3D EKSPERT Graphisoft Community TASUTA objektid BIMx Twinmotion Artlantis SOLIBRI AxisVM ArchiFrame ArchiLogs Videod logi sisse
3D EKSPERT

BIM tarkvara arhitektidele - projekteerijatele

ArchicadSOLIBRIBIMcloudBIMxTwinmotionArtlantisArchiFrameAxisVMKoolitusAbikeskusLisad
vahejoon

Koolitus

ülevaadeKURSUSEDõppeVIDEODõppeJUHENDIDGraphisoft Learn
proovi ARCHICAD-i proovi SOLIBRI-t proovi AxisVM-i
videokogumikud videod abi otsi
loend
otsingutulemuse järgi

VIDEOD (kokku 237): solibri reegel 212 ja 242 hoone kest OTSINGUABI, SUBTIITRID

Proovi ka Google otsingut: solibri reegel 212 ja 242 hoone kest, Abikeskus otsingut: solibri reegel 212 ja 242 hoone kest
eelmine12345678järgmine
ArchiCAD 17 uued omadused: Põrandate referents pinnad: Referents tasemete muutmine
10 aastat tagasi · vaatamisi 4640
See video tutvustab kuidas muuta põrandate referents pindasid. Põranda paiknemine hoones on defineeritud põranda referents pinna kõrguse väärtusega, ... ja põranda keha sees referents pinna täpse asukohaga.
Video kuulub videokogumikku:
Archicad 26 Uute omaduste esiletõstetud videod
1 aasta tagasi · vaatamisi 23192
Archicad 26 värskenduse suurimad hitid!

Antakse ülevaade projekteerimise, dokumentatsiooni, koostöö ja visualiseerimise täiustuste kohta, et saaksite neid oma projektides maksimaalselt ära kasutada.

Vaadake, millised teenuse värskendused aitavad teil karjääri teha, kaaslastega suhelda ja suurepäraseid hooneid kujundada.
Video kuulub videokogumikku:
objektikataloogide leheküljed
11 aastat tagasi · vaatamisi 1907
ArchiCAD 16 uued omadused - BIM Komponendid

BIM komponendid portaal: Objektikataloogide leheküljed
https://bimcomponents.com/

Iga objektikataloog sisaldab oma unikaalset lehekülge BIM Komponentide portaalis

Algpilt: Vennesla Library & Cultural Center, Norway
Helen & Hard, www.hha.no

Demo mudeli hoone: Microsoft Hungary Headquarters Office building
Lukacs & Vikar Architects
www.lukvik.hu
Video kuulub videokogumikku:
ac16-ee-05
11 aastat tagasi · vaatamisi 5237
Energia mudeli ülevaate paleti (Energy Model Review palette) konstruktsioonide leht (Structures tab) kuvab nimekirja hoone sise- ja välis konstruktsioonide ruumi-piiridest koos nende energia simulatsioonil arvestatavate füüsikaliste omadustega.
Video kuulub videokogumikku:
BIMcloud 2018 - Teamwork BIMx-st
5 aastat tagasi · vaatamisi 4624
See video tutvustab integreeritud tiimi teateid kahe tiimi liikme vahel BIMcloud projektides. Üks neist kasutab ARCHICAD ning samal ajal teine on liitunud projektiga BIMx-st. See omadus võimaldab suurepäraselt hoonega seotud kommunikatsiooni erinevate projekteerimise tiimide ja inimeste vahel ehitusalal.
Video kuulub videokogumikku:
GRAPHISOFT MEP Modeler presentatsioon
10 aastat tagasi · vaatamisi 61287
GRAPHISOFT MEP Modeler presentatsioon

MEP (mehhaanika/elektri/torustiku) Modeler on ArchiCAD lisapakett. Ehitusfirmade ArchiCAD'ga töötavad arhitektuuri osakonnad võivad nüüd kasutada MEP Modeler't, et töödelda või importida 3D MEP süsteeme (ventilatsioon, torustikud, kaablivõrgud) ja koordineerida neid ArchiCAD Virtuaalse Hoonega.

