mudelite alla laadimine ja avamine. "Arhitekti laualt kuni ehitusplatsil navigeerimiseni, võimaldab sujuvat töövoogu kõikidele arhitektuur-ehitusliku valdkonna osalisteni," ütles Gyuri Nyitrai, BIMx tootearenduse juht. "Vägagi unikaalne ja innovatiivne tsooni siltide kuvamise meetod BIMx-s aitab talistel kasutajatel navigeerida läbi hoone ruumide 3D-s ja samaaegselt saada jooksvat tagasisidet aktiivsest asukohast. See funktsioon toimib koos otsese ligipääsuga pilve salvestuse teenustele, mis teeb BIMx-i isegi veelgi lihtsamini kastutatavaks laiemale hulgale inimestele."

Lisainfo: http://helpcenter.graphisoft.com/?p=44275
Printimine BIMx PRO http://helpcenter.graphisoft.com/?p=44264
BIMx PRO: Hüperlinkide lisamine kõigile 3D elementidele väljale Custom Info http://helpcenter.graphisoft.com/?p=25550 - Kuidas kanda üle BIMx mudeleid iOS seadmetele
Video kuulub videokogumikku:
BIM komponendid - pilves otsing
11 aastat tagasi · vaatamisi 29667
ArchiCAD 16 muudab fundamentaalselt võimalusi, mis on olnud tavapärasel kasutajal BIM komponentide leidmisel BIM projektidesse. ArchiCAD'i uued modelleerimise võimalused, mis on seotud BIM komponentide andmebaasiga võimaldab kasutajatel luua, otsida, üles laadida ja alla laadida BIM komponente vastavalt nende soovidele.  Täielikult intergreeritud veebiportaal teeb võimalikuks BIM komponentide jagamise kõikidele huvilistele. BIMcomponents.com on keskseks "turuplatsiks" kõikidele GDL objektidele, jõudes otse ArchiCADi kasutajateni, kui neil läheb neid objekte vaja.

BIM komponentide kontseptsioon
See on pilvepõhine ArchiCADga integreeritud ühiskasutuse andmebaas, mis kogub ja võimaldab otsest ligipääsu kümnetele tuhandetele GDL elementidele ühes keskses kohas. Lihtsalt otsitav kollektsioon on pidevalt kasvamas koos kasutajate arvuga, lisaks veel GDL arendajad ja tootjad, kes teevad samuti uusi elemente. BIMcomponents.com aitab leida vajalikke 3D või 2D elemente parameetriliste GDL objektide hulgast ja neid otse paigaldada ArchiCAD objektide nimistusse lihtsa drag & drop meetodiga. Jälgige kasutajate arvamusi ja jagage oma enda tehtud objekte ühe klikiga, laiendades niimoodi veelgi võimalikku objektide valikut. Sisseehitatud kvaliteedi filtrid, kasutajate ülevaated ja soovitused annavad tulemuseks kõrgetasemelise objektide kvaliteedi.
Video kuulub videokogumikku:
Täitke Archicad-i mudelid kiiresti väliste konsultantide infoga
2 aastat tagasi · vaatamisi 5199
Olge esimeste seas, kes uurib keerukate projektide kohta andmeid vahetades uusi viise, kuidas konsultantidega tõhusalt koostööd teha. Värskenda atribuute – nüüd on saadaval tehnoloogia eelvaatena – võimaldab teil täita oma mudeli konsultandi andmetega, kaotamata seejuures võimalust seda muuta. Archicad aitab säästa aega ja vähendada vigu, värskendades samaaegselt peafaili ja hotlinki moodulite atribuutide väärtusi. Pole vaja neid hotlinki mooduleid ükshaaval avada ja muuta!