Lisainfo: www.3dekspert.ee/mep-modeler/
Video kuulub videokogumikku:
Oscar Niemeyer - Itamarati palee – Klassika taasmudelleeritud ARCHICAD-s
6 aastat tagasi · vaatamisi 2628
Itamarati palee on tuntud kui ka kaarte palee, milles on Brasiilia Välissuhete ministeeriumi peakontor. Ta paikneb pealinnas Brasilia. Hoone kujundas arhitekt Oscar Niemeyer 1962. aastal. Esimesel korrusel paiknev tohutu 220-ruutmeetrise suurusega põhisaal on postide vaba ja sisaldab ikoonilist 2,3-meetri laiust ilma käsipuuta spiraaltreppi.

Video kuulub videokogumikku:
GRAPHISOFT BIMx - iPadiPhone - Arendajad
12 aastat tagasi · vaatamisi 22601
GRAPHISOFT BIMx™ on innovatiivne, interaktiivne, BIM kommunikatsiooni vahend arhitektidele, mis seab uued standardid projektide esitlemiseks ja presenteerimiseks AEC tööstuses. BIMx muudab nüüd iPad/iPhone käepäraseks interaktiivseks hoone mudeli näitajaks.

GRAPHISOFT BIMx, on saadaval samuti Android seadmetele.
Lisainfo: http://www.graphisoft.com/community/press_zone/bimxandroid.html
Video kuulub videokogumikku:
RC5 moodul - Raudbetooniseinte ja südamike projekteerimine
3 aastat tagasi · vaatamisi 1264
Raudbetoonist seinad ja südamikud on oma funktsiooni tõttu üldiselt aksiaalsete ja nihkejõudude ning painutus- ja väändemomentide all, nimelt tagavad kogu hoone külgjäikuse ja kannavad plaatidele gravitatsioonikoormust. Kasutades RC5 moodulit, saab tugevdada sarrustatud südamikke ja seinu ning südamike/seinte konstruktsiooni mõjutada paindemomentide ning nihke- ja aksiaalsete jõududega.
Video kuulub videokogumikku:
Uurige BIMx hüpermudeleid mobiilsetel seadmetel
6 aastat tagasi · vaatamisi 83276
BIM projekti presenteerimine mobiilsetel seadmetel

Mitemeid auhindu võitnud BIMx paistab silma hüpermudeliga, mis on unikaalne tehnoloogia integreerimaks 2D ja 3D hoone projekti navigeerimist. BIMx aitab luua silla projekteerijate ja ehitusplatsi vahel. See video esitleb, kuidas kasutada BIMx rakendust. Proovige seda!

Tasuta BIMx laadimine: http://www.graphisoft.com/downloads/bimx/

BIMx lisainfo: http://www.3dekspert.ee/bimx/
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 12 uued omadused - Ekraansein (Curtain Wall)
13 aastat tagasi · vaatamisi 2607
See uus element võimaldab kasutajatel lihtsalt projekteerida ja dokumenteerida ekraanseina süsteeme. Ekraanseina töövahend baseerub ArchiCAD System Technology,  mis on baasiks tuleviku orienteeritud hoone komponentide süsteemidele. Baseerudes paindlikul hierarhilisel konstruktsioonide skeemidel, füüsilistel liikmetel ja lisaelementidel, saavad kasutajad lihtsalt juhtida ja muuta nii kogu süsteemi ja ka kõige väiksemaid detaile läbi kogu projekti.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 17 uued omadused - IFC andmete täielik integreeritus ArchiCAD projektidega
10 aastat tagasi · vaatamisi 1933
IFC andmed -- atribuudid, omadused, klassifikatsioonid, jne. -- on loomupärased ArchiCAD omadused, nii et neid saab määrata elementidele, korrustele, hoonetele ja projektidele igal ajal. Kuna IFC omadused (IFC properties) on loomupärased ArchiCADs, siis kõik teised ArchiCAD funktsioonid töötavad samuti nendega.

See video tutvustab kuidas otsida IFC andmeid ja neid kuvada andmetabelites.
Video kuulub videokogumikku:
Muutuste haldamine ja mudeli kvaliteedi kindlustamine Archicad-s
3 aastat tagasi · vaatamisi 3260
See video tutvustab kuidas käsitleda mudeli muutusi hoone projekteerimise protsessis peaarhitekti, BIM manageri või firma juhataja poolt. Archicad pakub erinevaid töövahendeid ja toovooge täielikuks kontrolliks.

Muutuste haldamine ja mudeli kvaliteedi kindlustamine Archicad-s
Video kuulub videokogumikku:
FFA moodul - Sammudest tekitatud vibratsioonide (FOOTFALL) analüüs
3 aastat tagasi · vaatamisi 408
Tänapäeval on hoonete ja sildade kulutõhusus ja kokkupaneku lihtsus muutunud üha olulisemaks. Selle võimalik tagajärg on selle kaalu märkimisväärne vähenemine. Liikuva massi dünaamiline mõju on tavaliselt kergemate hoonete puhul suurem. Selle nähtuse tõttu võib hoonete kasutuskõlblikkust märkimisväärselt piirata hämmastavalt suurte kiirenduste tõttu. Suurte kiirenduste piiramiseks on vältimatu kontrollida vibratsiooni kasutatavuse piirangut, mille puhul on sammude analüüs kaasaegne lähenemisviis. AxisVM tarkvarasse on rakendatud vastav protseduur.
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD - Grasshopper Live Connection: Linna dekonstrueerimine
6 aastat tagasi · vaatamisi 8201
Värskeim GRAPHISOFT-i Grasshopper-ARCHICAD live connection uuendus, avab uued tasemed intelligentseks töövooks erinevate disainimise keskkondade vahel: algoritmiline disain… ja BIM. “Deconstruct” funktsiooni abil saavad arhitektid kasutada oma BIM mudeleid kui oma disaini selgroogu ja samal ajal lisada algoritmilise disaini loogikat kasutades Grasshopper-t. See võimaldab projekteerijatel säilitada algset disaini loogikat BIM-s (nagu näiteks hoone algne geomeetria) ja laiendada seda intelligentsete disaini detailidega, mis järgivad baasdisaini muudatusi.
mep-modeler-video-10
13 aastat tagasi · vaatamisi 12645
ArchiCAD suur eksportimise võimekus võimaldab väljastada projekte erinevates 3D mudeli formaatides, muuhulgas ka projekteerimises standardiks olevas IFC 2x3 formaadis.
Võimalus visualiseerida MEP süsteeme koos kogu hoone mudeliga parandab arhitektide, inseneride ja ehitajate vahelist suhtlust. Visualiseerimist saab teha ArchiCAD keskkonnas kasutades selleks erinevaid värvikoode erinevate MEP süsteemide kujutamiseks. ArchiCAD'i võimsa visualiseerimise mootori abil saab luua fotorealistlikke pilte erinevateks otstarveteks.
Video kuulub videokogumikku:
Energiasimulatsioon
11 aastat tagasi · vaatamisi 15933
ArchiCAD 16 Uued omadused - Energiaarvutused
Energiasimulatsiooni käivitamine ja raporti vaatamine

Kui kõik olulised andmed on sisestatud geomeetria analüüsis ja kasutaja poolt lisatud andmete näol, siis saab alustada energiaanalüüsi arvutustega. Energiaanalüüsil  teostatakse energiatasakaalu arvutused hoone kohta terve aasta ulatuses ja kuvatakse tulemused energiatõhususe raportis.

Demo mudel: Villa Funk, Norra
GRAPHISOFT Norway
http://www.graphisoft.no/

Pealkirja pilt: Vennesla Library & Cultural Center, Norra
Helen & Hard, http://www.hha.no/
Foto (c)Emile Ashley
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD projekteerimise kontseptsioonid - 2D loomine BIMs
13 aastat tagasi · vaatamisi 8559
ArchiCAD projekteerimise kontseptsioonid

Järgnevad videoklipid tutvustavad põhilisi GRAPHISOFT ArchiCAD projekteerimise mõisteid ja toovad esile olulised erinevused ehitise informatsiooni (BIM) mudelprojekteerimise ja dokumenteerimislahenduste ning tavaliste "2D CAD" tarkvarade vahel.