Lisateavet Archicad 25 värskenduse 2 kohta leiate Graphisofti kogukonnaportaalist: https://community.graphisoft.com/t5/Let-s-get-started/Archicad-Keeps-Getting-Better-Archicad-25-Update-2/ta-p/308009
Archicad 25 täienduse täielik õpetus – omas tempos treeningvideod (umbes 1,5 tundi): https://learn.graphisoft.com/visitor_catalog_class/show/27525  
 
Archicad pakub nüüd uusi viise konsultantidega koostöö tõhustamiseks, värskendades omadusi hotlinki moodulites – saadaval tehnoloogia eelvaatena. Selles videos kasutame näitena keerulist kaksiktorni projekti, millel on samad üldised põrandad nii A- kui ka B-tornides. Vaadake ja õppige, kuidas funktsioon Update Properties võimaldab teil oma mudelit konsultantidelt saadud teabega tõhusalt täita – olenemata sellest, kas nad kuuluvad peafaili või hotlinki moodulitesse. Korduvate korruste puhul linkime peafailiga välised kiirlingimoodulid, et saada kiiresti soovitud tulemus. Lisaks on koostatud interaktiivse elemendi ajakava ja kasutame seda vaheseinte üldhinnangute väärtuste andmevahetuseks. Väliste konsultantide määratud väärtused on nüüd redigeeritavad, kui lubate "Property Update in Hotlink Modules" ja "Export Property Values from Schedule" – te ei pea neid enam eraldi avama ja muutma.
Video kuulub videokogumikku:
Kuidas teha sujuvalt koostööd ehituskonstruktsioonide projekteerijatega
2 aastat tagasi · vaatamisi 8200
Arhitektid ja konstruktorid saavad tänu Archicad-i konstruktsioonide analüütilisele mudeli kasutamisele teha koostööd mistahes suuruse või keerukusega projektides. Tugi koormuste käsitlemisele ja koormustega seotud andmetele tähendab, et arhitektid ja ehituskonstruktsioonide insenerid saavad teha sujuvalt koostööd ilma kaotamata koormustega seotud informatsiooni.
 
 
"Selles videos näitame kuidas arhitektid ja konstruktorid saavad teha koostööd tänu Archicad-i konstruktsioonide analüütilise mudeli käsitlemisele.
 
Koormuste käsitlemise ja koormustega seotud andmete jagamine tagab, et arhitektid ja ehituskonstruktsioonide insenerid saavad töötada koos lihtsalt ja efektiivselt.
 
Toetatud on koormused, koormustega seotud andmed ja kõik välja antud SAF versioonid kuni versioonini 2.0.0, mille tõttu konstruktorid ei pea enam taaslooma koormusi edasi-tagasi koostöös, mis säästab nende aega ja vaeva ning vähendab vigade tekkimise riski ja samuti teeb kogu koostöö kiiremaks ning veelgi efektiivsemaks mõlemale poolele.
 
Mitme segmendilisi talasid ja poste saab genereerida üksiku 1D liikmena analüütilises mudelis põhinedes asendusprofiilil. Konstruktor saab kontrollida selle profiili joondamist, et see sobiks paremini füüsilise mudeliga.
  
Kontrollida isegi veelgi keerulisemaid geomeetriaid reaalsetes projekti stsenaariumites tänu täiustatud nihke korrigeerijale. Uusi reegleid rakendatakse koheselt ja mudel uueneb koheselt ning mudel on nüüd pidev elementide ristumiskohtades.
 
Konstruktorid saavad lihtsalt hallata situatsioone kus 2D analüütilised liikmed osaliselt kattuvad üksteisega kohandamise reeglite edasiarenduste täiustuste baasil. Tulemuseks on parema kvaliteediga analüütiline mudel koos vähemate vigadega, mida korrastada analüüsi tarkvaras.
 
Konstruktorid saavad säästa aega paigaldades mitmeid tugesid kõikidele selekteeritud kandvatele elementidele ühekorraga."
Video kuulub videokogumikku:
eelmine1234 ... 17181920järgmine
vahejoon
3D Ekspert OÜ
Vana-Lõuna 27
10134 Tallinn, EESTI (Estonia)
tel (+372) 50 37 624
info@3dekspert.ee
Abivahendid
Download ARCHICAD
BIM koolitus
õppeVIDEOD
õppeJUHENDID
onlain SEMINARID
Kogukonnad
Community
Twitter
Facebook
Youtube
LinkedIn
Info
hinnapäring / tellimine
pakkumised
uudised
sildipilv
nõuded süsteemile