2D loomine BIMs
Igas projekteerimise etapis saavad arhitektid lisada samuti 2D elemente nagu polyline, spline, kaared/ringid, rastrid ja märkuste objektid. ArchiCADi nutikaid ja ainulaadseid parameetrilisi hoone objekte saab automaatselt kohandada oma väljanägemises järgima vajalikku mõõtkava ja automaatseid sobituse vajadusi.
Video kuulub videokogumikku:
energiatõhususe raport
11 aastat tagasi · vaatamisi 2730
ArchiCAD 16 Uued omadused - Energiaarvutused
Energiatõhususe raport

Selles videos näidatakse, kuidas salvestada ja publitseerida kokkuvõte.

Geomeetria andmete leht kuvab hoone geomeetrilise informatsiooni kujul nagu ta on esitatud Structures ja Openings lehekülgedel. Neid andmeid saab kasutada sisendandmetena Excel-põhistes energiaarvutuse tarkvarades.

Demo mudel: Villa Funk, Norra
GRAPHISOFT Norway
http://www.graphisoft.no/

Pealkirja pilt: Vennesla Library & Cultural Center, Norra
Helen & Hard, http://www.hha.no/
Foto (c)Emile Ashley
Video kuulub videokogumikku:
Asendiplaani geomeetria filtreerimine importimisel
11 aastat tagasi · vaatamisi 2207
Kui avada või lisada IFC faile, siis ArchiCAD kontrollib automaatselt kas IFC fail sisaldab erinevaid IFC Site või IFC Building elemente. IFC Site elemendi tüüp sisaldab IFC failides ruumiliste pinnavormide definitsioone. IFC Building elemendi tüüp sisaldab IFC failides kogu üksiku hoone geomeetriat.
Kui IFC faili importimisel ArchiCAD 16 tuvastatakse, et on enam kui üks IFC Site või IFC Building element, siis on neid võimalik vajadusel eraldi valida.
Video kuulub videokogumikku:
Hard Core BIM - Materjalide ühendused - Pilootprojekt
10 aastat tagasi · vaatamisi 17244
ArchiCAD 17 pakub omalaadsete seas ainulaadset BIM-põhist ehituse dokumenteerimise lahendust, mis lihtsustab modelleerimist ja dokumenteerimist isegi siis, kui hoone mudel on väga keerulise detailsuse tasemega. ArchiCAD'i algusest-lõpuni BIM tööprotsess, mis tutvustab uut prioriteetidel põhinevaid ühendusi (PCB) koos intelligentsete ehitusmaterjalidega, genereerivad automaatselt konstruktiivselt korrektseid lõikeid ja detaile. See toob tagasi tõelise investeeringu tasuvuse (ROI) BIM mudeli loomiseks kulutatud aja pealt ja võimaldab mudelil olla jätkuvalt "live" staadiumis kuni projekti täieliku lõpetamiseni.
Video kuulub videokogumikku:
Hard Core BIM video seeriad - Viktoriin II.
10 aastat tagasi · vaatamisi 41152
Hard Core BIM video seeriad - Viktoriin I.' videos oli vaja arvata, kui mitu sammu oleks vaja, et teha ühte täisdetailsusega mudelipõhist sõlme? Hard Core BIM video seeriad - Viktoriin.

Meil oli hea meel presenteerida, et tänu ArchiCAD 17 prioriteetidel põhinevatele ühendustele, oli võimalik mõningate profiilide abil teha see sõlm valimis ainult 9 sammuga.

NÜÜD UUS KÜSIMUS: Kui mitme sammuga saaks valmis kogu hoone, nii korruseplaanid, lõiked, vaated, 3D vaated, detailid, tööjoonised, töötades samal mudelipõhisel -- ehk LIVE?

Tehke oma parim pakkumine ja proovige ise!
__________
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD - Grasshopper Live Connection: Lihtne dekonstrueerimine
6 aastat tagasi · vaatamisi 11328
Vastava jätkuvideo leiate: http://www.3dekspert.ee/videod/?v=archicad-grasshopper-live-connection-linna-dekonstrueerimine

Värskeim GRAPHISOFT-i Grasshopper-ARCHICAD live connection uuendus, avab uued tasemed intelligentseks töövooks erinevate disainimise keskkondade vahel: algoritmiline disain… ja BIM. “Deconstruct” funktsiooni abil saavad arhitektid kasutada oma BIM mudeleid kui oma disaini selgroogu ja samal ajal lisada algoritmilise disaini loogikat kasutades Grasshopper-t. See võimaldab projekteerijatel säilitada algset disaini loogikat BIM-s (nagu näiteks hoone algne geomeetria) ja laiendada seda intelligentsete disaini detailidega, mis järgivad baasdisaini muudatusi.
2022 Graphisoft toodete uuenduste demo videod
1 aasta tagasi · vaatamisi 26374
Tere tulemast Archicad 26 maailma, tulemas on suurepäraseid asju.

Kuna projektid muutuvad suuremaks ja keerukamaks, sisaldavad projekteeritud failid rohkem andmeid. Tõhususe parandamine on endiselt meie nimekirja tipus, koos kasvava nõudlusega jätkusuutliku ehitamise järele. Meie eesmärk on aidata arhitektidel võimalikult lühikese ajaga projekteerida kõige keskkonnasõbralikumaid hooneid.

Sellest lühikesest värskenduse esiletõstmise videost leiate teavet teenuste ja lahenduste kohta, mis aitavad selle visiooni ellu viia. Tutvustame dokumentatsiooni täiustusi, visualiseerimise täiustusi, uusi koostöö- ja koostalitlusvõimalusi ning uuendatud teenuste ökosüsteemi, mis annab arhitektidele võimaluse kujundada suurepärast arhitektuuri.
Video kuulub videokogumikku:
Open BIM tegevuses – 480 Hay St, Perth
9 aastat tagasi · vaatamisi 15606
480 Hay Street, Perth on $500 miljoni väärtuseline erinevate kastusotstarvetega ümberehitusel olev projekt, milles paiknevad luksuslik 5 tärniga Westin hotell, kontorid, kaubandus- ja söögikohad nii kohalikele ja ka välistele külalistele. Projekti juhib firma BPi, mis on esimene sedalaadi ettevõte Austraalias, kes kasutab täielikult Open BIM lähenemist. Projektis kasutatakse parimaid 3D modelleerimise ja dokumenteerimise lahendusi nagu ArchiCAD, BIMx, Solibri, Revit ja Tekla. Mudeli failid on koordineeritud ja informatsiooni jagamine on võimaldatud kõigi projektis osalejate vahel, kasutades viimaseid tehnikaid ja standardeid nagu Industry Foundation Classes (IFC) ja BIM Collaboration Format (BCF), et tagada õigeaegne ja täpne andmevahetus projekti osaliste vahel. Niisugune Open BIM lähenemine on ellimineerinud maksumuse ebakõlasid ja vähendanud ebaefektiivsust ning raiskamist kogu projekti ulatuses.
0
11 aastat tagasi · vaatamisi 55269
Lae tasuta GRAPHISOFT ArchiCAD ja BIM Server:https://myarchicad.com/

GRAPHISOFT(R) ArchiCAD(R) on revolutsiooniline BIM tarkvara projekteerijatele. GRAPHISOFT ArchiCAD's BIM võimaldab arhitektidel projekteerida hooneid, tagades andmete detailide täpse salvestuse ja dokumentide sünkroniseerimise.  GRAPHISOFT jätkab oma ala lipulaevana pakkudes innovaatilisi lahendusi nagu revolutsiooniline GRAPHISOFT BIM Server™ - maailma esimene reaalajas BIM koostöö keskkond. Open BIM toetab läbipaistvat, avatud tööprotsessi, mis võimaldab projekti liikmetel osaleda olenemata nende poolt kasutatavatest tarkvara vahenditest.

Lisainfo ArchiCAD Teamwork ja GRAPHISOFT BIM Server kohta:
http://www.3dekspert.ee/videod/?k=archicad-teamwork&v=archicad-teamwork-jargmise-polvkonna-teamwork

Uued Teamwork omadused ArchiCAD 16:
http://www.3dekspert.ee/videod/?k=archicad-16---bim-server-ja-teamwork&v=archicad-16-bim-server-archicadi-projekti-varukoopia-kasitsi-tegemine
Kuidas alustada GRAPHISOFT BIM Server'ga:
http://www.3dekspert.ee/videod/?v=alustamine-graphisoft-bim-serverga-sissejuhatus
Video kuulub videokogumikku:
Miks OPEN BIM
11 aastat tagasi · vaatamisi 8449
Open BIM on universaalne lahendus koostööks hoonete projekteerimise, realiseerimise ja opereerimise vallas, baseerudes avatud standarditel ja tööprotsessidel. Open BIM on algatatud buildingSMART ja paljude juhtivate tarkvaratootjate poolt kasutades avatud buildingSMART andmemudelit.

Miks see on nii oluline?

Open BIM toetab läbipaistvat, avatud tööprotsessi, mis võimaldab projekti liikmetel ühiselt osaleda tööprotsessis sõltumata tarkvarast, mida nad kasutavad.

Open BIM loob ühise keele laialt refereeritud protsessidele, võimaldades tööstusel ja valitsustel ühildada projekte läbipaistval kujul vastavalt omavahelistele kokkulepetele, võrreldavatele pakkumustele ja kindlustades andmete kvaliteedi.

Open BIM võimaldab tagada projekti andmete kasutuse kogu elutsükli jooksul, vältides mitmekordset andmete sisestamist ja sellega kaasnevaid vigasid.

Väiksed ja suured tarkvara platvormide arendajad saavad osaleda ja konkureerida selles süsteemis sõltumatult, luues igaüks oma ala parimaid lahendusi.

Open BIM panustab online toote toele koos veelgi täpsemate kasutajate vajadustega otsingute vallas ja väljastavad toote andmed otseselt BIM'i.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 18 - Loomulikud piirangud - Teemaklipp
9 aastat tagasi · vaatamisi 35057
Nutikad arhitektuursed piirangud BIM's

ArchiCAD 18 pakub lahendusi mitmetele looduslikke piirangutele, mis tunduvad nii tavapärased, et sa isegi ei mõista, et nad on olemas! ArchiCAD 18 pakub laialdast komplekti

Looduslikele Piirangutele:
- Nutikad vertikaalsed mudeli piirangud töötavad nii nagu arhitektid mõtlevad.
- Võime siduda elemente naaberkorrustega, annab arhitektide tööle juurde kiirust ja võimsust hoone kõrguse muutmisel, muutes ühe või mitme korruse kõrgust, ilma et peaks muretsema vastuolude pärast.
- Korruse kõrguse muutusel oskavad vastavalt samuti muutuda seinad, postid ja tsoonid.
- Mitmekihilisi konstruktsioone (Composite structures) saab ühendada mitmetel suurepärastel viisidel ühe lihtsa käsuga. Kohandades kandvat kihti (core) kõrvalasuvate mitmekihiliste konstruktsioonidega, tekivad ainult korrektsed lõikumised.
- Kohtumisel üksikute elementidega kombineeruvad mitmekihilised konstruktsioonid nutikal kombel ja toimivad kujul kus arhitektid saavad ikkagi fokuseeruda ainult arhitektuurile. Nutikad piirangud on võimalikud ka elementide vahel.
Video kuulub videokogumikku:
gbor-bojr-raargib-graphisoftst
9 aastat tagasi · vaatamisi 92562
ArchiCAD sai 2014 aastal 30 aastaseks. Gabor Bojár, GRAPHISOFT asutaja räägib meie loo algusaegadest. "Igale tehnoloogiafirmale on suurim väljakutse läheneda talentidele, et saada parimaid inimesed. See on edu saladus. Uus firma, kes töötab globaalsel turul raudse eesriide taga, oli vägagi atraktiivne parimatele inimestele ülikoolis. Seega, et saada parimad koolitatud inimesed ülikoolist tehnilisest seisukohast, siis see oli lihtne. Kuid suurim väljakutse oli neid koolitada sellele turule, nagu nad oleksid kliendid, kellel on emotsionaalne empaatia arhitektide suhtes, et neid mingis mõttes muuta tarkvarainseneridest arhitektideks. See oli väljakutse ja muutus selliseks väljakutseks. Algselt olid tarkvarainsenerid uhked tarkvara üle, mida nad olid kirjutanud. Mõne aasta pärast nad olid uhked hoonete üle, mida oli projekteeritud meie oma tarkvaraga. Selles valdkonnas on maailmas üsna vähe edukaid ettevõtjaid. Nad toovad oma firmadesse edukuse, aga kui nad astuvad tagasi igapäevasest juhtimisest, siis 90% firmadest ei toimi paremini kui enne. Algne asutaja on puudu. Ma olen aga eriti uhke, et GRAPHISOFT kuulub selle väikese 10% hulka, kus firma toimib palju paremini hetkest, kui ma pole enam see mees, kes seda juhib." 
Kuidas luua professionaalseid projektiväljundeid Archicad-ga
2 aastat tagasi · vaatamisi 49718
Looge suurepäraseid, professionaalseid projektiväljundid ilma igasuguste ümber nurga lahendusteta tänu Archicad-i võimsate kaasasolevate presentatsiooni töövahenditega. Uued presentatsiooni töövahendid sisaldavad pinnaktete tekstuure, pehmet varjutust ja katterastreid, mis loovad sügavuse tunde ja kasutavad pinnakatete põhiseid rastreid, mis toovad sügavuse teie projekti dokumentatsiooni.
 
 
"Selles videos näitame kuidas luua suurepäraseid, professionaalseid projektiväljundeid Archicad-i võimsate presentatsiooni töövahenditega nagu pinnakatete tekstuurid, pehmed varjud ja katterastrid. Uued kaasaolevad presentatsiooni töövahendid Archicad 25-s pakuvad arhitektidele laia hulka efektide valikuid, et luua suurepäraseid projekti presentatsioone.
 
Rakendage samu kõrgresolutsiooniga pinnakatete tekstuure 2D vaadetes, mida juba kasutate ka 3D-s.  Lisaks kivivoodrile, puidule, betoonile ja teistele pinnakatetele tasub katsetada rippfassaad seintega: ta rakendab tekstuuripilti koos pilvise taevaga. 
 
Rakendage pehmeid varjusid ja vektoriaalseid katterastreid tekstuuride peale, et luua tähelepanuväärseid lõikeid ja vaateid. 
 
Looge sügavuse tunne tuhmistades kaugemal asuvaid hoone osasid.
 
Kasutage pinnakatete tüüpi rastreid, et eksperimenteerida ja presenteerida mitemeid disaini valikuid erinevatel lõigetel, vaadetel ja korruseplaanidel ilma elemente endid muutmata."
Video kuulub videokogumikku:
BIMx  BIMx PRO uued omadused 2015 – Ülevaade
8 aastat tagasi · vaatamisi 5649
Suvel 2015 väljastatud BIMx omadusete ülevaade on teostatud juhtiva arhitektuurse mudelprojekteerimise (Building Information Modeling (BIM)) tarkvaraarendaja GRAPHISOFT-i arendusele, mis on auhindu võitnud BIM presenteerimise rakendus ja milles tutvustatakse pilve salvestatud andmetele ligipääsu. Pilve ladustamine on muutunud tavapäraseks valikuks mitme-platvormi ja mobiilsete kasutajate hulgas, eriti kasutajatele kes on pidevas liikumises. BIMx on laialdaselt kasutuses arhitektuur-ehituslikus valdkonnas, et presenteerida projekte huvirühmadele ja seda olukorras kus saaks projekti mudelit sünkroniseerida värskeimale versioonile, mis on oluline kohapealses näitamise olukordades. Võimalik on infovahetus failihalduse rakenduste ja BIMx vahel, mis võimaldab kasutada populaarseid pilveteenuseid nagu iCloud ja Dropbox. Tänu sellele on muutunud sujuvamaks BIMx mudelite alla laadimine ja avamine. "Arhitekti laualt kuni ehitusplatsil navigeerimiseni, võimaldab sujuvat töövoogu kõikidele arhitektuur-ehitusliku valdkonna osalisteni," ütles Gyuri Nyitrai, BIMx tootearenduse juht. "Vägagi unikaalne ja innovatiivne tsooni siltide kuvamise meetod BIMx-s aitab talistel kasutajatel navigeerida läbi hoone ruumide 3D-s ja samaaegselt saada jooksvat tagasisidet aktiivsest asukohast. See funktsioon toimib koos otsese ligipääsuga pilve salvestuse teenustele, mis teeb BIMx-i isegi veelgi lihtsamini kastutatavaks laiemale hulgale inimestele."

Lisainfo: http://helpcenter.graphisoft.com/?p=44275
Printimine BIMx PRO http://helpcenter.graphisoft.com/?p=44264
BIMx PRO: Hüperlinkide lisamine kõigile 3D elementidele väljale Custom Info http://helpcenter.graphisoft.com/?p=25550 - Kuidas kanda üle BIMx mudeleid iOS seadmetele
Video kuulub videokogumikku:
Kuidas kasutada nutikat selekteerimist suuremaks produktiivsuseks Archicad-s
2 aastat tagasi · vaatamisi 17796
Kui arhitektid töötavad keerukate BIM projektidega, siis on oluline, et nad saaksid koheselt leida, tuvastada, valida ja suumida mistahes hoone elementi läbi kõigi vaadete, et selekteerida nende vajatud elementi. Archicad-i mitmed omadused ja käsud teevad selle lihtsamaks, et leida vajalikke elemente, säästa aega ja kontrollida elementide nähtavust.
 
 
"Selles videos näitame kuidas kasutada Archicad-i nutikaid selekteerimise käske, mis aitavad arhitektidel leida ja selekteerida elemente, mida nad vajavad ja hoida neid selekteerituna kui lülitada ümber vaateid.
 
Kasutage Archicad-i mitmeid omadusi ja käske, et lihtsalt leida ja selekteerida elemente.
 
Hoidke järge selekteeritud lementide kohta kui lülitute ringi 2D ja 3D vaadete vahel ilma, et neid oleks vajadus uuesti taasselekteerida tänu uutele ja täiustatud käskudele.
 
Kontrollige elementide nähtavust ja kiirendage oma töövoogu kui töötate katvate elementidega 3D-s, mis peidavad selekteeritud elemente. See teeb teised elemendid veelgi nähtavamaks ilma peitmata nende kihte või muutmata kihtide kombinatsioone.
 
Kasutades Show All käsku tuua nähtavale peidetud elemendid, saate tagasi pöörduda originaalsesse 3D vaatesse.
 
Kasutage seda funktsionaalsust lõigetes, vaadetes ja sisevaadetes samuti. Jälgige selekteeritud elemente mistahes vaates  — 3D-s või korruseplaanil.
 
Sääaske aega ja navigeerige veelgi lihtsamalt vaadete vahel ja kasutage mitmeid paindlikke valikuid, et kontrollida elementide nähtavust."
Video kuulub videokogumikku:
eelmine12345678järgmine
vahejoon
3D Ekspert OÜ
Vana-Lõuna 27
10134 Tallinn, EESTI (Estonia)
tel (+372) 50 37 624
info@3dekspert.ee
Abivahendid
Download ARCHICAD
BIM koolitus
õppeVIDEOD
õppeJUHENDID
onlain SEMINARID
Kogukonnad
Community
Twitter
Facebook
Youtube
LinkedIn
Info
hinnapäring / tellimine
pakkumised
uudised
sildipilv
nõuded süsteemile